PDA

Vidi punu verziju : Sjecanje na najljepsi izlazak u Bijeljini

slaki1111
16.02.2004., 02:17
Ucinilo mi se zanimljivo da razmijenimo dozivljaje, uspomene i utiske najljepsih izlazaka u Bijeljini!
Ma sigurno ste ih svi imali i to ne malo!!!
Neko je tad upoznao osobu svog zivota, neko najboljeg prijatelja, neko se prvi put napio, bio "otkacen" ko nikad, imao najzanimljiviji skandal ili lapsus...

limunada
16.02.2004., 08:17
Nekad je bilo odlicno,a nekad je bio potpuni fijasko. :D :D :D

plavusaa
19.06.2004., 02:01
ali niko nece da pise radije svi idu samo da se svadjaju!!
meni je svaki izlazak bio do bola a najbolje provode sam imala u "PRINCU" uvijek i nikad ih necu zaboraviti!!! :roll:

s 94
21.06.2004., 18:13
ali niko nece da pise radije svi idu samo da se svadjaju!!
meni je svaki izlazak bio do bola a najbolje provode sam imala u "PRINCU" uvijek i nikad ih necu zaboraviti!!! :roll:
E,e,e,e! I meni su bili najbolji izlasci u tom lokalu, ali malo ranije kad se zvao "Afrodita". Bjese to vec davno vrijeme 93./94. A, bilo je dobro i u onoj rupi od diskoteke 95. Ti izlasci su bili nesto nepojmljivo u odnosu na danasnji pojam izlazaka, posto je i vrijeme bilo tako. Bilo je tako bijedno, a tako neopisivo lijepo! E da mi je to jos jednom ponoviti! Veliki pozdrav svima koji se sjecaju tog vremena!

-TiFA-
15.02.2008., 13:48
Ucinilo mi se zanimljivo da razmijenimo dozivljaje, uspomene i utiske najljepsih izlazaka u Bijeljini!
Neko je tad upoznao osobu svog zivota, neko najboljeg prijatelja, neko se prvi put napio, bio "otkacen" ko nikad, imao najzanimljiviji skandal ili lapsus...

:lol::lol::lol:Koji idiot!!!

limunada
19.02.2008., 19:03
:lol::lol::lol:Koji idiot!!!

ej,tifo...nemaš pojma koliko griješiš...

zex86
21.02.2008., 18:52
Bilo je dobro dok je radila diskoteka u domu omladine, sada su svugdje narodnjaci, cast izuzecima!!!

apocalypse_iki
23.02.2008., 22:37
Najbolji izlasci su mi kad izadje nas par, onako, neobavezno, u setnju, pa, recimo, odemo do Gotisa na palacinke, ili leti na sladoled, posle se zezamo, provaljujemo...uvek se vratim kuci sa upalom trbusnih misica od silnog smeha...
Inace, ja nisam neki ljubitelj izlazaka tipa Rich...to me jako zamara...

sevarski
15.05.2008., 19:23

:sad2:Jedini izlazak u Bijeljini(koji cu pamtiti celog zivota) mi je bio 2004 godine kad smo se ja,Goca,Ali Vidovnjak,Pedja i Zeljko,napili kod Zeljka u diskoteci black-out,pili neku crnu vodku cini mi se Eristof bili smo pijani ko majke,i kad sam otiso' u wc ono Pedja za mnom,jeebo mater nisam znao da je derpe jedva sam zivu glavu izvukao a i pozadinu...:sad2: