Vidi punu verziju : kuca malog brata na velikoj krstarici...
rile_laki_oblak
24.09.2007., 10:07
ovde mogu da dodju svi koji misle da je veliki brat jedna odvratna emisija sa totalno nezanimljivim ljudima... cak ne moraju ni da se prijavljuju, svi su primljeni...
cLick - OR - Die
24.09.2007., 10:47
Ja samo zhelim ne$to da te pitam. Da li ti zna$ za neki drugi ... [/b]
trachara
24.09.2007., 11:02
:lol:
ja sam glasala za
da li ste ikada prevarili svog partnera i proveravali njegove poruke?
mislim da ova tema nije dovoljno zastupljena i da treba malo vise da joj se posvetimo :D
samuraijack
24.09.2007., 11:09
Ja mislim da je veliki brat jedna odvratna emisija sa odvratnim ljudima koji su bezuslovno i uvek odvratni. To i jeste za očekivati pošto ni jednom normalnom čoveku ne bi palo na pamet da se prijavi za to go.vno. Takođe mislim da su ljudi koji prate to sra.nje podjednako odvtratni.
mnogo ti hvala rile
napokon da i mene neko negde primi.
a da ne moram da se skidam i pokazujem moje zanosne obline i pamet
Hard as a rock
24.09.2007., 11:10
Kakve su ribe skupili u VB, Private bi se obradovao, ali je činjenica da je dosadno, barem za sada!
Glasala pod d). Hehhe... :-D
ovde mogu da dodju svi koji misle da je veliki brat jedna odvratna emisija sa totalno nezanimljivim ljudima... cak ne moraju ni da se prijavljuju, svi su primljeni...
sad sam se snuždila. čuj, svi primljeni.
taman sam želela da otpevam jednu pesmu, da me prime u mb zbog mog raskošnog talenta kao i zbog krajnje nezanimljivosti.
Nata_lijaBG
24.09.2007., 12:36
Vidi Rile, jaooooooooo . Vidim ja nesto fali na forumu...;-)
Billie Jean
24.09.2007., 12:40
Ja sam se prijavila !!! :lol: :lol: :lol: 8)
whitenicky
24.09.2007., 12:53
ako je kupus u rerni hahahha ....znaci da je traktor ...nema veze ...jel zvezde sijaju ako navijaju za partizan ?
Previse je tema o glupom bratu. Cak i ove ironicne velicaju paznju posvecenu ovoj gluposti...
Znaci sve bi ih streljala!!!Izazivaju mucninu, a ja ne volim kada mi je muka ....
Previse je tema o glupom bratu. Cak i ove ironicne velicaju paznju posvecenu ovoj gluposti...Slažem se, reklama je reklama, ali, kad se mora, mora se :D
Drugari, odoh vam ja... :)Vi'š, mogli bi veliki maJke_ti_ng magovi-trovači, da insceniraju kako su skojevci digli u vazduh velikosmradni studijo-studijorum. No iG nema (skojevaca) xixi :D I na spomeniku da piše:
Na ovom fancy mestu, kao kolateralna šteta, položiše svoje mlade спејшл ВИП živote uTućani Velikog Smrada
Utućanima bi podijelil po 200-300 evradi da ćute i da se prave mrtvi (ozbiljni).
Kad bolje razmislim, uveseljavala me je ta papazjanija, jer sam uživao u iznalaženju smislenih opravdanja dragih TV gledatelja koje sam morao da otrpim u svom prisustvu. Pardon, oni su morali da trpe mene. :)
Ko kaže da nema h-umora na TV-u? :)