Vidi punu verziju : KUPICE MAMA I TATA
Mene jako zanima da li je neko primetio koliko je u Novom Sadu razvijeno drustvo ciji je moto "kupice mama i tata"?Devojcice u 13 godini vec misle kako nema potrebe da uce, jer ce njima sve mama i tata.I vec sve znaju da ce njihov buduci muz imati 15 butika,ili 5 lokala.Da li su one vidovite ili sta?
fotograf
16.02.2004., 02:13
Mislim da gresis. Mali je broj devojcica koje tako razmisljaju, odnosno malo je onih koji imaju takve mame i tate.
One kojima mama i tata ne mogu da kupe,razmisljaju o drugoj opciji, a to je dobro se udati!
fotograf
16.02.2004., 02:38
Ne. Ja sam siguran da devojcice do 13 godina ne razmisljaju o dobroj udaji. Mozda o tome razmisljaju njihove mame i tate... Da li ti poznajes neke 13ogodisnjakinje?
Ne vidim zasto tebe to opterecuje. Zar to ne bi trebalo da bude njihov problem?
Da,poznajem i mogu da kazem da iako mi to necemo da prihvatimo tacno.Mene to ne opterecxuje,vec mi se srce cepa kad pomislim na sta smo spali i do kojih granica smo postali materijalisti!
goodday
16.02.2004., 03:33
Da,poznajem i mogu da kazem da iako mi to necemo da prihvatimo tacno.Mene to ne opterecxuje,vec mi se srce cepa kad pomislim na sta smo spali i do kojih granica smo postali materijalisti!
-join the club
fotograf
16.02.2004., 12:14
Ko je kriv za to?
MOYETE DA BUDETE SAMO LJUBOMORNI NA NAS KOJIMA CE DA KUPE MAMA I TATA. TAKVE DEVOJCICE UOPSTE NE RAZMISLJAJU O UDAJI, JER KO IMA SAD IMACE UVEK!!!!
Ko je kriz pitas pa MAMA I TATA ko ce da te vaspita ako ne tvoji roditelji samo sto postoji problem generalni svi roditelj i misli za sebe naravon da su savrseni tako da je uoibcajeno da dete ocekuje da se neko od njih sa skace kad ogd nesto pozeli pa i skace jer je njegovo dete u pitanju stoo bvi svakio ucinio za svoje dete je li tako i tu se sve vrti. Nekom je glupo i neuobicajen postupak a drugia sasvim normalno sto dete trazi 500€ za subotnji izlazak a neko treba da radi za tu lovu 6 meseci a drugi sje*u na glupost.
rezime: Nema sve se vrti okolo naokolo i svi su pametni
pa delimicno ste u pravu, ali...
tako bi se i ja mogla osloniti na mamu i tatu, samo sto ja ne razmisljam u tom pravcu!
imam 18 god, ove godine upisujem fax, idem na praksu u tri firme- mk comerc, mb i cometrade.
cesto se osecam da mi nije ni do cega, ali sam svesna da moram izgraditi sopstvenu licnost, a ne se kriti iza mamine suknje i sanjati o bogatom muzu!
mrzim materijaliste i na one koje ljude dele na-
one koje imaju i one koji nemaju!
zgrazavam se...
tako bi se i ja mogla osloniti na mamu i tatu, samo sto ja ne razmisljam u tom pravcu!
imam 18 god, ove godine upisujem fax, idem na praksu u tri firme- mk comerc, mb i cometrade.
cesto se osecam da mi nije ni do cega, ali sam svesna da moram izgraditi sopstvenu licnost, a ne se kriti iza mamine suknje i sanjati o bogatom muzu!
zgrazavam se...
Ovo prvi put cujem,udaj se za mene!!!http://home.hccnet.nl/bart.vancoenen/Smiley/roos.gif
0miroslavns
01.03.2004., 11:16
zgrazavam se...
sreco,pa zasto ih mrzis? takve osobe(materijalisti) kod mene izazivaju sazaljenje... samo dokazuju neunistivost gluposti...
drugo- do 18-te bi trebalo da si vec izgradila i razvila svoju licnost... verujem da si zelela da kazes da si svesna da sama moras izgraditi svoju buducnost?...
zgrazavam se...
Ovo prvi put cujem,udaj se za mene!!!http://home.hccnet.nl/bart.vancoenen/Smiley/roos.gif
:oops: :oops: :oops: da :wink:
zgrazavam se...
sreco,pa zasto ih mrzis? takve osobe(materijalisti) kod mene izazivaju sazaljenje... samo dokazuju neunistivost gluposti...
drugo- do 18-te bi trebalo da si vec izgradila i razvila svoju licnost... verujem da si zelela da kazes da si svesna da sama moras izgraditi svoju buducnost?...
da, na to sam mislila... :wink:
:oops::oops::oops: da :wink:
Opa!http://home.hccnet.nl/bart.vancoenen/Smiley/mm.gif
Moram brzo da se obrijem i osisamhttp://home.hccnet.nl/bart.vancoenen/Smiley/fro.gif
:oops::oops::oops: da :wink:
Opa!http://home.hccnet.nl/bart.vancoenen/Smiley/mm.gif
Moram brzo da se obrijem i osisamhttp://home.hccnet.nl/bart.vancoenen/Smiley/fro.gif
xi xi xi :wink: :wink: :wink:
zgrazavam se...
eh da mi je znati ko si... u sakom slucaju devojcice, svaka cast sto si ostala neiskvarena~