Vidi punu verziju : najvulgarniji deo na forumu
cesto sam na internetu narocito na forumu ali na ovako vulgaran i grub deo nisam naisao,svaka vam cas podgorice,zavisni ili nesavisni nekulturni ste svakako
ajde ti ces nam pricat o kulturi uci one tvoje u srbiju!
posle ovog polupismenog komentara bilo bi isuvise dodati nesto
zarazliku od tebe vise skole i znanja sigurno!
DAMBLDOR
28.02.2004., 21:10
gostu bez vrijedjanja
Red_Zmaja
28.02.2004., 21:14
Da je do mene dao bih ovim crnogorcima nezavisnost digo im cene psenice i struje pa nek pocrkaju...a na more idemo u Grcku ionako su jeftiniji i ljubazniji
delphin
08.03.2004., 22:00
Da je do mene dao bih ovim crnogorcima nezavisnost digo im cene psenice i struje pa nek pocrkaju...a na more idemo u Grcku ionako su jeftiniji i ljubazniji
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
azdajica
29.03.2004., 16:36
ovo stvarno treba citati i zabavljati se kako ljudi umeju da bulazne..evo pa koga ne mrzi, neka cita!Uzivajte u lepoti novog jezika iz CG:)
liberalka
član
Mesto: Montenegro
Ned, 28. mart 2004 1:45 Odgovorite sa citatom
--------------------------------------------------------------------------------
Ti Jane očigledno imaš nekih vrlo ozbiljnih problema sa sobom.Preporučila bih ti da se malo više obrazuješ ili kultivišeš onako na evropski način da bi mogao normalno voditi dialoge
a za tvoju informaciju crnogorka sam pravoslavne vjeroispovjesti da mnogo ne mozgaš o tome
u svakom slučaju to nema nikakve veze bitno je da se izjašnjavam kao CRNOGORKA i vrlo sam ponosna zbog toga!
Liberal
član
Mesto: Crna Gora
Sub, 27. mart 2004 21:07 Odgovorite sa citatom
--------------------------------------------------------------------------------
jan bibijan ::
liberalka ::
hehe, pa nešto ti slabo stoji naš crnogorski
"aj ti polako svojoj kući"
Gospodjo, iz vasih komentara se jasno vidi da vi ne samo da ste prosti i ograniceni,vec vam je pod hitno potrebna pomoc psihijatra,znaci iz najboljih namera vam preporucujem da ne cekate ni sekunda. Pravac lecenje.
Alo bre pederu lakse malo, Crna Gora je bila nezavisna do 1918 godine to se zna i onda do dana danasnjeg smo u ropstvu ali jos malo, ostalko je samo jos malo, ´´braco´´ cetnici
liberalka
Gost
Pet, 19. mart 2004 18:36 Re: OSRAMOTILA SE CRNA GORA Odgovorite sa citatom
[quote="Anonymous"]Anonymous ::
Ni rec, ni podrsku niste pruzili a kamoli pomoc ljudima sa kosova a vasi preci su odande.
Perete ruke sada, a gorele su i vase crkve, gde ja taj vas cuveni obraz i postenje?
E pa druže kad si započeo ovako pametnu temu da ti se odgovori. Mi crnogorci nema sta da trazimo na Kosovo. Stvarno je žalosno to što se tamo čini i vjerujemo da vama kao srbima nije nimalo lako. Saosjećamo s vama zaista ALI STVARNO nema smisla da nas uvlačite u bilo kave ratove i bilo kakve konflikte. Jer dosta je bilo srnja i po Hrvatskoj đe ste nas samo zamajavali sa ratom. Sada shvaćamo da su to bile čiste prljavštine dotadašnjeg režima. Hoćete sada da idemo na Kosovo? E eto vam i Kosovo i Beograd pa činite što vam je milo a mi idemo u Evropu.. Ponavljam žao nam je toga jadnog i napaćenog naroda ali montenegro nije prava pomoć tražite je neđe drugo..
A crkve što su paljene to su ipak srpske mi imamo našu CRNOGORSKU! MOLIM LIJEPO, PA SVAKO NEK BRANI SVOJE!
lscg
liberalka
član
Mesto: Montenegro
Pon, 22. mart 2004 18:13 Odgovorite sa citatom
ako si ti bio u Budvu onda je sigurno bilo i govana
ali sljedeceg ljeta bice cisto more !
Moram te pitat da nisi probao mozda kad njeguski prsut i sir
Liberal
član
Čet, 25. mart 2004 15:01 Odgovorite sa citatom
Iluvatar ::
Liberal ::
typhoon ::
koji ste vi Skotovi! sta lelujate tu... ajde odvojite se vec jednom,sta cekate...ajdeeeeeeeeeeeee... srecno vam bilo!!!
Alo alo bre smiri malo hormone popij bensedin ako ti nije dobro, polako jadan 2005 je referendum o drzavnom statusu Crne Gore jeßiga malo kasni ali bolje ikad nego nikad trpjecemo jos ovu godinu i onda zbogom...
ajde da se otrpimo jos ovu godinu,pa razlaz,jel moze?
lapo svi studenti iz CG da placaju skolarine u Srbiji kao stranci,ionako studiraju svi vec deceniju,ako ne i preko...da svi direktori lepo prepuste svoje fotelje nekom drugom i to je to...
moze?
Moze brate zauzvrat ce te morat da placate mnogo velike poreze na vikendice, kuce, vile i sve ostalo sto imate u CG jel moze i to?
Kog qrca nije mi jasno sve ovo daj da zivimo bolje sa vise love pa makar u zajednici sa Azerbejdzanom
Nietzsche
član
Mesto: Nezav. Repub. Nish (ako Bog da)
Uto, 23. decembar 2003 21:56 Odgovorite sa citatom
Republici Srpskoj nista gluplje nije od toga sto zeli da se ujedini sa Srbijom. Vojvodina i Crna Gora imaju razloga i naravno da zele da se odvoje od bgd-a, tj. od Srbije, i ja podrzavam to: svakom po zasluzi - a ne da sve ide za bgd.
Inace, znam koliko praznoglavi Srbi iz Bosne zele da se ujedine sa Srbijom i koliko se klanjaju bgd-u, a to je vise nego jadno. Neka, kad se ujedine videce sta je tiranija
DAMBLDOR
član
Mesto: EVIVA MONTENEGRO
Pet, 27. februar 2004 20:16 Odgovorite sa citatom
dragi srbi malo sam se nasmijao kad sam procitao neki komentar da u cg cvjeta kriminal!pa zamislite se malo nisu nama ubili premijera(mada bi vi voljeli da jesu)ispred njegovog radog mjesta vlade
LIBERALKA
Gost
Sub, 13. mart 2004 14:05 MONTENEGRO Odgovorite sa citatom
SLUSAJTE VI SRBENDARE NA MORE S PASOSIMA!
necete nam more glibat smrdovi jedni ciganski sa paprikama i slaninom na plazu, sramite se splacine jedne
CRNA GORA CE BITI NEZAVISNA POMIRITE SE SA SUDBINOM, PA SLEDECEG LJETA SVI U GRCKU GOVNA POSRANA!!
LSCG NEGO STO
LIERALKA
Gost
Sub, 13. mart 2004 14:11 LSCG Odgovorite sa citatom
OD ULCNJA PA DO NAKRAJ BOKE LJEPSA SI OD NAJLJEPSE DJEVOJKE SVU OD MORA DO PLANINA PREKO BRDA I DOLINA VOLIMO TE SUZO JEDINA!!
EJ SRBENDARE JESTE CULI NASU HIMNU AKO NISTE EVO VAM PRILIKE HIHI:
OJ SVIJETLA MAJSKA ZORO MAJKO NASA CRNA GORO
SINOVI SMO TVOG STIJENJA I CUVARI TVOG POSTENJA
LOVCEN NAM JE OTAC SVETI U NJEGA SMO SVI ZAKLETI...ITD
IMAMO SEVE I MORE I TURIZAM, SVOJU HIMNU, SVOJU ZASTAVU ZASTO ONDA NEBISMO SAMI BEZ VAS?
CRNA GORA NIJE MALA DOK JE NJENIH LIBERALA!!!
NA MORE S PASOSIMA SLJEDECEG LJETA!!
LIBERALNI SAVEZ CRNE GORE
Miroslav Miro Vickovic
Gost
Pon, 15. mart 2004 13:56 Odgovorite sa citatom
Jos malo je ostalo braco crnogorci jos malo pa idemo nezavisno u Evropu koji ce nam **** ova gamad srpska sjecate li se kad su nas napali 99-te majku im je*em kad nijesmo htjeli da idemo u ovu njihovu usranu vojsku. sta mislite vi da mi nijesmo sposobn da idemo sami zahvali te se Solani sto smi i do sad bili sa vama ovu labavu uniju.
i jos nesto pogledajte kakva je granica izmedju Srbije i Crne Gore isto kao i na Madjarsku ili dolje na Makedonsku granicu ovog ljeta ako mislite na nase more da se suncate pripremite pasose.
pozdrav za ovu Liberalku i sve istomisljenike
LIBERALKA
Gost
Sre, 17. mart 2004 1:05 Odgovorite sa citatom
KAO PRVO POZDRAV MIRU V. I SVIM BARANIMA I SVIM LIBERALIMA SIROM NASE LIJEPE CRNE GORE!!
A ova ciganka "aleta" moze samo da zavidi jednoj CRNOGORKI sto ne da voli svoju drzavu vec je obozava.. i naravno zeli joj sve najbolje. Mislim da je to normalno.. i jos za njenu informaciju nisam muskarcic vec krsna crnogorka koja se itekako razumije u politiku i sve cu vise dok se ne odvojimo i postanemo suvereni i slobodni. free montenegro
nadam se da ces naci prevod hehe.. a vi sa dinarima mozete samo vase smrduljave prknjace cistit ..haha
Liberal
član
Pet, 19. mart 2004 23:38 Re: LSCG Odgovorite sa citatom
LIBERALKA ::
KAO STO REKOH JA SAM LIBERALKA I UOPSTE SE NE STIDIM TOGA TOLIKO MOZETE I ZAKLJUCITI A TO STO STE ME NAZVALI ZAGORELOM TO ME NIMALO NE DOTICE. A PONAVLJAM SVI VI KOJI SE NAZIVATE,OSJECATE ILI KAKO GOD "SRBIMA" ETO VAM JE PA IDITE TAMO PROSIPAJTE SRPSTVO A NE OĐE U MONTENEGRO.PONAVLJAM OPET LJUDI OVO JE CRNA GORA A NE SRBIJA!! DA SMO SVI SRBI KAO STO NISMO ZASTO SE ONDA NE BI ZVALO SVE SRBIJA A NE SCG? POJMITE MALO O OVOME
joj Liberalko koliko te volim
za cije babe zdravlje bi ginuli crnogorci za srpstvo nije mi jasno, nek mi to neko objasni...
liberalka
Gost
Sub, 20. mart 2004 15:54 Odgovorite sa citatom
Pa volim i ja tebe kad imas tako lijepo ime
A nije vala no su se oni kao sad ufrčili oko toga Kosova a ono je oduvijek bilo albansko a koliko znamo,a znamo svi jako dobro, koliko puta su se vodili ratovi oko jedne iste priče. Pa kad se tako prave pametni i preduzimljivi što ne riješe to već jednom. Nego nemaju preča posla nego da blate našu lijepu Crnu Goru kako im se nedamo u nevolji. Eh.. još jedno u nizu njihovih *
A ja i ti liberalčiću moj sljedećeg ljeta idemo dolje da se brčkamo u napokon "čisto" more kakovo smo oduvijek željeli, ispod palma u hladovini sa hladnim nikšićkim . Što bi rekli naši (Slavko i Miro) OĆE,OĆE BIĆE, BIĆE
liberalka
29.03.2004., 17:56
brvavo svaka chast, mislis da si mangup sad a :lol: :lol: :lol:
ipak hvala sto si se potrudio, mnogi ce se procitavsi ovo opametit za razliku od tebe :D
Liberal
29.03.2004., 21:29
Ha ha ha ha pa jesi li svjestan da ni jedno ni drugo ne kupujemo kod vas sto placat psenicu tri puta skuplje kad ima kvalitetnija iz USA a struja ni ne prolazi kroz Srbiju vec sam to nedje reka.
azdajica
29.03.2004., 22:08
brvavo svaka chast, mislis da si mangup sad a :lol: :lol: :lol:
ipak hvala sto si se potrudio, mnogi ce se procitavsi ovo opametit za razliku od tebe :D
Pa to mi je i bio cilj, da pokazem koliko neko moze da ispadne plitjak u drushtvu pa makar i u cyber drustvu... a kamoli na javi...btw, ja sam ona a ne on-ako se predstavljas kao liberalka a ja kao azdajica, podrazumeva se da samo obe zenskog roda, sem ako nesto ne krijes, je li tako?:) :twisted: :twisted: :twisted:
pozdrav!
liberalka
30.03.2004., 21:35
ništa ja samo da ti se zahvalim što si pnovILA text koji ti nisi dovoljno dobro prostudirala.. ajde otvori tamo neku temu za đecu ne igraj se na ovakav način srpkinjo!
Chan Shaolin Si
31.03.2004., 12:38
Braco crnogorci i sestre crnogorke znate onu nasu
E VIVA E VIVA E VIVA MONTENEGRO
Ne znam za cije babe zdravlje se prepirete tu sa tim kiprama polako sve ce da dodje na svoje mjesto, polako ali sigurno se odvajamo...
Pozdrav
liberalka
31.03.2004., 18:12
Ne znam za cije babe zdravlje se prepirete tu sa tim kiprama polako sve ce da dodje na svoje mjesto, polako ali sigurno se odvajamo...
Pozdrav
NEGO STO! :lol:
DAMBLDOR
31.03.2004., 22:53
Pozdrav
da da odosmo
URA
NEZAVISNA CRNA GORA
liberalka
10.04.2004., 15:39
on će nam dić cijene..hahaha ....smiješno!
Liberal
11.04.2004., 19:40
on će nam dić cijene..hahaha ....smiješno!
Cega cijene, kad od njih nista i ne kupujemo.
Kiss Liberalko :P
Архангел
13.04.2004., 10:10
Dobro jutro "kuco" Crna Goro.Ne smem reci "majko" da nekog ne uvredim...
E,da. Pitajte mi Dinoshu kada ce to opet moci. :wink:
Liberal
13.04.2004., 16:18
Dobro jutro "kuco" Crna Goro.Ne smem reci "majko" da nekog ne uvredim...
E,da. Pitajte mi Dinoshu kada ce to opet moci. :wink:
Arhangele cekaj bre tu si pogrijesio ne moze Dobro jutro nego mirdita kuco Crna Goro, bem ti nasu vlast i Mila Djukanovica
LSCG
konikcity
13.04.2004., 20:24
nezavisna crna gora?evo vam ****! :twisted:
Liberal
14.04.2004., 19:21
nezavisna crna gora?evo vam ****! :twisted:
ostavi ga malo sestri i mami.
Montenegro Independent