Vidi punu verziju : da li je ponizenje..?
sada_vec_ozbiljan_momak
05.07.2003., 16:37
situacija: pisacu u prvom licu.
Moja devojka je sa bivsim momkom u dobrim odnosima: zavrsavaju usluge jedno drugom i cuju se telefonom.Od kako smo nas dvoje u vezi bivsi momak je poceo vise da je kontaktira, dolazi joj na vrata, cesce je zove , u pola dva nocu (dok ja i ona ragovaramo telefonom)nekoliko puta na mobilni, poruke mobilnim, ruzna prica o meni...
Meni je to pocelo da smeta i pocele su rasprave da mu skrene paznju da se tako ne ponasa. Njen komentar je bio da ona njega ne vidi i da mene ceni i voli. Epilog svega je kada mi je rekla da je bivsem momku rekla da se pomeri od nje on se nasmejao. Na moje pitanje sta mu je tacno rekla, (zasto se nasmejao) odgovorila mi je "pozvala sam ga i rekla nemoj vise da me zoves, da dolazis kod nas na posao, da se pojavljujes u mojoj blizini Mom momku smeta tvoje ponasanje. Posle ovog mog razgovora sa njom odreagovao sam vrlo jednostavno: rekao sam joj da me je spustila na samo dno a da je svog bivseg momka izdigla na visoki pijedastal, jer ne zeli da se konfrontira sa njim zbog mene, i da me je ponizila.Preko ovog ponizenja nisam mogao da predjem . nismo vise zajedno posle sedam meseci.
Interesuje me Vase misljenje
[b]PA AKO SE STVARNO VOLITE NISI TREBAO DA RASKINES JER LJUBAV JE JACA OD SVEGA PA CAK I OD TOG NJENOG BIVSEG DECKA!ALI ONA IPAK NIJE TREBALA DA TE PONIZI TAKO,KAD SE MALO BOLJE RAZMISLI TO I NIJE VELIKO PONIZENJE!VIDJA LI SE JOS SA TIM DECKOM,(ako nije tajna)?
anastazija
05.07.2003., 23:56
To jeste bez veze od nje, ali vrlo često ljudi izbegavaju neprijatne situacije 'vadeći' se na druge. Mnogo lakše je reći:'Smeta mom dečku', nego 'Meni smeta'. I mene to izluđuje kod ljudi, ali mislim da to ipak nije toliko strašno. Posebno ako je voliš, to je nedovoljan razlog za raskid.
Ne razumijem zasto si se toliko naljutio, mozda ti nju ne volis dovoljno, sve mi se cini da ti je vaznije da ti tu budes neko i nesto. Zasto ne bi rekla da tebi smeta, to samo pokazuje da je tebi stalo do nje i ne zelis da je drugi uzme od tebe. A sta hoces, nije nista slagala, tebi i jeste smetalo njegovo prisustvo u vasoj blizini, a ne njoj.
SagIvory
06.07.2003., 15:28
Ja mislim da si bio u pravu...Za mene to nije normalno ponasanje, tj. nije prijateljstvo izmedju njih ako je on zove nocu, dolazi kuci kod nje i prica ruzno o tebi, a ona sve to tolerise. Znaci njoj to ne smeta, nego samo tebi?!?
Nemam nista protiv da posle raskida veze ljudi ostanu u dobrim odnosima, to je bas pohvalno, ali moraju da imaju obzira prema novim partnerima svojih bivsih.
Pitanje je, da li je ona zaista raskinula sa svojim bivsim...
malecka
06.07.2003., 17:21
mislim da si sasvim ispravno postupio. znam za slucaj da je jedna moja drugarica nasla decka koji se precesto cuo sa svojom bivsom devojkom koja se u medjuvremenu udala i otputovala u drugu zemlju. epilog: devojka se razvodi od svog muza da bi bila sa svojim bivsim deckom...
sto se tice tvoje price, po mom misljenju posle raskida moze neko da bude u korektnim odnosima ali ne toliko prisnim. da joj je najbolji drug bila bi ista situacija...
nemoj mnogo da se nerviras zbog razloga na koji ste raskinuli, mislim da ljudi posle raskida teze izlaze na kraj sa svojom sujetom /i ja sam jedna od tih ljudi/ nego sto pate zbog gubitka voljene osobe. jednostavno, mozda je lakse priznati sebi da je tezi bio poraz za sujetu i suociti se sa tim, nego osobu koja nas je povredila da dizemo na pijedastal i kazemo koliko smo je mnogo voleli...
i pamet u glavu, sledeci put se ne vezuj za devojcice koje nisu nacisto sa emocijama! :)
sada_vec_ozbiljan_momak
06.07.2003., 20:20
meni uopste nije bilo normalno: kako njoj nije zasmetalo to sto meni smeta....
to mi je u tom trenutku doslo i to je zapravo razlog za raskid, ja sam nekoliko meseci pre toga bio u fazonu "hey smeta mi njegovo ponasanje " i onda posle ovoga sam pukao
sada_vec_ozbiljan_momak
06.07.2003., 20:49
ne, koliko ja znam ne vidja se. on je zove ali ona ne zeli da izadje sa njim
malecka
08.07.2003., 14:46
[quote="sada_vec_ozbiljan_momak"]meni uopste nije bilo normalno: kako njoj nije zasmetalo to sto meni smeta....
-heeeeeeeeeeej! pa kome moze da smeta kad ga neko obasipa paznjom?!? :P odvojeno sto mi zenke malo volimo da kroz ljubomoru testiramo nase deckice... :wink: ali ovo uopste nije normalno... :x
jedna stvar mi samo u celoj prici nije jasna:
ZASTO SI POKRENUO TOPIC, DA PROVERIS DA LI SI ISPRAVNO POSTUPIO ILI ZBOG NECEG TRECEG :?: :?: :?:
black-devil
08.07.2003., 15:01
sada_vec_ozbiljan_momak, ja mislim da si tu pogresio ona tebe niej ponizila na dno vec ti je dala do znanja da joj znacis u zivotu, jer d anije tako rekla bi ti da ne zeli da prekine kontakt sa njim, razmisli malo o tome...ljubav je slepa i ne vidi ponasanje partnera
Ne razumem :D Pa ti si joj reko da ti ON smeta,ona njemu to rekla i u cemu je sad trik majke ti?Nije te ona spustila na dno,vec samo ispunila tvoju zelju da mu kaze da ga ne zeli vise u svojoj blizini.I nije te lagala,da te je lagala ne bi rekla :!:
sada_vec_ozbiljan_momak
08.07.2003., 18:33
zbog cega sam pokrenuo topic... da li sam ispravno postupio? da to je razlog
malecka
09.07.2003., 01:37
pa naravno da jesi!!! ako tvoja devojcica nije osecala da ti pripada i da drugi imaju manje prava na nju ti joj to ne mozes nacrtati... mislim, po meni, glupo mu je to srocila i da je bila malo pametnija ne bi ti morao da joj pricas da to sto rade njih dvoje nije ok...
good luck... i pamet u glavu.... jedna od odlika zrelosti je da ne moras da proveravas ispravnost svojih odluka...
u mojoj biografiji ima jedan interesantan dogadjaj kad sam se nesto glupirala jedne zime i resila da donesem jednu "vaznu" odluku i dok sam je donosila ja sam sela u sneg i izgovorila mudre misli "ako i napravim gresku ovom odlukom to je moja greska i lakse cu podneti posledice moje greske nego da postupim protivno mojoj prirodi". recimo da je to rad bila dobra odluka, ali sam par godina kasnije skapirala da sam u trenutku dok sam sedala na gomilu snega imala lagane lone i kratku jaknu...
izvuci pouku, ili nemoj - na tebi je...! :lol:
Moja devojka je sa bivsim momkom u dobrim odnosima: zavrsavaju usluge jedno drugom i cuju se telefonom.Od kako smo nas dvoje u vezi bivsi momak je poceo vise da je kontaktira, dolazi joj na vrata, cesce je zove , u pola dva nocu (dok ja i ona ragovaramo telefonom)nekoliko puta na mobilni, poruke mobilnim, ruzna prica o meni...
Meni je to pocelo da smeta i pocele su rasprave da mu skrene paznju da se tako ne ponasa. Njen komentar je bio da ona njega ne vidi i da mene ceni i voli. Epilog svega je kada mi je rekla da je bivsem momku rekla da se pomeri od nje on se nasmejao. Na moje pitanje sta mu je tacno rekla, (zasto se nasmejao) odgovorila mi je "pozvala sam ga i rekla nemoj vise da me zoves, da dolazis kod nas na posao, da se pojavljujes u mojoj blizini Mom momku smeta tvoje ponasanje. Posle ovog mog razgovora sa njom odreagovao sam vrlo jednostavno: rekao sam joj da me je spustila na samo dno a da je svog bivseg momka izdigla na visoki pijedastal, jer ne zeli da se konfrontira sa njim zbog mene, i da me je ponizila.Preko ovog ponizenja nisam mogao da predjem . nismo vise zajedno posle sedam meseci.
sorry mrzi me da citam
pcelica
09.07.2003., 19:31
iskreno, ne bih rekla da je htela da te ponizi , a mislim da je to vrlo bitno. nije mi jasna jedna stvar zasto ako ste vas dvoje zajedno ti tripujes da ona u stvari hoce da bude sa nekim drugim, da to hoce bila bi sa njim a ne sa tobom. kapiram da si nesiguran u njenu ljubav ali kako mozes biti siguran u ovo drugo??????
ako se volite sva ova prica je nebitna, pravo pitanje je da li je volis i zelis da budes sa njom, i naravno ona tebe.
da li ti je palo na pamet da devojka u situaciji u kojoj se nasla nije uspela da se snadje onako kako si ti zamislio i ispala malo trapava, sto mislim da nije strasno.
meni ova prica uopste ne deluje kao ponizavajuca ali ako je ti tako osecas...
ti uostalom najbolje znas sta hoces, a razlozi zasto si raskinuo ,cini mi se, leze malo van ove price.
sada_vec_ozbiljan_momak
10.07.2003., 18:28
imao sam drugacije misljenje o svemu sto se izdesavalo poslednjih dana, cini mi se i da sam prenaglio i da nisam. ali sam u jedno siguran da je volim i da cu probati da opet budem sa njom.
pcelica
10.07.2003., 19:28
eeeeeeeeeeeej, SUPER, bitno je da volis to te cini srecnim i zadovoljnim samo napred i sa vise razumevanja za buduca desavanja :D
Lara Croft
11.07.2003., 10:48
imao sam drugacije misljenje o svemu sto se izdesavalo poslednjih dana, cini mi se i da sam prenaglio i da nisam. ali sam u jedno siguran da je volim i da cu probati da opet budem sa njom.
