PDA

Vidi punu verziju : Ko je najveca faca u Somboru?

abababa
18.02.2004., 15:26
Ajde pisite sta mislite ko je naveca faca u somboru?

18.02.2004., 17:11
[quote="abababa"]Ajde pisite sta mislite ko je naveca faca u somboru?[/q

mozda Ti? haha :P

18.02.2004., 20:36

JA....

MISLIM, KOJA GLUPA TEMA AL' AJD' ...

cohiba
20.02.2004., 09:20
Mislim da vam je Bosko Vitkovic najveca faca tamo

20.02.2004., 11:30
Mislim da vam je Bosko Vitkovic najveca faca tamo

Ko je taj,ha? 8)

cohiba
20.02.2004., 14:49
moj drug, vozi crveni a6 Bosko-Bole

20.02.2004., 15:06
joja :wink:

20.02.2004., 15:09

boki??? :roll:
hm, jeste lik opasan,ja ga obozavam (kao prijatelja) aliiii nisam sigurna da je najveca faca u gradu! :D

20.02.2004., 15:11

mislis na boleta- mekom? :?

20.02.2004., 15:14
joja :wink:

i ja se slazem! :wink:
jos jedan glas za joju!

20.02.2004., 15:16
a mozda pufa? :roll:

20.02.2004., 15:18
ja mislim da je najveca faca u somboru milan bodrozic!

20.02.2004., 15:21
ccc, ali pufa je iz stanisica!
i ja cu isto da glasam za joju!

20.02.2004., 15:24
darko k a l l o s

20.02.2004., 15:26
hhhhhhhhm, a pedja unisex? :roll: :roll: :roll:

cohiba
20.02.2004., 15:27
Drca vam je kralj :)

cohiba
20.02.2004., 15:30
Ljudi ja nisam iz sombora ali sam cesto tamo i sa Pedjom i Boletom i Jojom I Drcom i ostalima jer su mi dobri drugovi i verujte mi da je Bole tamo kralj :wink:

20.02.2004., 15:31
mislis na dragana drcu? uh, stvarno dobar decko!
delimicno se slazem sa tobom, ako mislimo na istog!

cohiba
20.02.2004., 15:34
bas na tog drcu

20.02.2004., 15:34
Ljudi ja nisam iz sombora ali sam cesto tamo i sa Pedjom i Boletom i Jojom I Drcom i ostalima jer su mi dobri drugovi i verujte mi da je Bole tamo kralj :wink:
a da i ti nemas neke veze sa jet-skijem???

20.02.2004., 15:37
bas na tog drcu
e drca je legenda, koliko ga ja znam...
a znam ga dobro... :D
ima dobar tatoo! :wink:

20.02.2004., 15:41
hm, pa ako imamo isto misljenje o tim momcima onda mi se i ti vec svidjas... :lol: :oops:

cohiba
20.02.2004., 15:57
nemam sa sky-om veze, dodjem ponekad uvece kod njih tamo do unisexa ili opere

20.02.2004., 16:01
nemam sa sky-om veze, dodjem ponekad uvece kod njih tamo do unisexa ili opere
mislila sam da si ti dolazio pre kod kobca na dunav, ali izgleda sam se malo zbunila... :cry:
mozda te i znam iz vidjenja, :wink:
ako vozis SU bmw...
pozdrav!

shokirana
20.02.2004., 21:00

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
E oni su toliko dobre face da sam ja morala da se javim kao gost (tj. da se odjavim) da bih demantovala tvoju izjavu.
Verujem da ste vi super drugari i da se mnogo dobro zezate, ali mislim da je to najveći šljam grada Sombora. Mene bilo strah da se javim ovde pod svojim nikom i da ovo kažem, koliko su oni dobre face. :( :( :(
Bez uvrede, najjača faca Sombora bi morao da bude neko ko ima bar osnovnu kulturu ponašanja, od koga ljudi u gradu ne zaziru, neko ko je svojim kvalitetima (a ne kolima koje vozi )zaslužio da bude br.1.
Ja se njih plašim. Iskreno. A to im verovatno i imponuje.
Ne dolazi u obzir da navedeni budu najveće face u Somboru. :evil: :evil: :evil:

shokirana
20.02.2004., 21:08
Kad malo bolje razmislim biće da sam upala u pogrešno društvo.
Ne obazirite se na mene. I samo se zezajte.

