Vidi punu verziju : OMLADINSKA ULICA...
Prošle su već dve godine od renoviranja Omladinske.
Dovoljno vremena da se naviknemo na njen sadašnji izgled, ili ipak...
Da li vam se više svidja sadašnji izgled Omladinske, ili možda nekadašnji?
Šta misliti o "fontani" na početku, i da li je sve ispalo onako lepo kako su nadlezni obećavali?
Pa, dragi moji Kraljevčani da vas čujem o ulici u kojoj svi provedu dobar deo svojih mladih godina..
infidel
20.02.2004., 22:30
stari izgled sam zaboravio :cry:
a fontana ide na ruku ciganima :lol:
rudy_kv
21.02.2004., 12:07
Ona fontana bi definitivno mogla da izgleda bolje
A one kanadske stalisuvec...imitacije od drveca...
Pa klupe koje izgledaju kao pijacne tezge?
...ma...
...mislim da su one kanadske pocele da se...
...sush - sush... :wink:...
infidel
21.02.2004., 15:44
A one kanadske stalisuvec...imitacije od drveca...
Pa klupe koje izgledaju kao pijacne tezge?
moglo je da bude i gore
...Omladinska na vrh...
...pa makar dva puta... :wink:
bebidoll
12.06.2004., 19:26
staru omladinsku nikada necu zaboraviti ali i ova nova nam nije losa. joj, jedva cekam da se po njoj setam - 14 days left!! :D :D :D
pz svim kraljevcanima
anonimna 88
19.06.2004., 13:35
pa ja koliko se secam oni su obecavali bas dosta a ona fontana je katastrofa samo obican kamen
P.S.meni se vise svidjala nekadasnja ulica bilo je lepo prosetati po hladovini a sada treba da me sprzi sunce :oops: i one baste od kafica kada prodjem tom ulicom osecam se kao da sam na modnoj pisti od svih onih iskompleksiranih likova koji sede u kaficima i gledajuci prolaznike lece svoje komplekse.
usernamed
04.01.2008., 19:57
P.S.meni se vise svidjala nekadasnja ulica bilo je lepo prosetati po hladovini a sada treba da me sprzi sunce :oops: i one baste od kafica kada prodjem tom ulicom osecam se kao da sam na modnoj pisti od svih onih iskompleksiranih likova koji sede u kaficima i gledajuci prolaznike lece svoje komplekse.
nemoj tako... siguran sam da i ti sedneš ponekad tamo i overiš nečiju pozadinu... pa, ljudi smo... uostalom, niko te ne tera da ideš baš tom ulicom...