PDA

Vidi punu verziju : Najnapaljenija Bijeljinka neka mi se javi hitno

Davor-BN-boss
13.02.2004., 20:23
Hajde javite se Bijeljinke ako imate hrabrosti i stila :D !

Davor-BN-boss
14.02.2004., 14:14
E, jeste neke, ne javljate se, a danas jos dan zaljubljenih!
Nemojte se poslije kajati :D
Pa zar onaj poklon da ostene nepoklonjen?
E, jeste vi zene cudakinje neke! :wink:

pravi lik
14.02.2004., 14:19
Treba li pomoc drugar?
Reko, mozda ih skupa lakse dozovemo!

14.02.2004., 21:07
Nisam znala da vi bosanci trazite devojke preko interneta i jos se zalite sto ste sami na dan zaljubljenih! :cry: :cry:

Davor-BN-boss
16.02.2004., 01:47
Sta i koga mi trazimo, to nigdje nije receno!
Ovdje se samo pozivaju nase lijepe (a sve su takve)Bijeljinke da se jave!
Od ostalih se ne trazi komentar, niti bilo sta drugo, pa ne moraju ni same da nude! :D

omilos
19.02.2004., 16:49
Sram ih bilo....
Druze, aaaa da ti ja privedem beogradjanku? :roll:

Davor-BN-boss
19.02.2004., 22:17
Sram ih bilo....
Druze, aaaa da ti ja privedem beogradjanku? :roll:
Ma vala ispade da nema Bijeljinki hrabrih!
E, onda moze i Beogradjanka :D !

21.02.2004., 12:40
Sta i koga mi trazimo, to nigdje nije receno!
Ovdje se samo pozivaju nase lijepe (a sve su takve)Bijeljinke da se jave!
Od ostalih se ne trazi komentar, niti bilo sta drugo, pa ne moraju ni same da nude! :D
E bas si frajer... ko ti se bre nudi? jadan ti vidi se da si mnogo ocajan.. Srecno...

Davor-BN
24.02.2004., 01:46
:D kakva zajebancija, al se riba nalozila, na obicnu budalastinju i igru rijeci koja je proizvod mog zaludnog trosenja vremena, hahahahahahaa

24.02.2004., 11:49
:D kakva *, al se riba nalozila, na obicnu budalastinju i igru rijeci koja je proizvod mog zaludnog trosenja vremena, hahahahahahaa
bas si zaludan! nemas pojma koliko sam se nalozila evo vec sam sela u auto i dolazim za Bijeljinu, cekas me? hahahahaha

alexb
24.02.2004., 14:15
:D kakva *, al se riba nalozila, na obicnu budalastinju i igru rijeci koja je proizvod mog zaludnog trosenja vremena, hahahahahahaa
bas si zaludan! nemas pojma koliko sam se nalozila evo vec sam sela u auto i dolazim za Bijeljinu, cekas me? hahahahaha

HeH nemoj tako brzo da ga otpisuješ... Možda je on baš baš strava faca :idea: :idea: :idea:
Imamo mi u Bn nekoliko takvih... :lol: :lol: :lol: Ozbiljno!!!!

Davor-BN-bos
25.02.2004., 00:13

HeH nemoj tako brzo da ga otpisuješ... Možda je on baš baš strava faca :idea: :idea: :idea:
Imamo mi u Bn nekoliko takvih... :lol: :lol: :lol: Ozbiljno!!!!
E, ako imate nekoliko takvih, mani se mene ljepotice ocaravajuca, al zaludna! :D
Al, ipak ... HA, ha , ha, :D ha

Davor-BN-bos
25.02.2004., 00:15
Ljepotice se javljaju na private, a to je cool! :lol:

limunada
25.02.2004., 00:22
Davore ti jos ne spavas? :D

Davor-BN-bos
25.02.2004., 00:26
:D :D :D :D :D :D :D
Ja sam vec spavao od 18-22. Idem sad opet, a odaj mi tajnu ako znas, da li spava moja plavusa-srkale ste kaficu skupa neki dan :D

limunada
25.02.2004., 00:28
Ja sam vec spavao od 18-22. Idem sad opet, a odaj mi tajnu ako znas, da li spava moja plavusa-srkale ste kaficu skupa neki dan :D

Spava,jedino joj smetaju macke pod prozorom. :lol:

Davor-BN-bos
25.02.2004., 01:05
Aaaaaaaa, pa to znaci da cemo skupa da spavamo! Odoh i ja, jaaaaoo ona me garant sad sanja :D

alexb
25.02.2004., 08:02

Spava,jedino joj smetaju macke pod prozorom. :lol:
Nešto su omanjile mačke ove godine... :lol: :lol: :lol:
Otkad Sivka nema ništa nije isto! :cry:

A mijaučeš li ti Davore????

Davor-BN-bos
25.02.2004., 20:47
Pa, ovaaj, ja bas i ne mijaucem, ali ako treba i to bih, ako bi mi pravila drustvo da budemo duet ili tandem! :D Joj, kako bi to bilo superiska!

alexb
25.02.2004., 21:29
Pa, ovaaj, ja bas i ne mijaucem, ali ako treba i to bih, ako bi mi pravila drustvo da budemo duet ili tandem! :D Joj, kako bi to bilo superiska!
Pa ne znam... :? ako se uspijemo uskladiti... :wink: moramo na probu :twisted: :twisted: :twisted:

limunada
26.02.2004., 13:31
Mogu li ja da budem dirigent? :lol: :lol: :lol:

alexb
26.02.2004., 15:09
Pokušaj da mijaučeš... Možda budeš bolja od nas oboje... Ipak si ti cura sa iskustvom...
A kada si ti vidjela da se diriguje duetom???? :shock: :shock: :shock:

limunada
26.02.2004., 15:59
Pokušaj da mijaučeš... Možda budeš bolja od nas oboje... Ipak si ti cura sa iskustvom...
A kada si ti vidjela da se diriguje duetom???? :shock: :shock: :shock:

Ebiga,jedino mi fali iskustvo u dirigovanju,pa reko da se usavrsim. :wink:

zeljkoBN
22.03.2004., 19:06
sta to sve neki smekeri, a ona stvari niste vidjeli godinama...

limunada
28.03.2004., 17:32
koje stvari?

Davor-BN-bos
10.10.2004., 22:00
U smislu diskusije, mislim da ovu temu treba zatvoriti, jer kao prvo koristio sam pregrubu rijec-najnapaljenija umjesto najseksipilnija, a kao drugo bez diskusije jasno je koja djevojka u Bn nedvosmisleno zauzima prvo mjesto i nosi tu titulu bez konkurencije. Do saznanja sam dosao intuitivno-rijetko kad me vara moj filing, a i zaobilaznim putem preko nekih drugih tema i drugih strategija i nacina. Posto smatram da bi kompliment trebalo izraziti javno-jer komplimenti uljepsavaju bar neke trenutke nasih zivota, sa zadovoljstvom cu reci da je najseksipilnija djevojka naseg grada predivna aleksb, jedna i jedina! Molicu da se ovdje diskusija prekine, ja bar tako zelim, tj. za mene dalje diskusije ne postoje.[/b]

15.10.2004., 15:00
da si ti ziv i zdrav,ovde je diskusija prestala jos u martu ... :lol: