PDA

Vidi punu verziju : Privatne Lekcije

Pedjazz
15.02.2004., 12:51
Pozdrav svima koji ovo citate!

Pri zavrsetku studija sam na Berkliju(Berklee College of Music-Boston).Studiram Jazz Composition i sviram gitaru JAKO DOBRO:)
Ukoliko je neko zainteresovan za privatne lekcije u sledecim oblastima, vrlo rado cu mu izaci u susret!
-Gitara(od pocetnika do najnaprednijih sa akcentom na Jazz,Rock,Klasiku,Blues,Fusion-a druge stilove po dogovoru!)
-Teorija muzike- Celokupna teorija koja se koristi u Jazz-u i moze da se primenjuje u svim vrstama muzike( od viska glava ne boli!
-Ear Training(Sluh)-Treniranje sluha uz pomoc vrlo prakticnih vezbi( tendencija da studenti steknu relativan sluh i da sve sto cuju u svojoj glavi mogu da prenesu na svoj instrument)
-Improvizacija-Jedna od mojih omiljenih oblasti.Ovde zaista dosta mogu da pruzim pocevsi od najprostiji do najslozenijih stvari.

Svi zainteresovani neke pisu na :
- pedjazz@hotmail.com
- psimovic@berklee.net
- pedja_guitarman@yahoo.com

P.S. Bilo kakva pitanja u vezi gore navedenog su dobrodosla!

MetallicForever
17.02.2004., 21:25
Momak, da nisi ti mozda bio na B92 pre neki dan?

Ja samo znam za jednog nisliju na Berkliju i to sam sasvim slucajno saznao od drugarice koja ga poznaje jos iz muzicke!

Kazu da si super svirao na Nishvilu - svaka ti cast! Hvale te svi svuda- alal vera.

Mene bi stvarno interesovalo da radim i da naucim nesto od tebe. Neka to bude za pocetak casovi gitare, a posle cemo da se dogovorimo.

Samo me interesuje, koliko naplacujes casove!??
Iskreno se nadam da nije mnogo skupo , jer ipak smo mi socijala i nije ovo Amerika!:)

Sve najbolje i jedan pozdrav za sve ljubitelje MetalikE!

Pedjazz
18.02.2004., 09:56
Pozdrav Metaliko:)

Ja sam taj sto je bio na B92 i ja sam taj sto je svirao na Nisvilu. Hvala na lepim recima i pozdravi drugaricu i sve one koji su to otpratili i bili zadovoljni kao i ja sam.
Reci mi samo , o kojoj se drugarici radi ???

Sto se lekcija tice, mozda se i razocaras malo jer cena je ipak malo visoka:)

15 evra je jedan cas, ukoliko placas 4 casa unapred(racunajuci da cemo da imamo jednom nedeljno cas , znaci 4 mesecno) onda ti je cena 10 evra po casu- znaci 40 evra za mesec dana. Veruj mi , ovo je i vise nego povoljno sobzirom da sam u Bostonu naplacivao prvo 30 pa onda 50 dolara i to za 45 minuta! Cena je ovakva kakva jeste zato sto imam dosta materijala koje nema niko u zemlji i ne zelim da to svako tek tako ima i deli i kopira , vec samo ljudi kojima je stalo da rade i da napreduju. Inace, ni tih 15 evra po lekciji meni obezbedjuju zivot, ja sa 50 evra po lekciji bi i mogao nekako da se iscupam!

Nadam se da si srecan odgovorom , i ne zaboravi da pises na mail!:)

Pedja

Pedjazz
23.02.2004., 21:08
Ljudi - jedna ispravka mala...

Lekcija jedna je 10 evra. Imam jos nekoliko termina da popunim pa se javite ako ste raspolozeni!

Na forumu Muzika ima mojih nekoliko postova- chekirajte ako imate vremena.

Pozdrav

Pedja

JelenaDj
24.02.2004., 08:39
Saljem ti puno poljubaca.
Ja ti se iskreno divim. Svaka cast!
Gde mogu da te vidim?

Pedjazz
24.02.2004., 10:17
Gde mogu da te vidim?

Sto se nastupa tice , u Nisu vise ne sviram jer se selim u Bg do kraja nedelje.
A mozes da me vidis u Mesarici, Sceni i kod mene kuci na bulevaru:)

Pozdrav! 8)

24.02.2004., 20:02
Gde mogu da te vidim?

Sto se nastupa tice , u Nisu vise ne sviram jer se selim u Bg do kraja nedelje.

Uuuuu, pazi sa ovakvim izjavama inace ces da svalis bes niskog nichea na sebe!:))))