PDA

Vidi punu verziju : DEVOJKE KAKVE MOMKE VOLITE?

ZOLA U.F.
05.07.2003., 01:42
KAKVI VAM SE MOMCI SVIDJAJU? :D
DA LI JOS GLEDATE LEPOTU,HUMOR I TE MUNJE ILI VAM JE NASE MATERIJALNO STANJE NA PRVOM MESTU? 8)
DA LI GOTIVITE NAVIJACE RADA? :twisted:
STA VAS NAJVISE PALI?
DA LI TRPITE ONE STIDLJIVE :oops: ?
DA LI VOLITE HUMOR KOD MOMAKA :P ?
JEL MORAJU BITI PAMETNI :?: ?

PINKI
05.07.2003., 21:46
DA LI JOS GLEDATE LEPOTU,HUMOR I TE MUNJE ILI VAM JE NASE MATERIJALNO STANJE NA PRVOM MESTU? 8)
STA VAS NAJVISE PALI?
JEL MORAJU BITI PAMETNI :?: ?JA OBOZAVAM MOMKE KOJI IMAJU CRNU KOSU I BRAON OCI ,KOJI SU NARAVNO LIJEPI!LOVA ME NE INTERESUJE JER STA MU VRIJEDI BOGATSTVO KAD NEMA NISTA U GLAVI I NIJE LIJEP!NAJVISE ME PALE BILDERI,BOKSERI,REPERI I FUDBALERI.A STIDLJIV MOMAK NE VREDI !A HUMOR KOD MOMAKA JE BAS COOL!A I MORAJU BITI PAMETNI!! :wink:

sugar-plum
06.07.2003., 12:19
da se razumemo devojci kojoj je vazno materijalno stanje momka je sponzorusa , meni to uopste nije vazno ,ali mi je vazno da je snalazljiv , lep , i nemora da bude nesto preterano pametan (ali da nebude ni neki glupi idiot) , visoki momci me pale ,
pogotovo sportisti i ako je navijac onda jedino navijac vojvodine. moje misljenje.

JaH_G|rL
06.07.2003., 14:01
Ovako...pisala sam to jos i ranije...nemam neki odredjeni tip...nijedan dechko nije bio isti,ma ni slican prethodnom..tako da :wink: Inache volim kad je dechko sportista,jer se i ja bavim sportom... bolje receno bavila :cry: ali dobro...vaterpolisti su mi najsladji....Sto se tiche pameti,naravno da mora da bude pametan...ne mora da bude Albert Ajnstajn,ali da budemo na istim "talasnim duzinama"....
Navijaci...hhmmm...no thanks ;)

Nancy
06.07.2003., 14:18
mene najvise pale umetnici...ekscentrici...drugaciji...al licno mislim da sve treba probati i nikad se ne zna sta ko krije u sebi...izglled je naravno vazan ali i nije tolko

JaH_G|rL
06.07.2003., 14:19
mene najvise pale umetnici...ekscentrici...drugaciji...al licno mislim da sve treba probati i nikad se ne zna sta ko krije u sebi...izglled je naravno vazan ali i nije tolko
Slazem se ;) izgled nije presudan...a onima kojima jeste...strashno su plitke osobe!

nenushka
06.07.2003., 17:59
Meni fizicki izgled nije presudan,ali omiljeni su mi crnokosi sa zelenim ocima.Inace,volim buntovnike-duga kosa,da slusaju dobru muziku,volim gitariste i muzicare uopste.I naravno,pozeljno je da bude inteligentan sa sopstvenim pogledom na svet,idejama,razmisljanjima...

girl
07.07.2003., 09:38
Momci sa plavim ocima su mi "NEODOLJIVI" :oops: :lol:

Corey
07.07.2003., 11:29
A sa crvenim :D

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart... :evil:

girl
07.07.2003., 14:25
Takav josuvek nije otkriven! :lol:

Corey
07.07.2003., 18:32
Ma salim se covece :lol:

skrbina
08.07.2003., 11:56
Crna kosa,crne okice,buntovnik,Otkacena frizura,muzicar,smisao za humor-po mogucnosti da voli morbidne viceve kao i ja,sto otkaceniji to bolji :twisted: :evil: ne zanima me materijalna situacija,ne mora da vozi besna kola ,bolje da vozi skejt,da ne trazi ozbiljnu vezu,naravno da bude pametan.
Ne trazim mnogo jel da.

Corey
08.07.2003., 13:59
Crna kosa,crne okice,buntovnik,Otkacena frizura,muzicar,smisao za humor-po mogucnosti da voli morbidne viceve kao i ja,sto otkaceniji to bolji :twisted: :evil: ne zanima me materijalna situacija,ne mora da vozi besna kola ,bolje da vozi skejt,da ne trazi ozbiljnu vezu,naravno da bude pametan.
Ne trazim mnogo jel da.Ja sam sve to samo nisam muzicar a da sam otkacen do daske dokaz je sto imam 2 iz vladanja :roll: Jer moze :?:

skrbina
08.07.2003., 16:46
:shock: :lol: :D 8)

Corey
08.07.2003., 17:40
:shock: :lol: :D 8)reci sudbonosno :twisted: DA :twisted:

girl
08.07.2003., 19:14
Ovako.Ja se naj vise palim na tipov sa plavim ocima(mada mi je biusi imao crne.)Vazno mi je da je romantican,sportista,da slusa istu vrstu muzike kao ja...Ne znam zasto, ali me uvek privuku"BUDALE"! :!: :!: :!:

Corey
08.07.2003., 20:08
Ovako.Ja se naj vise palim na tipov sa plavim ocima(mada mi je biusi imao crne.)Vazno mi je da je romantican,sportista,da slusa istu vrstu muzike kao ja...Ne znam zasto, ali me uvek privuku"BUDALE"! :!: :!: :!: :D :twisted:

Kris
09.07.2003., 18:42
STA VAS NAJVISE PALI?

Pa, ovako...Kod momka prvo primetim osmeh, zube, kosu, oci, pa tek onda telo. Obozavam sportiste i mozda je isfurano ali LUDIM za plocicama /na stomaku, ne u kupatilu/, volim kada decko ima izrazen smisao za humor i volim kada me zasmejava i odvaljuje gluposti.Znaci padam na munje- lepota i humor. Sto se tice materijalnog stanja...To me uopste ne zanima, nisam sponzorusa i gadim se takvih devojaka, stvarno su JADNE. Ne znam kakve su navijacice rada ali navijacice kao navijacice ne volim bas jer su uglavnom sve isfolirane, napadne i napaljene...Ne trpim stidljive momke, jer stidljiv momak za mene nije musko!Sta ce mi takav lik. Naravno da decko mora da bude pametan, sta ce mi neki sonja koga ce drustvo da ismejava jer je nesto lupio /i ostao ziv/. To me nervira...Sta ce pametnoj devojci kao sto sam ja glup decko...AL SAM NARCISOIDNA. Salim se uopste nisam takva. Jel vas smorilo? Pa, O.K pitali ste eto vam ga. Sad mogu mirno da spavam...
8)

maximilian
13.07.2003., 09:37
Ne trazim mnogo jel da.
To što ti tražiš, ti ćeš i naći jer takvih džabolebaroša ima na svakom ćošku, još kad ti naprave bebicu pa zbrišu... E tek tada ćeš da promeniš mišljenje :( :idea: ... Nije sve u tome šta tvoje drugarice misle o njemu, i da si ti super riba pored njega, ima nešto i u drugim sferama života, da ne davim više.....ćao

R.S.
14.07.2003., 14:06
STA VAS NAJVISE PALI?

Pa, ovako...Kod momka prvo primetim osmeh, zube, kosu, oci, pa tek onda telo. Obozavam sportiste i mozda je isfurano ali LUDIM za plocicama /na stomaku, ne u kupatilu/, volim kada decko ima izrazen smisao za humor i volim kada me zasmejava i odvaljuje gluposti.Znaci padam na munje- lepota i humor. Sto se tice materijalnog stanja...To me uopste ne zanima, nisam sponzorusa i gadim se takvih devojaka, stvarno su JADNE. Ne znam kakve su navijacice rada ali navijacice kao navijacice ne volim bas jer su uglavnom sve isfolirane, napadne i napaljene...Ne trpim stidljive momke, jer stidljiv momak za mene nije musko!Sta ce mi takav lik. Naravno da decko mora da bude pametan, sta ce mi neki sonja koga ce drustvo da ismejava jer je nesto lupio /i ostao ziv/. To me nervira...Sta ce pametnoj devojci kao sto sam ja glup decko...AL SAM NARCISOIDNA. Salim se uopste nisam takva. Jel vas smorilo? Pa, O.K pitali ste eto vam ga. Sad mogu mirno da spavam...
8)
Taj sam!!!!!!!! 8)

skrbina
15.07.2003., 21:33
Malo si krivo shvatio situaciju.Ali pretpostavljam da bih se po tvom misljenju trebala muvati sa lovatorima i sponzorima jel.A to za bebe i tako to,dovoljno sam inteligentna da se cuvam .Nisam bas glupa klinka da ulecem u krevet sa prvim koji naidje.

Corey
15.07.2003., 23:02
Nego sa drugim.Salim se 8)
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
16.07.2003., 09:09
Nego sa drugim.Salim se 8)
SlipKnoT 4e\/er

Corey
16.07.2003., 12:04
Nikad ne reci nikad :lol:
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
16.07.2003., 12:47
Nikad,a mozda ni tad.......

21.07.2003., 14:02

A koje ti to talasne duzine imas u koju skolu ides

snaja
22.07.2003., 13:10
ja volim crne,visoke ako moze da treniraju basket,da navijaju za Kingse i da su duhoviti(mnogooooooo)

ally
22.07.2003., 22:00
ja volim pametne, načitane, dobre i zabavne dečke dečke. izgled mi nije tolko važan, a materijalno stanje me uopće ne zanima!

Kapljica
23.07.2003., 15:14
Meni nije bitno materjalno stanje.Volim crne decake sa plavim okicama visokog rasta.Kojoj devojci je bitno materjalno stanje ona je sponzorusa. :D

Sponzorusica
24.07.2003., 01:47
Volim deckice koji imaju puno lovice za moje male zeljice!
Ja nisam Snezana ma ni Pepeljuga i princ mi ne treba ja trazim novog SPONZORA!!!!!!!!!
Pare , pare , pare volim samo pare mojoj dusi napacenoj samo fale PARE!!!!!!!!!

Corey
24.07.2003., 09:46
Sponzoruso :lol:
SlipKnoT 4e\/er

Rokerka
25.07.2003., 10:51
STA VAS NAJVISE PALI?
JEL MORAJU BITI PAMETNI :?: ?JA OBOZAVAM MOMKE KOJI IMAJU CRNU KOSU I BRAON OCI ,KOJI SU NARAVNO LIJEPI!LOVA ME NE INTERESUJE JER STA MU VRIJEDI BOGATSTVO KAD NEMA NISTA U GLAVI I NIJE LIJEP!NAJVISE ME PALE BILDERI,BOKSERI,REPERI I FUDBALERI.A STIDLJIV MOMAK NE VREDI !A HUMOR KOD MOMAKA JE BAS COOL!A I MORAJU BITI PAMETNI!! :wink:Po tome sto sam rokerka vidi se da najvise volim rokere. Medjutim, metalci su vise cool.To misli vecina moje generacije `90.Prvo sam postavljala uslov kakav treba da bude moj prvi decko, i sto sam ih vise upoznavala, kriterijumi su bili manji.Na kraju je ostalo:MORAS DA BUDES DOBAR!!!Sve ostalo se vremenom prevazilazi

Corey
25.07.2003., 13:15
Ti si '90 godiste.Znaci vise nisam najmladji na forumu. :lol:
SlipKnoT 4e\/er

-little_girl-
25.07.2003., 22:42
E Corey, kog datuma si rodjen, ja sam isto '89. zanima me da li sam starija!

Corey
26.07.2003., 12:44
25.02 :wink:
SlipKnoT 4e\/er
http://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gif

http://home.drenik.net/majaa/majmun.gif

You fuckin' touch me I will rip you apart
Shit you call a heart... http://home.drenik.net/majaa/veryangry.gif

Hey
27.07.2003., 21:11
Kakav je ovo skur napaljenih riba?Uzivaj u zivotu dok si mlad!!! 8) :lol: :wink:
Kad ostaris neko ce ti praviti drustvo :oops: (doticni 'on')!!!!!!!!!!

Dracylie
06.01.2004., 13:14
STA VAS NAJVISE PALI?

Momci crne kose su moj tip.Volim kod njih humor,ali ne da su preterano pametni.oNDA bi bio stvarno smor.Pazljivi romanticni,to je to../
pozdrav

Keeper
06.01.2004., 14:40
ali ne da su preterano pametni.oNDA bi bio stvarno smor.

c c c c c c c ....................
ma volim ja kad ljudi priznaju, ne treba meni neko pametan, nije to za mene :P

Devilishgirl
06.01.2004., 16:25
Deco, deco :shock: Malo normalan, malo otkacen :lol: That`s my guy.

