PDA

Vidi punu verziju : Vase misljenje o Devetoj Beogradskoj Gimnaziji ???

girl1986
20.02.2004., 17:30
:?: :?: :?: Jel neko isao ili ide u ovu gimnaziju i kako vam se cini ???

Snoopy
03.05.2004., 21:51
idem ja......***, shkola je ochajna.....ruzna je k'o djavo, profesori nisu normalni,.....jedina svetlost je novo drushtvo!

Nikola_86
06.05.2004., 21:36
IDEM I JA ... KOJA SI GODINA, KO TI PREDAJE MATU ? :?:

peleplay
06.05.2004., 22:38
nemojte pocinjati sa cetovanjem :wink:

Snoopy
11.05.2004., 13:11
evo peleplay, samo da ja lupim jedan reply i on josh jedan i onda brishi ako hocesh....

prva godina, I-7 razredna mi predaje matu, Maja Kostadinovic

Person X
29.05.2004., 22:02
MORAM NA OVO DA DAM REPLY ... JADAN TI. ZAR OD SVIH DA TI ZA RAZREDNU ZAPADNE BASH TA DROLJICA ??? UBIJ SE ... :lol:

outsider
13.08.2004., 00:45
idem ja...

najsmornija škola u vasioni... društvo je manje-više ok.

maIIena
13.08.2004., 12:33
e ja sam sada 8raz i hocu da se upisem u 9, ali vi kazete da je shit? pa u koju?????
preporuka???

outsider
13.08.2004., 14:47
rekao sam da je smorna, što ne znači da mora biti i teška... ako dobiješ dobru ekipu profesora, nećeš imati većih problema... "težina škole" može zavisiti i od smera (DJ smer je lakši... ali tu se mora voditi računa i o afinitetima).

ako imaš odličan uspeh, a pritom želiš da ideš na fakultet i ne znaš šta bi tačno upisala, mesto ti je u devetoj... šta ćeš.

Rasta gal
01.10.2004., 20:24
MORAM NA OVO DA DAM REPLY ... JADAN TI. ZAR OD SVIH DA TI ZA RAZREDNU ZAPADNE BASH TA DROLJICA ??? UBIJ SE ... :lol:
Sta traumiras jadnog decka, dobra je Maja:)Ako ce neko da te nauci matu, ona ce:)

Snoopy
07.10.2004., 19:09
ma znam....dobra je ona razredna...i profesorka...:)

Nikola87
28.10.2004., 23:18
Maja sucks! Ubedljivo najodvratnije stvorenje kod nas u skoli. Predaje mi evo vec trecu godinu i ne mogu da je smislim. Kako bih je rado zviznuo pravo po sred onih njenih tegli. Neverovatno je to da je neko u njenim godinama (relativno mlad) toliko iskompleksiran da zasniva svoj zivot na maltretiranju dece. Kao profesor je kvalitetna, to niko ne osporava i sigurno da ce nas necemu nauciti, ali po koju cenu ? Da mi unisti zivot svojim prevrtanjem ocima, vristanjem, histerisanjem i onim odvratnim skripanjem krede ... Sve u svemu, ja mislim da je ona iskompleksirana lujka koja sa manje od trideset godina hoce da izigrava tetku od pedeset pa zato nosi one tegle i bapsku frizuru. A ovako umislja da je neka riba. Uzas !!!
Sve u svemu, dostojno je drustvo za nasu "omiljenu" profesorku fizickog Nenu. Nasle se 2 budale pa nek' im je sa srecom ...

Lina_bg
07.12.2004., 10:57
ja imam ortaka u 9-oj... 4. je godina, drustveni smer... ima li takvih ovde?

Marko86'
15.12.2004., 16:37
Ja sam u IX drustveni, IV godina. Ko ti je drug ?

bebidoll
16.12.2004., 16:01
a jel ima nekog u VIII?? kakvo misljenje imate o toj skoli?

VictorySun
18.01.2005., 15:06
cula sam da je deveta teska

laura87
04.02.2005., 16:08
Pa i nije nesto preterano.Vrlo lako mozes da prodjes odlican,a da ne sedis citav dan za stolom i ucis.I vecina profesora na kraju maximalno poklanja ocene,ako ti je bitan samo uspeh.Sto se znanja tice,na tebi je da li ces stvarno da ucis ili ne,ali to nije tema ovde...Zato,Deveta nije teska,drustvo je prilicno ok,kao i profesori.

luda_zenetina
13.02.2005., 16:45
moje misljenje o devetoj Beogradskoj gimnaziji nije nista drugacije od drugih misljenja !sola je smor!a o profesorima da ne pricamo!ali sam ja veoma opustenajer me boli uvo za sve 8) [/b]

laura87
26.02.2005., 22:20
A jel neko zna sta je sa ozvucenjem koje nam je obecano pre 2 godine...dali pare(sicu doduse)...al ozvucenja nigde.Mislim,cisto me interesuje.ne zudim toliko za njim :wink:

Danitza
26.02.2005., 22:42
moja ortakinja ide u devetu, druga godina.

Banshee
28.02.2005., 00:34
A jel neko zna sta je sa ozvucenjem koje nam je obecano pre 2 godine...dali pare(sicu doduse)...al ozvucenja nigde.Mislim,cisto me interesuje.ne zudim toliko za njim :wink:

obecali su oni ozvucenje i nama,pa mi svi skupili uredno pare,predali ih,cekali i cekali,i zavrsili devetu bez ikakve ideje sta se deslio sa parama ili ozvucenjem... :lol: :shock:
e,tako cete i vi :lol:

peleplay
28.02.2005., 21:43

obecali su oni ozvucenje i nama,pa mi svi skupili uredno pare,predali ih,cekali i cekali,i zavrsili devetu bez ikakve ideje sta se deslio sa parama ili ozvucenjem... :lol: :shock:
e,tako cete i vi :lol:

nazalost...

dzoke
03.03.2005., 17:39
samo da kazem par reci...deveta je verovatno ista kao i ostale skole.samo znanje koje ces pokupiti zavisi od mnogo faktora,garnitura profesora,licne sklonosti,slobodnom vremenu i jako mnogo od sklonosti.drustvo,****** ne moze se generalizovati,ja sam imao srecu da dobijem stvarno dobru ekipu za drustvo mada je moglo da bude i drugacije.
e sad.
kad sam ja upisao prvu godinu,maja kostandinovic je tek pocela da radi.bila je na probnom radu prvo polugodiste i rekla je da odlazi...
u devetoj gimnaziji kvanitet pravih bolesnika je stvarno velik.maja spada u jedan kapitalni primerak-kapitalac,rekli bi ribari.
ona je prvo polugodiste bila toliko drska,toliko se odvratno ponasala da je to bilo nemoguce.imah ja jedan i cetiri i kaze ona meni na kraju moras da odgovaras...za sta,za tri? ne nego za dva...pa kako to? trazim da mi objasni,a ona sva ljuta kaze...sad necu ni da ti dam da odgovaras.imaces jedan.
iz inata?
da,iz inata.
dobro....i kasnije je rekla,kao dodji da odgovaras,cinim ti uslugu.
zenu treba tuci.
''nena'' je gadna prema I i II godini,a posle sa njima pokusava da bude ''ortak'' tako da nemojte da se cudite ako naglo promeni odnos kad dodjete u trecu godinu tj kad dobije nove zrtve...

sve u svemu,deveta..onako...
cuvaj se budala...dobro uci,pici neki svoj fazon,ne istici se(jer ce da te slome,oni ne vole kad je neko drugaciji).
a ako si big serb,pravoslavac...dobrodosao,vicko i simic ce te docekati rasirenih ruku.
ne slusaj metal muziku zbog satanizma...

inace,znate li da je simic smanjio ocene iz vladanja jednoj devojci i decku jer su se ljubili na malom odmoru...?
ma ima provala i budala,koliko volite..
pozdrav iz milana
djole

laura87
03.03.2005., 19:14
samo da kazem par reci...deveta je verovatno ista kao i ostale skole.samo znanje koje ces pokupiti zavisi od mnogo faktora,garnitura profesora,licne sklonosti,slobodnom vremenu i jako mnogo od sklonosti.drustvo,* ne moze se generalizovati,ja sam imao srecu da dobijem stvarno dobru ekipu za drustvo mada je moglo da bude i drugacije.
e sad.
kad sam ja upisao prvu godinu,maja kostandinovic je tek pocela da radi.bila je na probnom radu prvo polugodiste i rekla je da odlazi...
u devetoj gimnaziji kvanitet pravih bolesnika je stvarno velik.maja spada u jedan kapitalni primerak-kapitalac,rekli bi ribari.
ona je prvo polugodiste bila toliko drska,toliko se odvratno ponasala da je to bilo nemoguce.imah ja jedan i cetiri i kaze ona meni na kraju moras da odgovaras...za sta,za tri? ne nego za dva...pa kako to? trazim da mi objasni,a ona sva ljuta kaze...sad necu ni da ti dam da odgovaras.imaces jedan.
iz inata?
da,iz inata.
dobro....i kasnije je rekla,kao dodji da odgovaras,cinim ti uslugu.
zenu treba tuci.
''nena'' je gadna prema I i II godini,a posle sa njima pokusava da bude ''ortak'' tako da nemojte da se cudite ako naglo promeni odnos kad dodjete u trecu godinu tj kad dobije nove zrtve...

sve u svemu,deveta..onako...
cuvaj se budala...dobro uci,pici neki svoj fazon,ne istici se(jer ce da te slome,oni ne vole kad je neko drugaciji).
a ako si big serb,pravoslavac...dobrodosao,vicko i simic ce te docekati rasirenih ruku.
ne slusaj metal muziku zbog satanizma...

inace,znate li da je simic smanjio ocene iz vladanja jednoj devojci i decku jer su se ljubili na malom odmoru...?
ma ima provala i budala,koliko volite..
pozdrav iz milana
djole

A kad si ti zavrsio Devetu? Da vidis Maju sad,deli ocene sakom i kapom i nikog ne cima za ocenu.
Nena je ista-prvaci su skroz istraumirani...