P.S. Verovatno oni koji imaju da predlože nekog normalnog za facu br.1 nemaju para za comp.pa ne mogu da učestvuju u ovoj diskusiji. I ne voze a6 ili šta već...
P.S.S. Šta li ja tražm ovde... :roll: :roll: :roll:

20.02.2004., 22:23
shokirana, ti bi mozda trebala najpre da upoznas momke o kojima se prica pa tek onda da sudis o njima, a ne na osnovu auto koji voze.
e tek bi onda bila shokirana kada vidis koliko su ti momci super, uvek spremni i za zabavu i da ti se nadju pri ruci kad ti je potreba pomoc.
a prema tebi ce se odnositi onako kako se ti postavis prema njima.

20.02.2004., 22:38

E oni su toliko dobre face da sam ja morala da se javim kao gost (tj. da se odjavim) da bih demantovala tvoju izjavu.
Verujem da ste vi super drugari i da se mnogo dobro zezate, ali mislim da je to najveći šljam grada Sombora. Mene bilo strah da se javim ovde pod svojim nikom i da ovo kažem, koliko su oni dobre face. :( :( :(
Bez uvrede, najjača faca Sombora bi morao da bude neko ko ima bar osnovnu kulturu ponašanja, od koga ljudi u gradu ne zaziru, neko ko je svojim kvalitetima (a ne kolima koje vozi )zaslužio da bude br.1.

ljudi zaziru od njih zato sto ih neznaju :roll: , to je bilo i moje iskustvo, ali kad sam ih upoznala onako dobro, onda sam shvatila da je glupo suditi o nekome na osnovu gradskih spekulacija! :?
istina je da se momci nekada ponasaju malo bahato,
ali ako se prema njima postavis kako treba onda mozes slobodno da ocekujes jedno pravo prijateljstvo! 8)
meni je drago sto ih poznajem i volim ih sve- kao prijatelje naravno!

joki, ja sam uvek uz tebe! :wink:

20.02.2004., 22:43
e dosta sad o momcima, mene interesuju devojke!

cohiba
20.02.2004., 23:04
izmedju ostalog i SU bmw :wink:

hohohoho
20.02.2004., 23:39
Mislim, u Operi i Unisexu je takav sabor gabora i čobana ( izvinjavam se svima kojima je ovo profesija :) ) da mogu da se složim da oni jesu najveće face tamo.

21.02.2004., 00:02
Mislim, u Operi i Unisexu je takav sabor gabora i čobana ( izvinjavam se svima kojima je ovo profesija :) ) da mogu da se složim da oni jesu najveće face tamo.

e a sto se krijes iza nicka a?
slazem se da su unisex i opera rupe, ali nije o tome rec!

21.02.2004., 00:33
sta bese sa devojkama? :cry:

shokirana
21.02.2004., 00:46
shokirana, ti bi mozda trebala najpre da upoznas momke o kojima se prica pa tek onda da sudis o njima, a ne na osnovu auto koji voze.
e tek bi onda bila shokirana kada vidis koliko su ti momci super, uvek spremni i za zabavu i da ti se nadju pri ruci kad ti je potreba pomoc.

Njihov način zabave je dobro poznat svima. Mada ti zaista verujem da bih bila tek šokirana kad bih ih upoznala. Jel ima neko od tvojih prijatelja završenu neku školu? Bavi se svojom strukom? Profesija- šta to beše?
Od njih pomoć- neka hvala.

21.02.2004., 00:54

Njihov način zabave je dobro poznat svima. Mada ti zaista verujem da bih bila tek šokirana kad bih ih upoznala. Jel ima neko od tvojih prijatelja završenu neku školu? Bavi se svojom strukom? Profesija- šta to beše?

naravno da imaju skolu, a to sto se ne bave svojom profesijom kakve veze ima, zaboga? :roll:
pa ima puno ljudi ne samo u somboru, koji se bave nekim poslom van svoje struke!
nisi to znala??? :shock:
ajde samo mi reci na osnovu cega ti rasudjujes o njima?

21.02.2004., 00:56

ljudi zaziru od njih zato sto ih neznaju :roll: , to je bilo i moje iskustvo, ali kad sam ih upoznala onako dobro, onda sam shvatila da je glupo suditi o nekome na osnovu gradskih spekulacija! :?
ali ako se prema njima postavis kako treba onda mozes slobodno da ocekujes jedno pravo prijateljstvo! 8)

Devojčice,
ljudi ih vrlo dobro znaju. Zato i zaziru. Gradske špekulacije? Hm, ok priznajem da ih ja ne poznajem, a da li si se ti zapitala ko ih najbolje poznaje ?
Budi u zabludi pa misli da si ti.

Verujem da su ti roditelji oduševljeni prijateljima.

Nastavite svoje ludo zezanje i neraskidivo drugovanje!

hohohoho
21.02.2004., 01:04

pazi, ne razumem, ti si Gost a meni kažeš da se krijem iza nicka :!: :?:

nego o čemu je reč :?:

shokirana
21.02.2004., 01:05

naravno da imaju skolu, a to sto se ne bave svojom profesijom kakve veze ima, zaboga? :roll:
pa ima puno ljudi ne samo u somboru, koji se bave nekim poslom van svoje struke!

Zaboga :roll: reći ću ti ako mi ti ovde napišeš čime se bave tvoji prijatelji.
Ja samo znam da ne rade u svojoj struci, a nisam sigurna ni daje imaju. Baš me živo zanima šta im je profesionalno opredeljenje? Možeš li mi reći? Da ne budem u zabludi.

21.02.2004., 01:08

Devojčice,
ljudi ih vrlo dobro znaju. Zato i zaziru. Gradske špekulacije? Hm, ok priznajem da ih ja ne poznajem, a da li si se ti zapitala ko ih najbolje poznaje ?
Budi u zabludi pa misli da si ti.

Verujem da su ti roditelji oduševljeni prijateljima.

Nastavite svoje ludo zezanje i neraskidivo drugovanje!

ako se oni prema meni super odnose zasto bi onda meni bio vazan njihov posao? :shock:
zasto mislite da oni nisu za iskreno prijateljstvo? :cry:
uostalom preko roditelja sam i upoznala neke od njih! :wink:
cemu takve reakcije??? :roll:

21.02.2004., 01:10

Zaboga :roll: reći ću ti ako mi ti ovde napišeš čime se bave tvoji prijatelji.
Ja samo znam da ne rade u svojoj struci, a nisam sigurna ni daje imaju. Baš me živo zanima šta im je profesionalno opredeljenje? Možeš li mi reći? Da ne budem u zabludi.

reci cu ti, samo pitaj ko te interesuje! :wink:

21.02.2004., 01:12

pa procitaj...
ili ces se i ti sloziti sa ostalima? :?

shokirana
21.02.2004., 01:18
Možeš da mi napišeš za bilo koga od njih, možeš i za sve, zabluda će tako biti manja.
Možda ja ipak grešim.

21.02.2004., 01:20
Možeš da mi napišeš za bilo koga od njih, možeš i za sve, zabluda će tako biti manja.
Možda ja ipak grešim.

imenuj, da ja ne zapocinjem!

shokirana
21.02.2004., 01:24
Bole, Drča, Pedja, Joja?

hohohoho
21.02.2004., 01:24

pa procitaj...
ili ces se i ti sloziti sa ostalima? :?

hebote što si tako neartikulisan/a , sa čim da se složim :?: kako da znam o čemu, i sa kim pričam ako su ovde svi osim dvoje ljudi potpisani kao gosti :?:

21.02.2004., 01:28
Bole, Drča, Pedja, Joja?

bole- privatnik, ne znam sta je zavrsio
drca- zavrsio tehnicku, radio je kao instruktor, sad je u jet-ski savezu
pedja- unisex, opera
joja- zavrsio tehnicku, privatnik, ima par lokala- bg, ns

21.02.2004., 01:31
Bole, Drča, Pedja, Joja?

pedja- unisex, opera

Ponos i dika našeg grada :D :D :D :D :D

21.02.2004., 01:33
Bole, Drča, Pedja, Joja?

pedja- unisex, opera

ja ne kazem da su ponos i dika naseg grada, ali nisu ni sljam kao napisa jedna osoba ovde!

21.02.2004., 01:33
Bole, Drča, Pedja, Joja?

pedja- unisex, opera

ja ne kazem da su ponos i dika naseg grada, ali nisu ni sljam kao napisa jedna osoba ovde!

shokirana
21.02.2004., 01:35
Dragi gostu, hvala ti na ovim informacijama. Za dodatne znam koji broj telefona treba da okrenem. Dostupan je svima.