MONIKA
06.01.2004., 22:40
KICK BOXERE , MORA DA BUDE OPASAN , DOBRO GRADJEN , OGROMAN !!! :P

myst
06.01.2004., 23:35
NEKO JE MALOPRE NAVEO DA OCE LEPOG, ZGODNOG ,PAMETNOG.........

E PA BAS PRETERA DEVOJKO

Devilishgirl
06.01.2004., 23:46
Samo izmisljaju :shock:

myst
06.01.2004., 23:50
Samo izmisljaju :shock:
STRASHNO :? :?

Devilishgirl
07.01.2004., 00:00
Razumem, ipak je to pubertet, hormoni rade, cuda se desavaju..organizam je slozena masina, pa i mozak... :lol:

SisaDaPimp
07.01.2004., 00:03
E recu ja kakve momke vole..
Ovako.. Vole likove koji su osecajni pazljivi koji ce da im se maximalno posvete, vole ih do beskonacnosti, pa tako da mogu da ih povredjuju, jebu u mozak, i rade sta im se hoce..
Odjava..

myst
07.01.2004., 00:05
Ovako.. Vole likove koji su osecajni pazljivi koji ce da im se maximalno posvete, vole ih do beskonacnosti, pa tako da mogu da ih povredjuju, jebu u mozak, i rade sta im se hoce..
Odjava..

ZABORAVIO SI NA KUKNJAVU KOJU POSLE KORPE DIZU I SMARAJU NAS NA FORUMU

mortishaaa
07.01.2004., 00:31
Odjava..vidi kako si nas provalio :lol: :lol: :shock: :wink:

Keeper
07.01.2004., 01:08

e ...........
a kakve momke ti volish? :oops:

mortishaaa
07.01.2004., 19:33

e ...........
a kakve momke ti volish? :oops:e necu da ti kazem :P :lol: :oops:

Sasha85
07.01.2004., 20:18
Odjava..

ZABORAVIO SI NA KUKNJAVU KOJU POSLE KORPE DIZU I SMARAJU NAS NA FORUMU

Covece,iskljuci vec jednom taj CABS LOCK...
Znas,to je onaj taster na tastaruri imedju sift i tab... Ajde,zivota ti... Iskljuci ga vec jednom...

Electra
07.01.2004., 21:22
STA VAS NAJVISE PALI?

Evo ovako... ja definitivno gledam humor i to mi je na prvom mestu!!! Lepota... pa, recimo da ne patim za tim da imam ruznog decka, ali uopste ne smeta ako nije slika i prilika Apolona... naravno, uvek je lepse imati lepseg decka, ali ne i presudno, jer ko moze da garantuje da ce mi biti isto toliko ,,lep'' kad progovori? Materijalno stanje.... sasvim nebitno!!! Za koga navija... boli me uvo, sve dok mene ne smara u fazonu ,,moras i ti'' (ja sam Zvezda :wink: ). Najvise me pali duhovitost i pamet, kad onako izvali nesto i obori me s nogu... A sto ne bi trpela stidljive, mada ne valjda kad moram klestima da mu izvlacim reci iz usta jer na kraju krajeva, ko je musko u vezi??? :oops: A bilo bi pozeljno da je pametan, ne mora da ima super ocene (jos je bolje kad je pametan tj. inteligentan a ne mari za skolu... e to stvarno pali!). Ne mogu sebe da zamislim s nekim idiotom koji ne zna da sastavi recenicu.

Bleak WinterFullMoon
08.01.2004., 15:08
Navijaci Rada ccc...

Keeper
08.01.2004., 19:19

e ...........

kao ja jel da? :P :oops:

fizio
08.01.2004., 21:05
Navijaci Rada ccc...
I ti si poceo s tim c c c...

08.01.2004., 22:15
Ovako.Ja se naj vise palim na tipov sa plavim ocima(mada mi je biusi imao crne.)Vazno mi je da je romantican,sportista,da slusa istu vrstu muzike kao ja...Ne znam zasto, ali me uvek privuku"BUDALE"! :!: :!: :!:

A u cemu je fora sa plavim ocima , kako moze da vas napali neka boja ociju? :lol:

P.S: Ja imam plave oce ali ne kapiram!!! haha

Lik
08.01.2004., 22:17
GRR :evil: , opet sam zaboravio da se potpisem... to sam ja napisao (ovo gore)...

Arwen from Lord
08.01.2004., 22:51
NIKAKVE NE VOLIM!!!SVI SU MI PRESELI,JER NA OVOM SVETU NE POSTOJI NIJEDAN NORMALAN I LEP I OSECAJAN DECKO!SVI SU SAMI PO SEBI MORONI!

mortishaaa
08.01.2004., 23:57
NIKAKVE NE VOLIM!!!SVI SU MI PRESELI,JER NA OVOM SVETU NE POSTOJI NIJEDAN NORMALAN I LEP I OSECAJAN DECKO!SVI SU SAMI PO SEBI MORONI!ajd' ne se_ri :wink:

mortishaaa
08.01.2004., 23:59

e ...........

kao ja jel da? :P :oops: :roll: pa sad.................. :roll: :?

mortishaaa
09.01.2004., 00:00
Navijaci Rada ccc...
I ti si poceo s tim c c c...hihihi.. BUAHAHAHAHA!!!!!!! sve sam vas zarazila!!!! :twisted: :twisted:

black pearl
09.01.2004., 00:12
aa

Arwen from Lord
09.01.2004., 19:55
Ne serem MORTISHAAAAAAAAA!Tako je...Samo ti jos uvek nisi skontala kakav je Keeper,ali uskoro ces...HA,HA,HA,HA!!!

fizio
09.01.2004., 21:20
Navijaci Rada ccc...
I ti si poceo s tim c c c...hihihi.. BUAHAHAHAHA!!!!!!! sve sam vas zarazila!!!! :twisted: :twisted:
E svi pricaju o tebi a ja ne znam ni ko si???????????????

mortishaaa
09.01.2004., 22:34
Navijaci Rada ccc...
E svi pricaju o tebi a ja ne znam ni ko si???????????????ne znas ko sam ja :shock: :shock: e sad me rasplaka :cry: :cry: :cry: :cry:

svi pricaju o meni :shock: :oops:

mortishaaa
09.01.2004., 22:35
Ne serem MORTISHAAAAAAAAA!Tako je...Samo ti jos uvek nisi skontala kakav je Keeper,ali uskoro ces...HA,HA,HA,HA!!!ma kad mi ti kazes :wink:

Keeper
09.01.2004., 23:31
Ne serem MORTISHAAAAAAAAA!Tako je...Samo ti jos uvek nisi skontala kakav je Keeper,ali uskoro ces...HA,HA,HA,HA!!!

uh, i ja to jedva chekam. :evil:
c c c c
kako samo ima zlobnih ljudi ........ tj. dece.

emy_331
10.01.2004., 02:20
Ja volim tipove koji imaju neki svoj stav,i koji su naravno lepi......pozeljno da budu visoki lepo gradjeni,a sto se boje ociju i kose tice tu nisam neki izbirljivac.I naravno da imaju nesto u glavi jer nevolim tupavce,........i nesmeju nikako biti fenseri i mamine maze!

emy_331
10.01.2004., 02:22

c c c c

Konacno ces moci sa nekim zesce da se svadjas!
Keeperu,da ovde ne kuje neko zaveru protiv tebe,a??
pozdrav :lol:

Keeper
10.01.2004., 14:19

c c c c

eh, draga moja emy, zavere protiv mene se kuju svakodnevno :lol: uvek nekom smetam, a uz to sam i najveci "namcor" na forumu ...... tako da uvek imam posla 8)

Miss_worms
10.01.2004., 16:24
Crn,visok po mogucstvu da slusha rep,HH.I mrzim one koji "pljuju" bivshe devojke.

JOXI
10.01.2004., 20:10
STA VAS NAJVISE PALI?
JEL MORAJU BITI PAMETNI :?: ?JA OBOZAVAM MOMKE KOJI IMAJU CRNU KOSU I BRAON OCI ,KOJI SU NARAVNO LIJEPI!LOVA ME NE INTERESUJE JER STA MU VRIJEDI BOGATSTVO KAD NEMA NISTA U GLAVI I NIJE LIJEP!NAJVISE ME PALE BILDERI,BOKSERI,REPERI I FUDBALERI.A STIDLJIV MOMAK NE VREDI !A HUMOR KOD MOMAKA JE BAS COOL!A I MORAJU BITI PAMETNI!! :wink:
Ja najvise cenim izgled i iskrenost mrzim izsfolirane tipove

emy_331
10.01.2004., 22:40

c c c c

eh, draga moja emy, zavere protiv mene se kuju svakodnevno :lol: uvek nekom smetam, a uz to sam i najveci "namcor" na forumu ...... tako da uvek imam posla 8)
He,he.....imas duuuuuug jezik!!!
Ali to je bas,simpaticno....... :P
I nije ti nikad dosadno........ :wink:

Keeper
10.01.2004., 23:16
He,he.....imas duuuuuug jezik!!!
Ali to je bas,simpaticno....... :P
I nije ti nikad dosadno........ :wink:

pa upravo to. nikad mi nije dosadno ......
just keep the flames burning :wink:

jo@n@
10.01.2004., 23:49
visok od 1.85-1.90,smedja kosa,oci zelene ili plave(nije vazno samo da su svetle),sportski gradjen(slazem se sa jednom devojkom da su vaterpolisti jako slatki),pare mi nisu bitne,ali da nije neki klosar i mora lepo da se oblaci.od osobina:iskren,duhovit,pametan,ambiciozan,da voli zivotinje...to je otprilike to! :D :wink:

MarijaS
11.01.2004., 03:40
STA VAS NAJVISE PALI?

Kao prvo sponzorusa nisam tako da mi deckovo materijalno stanje uopste nije bitno!!! Momci ne moraju biti prepametni, ali sto neko rece ne moraju bas ni da budu glupi idioti! Lozim se na razvijene momke, sportiste, koji su iskreni, simpaticni i naravno duhoviti! Ali ne gotivim navijace Rada, gotivim Grobare!!!

myst
11.01.2004., 13:03
UGLAVNOM ZAKLJUCAK: MOMAK TREBA DA JE SAVRSEN, DA JE RAZVIJEN SHTO BI SE REKLO MASA, DA JE LEP, DA JE ZGODAN , DA JE VISOK............

PA STA VI BRE OCETE :!: :?: APOLONA.
MR. SAVRSENI BI JEDINO :!: MORAO BITI BOG DA BI ISPUNIO VASE USLOVE. VIDIM JA DA ZA NAS SMRTNIKE JEDINO OSTAJU ONE RUZNE SKROMNE DEVOJKE. A neko se zalio zbog toga :idea:

Ocean_girl
14.01.2004., 22:21
Nemam neki odredjen tip,da sad kazem voli crne ili plave momke...mada me definitivno pale visoke momci.Ne bih volela da je momak stidljiv :oops: .Ne mora biti posebno lep,vazno je da ima nesto u sebi sto privlaci.Volim simpaticne,tajanstvene 8) ,duhovite :lol: ...Ma vazno je da je on fin. :D,prednost imaju oni sa lepim ocima.

Rahmanjinov
15.01.2004., 03:13
Visok sam 176, tamna kosa, braon oci, mama mi kaze da sam najlepsi na svetu :wink: , sviram gitaru treniram veslanje ( ne kajak ) i neki kazu da sam pametan. Nemam para ( mislim za neko veliko trosenje ) tj. Nisam burzulj.

Jel upadam u izbor, al onako iskreno. Ili cete jos cekati prica na Belom konju.....................................A na kraju cete dobiti KONJA!!! :?

soxxi
15.01.2004., 13:33
ja volim plave momke...dugacka kosa , a moze i kratka. plave oci.... :D ...treba da bude zabavan, pametan.....nezan, romantican.... :D

guitarrr_babe
15.01.2004., 13:33
Rahmanjinove, prijatelju, nadam se da si iz zezanja napisao "burzulj", ili da si pogresio u kucanju. Jer, ako nisi, onda sasvim gresis! Nije "burzulj", nego "burzuj".

Keeper
15.01.2004., 17:00
mama mi kaze da sam najlepsi na svetu :wink:

uuuuuuuuuuuuuu
'ocu da i meni to kaze moja mama :cry: :wink:

hihihiih
:P :twisted:

Mama:p
15.01.2004., 19:52
mama mi kaze da sam najlepsi na svetu :wink:

uuuuuuuuuuuuuu
'ocu da i meni to kaze moja mama :cry: :wink: