PDA

Vidi punu verziju : SPORT ZA SIROTINJU

Espanol
15.02.2004., 02:51
Sa slabasnim motorima za svoju zapreminu, klasicnim pogonom, vesanjem, brzinom,cenom, ove automobile su "drali" evropski od 1500 ccm. Bili su pravi americki patent za "sirotinjski" sport,kupe sa 4 sedista za 2500-3000 dolara.Wow! Mustang je postajao ozbiljan auto tek u rukama Kerola Selbija, ali je po ceni i svemu ostalom vozilo iz potpuno druge price.

Miss_worms
15.02.2004., 17:16
Sa slabasnim motorima za svoju zapreminu, klasicnim pogonom, vesanjem, brzinom,cenom, ove automobile su "drali" evropski od 1500 ccm. Bili su pravi americki patent za "sirotinjski" sport,kupe sa 4 sedista za 2500-3000 dolara.Wow! Mustang je postajao ozbiljan auto tek u rukama Kerola Selbija, ali je po ceni i svemu ostalom vozilo iz potpuno druge price.Ti si prso!Pa shta ocesh da kazesh ili da ti mi kazemo? :evil:

Sizif
17.02.2004., 09:06
Slažem se sa Espanolom da ovi auti za svoju zapreminu i potrošnju nisu imali dovoljnu snagu, da su imali primitivno vešanje i pogon, i da su bili u svakom slučaju inferiorni u odnosu na mnoga evropska kola tog vremena.

Ali marketing je marketing.

P.S. Vozio sam masu tih američkih konzervi, i je8ao mi je kevu jedan '77 Stingray koji je trošio oko 35 l/100km i unutra zvučao kao kombinacija pokvarenog mlaznjaka i pneumatskog čekića.

Milojko Vasic
17.02.2004., 09:25
Ti si prso!Pa shta ocesh da kazesh ili da ti mi kazemo? :evil:
Biće da je Espanol opet umesto "Odgovorite na temu" kliknuo na link "Započnite novu temu".

Espanol
17.02.2004., 14:10
U pravu si Vasicu! Greske se desavaju i cas posla naprave konfuziju. Izvinjenje svima koji su reagovali pogresno, neki i malo nepristojno. Mislim da za tako nesto nema potrebe. Ovo bi trebala da bude civilizovana diskusija. Ili gresim?