E, moj dečko, pa ti si stvarno puk'o! Hteo si da budeš frajer, da dokažeš (kome? društvu? nekim luzerima, predpostavljam) da možeš da komanduješ svojoj devojci i da je njen bivši praistorija? Pa ti definitivno ne znaš ništa o devojkama! Pusti šta ti sugerišu ova dečica ovde, shvati da ni jedna devojka neće da se odrekne nečega što je bilo njeno, bez obzira što ona ima drugog dečka. Njoj odgovara to što je on stalno tu u okolini, ako ništa drugo, a ono kao dokaz da je ona žestoka riba koja može da vrti dva tipa u isto vreme. Razmisli malo, hoćeš li celog života da budeš drugi? Ako ti odgovara, onda nema problema. Ako misliš da si postigao nešto time što si raskinuo sa njom, pa se puzeći vratio nazad, onda si baš veliki frajer. Da sam na njenom mestu, nikad te ne bih primila nazad, jer ti nemaš ono osnovno - KARAKTER.
pcelica
11.07.2003., 20:02
E, moj dečko, pa ti si stvarno puk'o! Hteo si da budeš frajer, da dokažeš (kome? društvu? nekim luzerima, predpostavljam) da možeš da komanduješ svojoj devojci i da je njen bivši praistorija? Pa ti definitivno ne znaš ništa o devojkama! Pusti šta ti sugerišu ova dečica ovde, shvati da ni jedna devojka neće da se odrekne nečega što je bilo njeno, bez obzira što ona ima drugog dečka. Njoj odgovara to što je on stalno tu u okolini, ako ništa drugo, a ono kao dokaz da je ona žestoka riba koja može da vrti dva tipa u isto vreme. Razmisli malo, hoćeš li celog života da budeš drugi? Ako ti odgovara, onda nema problema. Ako misliš da si postigao nešto time što si raskinuo sa njom, pa se puzeći vratio nazad, onda si baš veliki frajer. Da sam na njenom mestu, nikad te ne bih primila nazad, jer ti nemaš ono osnovno - KARAKTER.
previse ostro za moj ukus...
ali treba postovati tudje stavove, ja ipak mislim da u ljubavi ako volis ponekad trebas da zaboravis na inat i takve stvari...
ali na svakome je da odluci sta mu je ciniti :wink:
mislim da ne bi trebalo nikoga osudjivati ovde na forumu
sada_vec_ozbiljan_momak
12.07.2003., 01:12
ali kada nekog pogledas u oci i kada vidis da je neko svestan svoje greske... onda je valjda normalno da ne budes baksuz nego da mu pruzis drugu sansu... i naravno uvek postoji pravilo idi gde je bolje ako zelis... niko nije nicije vlasnistvo
pcelica
12.07.2003., 15:16
ali kada nekog pogledas u oci i kada vidis da je neko svestan svoje greske... onda je valjda normalno da ne budes baksuz nego da mu pruzis drugu sansu... i naravno uvek postoji pravilo idi gde je bolje ako zelis... niko nije nicije vlasnistvo
ma samo opusteno :wink:
svi gresimo 8)
bitna je ljubav
sada_vec_ozbiljan_momak
13.07.2003., 17:22
ma imam mnogo stvari koji su bitne pored ljubavi...
mnogo.. covek nije svestan sta povlace situacije koje izgledaju bezazleno,
ali interesantno da je posle reakcie rekla za svog bivseg momka da je vaska, koja je uzasno nervira
sada_vec_ozbiljan_momak
13.07.2003., 17:23
ma ima mnogo stvari koje su bitne pored ljubavi...
mnogo.. covek nije svestan sta povlace situacije koje izgledaju bezazleno.
ali interesantno da je posle par dana rekla za svog bivseg momka da je vaska, koja je uzasno nervira
otac dvoje dece
14.07.2003., 07:54
U potpunosti te podržavam!!!!! Ona ne zna šta hoće!!!
Da je raskinula s njim to bi i njemu bilo jasno, ali izgleda da ON to tako ne vidi. Koji liberalizam, šta lupeta ovaj narod te ti si u pravu.. te ona je u pravu.....???? TI SI U PRAVU!!!!! pROŠAO SAM VRLO SLIČNU SITUACIJU i znam kako se osećaš. Probaj da je ne primećuješ, da o njoj ne razmišljaš... Ako ona nije znala da ceni TVOJE emocije, pažnju, brigu i ostalo... SIGURNO ima neka koja HOĆE. Ne sekiraj se, samo strpljenja. A njoj će već da se vratri istom merom, naći će se neko i njoj da zabiberi čorbu, pa će da se seti svega što ti je činila uz "osmehe" i biće joj žao, ali biće kasno....
ONA NE ZASLUŽUJE DA JOJ SE JAVIŠ NA ULICI...
ps. samo hrabro i glavu gore....
mister bin
14.07.2003., 08:01
ali treba postovati tudje stavove, ja ipak mislim da u ljubavi ako volis ponekad trebas da zaboravis na inat i takve stvari...
Slušal "laro-ili-kako-se-već-zoveš" sam odabir tvog pseudonima govori o tvom karakteru, a ni njen nije bolji. Šta bre vi umišljate.. Zabotavile ste da je ovo BALKAN.. Nismo mi neki frajeri, ali daleko od toga da ste vi neke ribetine....
Daleko će da dogurate i TI i ona njegova...Shvatićete šta ste igubile tek kada lupite glavom o zid, kada vam neki som napravi bebicu i zbriše.....
DJAVOLICA
14.07.2003., 13:39
Evo kako ja to gledam, nije na meni da sudim ali iznijeću svoje mišljenje!
Kao prvo smatram i ako sam zensko, da je ona malo pokušavala da te pravi ljubomornim. Kakvi bivši da joj šalje poruke, da joj dolazi na vrata u 2 sata ujutro kada vi razgovarate, e... nema toga. Bivši je bivši... prošlost ili ona ne želi da on bude proslost nego da sjedi na dvije stolice ujedno. Kako bi se ona osjećala kada bi neka tvoja bivša cura stalno te zvrckala telefonom, dolazila kod tebe, e još je trebala da ti kaze "Znaš, zvao me moj bivši dečko da izađemo na piće, ti se vjerovatno nećes ljutiti, ti znas da ja samo tebe volim!" Ma zezas li se ti to malo samnom. Podržavam te, kako si postupio, ali isto tako ako je voliš i zelis da ponovo budes sa njom, moraš joj postaviti uslov da bira između tebe i njega, i ako odabere tebe, da svaku komunikaciju prekine sa njim. Što je mnogo mnogo je, neka se malo stavi u tvoj položaj!!! Pozdrav za tebe :lol: :roll: :roll:
Ja to ne bih smatrao kao ponizenje. Barem mu je rekla, zar ne? I moju devojku zovu mnogi, pa sam ja to poceo da resim fizicki, hehehe...
pcelica
14.07.2003., 17:30
Slušal "laro-ili-kako-se-već-zoveš" sam odabir tvog pseudonima govori o tvom karakteru, a ni njen nije bolji. Šta bre vi umišljate.. Zabotavile ste da je ovo BALKAN.. Nismo mi neki frajeri, ali daleko od toga da ste vi neke ribetine....
Daleko će da dogurate i TI i ona njegova...Shvatićete šta ste igubile tek kada lupite glavom o zid, kada vam neki som napravi bebicu i zbriše.....
tebe je neka zesce za'ebala, sta se izivljavas na nama.
prijatelju resavaj svoje probleme u 3D a ne ovde.
sada_vec_ozbiljan_momak
14.07.2003., 21:54
situacija trenutna... mislim da stisavaju strasti i da je ona skontala da sam ja kriv za raskid zato sto sam ja bio negativan lik jer sam ja nju pritiskao iako je njen bivsi zvao u redu...
e sada se desavaju sledece situacije ja sam mrtav 'ladan, opuste i posmatram sta se sve desava uz osmeh. u moram vam priznati da me zove telefonom i da je drugacija prema meni, . da li to znaci da joj je stalo do mene....?
ne zaista sam ozbiljan prvi put imam ovakvu situaciju u zivotu i zaista su mi svi vasi komentari pomogli
pozdrav :idea:
Svaka ti cast. Dala ti svaka kad si tako pametan...Ona je kucka kojoj se svidjala ta igra. Da joj je stalo javila bi ti se...
mister bin
15.07.2003., 19:01
tebe je neka zesce za'ebala, sta se izivljavas na nama.
prijatelju resavaj svoje probleme u 3D a ne ovde.
Neka kao ti. Sve ste bre na isti kalup...Ja sam svoj problem rešio, muka čoveku.. A vi promenite mišljenje tek kada to osetite na svojoj koži. Ne želim da ti se to desi, ali veruj mi: MNOGO JE GORKO!!!! :!:
pcelica
16.07.2003., 12:59
kao ja, ne bih rekla, mislis da nisam bila povredjena od nekoga koga sam volela, znam gadno je pa opet nikoga ne mrzim i ne generalizujem stvari.
sada_vec_ozbiljan_momak
17.07.2003., 21:26
mislim da se ne radi o tome da li treba mrzeti neo o tome da li treba razumeti tu osobu koja jos uvek nije rascistila sa osecanjima . mislim da veciinu zena muci isti problem nece da se odreknu nekoga iz proslosti ma kakav bio, cini mi se da je kod nas muskaraca drugacije
sada_vec_ozbiljan_momak
22.07.2003., 20:05
i sada razmisljam uz sve ovo prethodno , da li verovati u sudbinu i dali ona uopste postoji
black-devil
24.07.2003., 15:04
ja kad bi znala gde se nalazi sudbina sad bi otisla ovog trenutka da joj je*em mater i da je ubijem:)
sandra-bg
31.07.2003., 16:34
tvoja bivsa devojka je sa jedne strane dobro postupila a s druge ne!trazio si da prekine kontakt s njim to je i uradila jedino sto je lose je to sto je ona verujem dosta dugo to tolerisala.mislim da si pogresio sto si je ostavio jer to uopste nije bilo ponizenje.ako te je ona zamolila da joj se vratis onda te je volela a ako ne onda je zaboravi :wink:
Ma covece da te je ponizila i nije te ponizila, ali da si u pravu sto si je otkacio JESI! Koj moj ce ti zensko kome nije bitno sta i kako se ti osecas, ne vracaj se takvoj ni pod razno.
Da je njoj stalo do tebe prekinula bi takav kontakt sa njim, nista strasno da nastave da se druze ali njemu je za cilj da te rastavi od nje.Ne treba prekinuti kontakt zato sto ti to trazis vec zato sto treba sama da shvati da to nije u redu.I neko je jednom rekao: ako nekoga volis oslobodi ga se ako ti se vrati tvoje je zauvek, a ako se ne vrati nije ni bilo tvoje. Ako joj je stalo do tebe znace sta treba da uradi.
sada_vec_ozbiljan_momak
07.08.2003., 17:04
otkacila ga je sama tek pre neki dan kada ga je videla sa drugom devojkom posle njegove poruke na mobilnom koju je njoj poslao: kako te zelim itd. dosla mi je i rekla sta mu je rekla (da ne pominjem ovde), bilo mi je smesno.... mislim da nista nije shvatila,lagala je sebe da on nju zaista gotivi, nisam joj se vratio iz samo jednog razloga zato sto je i mene i sebe lagala da joj nije stalo do njega. Tek kada je videla da ju je folirao ona ga je otkacila. Zbog toga ne zelim da joj se vratim
malecka
09.08.2003., 17:01
otkacila ga je sama tek pre neki dan kada ga je videla sa drugom devojkom posle njegove poruke na mobilnom koju je njoj poslao: kako te zelim itd. dosla mi je i rekla sta mu je rekla (da ne pominjem ovde), bilo mi je smesno.... mislim da nista nije shvatila,lagala je sebe da on nju zaista gotivi, nisam joj se vratio iz samo jednog razloga zato sto je i mene i sebe lagala da joj nije stalo do njega. Tek kada je videla da ju je folirao ona ga je otkacila. Zbog toga ne zelim da joj se vratim
bravoooooo! a way to goooooooooo!
:)
DA TE VOLI NE BI IMALA POTREBE DA SE CUJE SA NJIM,U REDU JEDNOM MESECNO ALI KONSTANTNO TO I NIJE NORMALNO.TO MENI DECKO NE BI DOZVOLIO ALI NI JA NJEMU.KAKO BI NJOJ BILO DA SI TO TI RADIO?[/b]
sada_vec_ozbiljan_momak
14.08.2003., 02:34
zbunjen sam posle njenog komentara, da se zaklinje u sve zivo da nije imala nista sa bilo kojim muskarcem dok smo bili u vezi...
sada_vec_ozbiljan_momak
16.08.2003., 10:45
da li se i patnja racuna ili ne treba da je bude kada nesto nije doreceno?
sada_vec_ozbiljan_momak
17.08.2003., 17:03
nisam znao da je ovoliko volim i da ce mi ovoliko nedostajati.
**case-problem**she
17.08.2003., 17:39
jao sta sve devojke brljaju :oops:
Nije ni trebala da se dovodi u situaciju da odrzava kontakt sa bivsim. Meni je to besmisleno.
Pa pomirite se nemoj da si na kraj srca. :wink:
malecka
17.08.2003., 21:37
she je u pravu...
dokle god ti je stalo do neke osobe ima smisla boriti se... meni kad sam i sa najgorim kretenom ne moze niko da objasni da je on los za mene... dok se sama ne ohladim, nista ne vredi... :))
srecno... i ovoga puta OBOJE pamet u glavu... da se zavrsi srecno i bla bla bla...!
sada_vec_ozbiljan_momak
18.08.2003., 08:51
sada ona ne zeli da cuje za mene, niti da cuje niti da me vidi
devojka_bgd
18.08.2003., 12:07
Vidi imala sam skoro istu situaciju...Cudno je da kad si u nekoj prici mislis da si jedinstven...
Ja imam puno drugova,i nije cudno da me zovu i u jedan i u dva,sa skoro svim svojim bivsim momcima sam ostala u prijateljskim odnosima...Ali jedan(prethodni) mu se nikako nije svidjao,prvo mi je prebacivao(moj decko),pa smo diskutovali,pa smo se svadjali i na kraju je puklo...Bila sam spremna da se odreknem druga(bivseg decka) zbog ljubavi,ali nisam bila spremna da podnesem da moj decko to zahteva od mene...
Mislim da je poverenje osnov svake zdrave veze,a ja bi svom decku isto dopustila,ako mogu tako da kazem,jer svi imamo pravo na svoj izbor,nema ko tu kome sta da dopusta,jer kad pocne sa tim veza je vec na pravom putu da propadne...
Moje misljenje :D
ljudi mnogo smarate sa tim temama!!!dajte nesto veselije!!! toliko o tome
sada_vec_ozbiljan_momak
19.08.2003., 09:50
da, sada kada pogledam "devojko_bgd" u pravu si. cela veza je protekla u tome sto je meni nesto smetalo a njoj nije smetalo sto meni smeta. cela veza je prosla u raspravljanju oko bivsih momaka, uzas...
poneki put pomislim da li ima svrhe i da li to moze da se promeni?
sada_vec_ozbiljan_momak
21.08.2003., 10:22
hm
sada_vec_ozbiljan_momak
22.08.2003., 08:46
da li zvati i dali nesto moze da se promeni....
devojka_bgd
25.08.2003., 18:34
da li zvati i dali nesto moze da se promeni....
Probaj...Nemas sta da izgubis...I da,sretno... :lol:
iskreno, ne bih rekla da je htela da te ponizi , a mislim da je to vrlo bitno. nije mi jasna jedna stvar zasto ako ste vas dvoje zajedno ti tripujes da ona u stvari hoce da bude sa nekim drugim, da to hoce bila bi sa njim a ne sa tobom. kapiram da si nesiguran u njenu ljubav ali kako mozes biti siguran u ovo drugo??????
ako se volite sva ova prica je nebitna, pravo pitanje je da li je volis i zelis da budes sa njom, i naravno ona tebe.
da li ti je palo na pamet da devojka u situaciji u kojoj se nasla nije uspela da se snadje onako kako si ti zamislio i ispala malo trapava, sto mislim da nije strasno.
meni ova prica uopste ne deluje kao ponizavajuca ali ako je ti tako osecas...
ti uostalom najbolje znas sta hoces, a razlozi zasto si raskinuo ,cini mi se, leze malo van ove price.
Slažem se sa Pčelicom, skoro potpuno. Mislim da ipak treba imati čiste i jasne odnose sa bivšim, ako već imap novog dečka. Onda nema razloga da bivšeg drži na stand by...
Trebalo je da joj kažeš da ti smeta NJENO ponašanje u vezi sa tim ex, a ne on.
sada_vec_ozbiljan_momak
27.08.2003., 09:49
da u svemi ipak pronalazim svoju krivicu jer nisam postavio na pravilan nacin stvari oko sebe...mrzim kada se na kraju otvore sve karte i vidis ali kasno na zalost gde smo gresili.
sada_vec_ozbiljan_momak
28.08.2003., 09:05
sadase zaista uzasno osecam
Ja sam stvarno malo kasno videla ovu temu, ko zna sta se u medjuvremenu desilo, ali moram da prokomentarisem da si u celoj ovoj situaciji kriv najvise ti a shvati me kako hoces...Ne znam zasto si tako osetljiv, daj boze da je to zbog ljubavi a ne zbog toga sto si uopste karakterno "teska " licnost...pa ako mu je lepo rekla da tebi to smeta tako je zar ne? Ti si taj koji je trebao da se potrudi da i njoj pocne zaista da smeta...Akosi postao gundjalo i stalno nesto prebacivao on je mogao vrlo lako da dobije prednost jer je zabavljao...razumes sta hocu da kazem..zato bez obzira sta se desilo u vasoj vezi z aubuduce smatram da je lepo dati maximum od sebe biti jako pazljiv i nezan a ako joj je i posle toga bitan taj drugi nek ide dodjavola pa bar zena ima.... :wink:
sada_vec_ozbiljan_momak
30.08.2003., 09:46
hvala ariela u pravu si ... ja sam najvise kriv jer nisam postavio stvari na svoje mesto ali smatram da je i ona pogresila jer nije videla da mi nesto smeta, nisu mi smetali njeni bivsi momci nego njeno ponasanje sa njima.
pre neki dan sam je pozvao u 22,15 i ona mi je rekla ne mogu da verujem da me zoves u ovo vreme.
pitao sam je zasto takav dgovor nije dala svom bivsem momku koji ju je zvao u 01,30 nocu ona je ucutala. sta reci posle svega?
srdjan
a sta bi bilo da je nastavila da vidja i njega :)
Ja mislim da si bio u pravu...Za mene to nije normalno ponasanje, tj. nije prijateljstvo izmedju njih ako je on zove nocu, dolazi kuci kod nje i prica ruzno o tebi, a ona sve to tolerise. Znaci njoj to ne smeta, nego samo tebi?!?
Nemam nista protiv da posle raskida veze ljudi ostanu u dobrim odnosima, to je bas pohvalno, ali moraju da imaju obzira prema novim partnerima svojih bivsih.
pa onda treba da budes veci frajer i da ona nema potrebu da se previs druzi sa bivsim deckom :) a komentarisanje je slabost
pa onda treba da budes veci frajer i da ona nema potrebu da se previs druzi sa bivsim deckom :) a komentarisanje je slabost
sada_vec_ozbiljan_momak
01.09.2003., 10:16
eh dokel se borit sa njom i sa sobom, razmisljam ...
sada_vec_ozbiljan_momak
02.09.2003., 16:04
komentarisanje, nije to komentarisanje, to je rekao bih moje praznjenje, odusak mene samog koji nije uspeo da ili nije video da treba da uradi u pravo vreme
SLOBODNA
03.09.2003., 04:11
[quote="sada_vec_ozbiljan_momak"]Imas li trenutno devojku?
sada_vec_ozbiljan_momak
03.09.2003., 15:36
ne, nemam devojku.
ne, nemam devojku.
samo opusteno...
SLOBODNA
04.09.2003., 00:58
ne, nemam devojku.
samo opusteno...
...i polako..
sada_vec_ozbiljan_momak
05.09.2003., 13:13
ali mi se jedna devojka zaista svidela sa svojim komentarima na forumu i mislim da sam se zaljubio u njene misli.
srdj.
sada_vec_ozbiljan_momak
05.09.2003., 21:16
bice svadbe do kraja godine... kazu ljudi.
sto ne na prolece? najlepse su prolecne svadbe.
sada_vec_ozbiljan_momak
06.09.2003., 14:10
pa da bos skackam po barama... dok mi cigani sviraju svilen konac na pisak a ja im bacam novce i dukate...
ne, bice to u novembru.
srdj.
meni su nekako tuzne te jesenje svadbe. ako se nekad budem udavala, volela bih da bude kada je provereno suncano.
sada_vec_ozbiljan_momak
07.09.2003., 22:37
sta je danas provereno? Osim da je secer sladak i so slana.
Mislim da si pogresio,ona je tako samo dokazala da te voli , a da joj do njega ni najmanje nije stalo,moj decko je isto tako njegovoj bivsoj devojci rekao da mu se cak ni na ulici nejavlja , sto je meni jako imponovalo , znaci da ga nije sramota svega toga,i dokazao joj je da me voli i da ne zeli nikakve svadje samnom zbog nje!!Pokusaj da ispravis to ako mozes
sada_vec_ozbiljan_momak
08.09.2003., 21:05
pokusavam na sve nacin ali sam skapirao da moram biti strpljiv
sada_vec_ozbiljan_momak
12.09.2003., 22:34
kazu da je upornost ono najbolje kod muskaraca, ali da nije bas u vezi sa strpljenjem
Izgubljena
12.09.2003., 22:54
I ja sam tek sad skapirala da moram da budem strpljiva nadam se da cu to nauciti jer mi je to velika vrlina
sada_vec_ozbiljan_momak
13.09.2003., 18:59
I ja sam tek sad skapirala da moram da budem strpljiva nadam se da cu to nauciti jer mi je to velika vrlina
mislis da ti je veliki nedostatak, ili vec kako?
ne znam o cemu se radi ali veruj mi nije sve onako kako izgleda u prvom trenutku.
Jednostavno covek mora da prodje kroz iskusenja koja mu se namecu.
Meni je to pocelo da smeta i pocele su rasprave da mu skrene paznju da se tako ne ponasa.
znaci da je tebi ipak SMETALO i da je ipak bilo na mestu sto mu je tako rekla.Devojka je bila (sad kazem BILA jer vise nije )samo sa tobom i imao si 7 meseci da shvatis da je njoj stalo do tebe mnogo vise nego do bivse budale...Sad si na zalost zbog SUJETE i ti si jedna od bivsih budala ...mozda i nisi? Pozovi je i izvedi na rucak...toliko joj dugujes
Pozdrav od Branke :* :wink:
sada_vec_ozbiljan_momak
15.09.2003., 22:38
da, u pravu si zbog bivse budala i zbog sujete...
da sada se zaista trudim da je privolim da izadjemo na rucak ili veceru; nadam se da cu uspeti u tome jer sam shvatio da sam trebao drugacije da odreagujem
SLOBODNA
16.09.2003., 04:02
bice svadbe do kraja godine... kazu ljudi.
...obozavam svadbe ..jos kad je tvoja u pitanju..ma moram da dodjem, ma samo da te cmokimmmm
MALA121
16.09.2003., 22:33
Kaze jedna latinska poslovica
Amantes, amentes
zaljubljeni, zaludjeni
Gospodine zaljubljeni
treba samo da je nazovete i kazete one dve slatke reci.......
nemoj da budes lud i da zbog glupog ponosa izgubis ljubav....
sada_vec_ozbiljan_momak
16.09.2003., 22:58
moram zaista da se zahvalim slobodnoj na zelji da me samo cmoki i maloj na savetu. Inace poceli smo da razgovaramo i da budemo kao "pricamo jedno sa drugim".
E, sada, ja se nadam da cu uspeti da je privolim da odemo na veceru. Za sada ona kaze "da odem sa bivsim momkom na veceru, ne dolazi u obzir.Naucio si me da ne izlazim sa bivsim momcima na veceru." Uzas.
sada_vec_ozbiljan_momak
22.09.2003., 19:57
koliko je potrebno cekati da neko shvati ja ili ona koliko je sve bilo trivijalno?
u svakom slucaju Vam hvala na savetima, moram da priznam sebi da jednostavno ona vise ne zali da bude samnom. Odustajem. Zasto? Ako je proslo dva meseca ako smo razgovarali, kada je ja pozovem i ako nijednom nije imala potrebu da me ona pozove, to se svodi na to da ona vise ne zeli vezu samnom, zar ne?
Sam si rekao da ti je ponasanje njenog bivseg pocelo smetati, pa onda tri reda nize da ti se ne svidja zato sto je ona njemu rekla da tebi to smeta....... zar ne mislis da ni sam ne znas sta hoces?!
sada_vec_ozbiljan_momak
28.09.2003., 23:38
Rekoh li da sam shvatio koliko sam bio nepromisljen i koliko mije krivo zbog svega?
Rekoh li da sam shvatio koliko sam bio nepromisljen i koliko mije krivo zbog svega?
Kapiram... (uzgred, ja sam napisala onaj post gore).
Mislim da treba da budes jaaaaako strpljiv. Pokazao si devojci svoju losu stranu i sada ce trebati mnogo vrenema da ona shvati da si se promenio. Cini mi se da si mozda osoba koja lako odustaje, ali, kao st rece neko gore, nemoj da zbog sujete izgubis ljubav!
SRECNO!!!!!
sada_vec_ozbiljan_momak
29.09.2003., 11:41
ma nije problem biti jako strpljiv problem je kako uspostaviti kontakt sa njom kada ona to ne zeli. kako da joj se nadjem u blizini, kako da budem u njenoj blizini.
to je problem.
ma nije problem biti jako strpljiv problem je kako uspostaviti kontakt sa njom kada ona to ne zeli. kako da joj se nadjem u blizini, kako da budem u njenoj blizini.
to je problem.
Stvarno ne znam kako.... Jesi probao sa slanjem cveca i porukom na kartici u kojoj pise "izvini" ili tako nesto?
sada_vec_ozbiljan_momak
29.09.2003., 20:58
za sebe tvrdim da sam zaista kreativna osoba koja uvek od neceg dobrog napravi bolje ...ali sada jednostavno zaista na uspesan nacin sprecava svaku mogucnost da joj se priblizim
sada_vec_ozbiljan_momak
03.10.2003., 23:29
hvala sanja, drago mi je da smo on-line, i samo da kazem da me je pozvala kod nje da joj pregledam racunar i da smo lepo popricali. i cak sam joj poljubio usne, napredak. uf, ala sam bio wroooooom.
hm, eto toliko je sve bilo sponatano da sam se prelepo osecao
sada_vec_ozbiljan_momak
05.10.2003., 19:22
SUDBINA?
sada_vec_ozbiljan_momak
09.10.2003., 23:01
samo da kazem da bi smo trebali da pocnemo da radimo zajedno
sada_vec_ozbiljan_momak
11.10.2003., 18:28
monolog !?!?!
u redu, volim je...
Izgubljena
11.10.2003., 19:00
Ja ti cestitam sto volis, divno je voljeti, divno je kad ti rade osjecanja
sada_vec_ozbiljan_momak
13.10.2003., 20:23
danas nam je prvi radni dan zajedno protekao fenomenalno; zasto li ne sme da me pogleda u oci ili da mi pruzi ruku cak i kada trebamo da se pozdravimo?
hej ozbiljni momce....
ako nesto ne volim onda su to devojke koje bivse tipove drze na kratkom lancu! dok je bila sa tobom, bivsi decko joj je "cinio usluge" (ili kako si vec napisao), sad kad nije sa tobom, ti joj popravljas kompjuter?? niste zajedno, ljubite se a posle toga ona nece ni da te pozdravi?
pa znas sta..... :x
da li ste vas dvoje rascistili? da li ti je rekla prosto i jednostavno NE ili DA?
mislim da nije fer sa njene strane sto se je ipak NE a onda te poljubi.
jao koja klasika!!!!!! izvini, licno sam revoltirana!
da li si ti sada "bivsi decko" koji cini usluge??
razmisli o tome!
sada_vec_ozbiljan_momak
16.10.2003., 21:12
tu smo.
fightclub
17.10.2003., 15:40
sto komplikujes bre stvari - glupo je to...
riba te zaje... puko si, abortiraj celokupnu situaciju i teraj dalje ... iskljuci je iz svog matrixa i tretiraj ko sve ostale ljude koji su te ujebali u zivotu ( ko zadnju stoku- ostavis fino govna neka smrde)... daj bre posveti se malo ostalim ribama ... pa dal mozda mozes da svatis kolko ih ima pa to je najveca kazna od boga sto malo zivimo i brzo starimo da necemo nikad uspeti da "odradimo" toliko njih
sada_vec_ozbiljan_momak
19.10.2003., 00:14
fightclub pogledaj film family man sa nicolas cageom i bice ti mnogo jasnije veruj mi.
sada_vec_ozbiljan_momak
22.10.2003., 19:25
jedno pored drugog napokon.
sada_vec_ozbiljan_momak
11.11.2003., 20:34
E sada nam je prelepo, probali su opet da nam se umesaju nisu uspeli. Sada nam je ok.
pajamaca
12.03.2007., 16:41
pet :)