Banshee
03.03.2005., 19:15
ma vicko i simic vide ni ne predaju.ovaj prvi je sada skolski psiholog :roll: :lol: ,a ovaj drugi direktor :roll: :roll: :roll: .makar je tako bilo kada sam ja otisla.

laura87
03.03.2005., 19:30
Simic se sad sunja po hodnicima za vreme nastave i proverava da li ucenici idu u wc-ludak!

peleplay
03.03.2005., 21:14
cula sam da je deveta teska

pa nije ni cudo. u pitanu je elitna gimnazija, :lol:

dzoke
04.03.2005., 13:49
pa zavrsio sam devetu prosle godine(85.god).Znam veoma dobro da vicko ne predaje a za simica nisam siguran.sve u svemu,u devetoj gimnaziji oni su bog i batina....
maja,moze da deli ocene kako zeli,ja je poznajem u jednom drugom svetlu...kad je tek dosla...
medjutim,nisu joj ni ostale kolege iz matematike nista bolje..ima li nekog da mu predaje jasna...
sve u svemu,skola je...ono,krsh..ne dajte da vas pale kako ste u ne znam kakvoj elitnoj skoli,kako cete imati ne znam kakvo znanje posle nje,kako cete da se upisete bez problema na fakultete jer,jelte,sve su vas oni naucili....
cuj,elitna skola..pa to je cista ironija,pogledajte samo kakve budale rade po njoj,pogledajte samo na sta skola lici,pogledajte samo kakav je odnos direktora prema ucenicima...
a to da ide i da slusa po ucionicama je tacno(rece mi jedna profanka jednom prilikom...)
i da su najgori nacionalisti i zaludjenici za religiju i to je tacno...ne dao vam bog da prijavu za maturski ispit napisete latinicom,ili da predate rad napisan latinicom...
greh je to...

pozdrav
djole

peleplay
05.03.2005., 10:20
Nena je ista-prvaci su skroz istraumirani...

haha prvaci... ajde nemoj da se vredjate mislim da je lepsi termin UCENICI PRVE GODINE :D :lol:

Banshee
05.03.2005., 11:43
pa zavrsio sam devetu prosle godine(85.god).Znam veoma dobro da vicko ne predaje a za simica nisam siguran.sve u svemu,u devetoj gimnaziji oni su bog i batina....
maja,moze da deli ocene kako zeli,ja je poznajem u jednom drugom svetlu...kad je tek dosla...
medjutim,nisu joj ni ostale kolege iz matematike nista bolje..ima li nekog da mu predaje jasna...
sve u svemu,skola je...ono,krsh..ne dajte da vas pale kako ste u ne znam kakvoj elitnoj skoli,kako cete imati ne znam kakvo znanje posle nje,kako cete da se upisete bez problema na fakultete jer,jelte,sve su vas oni naucili....
cuj,elitna skola..pa to je cista ironija,pogledajte samo kakve budale rade po njoj,pogledajte samo na sta skola lici,pogledajte samo kakav je odnos direktora prema ucenicima...
a to da ide i da slusa po ucionicama je tacno(rece mi jedna profanka jednom prilikom...)
i da su najgori nacionalisti i zaludjenici za religiju i to je tacno...ne dao vam bog da prijavu za maturski ispit napisete latinicom,ili da predate rad napisan latinicom...
greh je to...

pozdrav
djole

ne preteruj sada...
i ja sam zavrsila devetu prosle godine,pa ipak nije bilo tako lose.doduse,zavisi ko ti je predavao,a da je simic kreten koji nista ne radi osim sto se sunja po hodnicima, to stoji :roll:
inace,pisala sam maturski rad na latinici,bez ikakvih problema-samo zavisi kako se postavis prema njima.
a sto se tice nacionalista,mislm da cupac prednjaci medju njima :lol: :lol: ali ,njegov problem je sto ga niko ne shvata ozbiljno jer je tako mali i zaludan,pa ga svi sikaniriaju a on se jadan,nervira :lol: 8)

laura87
09.03.2005., 22:11
A otkud ti,Djole, u Italiji?Jel tu studiras?Blago tebi... :D

Banshee
10.03.2005., 13:26
sto pobrisase sve postove? :roll:

dzoke
10.03.2005., 15:40
jes bogami studiram...nije najsjanije ali nije ni lose.zavisi od dana.zavisi od raspolozenja... 8) 8)

peleplay
10.03.2005., 20:32
sto pobrisase sve postove? :roll:
zato sto je krsta bila uhakovana skoro pa su vratili stare izbrisane poruke bekapom koji je malo stariji od onog kada su postov napisani ali nije bitno jer iako sam vec bio napomenuo chat se nastavio tako da cu zakljucati temu