PDA

Vidi punu verziju : muzikaaa.aa... :)

ch1zra
20.02.2004., 07:53
koju musiq slusaju zrenjaninci ???
/me Iron Maiden man... heavy netal zakon..
vi ?

westice
06.04.2004., 17:06
Iron Maide rules

westice
06.04.2004., 17:13
iron maiden..... sta jos slusas :?: :?: :?:

system of a down
06.04.2004., 22:06
Ja slusam System of a down,Korn,Nirvana,Metallica,AC-DC, itd sta ti slusas i odakle si ti odgovori da znam i cao za sad.

Snowy
07.04.2004., 14:14
Sve sto ide uz Unreal :)

ch1zra
17.04.2004., 03:50
westice
pored maidena, slusam dickinsona solo, pomalo prieste... al mostly maiden, maiden, maiden...

:twisted:

nenushka
26.07.2004., 01:21
koju musiq slusaju zrenjaninci ???
/me Iron Maiden man... heavy netal zakon..
vi ?
Ja sam pomalo nedefinisana po ovom pitanju-volim Metallicu,AC/DC,G'N'R,Nirvanu,Aerosmith,pa onda EKV,Boba Marleya,Abbu,The Beatles,PINK FLOYD...i jos mnogo toga.Uvek sam otvorena za nove stvari,pa sta mi se svidi slusam bez obzira kom zanru pripada.

ch1zra
22.08.2004., 02:58
Ja slusam System of a down,Korn,Nirvana,Metallica,AC-DC, itd sta ti slusas i odakle si ti odgovori da znam i cao za sad.

pa, idi na moj profil, pa tamo pise.... a ako imas nesto da mi kazes,
:arrow: maidenzr@yahoo.co.uk

ancika
23.10.2007., 20:06
Mnogo ih je- Lacrimosa,G'n'R, Maiden, pomalo Manson i TON...

Pera Kojot Genije
23.10.2007., 20:38
Ja sam pomalo nedefinisana po ovom pitanju-volim Metallicu,AC/DC,G'N'R,Nirvanu,Aerosmith,pa onda EKV,Boba Marleya,Abbu,The Beatles,PINK FLOYD...i jos mnogo toga.Uvek sam otvorena za nove stvari,pa sta mi se svidi slusam bez obzira kom zanru pripada.

mrzi me da kucam sve ovo ponovo, samo bih dodao tamburase, balasevica, a i sve ostalo u zavisnosti od raspolozenja

ch1zra
24.10.2007., 01:19
lol koji grave digging teme :]

Montezuma
24.10.2007., 01:29
lol koji grave digging teme :] za medalju...:lol:

..

KROSTIC
04.11.2007., 11:42
Venom,Immortal,Slayer,Pantera,Megedeth,maiden,half ord solo,prist,annihilator,....Cannibal Corpse,Six Feet Under....sve extremne grupe i sve sto je metal i jos punooooooooooo grupa...sepultura,anthrax,manowar,ac/dc

Montezuma
04.11.2007., 19:30
Venom,Immortal,Slayer,Pantera,Megedeth,maiden,half ord solo,prist,annihilator,....Cannibal Corpse,Six Feet Under....sve extremne grupe i sve sto je metal i jos punooooooooooo grupa...sepultura,anthrax,manowar,ac/dc

...cool...samo se nadam da se ne oblacis kao kreten zbog toga...

...mislim i ja slusam ponekad korn, soad, rammstein...ali nikad nisam kontao ljude koji se oblace u fazonu metalaca...em sto smesno izgledaju, em sto stvaraju kod primitivnijih ljudi predrasude (bilo one dobre ili lose)...

KROSTIC
04.11.2007., 20:56
ma ne ali obozavam da nosim crne majice i imam dugu kosu

ch1zra
04.11.2007., 22:07
ja volim ljude sa predrasudama :)
odusevi me svako koga moja duga kosa i crna majica/rolka odbije, zato sto mi je ucinio neverovatnu uslugu time sto se svojevoljno zauvek odstranio iz moje blizine :)

hvala im beskrajno, i nek samo oni nastave da se vrte u njihovim "cistim" krugovima :)

chokogirl
04.11.2007., 22:53
Raznoraznu muziq slusham...Evanescence, NightWish, Metallica, HIM, The Rasmus, Linkin Park, Green Day, Depeche Mode i tak... ;) Ponekad se zadesi da me powuche house... Nisam na jednom odredjenom tipu muzike 8) Naaarawno, uugl sam na stranom, od domaceg Prljawo Kazalishte ;) aaali nikada, nikaada GRAND :D naprawila sam izuzetak jedino dok sam gledala Jet Set 8)

Montezuma
04.11.2007., 23:45
ja volim ljude sa predrasudama :)
odusevi me svako koga moja duga kosa i crna majica/rolka odbije, zato sto mi je ucinio neverovatnu uslugu time sto se svojevoljno zauvek odstranio iz moje blizine :)

hvala im beskrajno, i nek samo oni nastave da se vrte u njihovim "cistim" krugovima :)

...mali ne sprorazum... :)
...slazem se sa tobom...ali ipak ne moze bas i svako da nosi dugu kosu...

...ja sam mislio na ekstremnijie primere, takodje i svih drugih vrsta ...
...naravno da svako treba da se oblaci ono u cemu se najbolje oseca, ali ako se istripujes ne valja...

...npr. upoznao sam neku devojku [slucajno, bila je cimerka kratak period mojoj drugarici sa faxa]... i ona ima samo garderobu crne boje...bukvalno, pocevsi od cega :D...sminka se kao kreten sa crnim oko ociju, crni nokti, neke lanci oko vrata sa nekim sadistickim privezscima...i jos i crta modrice sa karminom po rukama... :lol: ...a istripovala se da je drugacija, ekstremna, metalka...a pri tom slusa triput meksi metal od te moje drugarice, koja je potpuno ok sto se toga tice...

...ovo je bas bas ekstremni primer...

ch1zra
05.11.2007., 03:17
dobro, to su smesni ljudi ***... aj crni nokti mi ne smetaju, al ovo ostalo je roflmao.

ali ipak, svako ko o knjizi sudi po koricama, meni u zivotu ne treba :)

Dulle_Bagljas
05.11.2007., 14:35
roni size ... .balashevic ... prljavo kazalishte .. rambo amadeus .. baja mk ... bg sindikat .. blues . jazz .. house .

KROSTIC
05.11.2007., 19:46
metlke kao ribe rules...ma exstremni metal je zakon nastavljam sa spsikom sta slusam

Sepultura,the stone,nightwish,May result,ritam nereda,wolf's hunger,

ma imam ove koncerte pa i to najvise gledam i slusam

AC/DC,Black Crowes,Metallica,Pantera Monsters In Moscow-For Thoese About Rock
AC/DC No Bull
Aerosmith Live In Japan,Osaka Dome
Alice Cooper Welcome To My Nightmare
Apocalyptica Exit '05
Black Sabbath The Story 1970-1992
Black Sabbath & Rob Halford Ozzyfest 2004
Blind Gurdian Imaginaction Throughn The Looking Glass
Deep Purple Total Abandon
Dimmu Borgir World Misanthropy
Dio Holy Diver Live
Evanescence Anyway But Home
Guns 'N' Roses Headbanger's Ball
Guns 'N' Roses In Tokyo
Guns 'N' Roses Rock In Rio,Lisboa
Halford Ressurection In Rio
Helloween Live In Graspop
Immortal Live In Montreal
Iron Maiden Live At Rainbow
Iron Maiden Live At Bologna
Iron Maiden Live After Death
Iron Maiden Donington Live 1992
Iron Maiden Raising Hell
Iron Maiden Hendbangers Ball-A Real Live One
Iron Maiden Maiden England
Iron Maiden Live In Curibiba
Iron Maiden Live In Curitibe
Iron Maiden Rock In Rio
Iron Maiden Vision Of The Beast
Iron Maiden Vision Of The Beast-
Iron Maiden Live At Rocm Am Ring
Iron Maiden Classic Albums:The Number Of The Beast
Iron Maiden Live At Download Festival (Donington '07)
Iron Maiden Best Over Hammesrsmith
Judas Priest Live In Mephis
Judas Priest Prist…Live!
Judas Priest Live In London
Judas Priest Behind The Music
Led Zeppelin The Song Remains The Same
Lordi Live In Helsinki
Marylin Manson Live
Megadeth Rude Awakening
Metal (Dokumentarac) A Headbangers Jorney
Metallica Cunning Stunts
Metallica S & M
Metallica Live Earth on Wembly
Nightwish From Wishes To Eternity-Live
Nightwish Live At Lowlands
Pantera Cowboys From Hell
Pantera Dave Mustane-Dimebag Tribute
Rage Agains The Machine Live At Rockpalast
Rammstein Live Aus Berlin
Red Hot Chili Peppers Live At Castle Slane
Red Hot Chili Peppers Rock In Rio,Lisboa
Pink Floyd Classic Albums:The Dark Side Of The Moon
Saxon Live In Wacken Open Air
Slipknot Disasterpieces
Slipknot Live In London Astoria
System Of A Down Live At Big Day Out '02 ,Australia
System Of A Down Live In Holland
The Roling Stones At The Max
The Roling Stones Voodoo Lounge
The Roling Stones Bridges To Babylon
The Roling Stones Live At Usce,Beograd,Serbia (Pola koncerta)
Velvet Revolver Live At Rock Am Ring
Within Temtation Mother Earth Tour
dvd
AC/DC Highway To Hell
AC/DC Stiff Upper Lip Live
AC/DC Live
Cradle Of Filth PanDaemonAeon
Guns N' Roses Use Your Illusion I
Guns N' Roses Use Your Illusion II
Him Exit 2006
Iron Maiden Live At Ullivi Gothenburg
Iron Maiden Live In Belgrade (Bootleg)
Judas Priest Rising In The East
Kamelot One Winter's Night
Metallica Live In San Diego
Metallica Lisboa FireWorks
Motorhead Classic Albums:Ace Of Spades
Motorhead Strage Fright
Pink Floyd P-U-L-S-E
Rage Against The Machine Rage Against The Machine
Rammstein Volkerball
Ramones Raw
Slayer Still Reigning

mada neslusam sve sa liste,da li je neko iz zrenjanina mozda zainteresovan za razmenu ...da nemram da trosim pare za postarinu vec licno se satanemo i menjaz diskova

Montezuma
05.11.2007., 22:16
svako ko o knjizi sudi po koricama, meni u zivotu ne treba :)

...ovde je vise rec o knjigama koje zele da uplase svojim koricama...

ch1zra
06.11.2007., 00:34
vec licno se satanemo i menjaz diskova
lol :)
btw mogao si lepo da postavis link za download kataloga, ne da ovako opletes po temi lol...
keep in mind da je koliko sam ja procenio, mali procenat forumasha odusevljen metalom kao muzikom, i subkulturom uopste :)

@ montezuma
svi mi svojim izgledom i ponasanjem saljemo neku poruku.
vrlo svesno :]

Montezuma
06.11.2007., 01:32
@ montezuma

...pomalo razvodnjavas razgovor...

...naravno, potpuno se slazem sa tobom...

...ok...ali covek se u onakvim primerima zapita sta je taj metal...vrsta muzike...ili nacin razmisljanja...ili obrazac ponasanja...wtf...i kad vidis tako nekog zapitas se...jel postoji jos nesto u njihovom zivotu osim metala...
...potpuno identicna situacija sa grand omladinom...ali posto njih isuvise usrecuju kursadzije nisu zainteresovani za moderne tehnologije...pa ih i nema nesto na ovakvom vidu razmene misljenja...

ch1zra
06.11.2007., 03:55
lose sam se izrazio... nije mi bila namera da razvodnim razgovor...
ono sto sam hteo da kazem je da lanci/katanci salju poruku, i traze sebi slicne.
ali na skroz pogresan nacin.
ponekad se i ja zapitam gde ide metal-oriented svet, ali se onda setim da su to u 99% slucajeva samo klinci, koji jos ne znaju sta bi od sebe, i ostalih. i koji ce najverovatnije kroz koju godinu preci na nesto sasvim trece :]
hej, pa ja sam slusao 5 godina psychedelic trance, i onda sam sa nekih 19-20 upao u sve ovo oko metala :]
malko analizirao muziku, textove i skontao da je to ono sto meni odgovara :]
a dugu kosu sam oduvek hteo da imam ^_^

KROSTIC
06.11.2007., 13:19
ma imaam link de mi je lokacija samo nisam ga updateovo 20 dana pa kad updatujem opet cu ga psotavidi kod lokacija a do dan sam na svetoj jeleni

chokogirl
06.11.2007., 20:05
lol :)
btw mogao si lepo da postavis link za download kataloga, ne da ovako opletes po temi lol...
keep in mind da je koliko sam ja procenio, mali procenat forumasha odusevljen metalom kao muzikom, i subkulturom uopste :)

@ montezuma

Pa u sushtni mali broj ljudi uopshte je odushewljen tom wrstom muzike i to swe zbog nekih predrasuda...zaista bzWz,jer ne widim zashto je takwa muzika drugachija od GRAND produkcije koju slusha weliki procenat stanownishtwa...

Slavke
06.11.2007., 20:50
kakvi ste vi metalci kad niko ne slusa tool 8-)

ch1zra
07.11.2007., 02:56
@ slavka
nemoj da pocnem o Tool-u :)
necu stati nikad, a samo cu navuci bes otprilike svih prisutnih na sebe lol.

ja licno Tool ne ubrajam u metal.

KROSTIC
07.11.2007., 14:35
oni su nek i rock

Nera93
07.11.2007., 14:55
jeee svi rock i metalll...bre rap konza....

Dulle_Bagljas
07.11.2007., 14:59
SHTA BRE RAP ? crkvena muzika je zakon !!!

Slavke
07.11.2007., 15:40
tool je uvjek bio metal, samo sto se njihova muzika mjenjala. Poceli su sa trash metalom, pa presli na malo alternativni metal, ali je to ipak sve metal samo sto zvuce potpuno drugacije od svih ostalih metal bendova da ljudi misle da nisu metalci. Zato su i cjenjeni jer su vrlo originalni sto se tice muzike. Poslusaj par pjesama sa albuma undertow i onda mi reci da nije to metal :-)

KROSTIC
07.11.2007., 18:14
jeee svi rock i metalll...bre rap konza....

da li si ti na danima piva ,otvaranje,rekla nekim metalcima ma sta je ono metalica ma slusajte rap...da li si to ti bila

Qcna_bespomotjnica
24.11.2007., 21:11
ja se slazhem sa tom ribom..mada ugl.slusham domatje repere izuzew marchella..a izuzetno tzenim zrenjaninske repere,i narawno DENIRA!
HOP KONZA!

Guitar_Thrill
19.12.2007., 16:18
Sta se slusa???? Maiden,Judas Priest,Motorhead,AC/DC,Deep Purple,HENDRIX,Aerosmith,Black Sabbath,DIO..i dosta toga u sustini dosta heavy metala i hard rocka....nema boljeg od toga:) E jel ce biti neki prevoz preko Blues Rocka do castle festa????Bas me zaanima , otis'o bih da pogledam Prieste i Helloween za sada....aja ko neko zna nek odgovori

UltraZvuk
20.12.2007., 12:22
Aj sad malo i ja :)
Sto se tice muzike, licno volim GNR bas bas... Aerosmith, Bon Jovi... ali i ono sto je sasvim drugacije - Crvena Jabuka npr. Imao sam blage predrasude o Tosetu Proeskom dok nisam u Areni zimus cuo i video kako decko peva uzivo... i stvarno je kralj svih kraljeva sa danasnje estrade. Slava mu.

Sto se tice oblacenja... moje misljenje je da je neki deciji bunt. Iskreno. Videcete i sami da cete se tako oblaciti dok ne krenu obaveze ozbiljnog tipa. Sve je to lepo druze Ch1zra, ja prvi postujem svakoga ko ima svoja stav, ali pre stava mi je vazniji uredan imidz. Znaci, realnost je da ces se pre okrenuti (ti prvi, nemoj sebe lagati!) kada vidis urednu, skockanu EXTRA sredjenu devojku, nego neku znojavu, zapustenu u vojnickim cizmama. To svako moze. Kao bunt, ovo ono... u stvari, mrzi ih da rade na sebi, jer to iziskuje vreme, novac i trud oko svog imizda, izgleda, a to je vec nekima problem. Pre svega trud... jer ih mrzi da se potrude oko sebe samih. Kako ce onda oko drugih da se potrude?

Kada osetis na svojoj kozi da ti izmicu sanse za dobre poslove i zaposlenje jer odajes utisak neurednog i aljkavog coveka, brzi shvatis da taj bunt nije vredan toga. Slusaj ti kuci i gajde ako hoces, ali suknju neces nositi, garantujem.
Primera radi: imali smo u firmi konkurs za radnike... i javilo se 20-tak ljudi. Neki su bili odgovarajuci profil, neki ne. Neki od odgovarajucih su bili "buntovnici" (konkretno troje, a jedan se cak osecao na pivcinu). Sta vredi sto su oni mozda i korektni radnici i trudili bi se, kada menadzment firme gradi imidz uredne, precizne i tacne kompanije, i oni buntovnici se ne uklapaju u profil i firma nece tolerisati da joj takvi ljudi urusavaju trud i novac koji firma ulaze u taj svoj imidz. To troje nisu prosli na konkursu. Prosao je momak sa slabijim kvalifikacijama, ali odgovoran, pedantan i uredan.
Treba li dodati jos nesto?

UltraZvuk
20.12.2007., 12:23
E, da... GNR... jel konacno zvanicno izasao album Chinese Democracy?

ch1zra
20.12.2007., 13:35
da, okrenuo bih se definitivno za skockanom devojkom, priznajem.

a na konto bunta i poslova, znam ja sve to, samo recimo da imam filozofiju da me firme koje gledaju vise izgled nego kvalifikacije, i ljudi koji sude o knjizi po koricama ne zanimaju. a i svakako ne zavrsavam fax za menadzera, tako da necu morati da brinem o susretanju za kojeraznim klijentima kad jednog dana nadjem posao. ja sam inzenjer, po opredeljenju programer/3D modeler, i moj posao ce biti da sedim u kancelariji za kompom, i pravim modele. gledace me samo sef, a posto znam da radim 3D, on ce morati da nauci da me istrpi :)

no da ne idemo u off :)

mislim da jeste izasao taj album.

UltraZvuk
20.12.2007., 15:59
I skockana devojka ili skockana banka, osiguranje, firma... ce pre da se okrene za tobom ako si skockan + tvoje super kvalifikacije i to je dobitna kombinacija. Nisu to licne stvari drug, vec opsta filozofija savremenog drustva. Mozda je jednostavnije da se objasni srpskim jezikom - Ako pisas uz vetar, mozes samo da budes popisan, ali vetar neces zaustaviti.
Sto pre to shvatis, bice ti lakse. Firmama je lakse i jeftinije da promene 5 inzenjera nego imidz firme. Ljudi su potrosna roba. Niko nije nezamenljiv, to je surovost danasnjeg doba.

Za album...Nego, jesi li siguran? Ja imam beta verziju, ali ne znam jesu li to sve pesme ili ima jos neka naknadno ubacena. Ako ima neki vatreni fan, neka mi javi. Hvala :)

UltraZvuk
20.12.2007., 16:03
E, da... Aerosmith... trebaju mi svi koncertni snimci mp3 audio. Video mi ne treba. Ako neko ima i zainteresovan je da saradjuje, neka mi javi na pvt.

Montezuma
20.12.2007., 22:29
...trenutno preslusavam novi album partibrejkerska...

ch1zra
21.12.2007., 02:25
@ ultrazvuk
1. ne mozes porediti osobu sa firmama. ne znam zasto si to uopste i pokusao.
2. hvala sto mislis o meni da ne mogu da shvatim pricu bez pominjanja pisanja uz vetar. uvek volim kad ljudi imaju visoko misljenje o meni.
3. da li je firmama lakse da zamene 5 inzenjera i na svakog od njih potrose vreme i resurse na obuku specificnu za dati posao ?
4. slazem se da niko nije nezamenljiv.
5. ovo je tema o muzici, ako imas nesto da kazes direktno meni, posalji mi pm. ako mislis da imas da kazes nesto interesantno vecem broju posetioca postavi novu temu. svaki dalji offtopic post na ovoj temi bice obrisan.

@ tema
trenutno preslusavam soundtrack filma Pick of Destiny...
odusevljen sam :)

UltraZvuk
21.12.2007., 11:43
@ch1zra... nisam uzimao bilo koga ekplicitno za primer, kao sto vidis ako procitas ponovo ppostove. Sto se mene tice, uzmi odma i obrisi sve moje postove, zabole me. Kome nije kosulja namenjena, ne treba da je oblaci.
Cak bi jos bolje bilo da obrises, otisli so u offtopic debelo

@tema
Van Wilder soundrack zvuci super... koga zanima neka se javi.

xiaoyu
21.12.2007., 13:19
a na konto bunta i poslova, znam ja sve to, samo recimo da imam filozofiju da me firme koje gledaju vise izgled nego kvalifikacije, i ljudi koji sude o knjizi po koricama ne zanimaju. a i svakako ne zavrsavam fax za menadzera, tako da necu morati da brinem o susretanju za kojeraznim klijentima kad jednog dana nadjem posao. ja sam inzenjer, po opredeljenju programer/3D modeler, i moj posao ce biti da sedim u kancelariji za kompom, i pravim modele. gledace me samo sef, a posto znam da radim 3D, on ce morati da nauci da me istrpi :)
Ko što reče Ultra, ti si potrošna roba. Misliš da si jedini koji se bavi 3Dom?? Kao neko kome je struka usko vezana za potrebu 3Dmodelaša, reći ću ti samo jedno: ima vas ko šodera, tako da ti teorija "pošto znam 3D on će morati da nauči da me istrpi" ne drži vodu. 3D modelovanje je zanat koji se uči, nije umetnost te se nemoj stavljati na pijedestal nezamenljivosti. I još nešto: danas klinci u srednjoj razbijaju 3D i mogu da rade taj posao bez fakulteta. Veruj mi, neko će pre platiti klinca sa SSS nego tebe sa VSS za isti posao, a pogotovo još ako je klinac uglađen, čist i pedantan. Ultra je u pravu po svakom pitanju koje je objašnjavao. Sem za GNR, njih baš ne podnosim.

Nego tema (trenutno na mojoj listi):
(samo za ch1zra)

Jinx - "Tamo gdje je sve po mom" ;-)

Tko je kralj, tko pleše sam?
Sve tajne ovog karnevala znam,
Muči me samo da li tu sam gost,
Možda i moje lice krije lica još...
Al', čemu strah i čemu sram?
Ja neću više čekati ni dan,
Galama zove, ali neću s njom:
Idem tamo gdje je sve po mom!

Da ne poludim, da ne mislim,
Da ne čujem i ne vidim,
Da ne izgorim u sjaju tom,
Idem tamo gdje je sve po mom

Tko je kralj, tko pleše sam?
Sve tajne ovog karnevala znam;

Da ne poludim...

Tamo gdje je davno stao sat
I vrijeme broji se na bezbroj naèina,
Tamo gdje još ima snova,
Tamo gdje je parada ova
Nema puno smisla vjeruj mi...
Čemu strah i čemu sram?
Ja neću više čekati ni dan,

Da ne poludim...

http://e.deviantart.com/emoticons/b/bug.gif

denikarabenc
21.12.2007., 13:40
pa ima nas!!! Volim rock i metal, volim i Balasevica, i nase rokere. Od stranih izuzetno volim Whitesnake, AC\DC,i sve sto predstavlja dobru muziku. Volim i R'n'R, pogotovo CCR i Status Quo. Nisam mator, samo mi se svidja matora muzika!!!
ZROK, i to slusam, volim da pogledam!!! Cak sam i sam svirao!

Gisha
28.12.2007., 23:30
Delerium,Enigma, Gregorian,B-Tribe,... Nabasao sam na zanimljive Chill Mix-eve : Beautiful Voices . A naravno i Djole i Giboni i Neverne Bebe i ...

Qcna_bespomotjnica
29.12.2007., 23:48
meni je bash extra kada otkrijem nesh nowo od zike...mislim narawno i da mi se to swidi..to mi se desilo sa elitnim odredima,i od tada sam njih sloosham..(hah..):D