Vidi punu verziju : STA DEVOJKE MISLE O MUZICARIMA
ja sam bubnjar i slusam metal,rock,jazz,blues,fusion itd, sta vi mislite o tome kao pripadnice zenskog pola
neukrotiva
05.07.2003., 01:29
uuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhh :shock: to je bas sexi,obozavam muzicare!
jer volis narodnjake :roll:
Sh*t you call a heart... :evil:
05.07.2003., 10:54
jer volis narodnjake :roll:
Sh*t you call a heart... :evil:
ja najvise volim umetnike svih vrsta, bez obzira dal su slikari. fotografi muzicari...meni je sve to jako interesantno i zanimljivo...jos ako decko ima neko posebno interesovanje...
nenushka
06.07.2003., 18:23
Mene muzicari bas pale,pogotovo gitaristi i bubnjari,i obozavam metalce i rokere.Hmmm,mogli bi da se upoznamo...:)
ja najvise volim umetnike svih vrsta, bez obzira dal su slikari. fotografi muzicari...meni je sve to jako interesantno i zanimljivo...jos ako decko ima neko posebno interesovanje...
O, konacno neko sa mojim misljenjem! :wink: :D :) :lol: :!:
O, konacno neko sa mojim misljenjem! :wink: :D :) :lol: :!:
(uvek zaboravim da se podpisem) :lol:
O, konacno neko sa mojim misljenjem! :wink: :D :) :lol: :!:sto da ne nenushka moj E-mail je miloskontra@yahoo.com :roll:
Dracylie
06.01.2004., 13:10
ja sam bubnjar i slusam metal,rock,jazz,blues,fusion itd, sta vi mislite o tome kao pripadnice zenskog pola
Imas srecu sto si muzicar:)
Mike girl
06.01.2004., 13:36
Jeeeee!!!!!!!!!!samo tako METAL METAL METAL!Mozesh da postanesh ultra bubnjar kao ROB iz LP,pa ce Robi girl da se obraduje...
Nemam bas lepo misljenje o muzicarima(imam lose iskustvo).Oni u svakom mestu imaju po neku...I nemojte mi reci da nisu svi takvi kada znam da jesu!!!ODVRATNI SU!!!! :(
Bleak WinterFullMoon
06.01.2004., 14:32
Nemam bas lepo misljenje o muzicarima(imam lose iskustvo).Oni u svakom mestu imaju po neku...I nemojte mi reci da nisu svi takvi kada znam da jesu!!!ODVRATNI SU!!!! :(
Kakva je to glupost...ja se bavim muzikom od 4. razreda osnovne i definitivno nemam 'po jednu u svakom mestu' :lol:
SisaDaPimp
06.01.2004., 14:36
Ne kapiram sta bi imale da misle, i muzicari su ljudska bica kao i mi nisu neka super rasa.. I ne kapiram to lozenje, e on je muzicar sa njim bi da budem, a ovaj ako je obican lik ko ga ****.. Mislim trulo, svi smo mi ljudi niko nije savrsen, ma sta god bio.. A to sto se neke pacenice loze na popularnost, zele da budu vidjenje sa nekim poznatim, ili da se hvale kako im je decko muzicar.. Jadno, stvarno veoma jadno..
Bleak WinterFullMoon
06.01.2004., 14:45
Ne kapiram sta bi imale da misle, i muzicari su ljudska bica kao i mi nisu neka super rasa.. I ne kapiram to lozenje, e on je muzicar sa njim bi da budem, a ovaj ako je obican lik ko ga *.. Mislim trulo, svi smo mi ljudi niko nije savrsen, ma sta god bio.. A to sto se neke pacenice loze na popularnost, zele da budu vidjenje sa nekim poznatim, ili da se hvale kako im je decko muzicar.. Jadno, stvarno veoma jadno..
Tacno je siso da niko nije savrsen,ali tesko je razumeti zensku psihologiju.Njima je 'slatko' kad vide nekog tipa da svira gitaru ili sta ti ja znam.Pa pola likova koje ja znam da sviraju su poceli da sviraju bas iz tog razloga.Moram odma da se ogradim od toga i da napomenem da nisam zato poceo da sviram vec iz ljubavi prema muzici.I bole me uvo dal cu da se svidim nekoj ribi zato sto sviram giraru :wink: Sviram zbog sebe a ne da bih se nekome dopao...
SisaDaPimp
06.01.2004., 14:50
Ma brate bavim se i ja muzikom po malo.. Imam par demo snimaka, al to je ono samo iz ljubavi prema tome iako mi je dosta ljudi reklo da bi mogao dole kod nas da uspem samo tako, sto se tice probijanja na scenu al mene to ne zanima, radim za sebe i to je to..
Jedna likusa iz subotice, ono znamo se godinu i po i duze, ono uzela neki moj snimak odnela ga u diskoteku i od tad su pustali ga par meseci po subotici, misim i devojka se ono "hvalila" kao ja njega znam mi cemo zajedno da budemo.. E znaci brooooka nisam mogao da verujem kad sam to cuo.. Cak je jednom i rekla da sam ja njen decko.. Ne kapiram zensku psihu nikako..
je8ote, stvarno ne razumem zenske, u srednjoj me nijedna nije fermala nimalo, a kad smo jednom doneli gitaru i izasli u dvoriste i ja uzeo malo one sladunjave hitice, sve sam navukao na vrat .....
strasno. sviras nothing else matters, zalepe ti se metalke ..... sviras under the bridge, zalepe ti se jos neke ....... itd itd ..... strasno :lol:
Bleak WinterFullMoon
06.01.2004., 14:54
je8ote, stvarno ne razumem zenske, u srednjoj me nijedna nije fermala nimalo, a kad smo jednom doneli gitaru i izasli u dvoriste i ja uzeo malo one sladunjave hitice, sve sam navukao na vrat .....
strasno. sviras nothing else matters, zalepe ti se metalke ..... sviras under the bridge, zalepe ti se jos neke ....... itd itd ..... strasno :lol:
Ma bruka,al ne mogu to da sviram vala muka mi je od toga.Umesto toga uzmem da ih smaram nekim morbidnim instrumentalima (za koji provereno nisu culi) i onda svi pobegnu u fazonu 'smaras'.Eto ti korisnog saveta :wink:
Ma bruka,al ne mogu to da sviram vala muka mi je od toga.Umesto toga uzmem da ih smaram nekim morbidnim instrumentalima (za koji provereno nisu culi) i onda svi pobegnu u fazonu 'smaras'.Eto ti korisnog saveta :wink:
ma znam ........ ne, pazi, prvo sam ih bacio u trans sa "knockin' on the heavens door", a onda kad sam presao na Neil Young-a samo su me ostavili/e na miru :lol:
pokucaj na moja nebeska vrata Keeper...
pokucaj na moja nebeska vrata Keeper...
ma nisu to nebeska, to su rajska vrata :P :wink:
ChuvajSeLiluMangupa
06.01.2004., 15:07
eh ti matorci... pa kako da ih ne Folim?
ledja o ledja:p
06.01.2004., 15:26
eh ti matorci... pa kako da ih ne Folim?
eeeeeeee liluleeeeee on je mojjjjjj bre :evil: ..
to je moj arhitetka... mufaj onog tvog ZdraFka:ppppppppppp
8)
aj ne sFiraj :) nisam znala...
Electra
06.01.2004., 16:34
Trenutno mi se uzhaaaaaaaasno svidja jedan ,,muzicar'' kako ti rece... rocker je i svira gitaru u bendu cije ime naravno nije bitno... ali ne samo sto svira nego je apsolutno savrsen... jao, zgodan, duhovit, pametan, ambiciozan, super drug... mmmm.... jos samo kad bi obratio paznju na mene :(
Ali, mislim, nije bitno da li je neko muzicar ili ne... kao sto rece Sisa ili Keeper, ne znam ko to bese, sta sad, hocu s njim ako je muzicar, ako ne nek se... to je glupo, sve je ustvari u onom CLICK-u o kom smo toliko razglabali... znaci HEMIJA... kakva bre muzika :wink:
deljiva osobaNaCetvrtinke
06.01.2004., 21:43
aj ne sFiraj :) nisam znala...
jaoooo mamitzeeeee moja pa sve tju da delim bre s tobom da znash samo:pppppppp kolko si mi slatka kao kukuruz setjerac:)))))))
DAJ VISE OVE ZENSKE I NJIHOVA PSIHA. CIM CUJU DA NEKO SVIRA GITARU ODMA POCNU DA BALAVE ZA NJIM KO DA JE NEZNAM STA. STA, I JA PRAVIM MUZIKU NA KOMPU I IMAM USPEHA, PA ME I DALJE NI JEDNA RIBA NE SLJIVI, A DA UZMEM GITARU, MA KEEPER VAM JE VEC OBJASNIO. ISTI SLUCAJ JE I SA KOLIMA, IMAM STARU BUBU A KAD ME UPOZNAJU SVE SUPER DOK NE VIDE U CEMU SE VOZIM. MA STA REKLE SVE ZENSKE SU SPONZORUSE U DUSI.
balavica
06.01.2004., 22:22
DAJ VISE OVE ZENSKE I NJIHOVA PSIHA. CIM CUJU DA NEKO SVIRA GITARU ODMA POCNU DA BALAVE ZA NJIM KO DA JE NEZNAM STA. STA, I JA PRAVIM MUZIKU NA KOMPU I IMAM USPEHA, PA ME I DALJE NI JEDNA RIBA NE SLJIVI, A DA UZMEM GITARU, MA KEEPER VAM JE VEC OBJASNIO. ISTI SLUCAJ JE I SA KOLIMA, IMAM STARU BUBU A KAD ME UPOZNAJU SVE SUPER DOK NE VIDE U CEMU SE VOZIM. MA STA REKLE SVE ZENSKE SU SPONZORUSE U DUSI.
jaooooooo dechko kad bi ti znao kako ja lepo balafimmmmmmmmm... promeni bi misljenje iz momenat :P :P :P
jaooooooo dechko kad bi ti znao kako ja lepo balafimmmmmmmmm... promeni bi misljenje iz momenat :P :P :P
HM SVASTA SAM CUO ALI DA NEKO LEPO "BALAFI" NISAM :?:
ja sam bubnjar i slusam metal,rock,jazz,blues,fusion itd, sta vi mislite o tome kao pripadnice zenskog pola Sve je to lepo i krasno, ali za druzenje ili vezu nije presudan muzicki ukus.. bar ja tako mislim.
ja sam bubnjar i slusam metal,rock,jazz,blues,fusion itd, sta vi mislite o tome kao pripadnice zenskog pola Sve je to lepo i krasno, ali za druzenje ili vezu nije presudan muzicki ukus.. bar ja tako mislim.
JEDNA U 150, ALI KAD BI BIO U POZNATOJ MUZICKOJ GRUPI......
EEE, ONDA BI ITEKAKO VOLELA DA SI SA NJIM
maral86va
06.01.2004., 22:33
moj dragi je muzicar,ne mislim samo da svira onako vec ide u srednju muzicku,imam samo jedan zakljucak da su mnogo drugaciji od ostalih po nacinu razmisljanja,ponasanju ne mogu tacno da obajsnim znaju oni
poz
JEDNA U 150, ALI KAD BI BIO U POZNATOJ MUZICKOJ GRUPI......
EEE, ONDA BI ITEKAKO VOLELA DA SI SA NJIM Sigurno ne bih, iz vishe realoga... pre svega, dosta sam zauzeta, slabo izlazim i svakako ne vodim neki glamurozni zivot..Skoro svo vreme mi ode na ucenje, hobi i treninge.. Ne znam koliko bi to moj 'muzicar' mogao da razume.. posebno shto nemam ni najmanje muzickog talenta i ne bih mogla da ni na koji nacin ucestvujem u toj grupi.. Morao bi da bude zaista zreo i stabilna licnost, pa da poshtuje sve to, tj. moje vreme..A muzicari nisu bash na glasu kao takvi. Naravon, ne bih da globalizujem, i njih ima svakakvih..
Pomenuo si poznatu grupu... tada bi ga vec jurilo sijaset mladih dama, a ja nemam ambicije da ih motkom teram.. Tako da je to josh jedan minus zabavljanju sa poznatim likom..
DOBRO AJDE DA KAZEMO DA JE TAKO ALI SUMNJAM :roll:
Bleak WinterFullMoon
07.01.2004., 00:25
moj dragi je muzicar,ne mislim samo da svira onako vec ide u srednju muzicku,imam samo jedan zakljucak da su mnogo drugaciji od ostalih po nacinu razmisljanja,ponasanju ne mogu tacno da obajsnim znaju oni
poz
Istina je.Bas sam o tome razmisljao...
Pogotovu na muziku gledam iz totalno drugacijeg ugla od onih koji je samo slusaju (citaj: ne sviraju).
mortishaaa
07.01.2004., 00:30
ma znam ........ ne, pazi, prvo sam ih bacio u trans sa "knockin' on the heavens door", a onda kad sam presao na Neil Young-a samo su me ostavili/e na miru :lol: :shock: a kada ces meni da sviras :cry: :cry: :cry:
nego.. ja volim muzicare.. jer bi i sama volela da nesto sviram.. :roll: ma ne znam ni sama da objasnim :wink:
ma znam ........ ne, pazi, prvo sam ih bacio u trans sa "knockin' on the heavens door", a onda kad sam presao na Neil Young-a samo su me ostavili/e na miru :lol: :shock: a kada ces meni da sviras :cry: :cry: :cry:
nego.. ja volim muzicare.. jer bi i sama volela da nesto sviram.. :roll: ma ne znam ni sama da objasnim :wink:
SAMO TI ZEZAJ
:shock: a kada ces meni da sviras :cry: :cry: :cry:
pa ne znam :cry: ....... kad budemo imali gitaru ...... ja bih, znas, ali ......
Bleak WinterFullMoon
07.01.2004., 01:18
Mortishaaaaaa,najbolje je kad si samouk/a.Trust me :wink:
DOBRO AJDE DA KAZEMO DA JE TAKO ALI SUMNJAM :roll: Svakako je tvoje pravo da verujesh u shta zelish. Sam zivot ce te vec demantovati i nauciti da predrasude vrlo lako mogu da uticu da pogresno procenjujesh ljude..da ih sve trpash u isti kosh..Mada, kao shto rekoh, mozes da mislish da sve devojke jure muzicare, da sve teze da se ofarbaju u plavo ili shta vec..
Globalizacija je opaki 'virus', vrlo lako unistava medjuljudske odnose (osim shto smanjuje bbjektivnost..)
:twisted:
Bleak WinterFullMoon
07.01.2004., 02:32
DOBRO AJDE DA KAZEMO DA JE TAKO ALI SUMNJAM :roll: Svakako je tvoje pravo da verujesh u shta zelish. Sam zivot ce te vec demantovati i nauciti da predrasude vrlo lako mogu da uticu da pogresno procenjujesh ljude..da ih sve trpash u isti kosh..Mada, kao shto rekoh, mozes da mislish da sve devojke jure muzicare, da sve teze da se ofarbaju u plavo ili shta vec..
Globalizacija je opaki 'virus', vrlo lako unistava medjuljudske odnose (osim shto smanjuje bbjektivnost..)
:twisted:
Istina.Predrasude su tako pogresna star...ali nazalost nase drustvo je preplavljeno istim :roll:
cvele_kv
07.01.2004., 10:39
Kakva je to glupost...ja se bavim muzikom od 4. razreda osnovne i definitivno nemam 'po jednu u svakom mestu' :lol:
Realno ja sviram od 6 razreda,al sviram narodnjake ima tu devojcica ali ne nista preterano mnogo pa da kazu po jedna na svakih 100m.
Gluposti 8) 8)
guitarrr_babe
07.01.2004., 11:50
Meni je to sve jako divno, moram da priznam... I frajeri na pozornici izgledaju:
1) mocno,
2) samosvesno,
3) jako,
4) drugacije,
5) sigurno,
6) zabavno.
Poenta je sto jeste tako!!! To je sto se tice balavljenja za njima. A posle, ako mozete da razgovarate... eto nama ljubavi!!!
Osim toga, svaki covek koji ima neko posebno interesovanje, poseban je i vredan divljenja. Zato, kao i Nancy, mislim da je svaka umetnost divna!!!
Bleak WinterFullMoon
07.01.2004., 13:08
Meni je to sve jako divno, moram da priznam... I frajeri na pozornici izgledaju:
1) mocno,
2) samosvesno,
3) jako,
4) drugacije,
5) sigurno,
6) zabavno.
Poenta je sto jeste tako!!! To je sto se tice balavljenja za njima. A posle, ako mozete da razgovarate... eto nama ljubavi!!!
Osim toga, svaki covek koji ima neko posebno interesovanje, poseban je i vredan divljenja. Zato, kao i Nancy, mislim da je svaka umetnost divna!!!
Naravno.Svaki chovek treba da stremi ka ljubavi i umetnosti. :wink:
maral86va
07.01.2004., 13:23
1) mocno,
2) samosvesno,
3) jako,
4) drugacije,
5) sigurno,
6) zabavno.
Naravno.Svaki chovek treba da stremi ka ljubavi i umetnosti. :wink:
bas ti si pametnica :D :D :D :D :D
poz
gloc-gloc!
07.01.2004., 13:23
ja sam kao teenage girl furala dugo sa jednim gitaristom, a kasnije sa bubnjarem koji je svirao sa njim u bendu... :wink:
pa ne znam, ja npr nisam imala srecu da kapiram muzicare, volela sam njihovu muziku ali mi je STRASHNO smetalo neumereno konzumiranje tableta... a sa njima sam furala jer su mi delovali ok, ono kad smo se muvali pricali smo o knjigama i filmovima, uopste mi nije dopiralo do mozga da se muvam sa muzicarem sto mi se kasnije obilo o glavu... :cry:
po meni se ne razliqju mnogo vise od drugih likova, jedino sto su u plusu sto kad raskinu vezu lako nadju novu glupacicu koju loze pricom kako imaju bend... :roll: :roll: :roll:
SisaDaPimp
07.01.2004., 13:25
Pa glupacicu kao ti ;)
Electra
07.01.2004., 13:28
Izvini ali ja mislim da nisi u pravu! Mene boli uvo sta decko vozi, sto se mene tice, moze da vozi i poniku, ako mi se svidja to je jedna vrlo, vrlo nebitna stvar
Bleak WinterFullMoon
07.01.2004., 14:30
Pa glupacicu kao ti ;)
Hahahah...nemoj tako Siso,vidis da kaze da nije znala :lol:
To sto su tvoji bivse decaci takvi ne znaci da su svi muzicari isti...A i ti si mi neka riba,bila si sa pola benda...To bas i nije nesto cime se treba ponositi :lol:
Bleak WinterFullMoon
07.01.2004., 14:31
Izvini ali ja mislim da nisi u pravu! Mene boli uvo sta decko vozi, sto se mene tice, moze da vozi i poniku, ako mi se svidja to je jedna vrlo, vrlo nebitna stvar
Eh kad bi sve devojke tako razmisljale... :roll:
Roby-girl
07.01.2004., 14:36
:D Hvala MIKE GIRL shto tera momke da liche na ROB-a ali samo jedan je takav na zalost- medjutim ko kaze ima jedan koji lichi na njega-a ti ga znash!-sem shto nema plave ochi ko on...Ali je stvarno divan!
Bleak WinterFullMoon
07.01.2004., 14:39
:D Hvala MIKE GIRL shto tera momke da liche na ROB-a ali samo jedan je takav na zalost- medjutim ko kaze ima jedan koji lichi na njega-a ti ga znash!-sem shto nema plave ochi ko on...Ali je stvarno divan!
Ako je tebi najvaznija stvar u zivotu da ti decko lici na tog bubnjara onda ne znam... :roll:
Roby-girl
07.01.2004., 14:43
JAO... SHTO JE TO SLATKO OD MIKE GIRL (chek da ja njoj nadjem mike-a..)
Roby-girl
07.01.2004., 15:39
Mike girl ROB je presladak na onoj slici u tvom profilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puno te pozdravljem !!!!!!
gloc-gloc!
07.01.2004., 15:52
Pa glupacicu kao ti ;)
Hahahah...nemoj tako Siso,vidis da kaze da nije znala :lol:
To sto su tvoji bivse decaci takvi ne znaci da su svi muzicari isti...A i ti si mi neka riba,bila si sa pola benda...To bas i nije nesto cime se treba ponositi :lol:
hvala na podrsci...! a sto se tice benda - kad se zaljubis mnogo u nekog ne razmisljas mnogo da li je on prijatelj nekog s kim si bio pre sto godina...
osobe kojima su takvi moralni aspekti vazniji od ljubavi najiskrenije zhalim... "vise je za zhaljenje onaj ko zbog pameti izgubi ljubav nego onaj ko zbog ljubavi izgubi pamet" - n.k.
mortishaaa
07.01.2004., 19:16
Mortishaaaaaa,najbolje je kad si samouk/a.Trust me :wink:to je kod mene slabo izvodljivo :lol: :lol: :wink: TRUST ME!! :P :lol:
mortishaaa
07.01.2004., 19:18
SAMO TI ZEZAJ :shock: JA??? :shock:
mortishaaa
07.01.2004., 19:19
:shock: a kada ces meni da sviras :cry: :cry: :cry:
pa ne znam :cry: ....... kad budemo imali gitaru ...... ja bih, znas, ali ......I CAN'T WAIT!! c c c c c...... :P :P 8) :lol: :cry:
Electra
07.01.2004., 20:14
[quote=myst]
/quote]
hi hi hi... pa gde je tu raznolikost misljenja, etc etc.. :wink:
normalno, ne mozes ocekivati da sve tako razmisljaju (ma kontam ja da ne ocekujes :wink: ) ali meni je to LOGICNO, ja sam ipak malo staromodna, znas ono, ljubav bez obzira na drustveni sloj, debljinu novcanika, muziku...... 8)
Bleak WinterFullMoon
07.01.2004., 20:40
[quote=myst]
/quote]
hi hi hi... pa gde je tu raznolikost misljenja, etc etc.. :wink:
normalno, ne mozes ocekivati da sve tako razmisljaju (ma kontam ja da ne ocekujes :wink: ) ali meni je to LOGICNO, ja sam ipak malo staromodna, znas ono, ljubav bez obzira na drustveni sloj, debljinu novcanika, muziku...... 8)
Pa nisi jedina :wink:
Electra
07.01.2004., 20:53
Da l je moguce?!?
Salim se. Drago mi je sto nisam.
:wink:
mortishaaa
07.01.2004., 23:55
a ko je jos kao ona?? :shock: :shock: ja ne znam takve ljude.. oni su malo poremeceni :lol: :lol:
guitarrr_babe
08.01.2004., 11:33
E, pa, vidis, moji svi momci su bili socijala. Sta cu, ali tako je.
duka_dizel
08.01.2004., 12:25
i ja sviram gitaru pa nemam devojku.hihihi
mortishaaa
08.01.2004., 23:19
i ja sviram gitaru pa nemam devojku.hihihilako cemo ti naci :wink:
Electra
09.01.2004., 20:11
a ko je jos kao ona?? :shock: :shock: ja ne znam takve ljude.. oni su malo poremeceni :lol: :lol:
mortishaaa, je l ti to ozbiljno? sta fali tome, pa necu valjda da se ogranicavam
guitarrr_babe
09.01.2004., 22:19
Strasno je to, biti zaljubljen u kintu umesto u decka... Poludim od takvih ljudi!!! :x
ŽIVELI NARODNJAKI -
ma nema bolje muzike od prave narodne srbske muzike.
TO JE KUL 8) 8) 8) 8) 8)
mortishaaa
09.01.2004., 22:47
mortishaaa, je l ti to ozbiljno? sta fali tome, pa necu valjda da se ogranicavamnaravno da se zezam :wink: :lol: :lol: u poslednje vreme me mrzi da filozofiram, pa kazem suprotno od onoga sto mislim :wink:
ja volim bubnjare :twisted:
mortishaaa
09.01.2004., 22:51
ja volim bubnjare :twisted:OPA! :lol: :lol:
NAPALJENA
10.01.2004., 22:04
muzicari su super a jos ako su gitaristi ili
bubnjari.PROSTO IH OBOZAVAM! :o
A pevachi? :cry:
SisaDaPimp
02.02.2004., 15:50
O jes.. Aj sad pali nazad u krevet pa nastavi da dr*as klicu na neki od postera, ili omota CD-a..
Bleak WinterFullMoon
02.02.2004., 16:16
O jes.. Aj sad pali nazad u krevet pa nastavi da dr*as klicu na neki od postera, ili omota CD-a..
Ticju bre Siso,vidis da mi se ukazala prilika da opalim nesto :lol:
SisaDaPimp
02.02.2004., 17:16
Ticju bre Siso,vidis da mi se ukazala prilika da opalim nesto :lol:
Aj nek ti je sa srecom, moz jednom i za mene :lol: :lol:
†Overkill†
24.06.2008., 17:14
Evo jos jedne dobre teme jeste da ima slicna tema i nju zatvorite ova je bolja!!
pitanje je mnogo objektivno.
†Overkill†
24.06.2008., 17:21
Pa reci *** kakvo god da ti je misljenje o bilo kojim muzicarima,jer toliko komplikovano??
pa, idem u muzicku skolu, i momci koji idu sa mnom, su puuno zreliji od ostalih vrasnjaka, a o srednjoskolcima, da ne pricam... volEm muzicare!!!
mozda, jer sam i ja umetnicka dusa... :mrgreen:
zivim za muziku i ne mogu da zivim bez nje!:worth:
MadonnaGirl
24.06.2008., 18:09
O muzičarima
Pogotovo rock muzičarima
Sve najbolje :D
Mrs_Sick
24.06.2008., 18:31
Mmmm
I love them
:D
Nadrealista
24.06.2008., 18:56
:rumenko:
Come on,feed my ego...
Pa reci *** kakvo god da ti je misljenje o bilo kojim muzicarima,jer toliko komplikovano??
zavisi od muziku koju sviraju, pevaju. ne volim profesionalne muzicare. mozda ovako ako je nekome to hobi, moze da prodje.
MadonnaGirl
24.06.2008., 20:01
Come on,feed my ego...
:lol:
A šta momci misle o muzičarkama? :mrgreen:
Nadrealista
24.06.2008., 20:04
A šta momci misle o muzičarkama? :mrgreen:
Zavisi šta sviraju?Znaš da mi muškarci oduvek više gotivimo duvanje od gudanja. :mrgreen:
Šalim se ja,lepo je to...Nekako sam se uvek lepio za ove sa gudačkog - mogle bi gudački kvartet napraviti.
Ali koleginice pijanistkinje su mi najslađe. :P
Pa onda violinistkinje.
MadonnaGirl
24.06.2008., 20:07
E pa ja zasad
sviram samo klavir :lol:
I pogodim ponekad koju žicu na gitari :mrgreen:
Stefan K.
24.06.2008., 20:17
Come on,feed my ego...
Ti nisi roker. :mrgreen:
Nadrealista
24.06.2008., 20:23
E pa ja zasad
sviram samo klavir :lol:
I pogodim ponekad koju žicu na gitari :mrgreen:
Ok,ti si mi prva na listi. :mrgreen: :cool:
Volim i ja gitaru da sviram... Nije teško toliko,zavisi šta sviraš.
Ti nisi roker. :mrgreen:
Svirah ja i u rok bendu. :mrgreen:
Al tema je o muzičarima,ne samo rok muzičarima.
Ja živim,živim za bed rok...
Zavisi šta sviraju?Znaš da mi muškarci oduvek više gotivimo duvanje od gudanja. :mrgreen:
Šalim se ja,lepo je to...Nekako sam se uvek lepio za ove sa gudačkog - mogle bi gudački kvartet napraviti.
Ali koleginice pijanistkinje su mi najslađe. :P
Pa onda violinistkinje.
hvala, hvala... :mrgreen:
_WanjjA_
24.06.2008., 22:34
Mislim da je to extra..........
nirvana-grunge
24.06.2008., 22:50
nema sta da se misli. muzicari su ljudi koji sviraju zbog ljubavi prema muzici. oni su umjetnici. ali "muzicari" koji sviraju samo zbog cura su samo obicni, je***ni fenseri. zalosno je vidjet gitaru kod nekog takvog lika.:dash:
Ma super su, msm znaju da budu super na neki svoj jedinstveni nachin, to je cool.....
†Overkill†
24.06.2008., 23:46
zavisi od muziku koju sviraju, pevaju. ne volim profesionalne muzicare. mozda ovako ako je nekome to hobi, moze da prodje.
Ju hu!! Samo *** da si starija ja imam elektricnu gitaru!!
Mrs_Sick
25.06.2008., 08:29
Zamisli da su '80.
Zgodna devojka, prolazi ulicom, kad odjednom nailazi neki kombi. Paul Stanley izlazi, dohvati devojku i stavi je u kombi. Svi znamo sta je sleece... Ona ide s KISSom na turneju xD
E ovo je retardirano, samo sam se zezala
Ali like I said, that's so ql kad neko svira. Mada, xex, bilo bi pozeljno da boode rock ili sl :mrgreen:
ANARHO_SISTEM
25.06.2008., 21:36
Obožavam muzičare......svaki koji mi se sviđao je i bio muzičar.....ne znam što...valjda traume iz detinjstva....
Bittersweet*
25.06.2008., 22:42
Šta mislim o muzičarima? Obooožavam ih! :heart: Eh, da mi je jedan gitarista ili pijanista ili... :mrgreen:
Nymphetamine3
26.06.2008., 01:41
o ja ih obozavam,i sama sviram klavir i upisala sam srednju muzicku,a i gitaru amaterski i tako,i bas mi se svidja kad neki lik svira,razumemo se,mozemo i da sviramo/pevamo zajedno..a i obicno su bas slatki :D :heart:
MadonnaGirl
26.06.2008., 10:32
hvala, hvala... :mrgreen:
Au koliko nas je :mrgreen:
Jedino muzicari dolaze uobzir.....zapravo nekad,ali to je bas rjetkost mogu proci sportasi........Znaci ZIVJELI MUZICARI!!!!!!!
jecawaste
26.06.2008., 16:31
Lepo je kad vidis decka koji svira neki instrument.
Realno,svakoj devojci ce muzicar biti duplo privlacniji od onoga koji se nije u tome.
Ali to je samo generalno.
Anchi_Star
26.06.2008., 20:28
SVE NAJBOLJE! :ok:
Meseceva_Ratnica
23.07.2008., 13:58
Ja volim muzichara...:heart:
Moj dechko je pijanista. :mrgreen:
Nadrealista
23.07.2008., 14:01
blackmore95
23.07.2008., 15:08
Come on,feed my ego...
:hahaha:
Shibby MC
23.07.2008., 15:10
Sta devojke misle o ovome...:think::rotf::rotf::rotf:
http://img73.imageshack.us/img73/1324/srbijaia3.gif
shibby:hahaha:
Mil00rad
23.07.2008., 18:46
One se pale na one picane što sebe zovu"reperima"ili"DJ-evima".Ja sam ovaj drugi ali stvarno ne vidim po čemu sam"bolji i posebniji od običnih likova"kako me ribe tretiraju.:think:Ne volim što mi se ljudi klanjaju zbog hobija koji radim,za to sam se odlučio zbog muzike koju volim a ne da bi bio neko m*do ili"ribolovac".:lol:Svako može da d*ka gramofone tj.u posledenje vreme plejere,ako si stvarno m*do dohvati se gitare,klavijature ili nečeg sličnog.:ok:
Anchika_Sweet_Angel
23.07.2008., 21:22
sta mislim?
ovo-:ok:
Devojke, ja sviram gitaru :-)))))))
Anchika_Sweet_Angel
24.07.2008., 16:08
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :heart:
Nadrealista
24.07.2008., 16:09
Eh...