Ugodno druženje!!! :) :) :)

21.02.2004., 01:41
kakvi ste likovi???
ovde se uopste ne treba raspravljati o tim momcima, nego o "faci br. 1 u somboru"!
ako vam se ne svidjaju, vas problem, tj. svako ima svoje misljenje.
a ja mislim da ste promasili temu dragi moji!

cohiba
21.02.2004., 14:42
cime li se ti gosco bavis? ko zna koja si ti mutivoda 8)

xyx
21.02.2004., 20:28
a prema tebi ce se odnositi onako kako se ti postavis prema njima. Potpuno se slazem sa tobom!!! Ja vozim kakav audi, kakav bmw, ja vozim APN 6 pa se ne kurcim!!! Zato sam ja najveca faca!!!

22.02.2004., 01:45
cime li se ti gosco bavis? ko zna koja si ti mutivoda 8)

da, jos uvek mutim u srednjoj skoli...

cohiba
22.02.2004., 19:33
nemoj samo da preteras :)

23.02.2004., 20:25
nemoj samo da preteras :)

hehe, ne boj se, znam sta radim... :wink:
uostalom jos malo pa je gotovo! :twisted:

cohiba
24.02.2004., 08:47
Hoces dalje ?

24.02.2004., 22:40
Hoces dalje ?

naravno :wink:

cohiba
25.02.2004., 09:07
Gde? sta? :)

25.02.2004., 16:57
Gde? sta? :)

ekomski u tvom gradu! nekako mi je najblize, imam
puno prijatelja, a i boss ju tu! :wink:

cohiba
26.02.2004., 09:25
kojoj god devojci iz sombora se pomene boss u momentu svrsava ;), na nos mi vec izlazi koliko mi je dosadio :)

26.02.2004., 21:22
e nisam od tih devojaka, volim tamo da odem jedino zbog nekih osoba...
a i zbog lazanje! :wink:
inace me u subotici bas i nema :cry: , sem kad sam u fari ili kod frizera, za ostalo sam okrenuta drugim stranama...
ali ako upisem fax, a nadam se da hocu, onda sam tu...

cohiba
27.02.2004., 10:15
a kuda te ima po Somboru?

27.02.2004., 23:03
pa ima me...
kod draze u star caffeu, castellu, madernu...
to je uglavnom kad izadjem radnim danom,
vikendom bas i ne volim da izlazim u so,
jer je grad mrtav!
a i posto sam zauzeta preko cele nedelje, onda vikend volim da provedem
u ns ili bgdu kod prijatelja pa onda to iskoristim
i za provod!
a ti? :wink:
sem sto nekad svratis do drustva u unisex i operu,
sta ima u subotici zanimljivo? :D
pozdrav :wink: :wink: :wink:

cohiba
28.02.2004., 12:49
ovamo nista pametno, odem i ja cesto do bgd-a budem u bobmu ili Novog Sada imam par prijatelja sto igraju za vojvodinu pa izadjemo ponekad, mozda veceras ili u ponedeljak skocim do Sombora nisam odavno bio :)

29.02.2004., 16:36
pa i nisi nista posebno propustio! :lol:
ma ovde je bas bez veze, pa jos i ova kisa... ubi! :x
jedva cekam leto, pa dunav, jet, sunce... :)
ah... :wink:

cohiba
29.02.2004., 18:03
bio sam juce, za promenu nije lose a i nista posebno, milicija glumi fbi sa onim racijama se proseravaju ne moze covek da se opusti

29.02.2004., 23:30
pa moraju i oni nekad da budu u centru paznje, sta ces?
nije to samo slucaj u somboru!
da ti ispricam kako sam prosla neki dan u novom sadu?
uzmem auto od prijatelja da se malo provozam, zaustavi me policija, dam im vozacku i saobracajnu, a on poceo- polozila pre dva meseca, a decko mafijas vec kupio auto... i tako on nastavi, ja ga posaljem u p~ m~, i za malo da zavrsim u stanici! :oops:
svi glume neku silu, uh...
:wink:

cohiba
01.03.2004., 09:29
Lepo sam ja reko da si neka mutljavina :wink: , mene drci i pedji su pretsresali auta i na kraju kad nije imao za sta pocne da me drka zato sto nosim u torbici kapi za nos :lol:

01.03.2004., 23:09
Lepo sam ja reko da si neka mutljavina :wink: , mene drci i pedji su pretsresali auta i na kraju kad nije imao za sta pocne da me drka zato sto nosim u torbici kapi za nos :lol:

kapi za nos? :shock: zeeeezas?
pa stvarno nisu normalni... :lol:
a o kojem to pedji pricas?
o onom malom sto je stalno sa jokijem
ili pedji- unisex?
hej, i nisam mutljavina :roll:
ja sam dobra i fina devojcica... :oops:

pozdrav :wink:

cohiba
02.03.2004., 08:13
Pedji unisex

02.03.2004., 21:39
Pedji unisex

aha, njega znam samo iz vidjenja, ima dana kada se sretnemo u gradu i po 20 puta... 8)
e odoh sad da se spremim pa da vidim kako napreduje kasting u star cafeu...
pozdrav :wink:

cohiba
03.03.2004., 09:06
Pricamo vec par dana ni ime ti ne znam :)

05.03.2004., 00:46
e pa drago mi je, ja sam Ija! :lol:
tj. to mi je nadimak... :wink:

cohiba
05.03.2004., 08:08
Milo mi je :), prvi put cujem za takav nadimak...

05.03.2004., 18:07
Milo mi je :), prvi put cujem za takav nadimak...

hm, pa to su tri zadnja slova ma imena! :wink:

cohiba
08.03.2004., 08:29
kakav je bio vikend? :)

08.03.2004., 17:44
hej, a srecan 8. mart- nista? :cry:
e kakvi ste vi iz suborice, ccc... :wink:
ma salim se malo, nemoj da zameris!
pa dobro gde si ti?
nema te vec dva dana!
vec sam se zabrinula! :oops:
pa vikend, kao i svaki drugi!
bila malo u ns-u, nesto poslom i tako...
nista posebno... :roll:
a ti?
tebi mora da je bilo zanimljivo cim si se izgubio na par dana... :wink:

cohiba
09.03.2004., 09:28
bio u Subotu na kratko do Sombora i posle mlatio po Subotici, juce mlatio po Novom Sadu...

09.03.2004., 22:36
pa tebe ima na sve strane... :wink:

hangman
10.03.2004., 19:46
kakav dokoni mentol je postavio uopste ovu glupu temu??? a jos gore...ove curkice i jadnice shto tu predlazhu za "naj facu" neke debose i sitne mafijascice i krimose (sadasnje ili buduce) pri tom isticuci "kvalitete" tih likova pokusavajuci da se kriju iza nekog laznog morala i sistema vrednosti, dok u medjuvremenu jedva cekaju da ih gore navedeni retardirani krimosi provozaju u svojim besnim kolima podmite ih nekim skupocenim poklonom i impresioniraju svojim materijalnim stanjem ili "moci", koje sve ove "divne i impresionirane" curice nagradjuju shirenjem nogu...steta sto ste toliko glupe da ne mozete uvideti da za ovakve vrste curica postoje dva naziva - KURVICE I SPONZORUSE :twisted:

cohiba
11.03.2004., 08:53
Pa kad tako mislis zasto ti ne preuzmes tu ulogu pa svojim duhovnim kvalitetima i inteligencijom da impresioniras sve te curice pa da oblecu oko tebe, da se ne vezuju za sve te lokalne "krimose" nego za fine i pametne momke kao sto si ti

hangman
11.03.2004., 19:25
ne daj Bozhe da ikad takve kurvice i sponzorushe oblecu oko mene

11.03.2004., 19:27
daj momak, a zar ozbiljno mislis da su sve u njihovom drustvu takve?

pretty
12.03.2004., 01:09
Najfaca sam JA!Jeste da sam retko u somboru posto studiram ali ipak je to bolna istina za sve koji misle suprotno! :twisted:

12.03.2004., 01:14
ah, lepo je mastati... :roll:

27.03.2004., 23:33
:twisted: najbolja faca je Kljaja!!!!!!! :twisted:

28.03.2004., 00:35

ih, ko je taj??? :roll:

02.04.2004., 16:01

Kako ok je taj!? Pa ide decko u gimnaziju! Ko ga zna, skontace o cemu pricam!!!!!
Pozdrav za Kljaju ako bude ovo citao!!!!! :lol:

Pierre
23.04.2004., 08:52

Najveca faca sombora je Danilo Potpara Dacha bez konkurencije....

voodoo dol
03.07.2004., 21:18

Kako ok je taj!? Pa ide decko u gimnaziju! Ko ga zna, skontace o cemu pricam!!!!!
Pozdrav za Kljaju ako bude ovo citao!!!!! :lol:
Kljajic?!Hahahahah,kako da ne! :wink:

s.so
05.07.2004., 17:19
zeljko rebraca
a ostali su samo san glupih sponzorusa koje mastaju da ih neki proseta ili j...

05.07.2004., 17:27
zeljko rebraca
a ostali su samo san glupih sponzorusa koje mastaju da ih neki proseta ili j...

ovo sam sad htela da napisem!
svaka cast na zdravom razmisljanju!
ne znam ko si, ali moj si idol! :wink:

cohiba
06.07.2004., 08:27
pored onoliko faca u somboru vi nadjoste bas tog pederka

s.so
06.07.2004., 13:11
Zasto tako mislis? Pa zeljko je "faca" koji je sam uspeo da nije nikog izvarao i dosao do love i da mu nisu mama i tata kupili dobar auto da se duva po
gradu...
Sigurno da ima jos takvih ljudi ali on mi je prvi pao na pamet

ZELJKO JE NAS BOG
06.07.2004., 17:27
pored onoliko faca u somboru vi nadjoste bas tog pederka

e cohiba, a koga si ti navodio kao prave face?
drcu i pedju?
boleta- koji je spao na to da pufo "ode" da bi uskocio u njegov auto?
joju? pa znas li ti zaista ko je joja i sta je radio u tvom gradu?
ajde malo se preispitaj!
to drustvo je usiljeno jer je sklapano po principu- ovaj ce mi jednom zatrebati! cim jedan nije od njih nije tu pljuju ga na sav glas, da bi se kasnije tapsali po ramenu! i to da budu ljudi kojima se sombor dici?
to su likovi iz nekih '90, koje su davno ostale za nama!
ovde ima jako malo pravih ljudi i zato ovaj grad i propada! ljudi su ljubomorni, i samo cekaju da drugom krene po zlu!
ovde je faca onaj ko je sitni kriminalac i prevarant i nazalost to se vise ceni nego neko ko je svojim postenim radom isplivao na vrh!

a to je slucaj sa zeljkom! taj decko se morao odreci mnogo cega da bi uspeo u zivotu! igrao je i u grckoj i u italiji, on je najtrofejniji kosarkas evrope, rookie, a gde je jos i nba! takve stvari se ne postizu preko noci, nego samo upornim treniranjem, iza kojeg ima mnogo prolivenog znoja! a pored uspeha u sportu, ostvario se i kao otac, ima troje divne dece, prave ljude i prijatelje oko sebe, a da ne govorim o njegovim roditeljima i bratu... i to ga nista nije promenilo- posten je, iskren, uvek nasmejan, ceni prave vrednosti, nije u oblacima i ne ponasa se kao velika zvezda, a sa pravim razlogom bi to mogao!

a gde mu je jos i firma, poslovi koji se sada odradjuju, njegovo zalaganje za decu iz so kosa, dobrotvorna pomoc? to nazalost nije propraceno u medijima u pravom svetlu, ali prosurfuj malo netom, pa ces mozda nesto vise saznati! niko nije uradio koliko on!

samo neko ko je zavisan moze da ospori njegov rad i zalaganje da se ovaj grad pokrene, ali i dalje nailazi na nerazumevanje opstinske garniture! ja nemogu da verujem da su somborci toliko glupi i da ne mogu da shvate da ovaj grad umire i da jedini on moze nesto da uradi! a ako tako bude i dalje, sigurno ce dignuti ruke od svega... e onda ce sombor ostati tu gde je trenutno, na dnu, pa ce nam face stvarno biti gore navedeni!

malo sam skrenula sa teme, ali nedozvoljavam da bilo ko, a pogotovo neko sa strane, pljuje po njemu!

zeljko je sin, brat, suprug, otac i prijatelj kakvog bi mi svi pozeleli... ja to dobro znam, i zato sa velikim pravom mogu ovo i da kazem!

zeljko rebraca je covek sa kojim se mogu ponositi ne samo somborci i apatinci, nego i scg pa i ceo svet!

DOKONI UM
07.07.2004., 08:44
Neko je na Novosadskom forumu preporučio da pročitamo ovu temu.
Pročitao sam celu.
Nije moje da se mešam u Vaše teme ali mislim da ste na krivom putu. Pravite komparaciju čoveka koji je u evropskim i svetskim razmerama neko (Željko Rebrača) i neke likove za koje iza table Fabrike Akumulatora niko ne zna ko su. Meni recimo ništa ne zanči neki joja, bole, kole i crveni A6 ali mi ime Željka Rebrače znači nešto.

No dobro...Vaš problem.

Inače, kad smo kod Željak Rebrače čitao sam pre neki dan kakve čovek ima probleme sa opštinskom upravom Sombora. E to je tema za razmišljanje. Zašto čovek ulaže u Novi Sad i niko mu ne pravi problem a u Somboru mu nedozvoljavaju.

Izvinjavam se što Vas remetim i što sam malo otišao izvan teme.

cohiba
08.07.2004., 08:52
pa zeni ga ako ti se svidja, ja sam pomenuo samo boleta, a ona tvoja zemljakinja ti je diktirala njihove biografije

ZELJKO JE NAS BOG
08.07.2004., 11:56
pa zeni ga ako ti se svidja, ja sam pomenuo samo boleta, a ona tvoja zemljakinja ti je diktirala njihove biografije

sorry, cohiba, ja sam zensko :wink: , a zemljakinja o kojoj govoris je verovatno to "dno sombora"... :evil:

Candyman
08.07.2004., 16:41
Nemam nishta protiv teme i vas, ali zanositi se tako necim(ko je najveca faca?). :? Zashto mislite da je neko veca faca od vas. :shock: O.K. i ako jeste. :D Mislim da mlatite praznu slamu. :twisted:
CIAO! 8)

Paladijum
08.07.2004., 18:56
vama su najvece face Bole,Joja,Pedja i ostali takvi.
Jel da bi bio faca moras da budes u zatvoru i da vatas klinke u Unisexu?E onda su to definitivno oni najvece face grada Sombora sa više godina robije nego škole.

09.07.2004., 11:55
Jel da bi bio faca moras da budes u zatvoru i da vatas klinke u Unisexu?E onda su to definitivno oni najvece face grada Sombora sa više godina robije nego škole.

:twisted: :twisted: :twisted: :wink:

najzad se javlja ostatak onih pravih somboraca koji se ne dive takvim likovima...

Candyman
09.07.2004., 14:52

najzad se javlja ostatak onih pravih somboraca koji se ne dive takvim likovima...
Nije to u pitanju GOSTimire nego cista LOGIKA. :D [/b]

yo
10.07.2004., 01:25

Nije to u pitanju GOSTimire nego cista LOGIKA. :D [/b]

bomboncicu, pricao bi drugacije da licno i vrlo dobro poznajes sve osobe koje su ovde navodjene kao face... :roll: :arrow: :wink:

Grozni
10.07.2004., 19:22
Po mom misljenju tema je losa jer nisu odredjeni kriterijumi "face"...
Dalje...
Prepucavanje ko je kakav i cime se bavi ne spada u ovu temu...
Samo iznesite svoje misljenje i, da kazemo, predlog za "facu"...
Ukusi su razliciti...

14.07.2004., 14:25
Danilo Potpara Dača Bog i Batina Sombora

MERKAT1
29.07.2004., 12:10
Ljudi da se ne lazemo.

Ja mislim da je Shpiro Radak zvani Guzara najaca faca Sombora. Inace je kriminalac, ubica, drogos, makro, manijak, peder, mucitelj, ex-nacista i znam da hara Somborom. To sto niko od vas nije cuo za njega, to je vas problem. Inace, JA znam da je licno ucestvovao u hapsenju Milosevica, da je bio jedan od tih velikih umova koji je dirigovao avionom koji je udario u "Bliznakinje" (za one nepismene to je trgovinski centar u Nju Jorku). Je.bem li ga kako je preziveo. Dobro sada se malo smirio. Mislim, ipak je ceo svet za njim. Ali ja vam kazem, on je tu. U Somboru, neistrazenom delu Srbije. Samo se krije a i vi ne znate gde je i ko je. Hocete da vam kazem???

Candyman
29.07.2004., 15:45
Ljudi da se ne lazemo.

Ja mislim da je Shpiro Radak zvani Guzara najaca faca Sombora. Inace je kriminalac, ubica, drogos, makro, manijak, peder, mucitelj, ex-nacista i znam da hara Somborom. To sto niko od vas nije cuo za njega, to je vas problem. Inace, JA znam da je licno ucestvovao u hapsenju Milosevica, da je bio jedan od tih velikih umova koji je dirigovao avionom koji je udario u "Bliznakinje" (za one nepismene to je trgovinski centar u Nju Jorku). Je.bem li ga kako je preziveo. Dobro sada se malo smirio. Mislim, ipak je ceo svet za njim. Ali ja vam kazem, on je tu. U Somboru, neistrazenom delu Srbije. Samo se krije a i vi ne znate gde je i ko je. Hocete da vam kazem???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

voodoo dol
30.07.2004., 14:50
Ljudi da se ne lazemo.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hahahahahahahahahaaaaaa... :D

01.08.2004., 12:55
Ljudi da se ne lazemo.

wow, zar takvim likovima mi treba da se divimo ili sta??? :shock:
ne znam da li se taj lik stvarno krije u somboru, ali znam neke druge... pa to je samo dno dna!!! :evil: :evil: :evil:

nesakos
01.08.2004., 14:28
ja sam faca ribe gde ste 0638594935

02.08.2004., 03:54
pa ja kontam da je taj vas sombor mrtav vec dugo, dugo... skroz ste pokopani a ovamo najvece face birate...

s.so
03.09.2004., 13:29
pa ja kontam da je taj vas sombor mrtav vec dugo, dugo... skroz ste pokopani a ovamo najvece face birate...

Ma kavi mrtav! Vidis da je "kriminal izmenio sombor" !!!
:lol: :lol: :lol:

s.so
03.09.2004., 13:30

E a ja sam najbolja riba u gradu 009x78y545

voodoo dol
03.09.2004., 17:48

:D :D :D

Candyman
03.09.2004., 22:14

A jeli? Hmmmmmmmmmmmm... :wink:
CIAO! 8)

maniak
06.10.2004., 23:00
mislim da sam ja najveca faca u gradu,tj. cim uteram ovom candyman-u

Candyman
31.10.2004., 01:26
mislim da sam ja najveca faca u gradu,tj. cim uteram ovom candyman-u

Lajte kere seoske... :lol:

CIAO! 8)

bota
10.06.2005., 20:10
najveca faca je Bonza.
a ovi ostali su face samo u so.

MIMICA GIRL
28.06.2005., 11:19
Najeveca faca u Somboru i okolini je ARSA!!!Kao i najlepsa faca...ARSA!!!! 8) 8) 8)

naturaly
28.06.2005., 14:37
ALI JA APSOLUTNO NISAM IZ
SOMBORA!!!
I NE ZNAM STA CU OVDE!!! AJD CAO...

Lore
30.06.2005., 10:49
Ja sam najveća faca u Somboru!

FreeMe_G
24.11.2007., 18:59
E momci jeste li vi normalni najvece face u somboru su momci sa NOVE SELENCE...ne moze im niko nista u gradu ZLO SU!!!!! zlo zla ;p

FreeMe_G
24.11.2007., 19:02
WWW.TEHNICKA-SELENCA.TK
WWW.TEHNICKA-SELENCA.TK
WWW.TEHNICKA-SELENCA.TK
WWW.TEHNICKA-SELENCA.TK
WWW.TEHNICKA-SELENCA.TK
WWW.TEHNICKA-SELENCA.TK
WWW.TEHNICKA-SELENCA.TK
WWW.TEHNICKA-SELENCA.TK
ZLO-ZLA SELENCHA

Milana_88
28.11.2007., 18:41
ja se uplasim kad vidim drcu na ulici,ima jeziv pogled

Milana_88
28.11.2007., 18:46
ja se plasim drce kad ga vidim na ulici,ima jeziv pogled:?

ShiShmiShaRka
28.11.2007., 22:50
Najveća faca u Somboru je Mišo - onaj deda na pijaci što viče ‚‚amigo, amigo‚‚
deda rulz

Vuk Mandusic
28.11.2007., 23:22
Ma najveca faca je canabis (ako neko slucajno zna o kome se radi). A dobar je i Tesla (klosar sto stalno prica o N. Tesli)

worfsonofmogh
03.12.2007., 17:19
Piksi,dragicevic (Nemanja),ali on nije sad u somboru u NS je

ivankooo
15.12.2007., 20:27
Ma Solesha ljudi...

Nikola89
29.12.2007., 15:04
ae nemoj da lupate kakav bosko .... Najveca Faca u SOMBORU je KUM

the_majka
31.12.2007., 02:49
Ma pedja milic je naj faca!

piro-tehna@mt.net.mk
20.03.2008., 13:56
najveca faca u somboru je moja sestra makedonka
:heart:

Bacha
30.05.2008., 23:59
Najveca faca u Somboru je 'propali' nastavnik istorije koji zivi na glavnoj ulici i ispituje sebe o nekim istorijskim licnostima i onda sam sebe oceni:D znachi kraljina od coveka:P

KAKAROT
02.06.2008., 17:02
pfffff.....

najveca faca
pa
kumsa

KUM

sandra guzvanj
30.07.2008., 20:21
ja nemam pojma o kojim osobama pricate.samo sam htela da pozdravim sve somborce jer sam se nedavno preselila u toronto,i tek sam sada ustvari shvatila koliko mi sve nedostaje.ali sta je tu je