PDA

Vidi punu verziju : rafting Tarom

sheff
08.05.2003., 12:15
iako mnogi s'pravom kazu da je rafting Tarom jaaaaako opasno iskustvo to opasno je uglavnom preuvelicano! jedino sto je stvarno preuvelicano su cene i takse koje treba da se plate!

sto se tice samog raftinga stvarno je nezaboravno iskustvo iako smo se spustali sa obicnim camcem tzv. decejac DC (desantni camac) jedino sto stvarno dize adrenalin do vrhunca je deo zvan Brstanovica u duzini od 14 km
to morate da probate (bunjee je truuuuuuuba)

tarabuka 2003 je uspesno okoncana slike slede

Bozo
08.05.2003., 13:55
iako mnogi s'pravom kazu da je rafting Tarom jaaaaako opasno iskustvo to opasno je uglavnom preuvelicano! jedino sto je stvarno preuvelicano su cene i takse koje treba da se plate!

sto se tice samog raftinga stvarno je nezaboravno iskustvo iako smo se spustali sa obicnim camcem tzv. decejac DC (desantni camac) jedino sto stvarno dize adrenalin do vrhunca je deo zvan Brstanovica u duzini od 14 km

Sheffe, bas bi bilo lepo da vidimo slike, ako budes imao problema da ih postavis ovde na forum, obrati mi se na e-mail bozo@krstarica.com pa da ih posaljem ja ili da te uputim kako da ih posaljes sam.

black-devil
08.05.2003., 16:32
ej Bozo, imam i ja par slike da nakacis za tvoj sport:))

koka
03.07.2003., 13:47
rafting je super to treba doziveti

Zak
27.07.2003., 20:01
Ako ti nije tesko posalji fotke a i kontakte za ovu malu avanturu ako nije problem...

20.08.2003., 16:24
Rafting Tarom nije SKUP! Sigurno si isao preko neke agencije! Cijena jednog spustanja sa doruckom i ruckom je 35-40 eura - jedan dan - 15km najuzbudljivijeg dijela Tare sa najvise brzaka. SAVJET 1: Sljedeci put prije raftinga kupi neke CG-dnevne novine i naci ces oglas ili reklamu!
SAVJET 2: Ako zelis da osjetis ludilo idi u maju na Taru, dok je voda jos visoka!
SAVJET 3: Posle Tare produzi na Zabljak tj. DURMITOR da vidis tek taj haos!

Bogisha
29.08.2003., 11:27
Najjače da je rafting jeftin!!!
Ja i par ortaka smo Krenuli iz Pančeva preko agencije i olešili su nas 100€ za 3 dana boravka u Republici srpskoj i za crnu goru!!!!

A CrnoGorci su ustvari *****, rafting kreće iz crne gore, i onda oni nabijaju neke takse!!!

04.11.2003., 15:46
Rafting Tarom nije SKUP! Sigurno si isao preko neke agencije! Cijena jednog spustanja sa doruckom i ruckom je 35-40 eura - jedan dan - 15km najuzbudljivijeg dijela Tare sa najvise brzaka. SAVJET 1: Sljedeci put prije raftinga kupi neke CG-dnevne novine i naci ces oglas ili reklamu!
SAVJET 2: Ako zelis da osjetis ludilo idi u maju na Taru, dok je voda jos visoka!
SAVJET 3: Posle Tare produzi na Zabljak tj. DURMITOR da vidis tek taj haos!

Upravu si,Tara je najlepsa u Maju-Junu,a Zabljak ne znam da li mi je lepsi leti ili zimi,raj na zemlji,pozdrav

keith wood
12.11.2003., 19:13
Hocu,BRE,ja to da probam.Imam par drugara koji su isli kazu da je extra zezanje,ali nisam u kontaktu s njima

nonka
22.11.2006., 17:34
Možeš se javiti ili pogledati veb www.rafting-tara.co.yu
momci pravo ludo zezanje ali i sve ostalo je profi.

gucci_novosadjanka
23.11.2006., 05:01

JAO JA BILA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bilo je mnooooooooooooooooooooooooogo dobro, nezaboravno!!!!!!!!!

gucci_novosadjanka
23.11.2006., 05:02
Upravu si,Tara je najlepsa u Maju-Junu,a Zabljak ne znam da li mi je lepsi leti ili zimi,raj na zemlji,pozdrav
E BAS JESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZABLJAK ZAKON!!!!!!!!!!!!!!
Ceo zivot tamo idem............................. :)

box2
23.11.2006., 12:33
ma tara je zakon, stvarno nije uopste strasna ocekivao sam vise, ali ja sam bio u junu a da bi doziveo pravu stvar moras otici u maju mada posle toga, durmitor, pa more, ihaaaa extra :)

evo ima ovde i par slika http://pg.photos.yahoo.com/ph/bokyskirafting/my_photos

bojan777
16.02.2008., 16:53
ja sam bio na raftingu, i to na nekoliko reka...ali nije dzaba receno da je Tara svetska destinacija
e sad.. Da krenemo sa zapada, Una-lepa reeka, lepi vodopadi u pocetnom delu, ima par finih brzaka, ali se onda pretvarea u dosadno jezero, tako da raftas nekih 20 min. i onda se peglas po jezeru 3 sata... sto se tice usluge smestaja i sl...kod nekog starijeg lika smo bili, zove se Kiro i super je sve-najbolji je tamo ima stranicu klub se zove una kiro RC...s tim da se ne moze porediti s tarom narocito kad je klopa u pitanju, jer na uni idu varijante "sendvic, cevapi i sl.." Na uni samo rafting kosta 40evra, bez icega drugog, tako da uopste ne stoji prica da je na Tari skupo.Pa *** za 50ak evra dobijes dorucak, prevoz, taxe, osiguranje, rucak i RAFTING a recimo ako hoces da nocis to te kosta 5 evra...odem u BG u restoran - jedem- platim 15 evra a klopa ni prineti onome sto smo jeli na tari, odes na neki bandzi bacis maltene iste pare za dva minuta....pa ljudi takav izlet bilo gde u svetu kosta duplo...Na tari smo bili nekoliko puta...i stvarno je najbolje u aprilu i maju-prva polovina juna(sto se adrenalina tice)ali i leto ima svoje prednosti.... smestaj je u bungalovima, prelepim,ono planinski stil...unutra lamperija, ciste posteljine, drveni kreveti ..sve sveze, mirise, pravi odmor...(ali to smo nasli tek drugi put, prvi put smo bili kod neke druge ekipe u nekoj rupi od bungalova),
a klopa posebna prica, domaci hleb ispoda saca, kajmak, prsut, jagnjetina sve domace,baklava, domace vino, rakija... ljudi su nam sluzili pastrmku koja nije iz ribnjaka vec iz reke-ma perverzija! Kamp je na obali reke ekipa je rafting klub Drina-Tara imaju stranicu www.raftingtara.com i plus rade i izlete u planinu, prasumu i slicno, treci put kad smo isli ostali smo 6 dana!
Bio sam i na Neretvi, ali to je dosta manja reka, lep kanjon....ljudi dolaze samo na jednodnevne izlete bez nocenja...lepo je videti ali ipak je Tara bolja...mnogo

lukaigane
14.07.2008., 23:19
E BAS JESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZABLJAK ZAKON!!!!!!!!!!!!!!
Ceo zivot tamo idem............................. :)

bravo sestro,ja sam ceo život tamo....to je meni za uvek....ništa drugo me ne zanima.....

Jovanaaa!
25.07.2008., 17:25
Rafting je ekstra!!! :)
Ja sam isla 11. jula preko ovog sajta, uporedila sam cene i mislim da je ova najpovoljnija (mada je i to realno skupo ali u odnosu na druge je ok).
Pogledajte i sami:
RAFTING TAROM I DRINOM (http://putovanja.najboljiprovod.com/) :super: