Vidi punu verziju : BOSANSKI PASOS
ilicpetar
19.09.2007., 14:26
Da li neko zna koji su uslovi za dobijanje bosanskog pasosa? Ja sam ziveo i radio 5 god u Sarajevu,ali nisam bio prijavljen...da li mi to moze pomoci u dobijanju dvojnog drzavljanstva?
jesi li se bar turisticki prijavljivao. bijeli karton.
ilicpetar
20.09.2007., 12:00
nisam nikako. a vrede li sta potvrde sa faxa?
adriana555
11.04.2008., 07:27
pozz za sve.........da li neko zna da li postoji sansa da izvadim dvojno drzavljanstvo...tj.zivim u bg gde sam i rodjena,a cale mi je iz bosne..u bosanskoj ambasadi u beogradu sam dobila informaciju da sam zakasnila za dobijanje bosanskog drzavljanstva jer imam 24god. kao daju do 23 god:(:(:(:(:(:(:(ne mogu da verujem koliki sam baxuz........i te kako mi treba to drzavljanstvo.........neka mi neko da neki savet sta da radim i kome da se obratim.........da li postoji sansa da ga uopste dobijem? kakve veze ima sto imam 24 god.? helpppppppppp! adriana
Na zalost nemam info, pa ne mogu da pomognem ovde. Imam i to drzavljanstvo, ali se pitam zasto bi nekom to drzavljanstvo bilo potrebno.
:dontunderstand:
adriana555
20.04.2008., 21:54
treba mi iz jer sa tim drzavljanstvom mogu lakse da dobijem vizu za bilo koju zemlju..........pre sa tim nego sa srpskim.........
tipkalo93
29.04.2008., 18:15
neznam pogledaj u ministranstvu vanjskih poslova u sarajevu, ipak mislim da bi trebalo ad mozes da dobijes drzavljanstvo ne bitno koliko sada imas godina.............
vjeruj da ti ne treba BiH pasosh,ne mozesh s njim nishta.
limunada
18.05.2008., 23:29
treba mi iz jer sa tim drzavljanstvom mogu lakse da dobijem vizu za bilo koju zemlju..........pre sa tim nego sa srpskim.........
ko te je to slagao ? :roll: