Vidi punu verziju : SLATKA MALA ČUDOVIŠTA
Baka Vedervaks
20.02.2004., 08:26
Ako imate dete ili ste i sami nekada bili dete, onda znate da niko pod kapom nebeskom ne može da vas izblamira kao vaš voljeni potomak. 8) :D
Za početak evo nekoliko izjava moje sestričine Ivane (6), a vi nastavite:
Kad porastem, biću PLAVUŠA!
Ivana, što ti ličiš na tetku.
Jel' ti to hoćeš da kažeš da sam truntava i debela?
Deda, ako je baba umrla, kako to da si ti još uvek živ?
Jedan Misa (4,5 god.) o vremenu i prolaznosti:
"Mama, je l' tvoja skola sad u rusevinama?"
"Mama, je l' tata igrao klikere kamencicima?"
Savetnica
20.02.2004., 17:10
Setamo moj sin (5god.) i ja. Pored nas neki covek, a moj sin se zagledao u plakat i ne gleda gde ide. Ja mu kazem pazi sine naleteces na coveka a on meni: "Ma, mama, gledam u ovu BUDALU!"
Covek me pogleda onako zbunjeno i pomalo naroguseno.
Ja se izvinjavam: "He, izvinite, on to komentarise plakat - Micunovica, znate?" :)))
nije_lako
20.02.2004., 18:57
U goste mi je stigla rodjaka Dina (5 god).
-Dina, hoces li da jedes paprikas?
-Hocu!
Receno-ucinjeno.
Sedi dete, pred njom tanjir sa klopom ...proba...prevrce kasikom po paprikasu...
-Sta bi Dina? Sto ne jedes?
-Aaaa moja baba to tako ne pravi...
:oops: :oops: :oops:
-Hehehe...tvoja baba nema pojma! 8)
apropo onoga chudovishta ,
mijesec jul ,+30 u hladu ,gradski bus ,Bgd.
stoje majka ,sva zajapurena i vidljivo iznervirana , i klinac , ne vishe od 10 godina .klinac ima na glavi vunenu kapu koja je poprilichno velika i nekako chudno mu stoji.jedan stariji i ochito brizni saputnik koji se nashao tu pored njih sa sosjecanjem pita majku : >jadno dijete ,mora da je neshto gadno bolestan kad nosi tu kapu po ovoj vrucini<?
majka kao da je jedva dochekala da joj se neko obrati procijedi kroz zube bijesno plachljivim glasom : >dijete ,jadno dijete ,ma nije to dijete to je monstrum ,moj gospodine ,MONSTRUM<! i skide mu onu kapu sa glave ,a na glavi crvena sherpa sa bijelim tufnicama nabijena kao da je srasla sa glavom , >vidite shta je napravio ,nabio je ovo na glavu i sad nemoze da se skine ,kazem vam ja MONSTRUM<!
Pre mog polaska na posao, brat je, sto je kod nas uobicajeno, doveo tada trogodisnjeg Aleksu da bude kod nas. Mali je inace moja velika maza i nas dvoje se jako volimo i jako dobro slazemo. Medjutim, sta mu je bilo tog jutra, ne znam, tek nikako nije hteo da se pozdravi sa mnom. Kada sam shvatila da je svaki dalji pokusaj besmislen, odustala sam uz komentar: "Dobro, kad me ti ne volis, moram naci neko dete koje ce me voleti. Bako, ako se ja duze zadrzim, treba da znas da sam otisla da trazim dete..."
Kad sam se vratila, Aleksa je samo promumlao: "Zdravo" i pratio me u stopu, pognute glavice, ali bez reci... Kad sam usla u kupatilo i zatvorila vrata za sobom, poceo je da me doziva...
"Molim? Kazi...", obratila sam mu se.
Zabrinuto je upitao (kroz i dalje zatvorena vrata): "A jesi donela decu?"
Emily_Bg
03.03.2004., 00:36
Jao......kako je sve ovo slatko.......
ja kad se setim kada sam moju cerku kada je imala tri godine vodila kod lekara,jer je imala grip i visoku temperaturu........pocrvenim!
Jer to je od prilike izgledalo ovako:
Ulazim ja sa njom u ordinaciju,a ona vristi,place......
Doktor mi kaze da je stavim da sedne.u trenutku kad sam sklonila ruke sa nje ona je otrcala u cosak iza vrata i nastavila sa vriskom,da bi posle kada smo joj prisli i doktor i ja pocela jos jace da place i da nas sutira i ujeda......
I od pregleda nije bilo nista,a ja idalje crvenim kada se setim toga!
Biser od pre dva dana:
Aleksa (4 god) danima nece da ide kuci ("Sto da idem, kad mi je ovde najlepse", objasnjava), a mladji Toma (2 god) je nekad tu, nekad ne... Uglavnom, njih dvojica se nisu videli dva dana i jedno popodne su me on i moj brat iznenadili kad su se pojavili na vratima moje sobe u kojoj se i Aleksa igra, ali mu je zaklonjen pogled pa ne vidi Tomu. "Jao, vidi ko je nama to dosao!" kazem ushiceno, a Toma, "mrtav-hladan" sa osmehom na usnama kaze: "Ja sam ti dosao."
slatka kao medic
05.03.2004., 19:29
..........