PDA

Vidi punu verziju : teorija zavere!

posmatrac
17.02.2004., 17:00
znam, bezveze pitanje u bezveze vreme, ali me bas interesuju NAJVEROVATNIJE teorije zavere o rusenju kula bliznakinja. ko stoji iza toga? uveren sam da oni koji su za to kaznjeni nisu imali nikakve veze sa tim.

Peruzzi
17.02.2004., 17:39
znam, bezveze pitanje u bezveze vreme, ali me bas interesuju NAJVEROVATNIJE teorije zavere o rusenju kula bliznakinja. ko stoji iza toga? uveren sam da oni koji su za to kaznjeni nisu imali nikakve veze sa tim.
Srbi,srbi...stoka je to:)))
Ma nemampojma,top su oni sami iscenirali jer im se vise isplatilo da sruse te dve kule,pobiju par stotina ljudi,okrive talibane i osvoje irak...nafta bato

Betty
17.02.2004., 17:41
Npr. Zasto kazan u kome se kuvaju Srbi u paklu niko ne cuva?

goodday
17.02.2004., 17:49
-zato, sto se cuvamo sami :lol:

Red_Zmaja
17.02.2004., 17:52
Pa to je najprovidnije...naravno da Ameri stoje iza toga...imas i knjigu o tome...nadji i procitaj...

Betty
17.02.2004., 18:11
-zato, sto se cuvamo sami :lol:

hehehehe...zato sto svako ko dodje blizu biva uvucen unutra....

Incognito
17.02.2004., 20:09
Saljem vas na Istoriju, pa tamo pripovedajte sta se desilo sa tim kulama...

Jedno stoji: Vise ih nema...

LosStudent
18.02.2004., 06:06
Zbog manjka gradjevinskog prostora.

drinjaca
11.09.2004., 12:04
http://www.galaksija.com/cofsadrzaj.htm

na ovom gore linku se nalazi jedno od najozbiljnijih
analitickih tekstova o poznatom 11. septembru, ko zapravo stoji iza rusenja
kule bliznakinja ?

pozdrav

drinjaca
11.09.2004., 21:15
Погледајте препоручени сајт и видећете да иза рушења СТЦ стоје ционистички кругови!

Pobunjenik
12.09.2004., 01:57
Свакако да је Влада Сједињених Држава УНАПРЕД ЗНАЛА да ће доћи до тих напада. Како другачије објаснити постојање снимка удара ПРВОГ авиона у Светски трговински центар?! Осим ако неко не мисли да се та камера нашла тамо "случајно".

Као последица 11.9. донети су тзв. Патриотски закони 1 и 2, који су у знатној мери ограничили Американцима основна људска права, али и дали подршку њиховој Влади да жари и пали по свету.

pusac
17.09.2004., 01:05
Свакако да је Влада Сједињених Држава УНАПРЕД ЗНАЛА да ће доћи до тих напада. Како другачије објаснити постојање снимка удара ПРВОГ авиона у Светски трговински центар?! Осим ако неко не мисли да се та камера нашла тамо "случајно".

Као последица 11.9. донети су тзв. Патриотски закони 1 и 2, који су у знатној мери ограничили Американцима основна људска права, али и дали подршку њиховој Влади да жари и пали по свету.

kada se nakon izolacionisticke politike dogodio Perl Harbur i SAD usle u rat (predpostavljam da znate da su industrijski krugovi u SAD bili protiv rata sa Nemackom zbog plasmana kapitala, npr. Henri Ford u Opelu, a da je vlada SAD znala za pripreme Japana) V. Cercil je cestitao veliku pobedu americkom narodu!
mislite o tome!

Pobunjenik
20.09.2004., 02:47
Далеко од тога да су Форд, као и остали амерички индустријалци и банкари, били против уласка Америке у рат. Обрнуто. Они су је УВУКЛИ у рат!!!

Сврха Другог светског рата био је стварање УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА. Неопходно је било у рат увући што више земаља, односно НАЦИЈА, како би испало да су оне криве за његово отпочињање.

Циљ оних који су изазвали тај рат јесте уништење СВИХ НАЦИЈА и СВИХ ДРЖАВА!