PDA

Vidi punu verziju : Yugoslavia puna foliranata.

Beirut
16.02.2004., 11:51
Koliko znate pravih ekstremnih sportista ili ste culi za njih (nije bitno koji je ext. sport u pitanju) ako ih poredimo sa svetom?Moj odgovor je malo ili nijedan.

16.02.2004., 23:31
Koliko znate pravih ekstremnih sportista ili ste culi za njih (nije bitno koji je ext. sport u pitanju) ako ih poredimo sa svetom?Moj odgovor je malo ili nijedan.
Veze ti blage nemas sta hoces da se pokazes da znas jeli si mozda izasao negde iz zemlje kao sportista .
Za razliku od tebe ja jesam i to vise puta ali kosi ti da ti se pravdam.

NS-Miki
27.06.2004., 14:50
BEIRUT...
PUSI GA...':evil:'.
Ovo je msto za druzenje, a ne za prozivanje...
KOMPLEKSE LECI NA DRUGOM MESTU...
Dakle,kao sto rekoh...PUSI GA!

GoshuMaster
30.06.2004., 10:02
Pa naravno da ne mozemo da se poredimo sa svetom kad nemamo svetske uslove, samo kad pomislim kojim bi se ja sve x3m sportovima bavio da imam uslowe, ma nesmem ni da pomisljam :(

Jelena87
30.06.2004., 19:36
A na koju to Yugu mislis? :lol: Bilo ih je vise, da sad ne bi postojala nijedna

Backy
04.07.2004., 10:59
Pa naravno da ne mozemo da se poredimo sa svetom kad nemamo svetske uslove, samo kad pomislim kojim bi se ja sve x3m sportovima bavio da imam uslowe, ma nesmem ni da pomisljam :(
Npr. x3m programiranje
x3m spavanje etc.

jeasus
14.08.2004., 05:42
Ludi Marko-skejter

jeasus
14.08.2004., 05:43
Ludi Marko-skejter

marsovac78
05.09.2004., 21:18
A sta si ti prijatelju uradio za popularizaciju tih sportova kod nas????

AtilaHunt
07.09.2004., 10:47
Ajde mangupe jedan vikend samnom na eXtreme sport, ja cu povesti devojku koja se bavi sportom i mogu da se opkladim da ti veliki poznavaocu sportova planete zemlje neces smeti da ponovis ni delic...

d a r ija
15.09.2004., 23:58
slazem se , svi su foliranti i kod nas je jako malo pravih extremnih sportista jer malo ko ima HERCA . Ma mi smo narod kukavica :evil:

Pilgrim
21.09.2004., 16:16
slazem se , svi su foliranti i kod nas je jako malo pravih extremnih sportista jer malo ko ima HERCA . Ma mi smo narod kukavica :evil:

Ima nas "narod kukavica" izreku koja kaze "s' kim si, takav si". Mozda su ljudi u tvom okruzenju kukavice ali to ne znaci da mozes da generalizujes stvari po principu "Ako sam ja onda su svi".

Millesu
18.10.2004., 14:21
Ti ili si stupidan ili ti je dosadno pa bacas koske, ali ako si stupidan tu nema pomoci,a ako bacas koske kupi sebi psa! :!:

The_Dreamer
23.10.2004., 05:29
Nemate vi pojma nije stvar u tome dali ste pravi sportista u ocima drugih Sve je u tome kako se vi osjecate kada se bavite nekim sportom . Drugima mozete da lazete ali sebi ne

Zozimo
23.10.2004., 09:08
Ljudi, sto rasipate energiju na takve ljude koji neznaju sta hoce od svog zivota. Okrenite se nekim lepsim temama, i diskutujte o njima. Ta osoba koja je postavila ovu temu najvise bi se ispalila da nije dobila ni jedan odgovor. Ljudi koji neznaju da postave prava pitanja, ili lupaju gluposti pa pri tome i na javnim mestima pred masom ljudi, definitivno imaju neki problem sa sobom.Glupih ljudi ce uvek biti, a na nama je da razlucimo da li cemo se upecati na njihove fore ili cemo teziti ka necem vecem. RIDE FOREVER!!!!

erton
05.12.2004., 00:49

Ima nas "narod kukavica" izreku koja kaze "s' kim si, takav si". Mozda su ljudi u tvom okruzenju kukavice ali to ne znaci da mozes da generalizujes stvari po principu "Ako sam ja onda su svi".
Pazi sad za exteremne sportove ti netreba srce,nego muda,(tj.petlja,devojke oprostite)a toga imamo za izvoz,siguran sam da ti neke od devojaka mogu prodati kilo-dve za pocetak.A onda sedi na bajk pa na prvu nizbrdicu i nemoj da kocis...

Chardonnay
20.12.2004., 00:46
prijatelju nista licno ali ti nemas pojma
extremni sportovi su i padobranstvo, kajakastvo, alpinizam.....a toga ima
ja ih znam bar 50

padosi
12.01.2005., 21:04
Smesno je to sto rolere,skejt,bandzi. . .smatrate extremnim! :lol:

TEYA BMX
13.01.2005., 15:12
PA DOBRO I MUDA SU U PITANJU,ALI KOD NAS JE TESKO NABAVITI OPREMU ZA SVE TE SPORTOVE A ONDA I POLIGON!!! NPR. AJ NEKAKO NABAVIS BMX ALI GDE DA GA VOZIS?? MOZES SAMO PO ULICI! ALI IMA NEKIH STVARI KOJE MOZES DA NAUCIS SAMO NA RAMPI I U PARKU!!!!!!!!!!??????ZATO LJUDI BUDITE ZADOVOLJNI STO KOD NAS IMA I OVOLIKO EXTREMNIH SPORTISTA!!!!!

somebody
14.01.2005., 22:45

ako je neko folirant to si ti burazeru:)))

TEYA BMX
14.01.2005., 23:22
TAKO JE ON JE FOLIRANT!!!!!!!!!!!