Sviram ja mnogo štošta :mrgreen:
I to profesionalno. :mrgreen:
Već dugi nizi godina :mrgreen:
Nodi-wolf
24.07.2008., 16:12
Misle, misle...
Svasta...
Zavisi sta podrazumevate pod muzicaem...
Unusual
25.07.2008., 18:07
Sine,sve najbolje... :super:
Ali je krajnja glupost da se bavis necim samo da bi zadivio nekog...
Ne kazem da je to slucaj kod tebe... ;)
Ajde sad da ne bih previse generalizovala...Muzicari su super ljudi toliko sto su predani necem sto vole..imaju malo drugacije poglede na svet...
I postoje ribe koje se loze na to...ali glupo je poceti svirati,npr.-gitaru,samo zbog toga...
Ja se licno divim kada je neko skroz u tome,kada ima talenta i smisla za to..e,to je privlacno ;)
Nadrealista
25.07.2008., 18:14
Ovde sebe malo pokopavam,pošto vidim da ste navalile na muzičare generalno,
ali,
apsolutno nema nikakve veze to o čemu pišete.
Koliko ja imam samo kolega muzičara,i pritom oni nisu,da se tako izrazim,nikakvi ljudi.
Da li biti dobar obućar znači biti dobar čovek?
Da li je odgovor drugačiji ako pojam obućara zamenimo pojmom muzičara?
Unusual
25.07.2008., 18:37
ali,
Koliko ja imam samo kolega muzičara,i pritom oni nisu,da se tako izrazim,nikakvi ljudi.
Apff..zato nisam ni htela da ulazim previse u to..glupo je generalisati,samo kazem kako to neki vide...
Svaki covek je individua,ima i dobrih ljudi koji su muzicari,ima i losih... :okok:
Mrs_Sick
25.07.2008., 18:51
Bas je ql kad neko svira nesto.
Evo, npr, boobnjeveeeee ^^
That's to... to, to, toooooo ql...
I oke je kad svira gitaru, i sve ostalo...
Ali boobnjevi.... awwwwww :zaljubljena:
Mil00rad
25.07.2008., 18:56
Ma samo ja da kupim Yamaha klavijaturu i počnem da drmam po svadbama,biće riba ko salate.:hahaha:
Unusual
25.07.2008., 18:58
Bas je ql kad neko svira nesto.
Evo, npr, boobnjeveeeee ^^
That's to... to, to, toooooo ql...
I oke je kad svira gitaru, i sve ostalo...
Ali boobnjevi.... awwwwww :zaljubljena:
Izvini,smesno mi je... :rumenko:
Mrs_Sick
25.07.2008., 19:18
Izvini,smesno mi je... :rumenko:
No, no... nista, nemoj da se izvinjavas...
Samo ne kapiram sta je smesno :mrgreen:
blackmore95
25.07.2008., 19:34
Ma samo ja da kupim Yamaha klavijaturu i počnem da drmam po svadbama,biće riba ko salate.:hahaha:
Mozda i neka "mlada":mrgreen:
sirena94
01.08.2008., 17:14
meni je to bas cool...moj najbolji drug svira isto bubnjeve i to mi se svidja:)
sirena94
01.08.2008., 17:15
hahaha:lol:
Mima Laševska
01.08.2008., 19:37
ali,
Htedoh da napišem tekstić iste suštine, ali eto kad si ti već napisao, ne moram ja. :mrgreen:
Nego, šta vredi ako je dečko npr. pijanista i zna da mi odsvira Grigov Nokturno ili Šopenove Etide, a iznutra prazan?! :neutral:
Ono što generalno mogu da kažem jeste: lepo što se bavi muzikom i uopšte bilo kojim vidom umetničkog izražavanja.
Ali nije tačno da će mi se pre svideti neki momak koji svira instrumet od onog koji ne čini isto.
Euterpa
03.08.2008., 18:38
gotivim osobe koje sviraju neki instrument (osim harmonike, to bash ne volim), posebno gitaru, bas gitaru i bubnjeve.. ne volim dj-eve nimalo x(
Sve najbolje......mada i to zavisi od muzicara do muzicara......
craizy girl
03.08.2008., 22:31
pa wolim muzicare,al ako je muzicar ne znaci da cu odlepiti za njim,mora da bude sweet....a biti muzicar je samo plus kod mene (ako swira harmoniku,gusle ili sl. to nije plus,to mi je ocajno...)
Tihomir Skara
03.08.2008., 22:46
Ja sam gitarista, sviram maidene i domaci rock u bendu!
ima neka da se upozna, ako hoce?
]
blackmore95
03.08.2008., 22:46
(ako swira harmoniku,gusle ili sl. to nije plus,to mi je ocajno...)
:banovati:
Pa ti si ochajna kad tako mislish :cool:,
Svaki instument je super jer moze da odsvira note koje se mogu odsvirati na bilo kojem instrumentu
I svaki je podjednako tezak , i zahteva veshtinu :neutral:
Instrument nije losh samo ako se na njemu uglavnom svira muika koju ti ne obozavash
Ima klasichnih kompozicija za violinu koje ne volim , ali to nije razlog da kazem da je Nicolo Paganini losh , kad njegovu muziku obozavam:rtfm:
Ti ako si dovoljno veshta mozesh na harmonici da svirash klavijaturske soloe iz pesama Deep Purple
Zakljuchak:
NEMOJTE ODBIJATI NEKI INSTRUMENT SAMO ZATO SHTO VASHE DRUSHTVO KAZE DA NIJE KUL!
craizy girl
03.08.2008., 22:52
:banovati:
Pa ti si ochajna kad tako mislish :cool:,
Svaki instument je super jer moze da odsvira note koje se mogu odsvirati na bilo kojem instrumentu
I svaki je podjednako tezak , i zahteva veshtinu :neutral:
Instrument nije losh samo ako se na njemu uglavnom svira muika koju ti ne obozavash
Ima klasichnih kompozicija za violinu koje ne volim , ali to nije razlog da kazem da je Nicolo Paganini losh , kad njegovu muziku obozavam:rtfm:
Ti ako si dovoljno veshta mozesh na harmonici da svirash klavijaturske soloe iz pesama Deep Purple
Zakljuchak:
NEMOJTE ODBIJATI NEKI INSTRUMENT SAMO ZATO SHTO VASHE DRUSHTVO KAZE DA NIJE KUL!
KO ti kaze da mrzim te instrumente? i ko ti kaze da sam ja povodljiva,pa da radim i mislim kao svi? i ko kaze da drustvo utice na mene? samo sam rekla da mi se ne moze svideti neko ko to cudo svira,onda ja i taj neko nista zajednicko nemamo... a aj jos reci kako na gajdama moze da se odsvira neka pesma od guns-a?!:dash:
jecawaste
03.08.2008., 22:53
Ja sam gitarista, sviram maidene i domaci rock u bendu!
ima neka da se upozna, ako hoce?
]
Koliko ti se javilo do sada?:lol:
blackmore95
03.08.2008., 22:54
KO ti kaze da mrzim te instrumente? i ko ti kaze da sam ja povodljiva,pa da radim i mislim kao svi? i ko kaze da drustvo utice na mene? samo sam rekla da mi se ne moze svideti neko ko to cudo svira,onda ja i taj neko nista zajednicko nemamo... a aj jos reci kako na gajdama moze da se odsvira neka pesma od guns-a?!:dash:
1.Volim ponekad da generalizujem:mrgreen:
2.Kad budesh pochela da svirash neshto , pshtovacesh vishe sve instumente , i klasiku;)
3.Ko je rekao da se na gajdama moze svirati klasika
craizy girl
03.08.2008., 22:59
1.Volim ponekad da generalizujem:mrgreen:
2.Kad budesh pochela da svirash neshto , pshtovacesh vishe sve instumente , i klasiku
3.Ko je rekao da se na gajdama moze svirati klasika
vec sviram,6 god.
a posto pricas kako na harmonici moze svasta da se odsvira,to stoji,al onaj ko svira harmoniku ne mislim da slusa rock i metal i sl,te tako ni nema potrebu to da svira,prema tome...
Mjetalna djevojka
03.08.2008., 23:01
Neshvatljivo mi je... Zasto ti se ne moze svideti onaj ko svira harmoniku?... Zato sto samo svira harmoniku?...
I zasto ne moze da ima nista zajednicko sa tobom?... Ko zna, mozda i on slusa Guns'n'Roses ili muziku koju ti slusas...
Nemoj shvatiti moj post kao ''paljbu'' kritika na tebe, vec samo kao smernicu da konkretnije pises, jer se veoma cesto desava da ne razumemo jedno drugo dobro... ;)
Tihomir Skara
03.08.2008., 23:02
Koliko ti se javilo do sada?:lol:
pa jos ni jedna sad sam tek postovao poruku!
jecawaste
03.08.2008., 23:04
pa jos ni jedna sad sam tek postovao poruku!
Sori,ja mislila da ce odmah pohrliti,ali vredi sacekati,ne:lol:
craizy girl
03.08.2008., 23:07
Neshvatljivo mi je... Zasto ti se ne moze svideti onaj ko svira harmoniku?... Zato sto samo svira harmoniku?...
I zasto ne moze da ima nista zajednicko sa tobom?... Ko zna, mozda i on slusa Guns'n'Roses ili muziku koju ti slusas...
Nemoj shvatiti moj post kao ''paljbu'' kritika na tebe, vec samo kao smernicu da konkretnije pises, jer se veoma cesto desava da ne razumemo jedno drugo dobro... ;)
ne znam,ne znam :confused: prosto me to jako odbija,znam da je umece svirati bilo koji instr,ali...
blackmore95
03.08.2008., 23:07
vec sviram,6 god.
a posto pricas kako na harmonici moze svasta da se odsvira,to stoji,al onaj ko svira harmoniku ne mislim da slusa rock i metal i sl,te tako ni nema potrebu to da svira,prema tome...
Epa znam ljude koji vole i rock , a sviraju harmoniku
craizy girl
03.08.2008., 23:11
Epa znam ljude koji vole i rock , a sviraju harmoniku
e pa sad,al opet,harmoniku povezujem sa nekom narodnom muzikom,al ima izuzetaka....
blackmore95
03.08.2008., 23:12
e pa sad,al opet,harmoniku povezujem sa nekom narodnom muzikom,al ima izuzetaka....
Pa i izvorna narodna muzika je na svoj nachin lepa
..
Tolko od mene
Idem da dzonjam
Tihomir Skara
03.08.2008., 23:17
Sori,ja mislila da ce odmah pohrliti,ali vredi sacekati,ne:lol:
vredi sacekati, sad svi spavaju!
Mjetalna djevojka
03.08.2008., 23:19
Smatram da bi sve trebalo hladnokrvnije prihvatati... Dobro, svira harmoniku slusa narodnjake, njegova/njena stvar. Svira harmoniku, slusa rock i metal, opet, njegova/njena stvar...
Ali, ***, nalazimo se u takvim godinama...
@tema
Kako se i sama bavim muzikom, suocena sam da se upoznajem sa ostalim mladjanim umetnicima (uf, kako je ovo rogobatno zvucalo). I ima ih svakakvih. Jedan deo su budale, a drugi deo je sasvim pristojan...
Stefan K.
03.08.2008., 23:22
vredi sacekati, sad svi spavaju!
A ti znači juriš ove mladje? :think:
jecawaste
03.08.2008., 23:25
Pa svoje godiste covek namerio:P
craizy girl
03.08.2008., 23:27
Smatram da bi sve trebalo hladnokrvnije prihvatati... Dobro, svira harmoniku slusa narodnjake, njegova/njena stvar. Svira harmoniku, slusa rock i metal, opet, njegova/njena stvar...
Ali, ***, nalazimo se u takvim godinama...
@tema
Kako se i sama bavim muzikom, suocena sam da se upoznajem sa ostalim mladjanim umetnicima (uf, kako je ovo rogobatno zvucalo). I ima ih svakakvih. Jedan deo su budale, a drugi deo je sasvim pristojan...
mozda mi je to odbojno zato sto su svi harmonikasi koje sam imala prilike da upoznam budale...
Mjetalna djevojka
03.08.2008., 23:34
mozda mi je to odbojno zato sto su svi harmonikasi koje sam imala prilike da upoznam budale...
Okreni drugu stranu... ;)
Tihomir Skara
03.08.2008., 23:35
1994.-1995. godiste.
Stefan K.
03.08.2008., 23:36
Okreni drugu stranu... ;)
Postani harmonikaš! :rotf: Postani dokaz da nisu svi budale!
Tihomir Skara
03.08.2008., 23:38
Pa svoje godiste covek namerio:P
to ti mene malo kako da kazem shmekash?
Mjetalna djevojka
03.08.2008., 23:38
Postani harmonikaš! :rotf: Postani dokaz da nisu svi budale!
Kako se toga nisam setila?... :lol:
Ne, kako se ona toga nije setila?... :lol:
E, ljudi moji, gde nam je mozak? 'Dje nam nestade masta?...
:mrgreen:
Mmmm ja se bas lozim na muzicare, na dogokose rokere slatkise....:heart:
Tihomir Skara
05.08.2008., 22:57
Taj sam!!!!!
blackmore95
06.08.2008., 09:54
Evo i ja sam neshto zapustio kosu:mrgreen:
Stefan K.
06.08.2008., 15:04
Molim moderatore da otvore temu u kojoj bi se forumaši prijavljivali kao dugokosi i muzičari, a gde bi forumašice objavljivale potragu za takvima. Mislim, kad se već troše bitovi i bajtovi, da se uradi bar nešto konkretno...
Taj sam!!!!!
Da vidim sliku:p
bdaca007
06.08.2008., 15:09
hahaha,Stefane,skroz si u pravu.... :D :D
Evo i ja sam neshto zapustio kosu:mrgreen:
Da vidim sliku:P
Ina.loveMetal
06.08.2008., 15:20
:heart::heart::heart:Muzicari su nesto najbolje na svetu:heart::heart::heart:
A ako je tek metalac:ok::worth::worth::worth:
blackmore95
06.08.2008., 16:24
Nema,
Josh mi nije lepo porasla kosa
Kad poraste bice slika:mrgreen:
Sibil Vejn
06.08.2008., 16:45
Molim moderatore da otvore temu u kojoj bi se forumaši prijavljivali kao dugokosi i muzičari, a gde bi forumašice objavljivale potragu za takvima. Mislim, kad se već troše bitovi i bajtovi, da se uradi bar nešto konkretno...
Slazem se,ja bih bila prva u redu za potragu:mrgreen::p
MadonnaGirl
06.08.2008., 17:01
A ko ne bi :mrgreen:
Mmmm ja se bas lozim na muzicare, na dogokose rokere slatkise....
Tu sam!!!!!!!!!
Tu sam!!!!!!!!!
Nadrealista
06.08.2008., 18:51
Ajd' nađite sobu :P
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
@ devojke ocigledno misle sve najbolje!:mrgreen:(da ne bi bilo da samo spamujem):lol::lol::lol:
He he, ja sam muzicar (gitarista)
http://zodumil.net/smajliji/tjoe/pipe.png
MadonnaGirl
06.08.2008., 21:24
što ne reče odmah? :mrgreen:
A prvo slika pa onada soba...:lol:
Bittersweet*
07.08.2008., 01:17
Napokon nešto pametno da pročitam ovde. :klap:
Loole_92
07.08.2008., 01:33
Mozda ti jesu privlacni ali ne znas sta im se sve nalazi u toj kosi. :)
(bez uvrede takvim likovima samo sam se salio):)
Pozz
Mil00rad
07.08.2008., 01:40
Mene u p**du materinu mrzi da feniram svoju kosu ovih dana...A što se tiče zike,ja spadam u one picane koji d**aju gramofone(tj.plejere u poslednje vreme).:rotf:
Tihomir Skara
07.08.2008., 10:53
Da vidim sliku:p
Idi u moj javni profil, pa ces videti!
:bye:
Da vidim sliku Ne može odmah......Polako sestro.......
Levic@rsko Smetalo92
08.08.2008., 11:40
Shta bre fuj?!:mrgreen:
Ja sam bivshi muzichar nemojte mi dirati ove shto su preostali!!!
Nadrealista
08.08.2008., 11:52
Ja sam "fuj" već 10 godina :mrgreen:
Ja sam "fuj" već 10 godina A ja sam "fuj" dve godine....
Levic@rsko Smetalo92
08.08.2008., 12:34
Gospodo o kakvom "fuj" mi prichamo?!
Nadrealista
08.08.2008., 12:35
Kužiš stari ne? :mrgreen:
Zex i ja smo fuj već godinama
jecawaste
08.08.2008., 12:39
Ja pokusavam da budem fuj ali ne uspeva:D
Nadrealista
08.08.2008., 12:40
Ah,Jeco,ne može svako biti fuj :D
Za tako nešto su potrebne godine vežbe i iskustva :mrgreen:
jecawaste
08.08.2008., 12:45
Kako tooo:(
Mislila sam da cim naucis 3 akorda postanes fuj:mrgreen:
Nadrealista
08.08.2008., 12:47
Ne,ne...takvi samo misle da su fuj... : )
Da bi bila profesionalni fuj moraš ići u školu za fuj :mrgreen:
Stefan K.
08.08.2008., 14:22
Eh, nema ništa kao što je profesionalni fuj.
Sa svu diplomu. :mrgreen:
vi ocigledno nista ne razumete. citirala sam mimus jer je ona napisala fuj i napisala fuj??? sto znaci da mi je cudno su nekom muzicari fuj. inace ja mislim sve naj.
Mislim sve najbolje....:super:
Pogotovo o gitaristima, imam nekoliko drugova koji sviraju gitaru, i mislim da je to bas cool...:D
Nadrealista
08.08.2008., 15:11
vi ocigledno nista ne razumete. citirala sam mimus jer je ona napisala fuj i napisala fuj??? sto znaci da mi je cudno su nekom muzicari fuj. inace ja mislim sve naj.
Znamo,zajebavamo se. :mrgreen:
Eh, nema ništa kao što je profesionalni fuj.
Sa svu diplomu. :mrgreen:
Nema :mrgreen:
blackmore95
08.08.2008., 15:55
Ne,ne...takvi samo misle da su fuj... : )
Da bi bila profesionalni fuj moraš ići u školu za fuj :mrgreen:
Ne bre
Evo ja sam fuj pa ne idem u schoolu za fuj , ali idem kod profesora za fuj:mrgreen:
Mil00rad
08.08.2008., 17:18
Svi smo mi fuj,i ja se pridružujem ekipi samo što ja 'rkam plejere.:mrgreen:
sta ima da mislim??? ko da me zanima sta sviras i slusas :???:
teme na tinejdzerima su najnebuloznije.....
jecawaste
09.08.2008., 13:33
to ti mene malo kako da kazem shmekash?
:rotf:
jovana ns
12.08.2008., 22:04
Mislim da su super, najviše volim kad neko svira gitaru. :)
Naručila sam gitaru za svoj rođendan kao poklon od roditelja, nemam pojma da je sviram, ali valjda ću naučiti. Bar se nadam. :neutral: