PDA

Vidi punu verziju : KO ZNA STA SE...

tiky
13.02.2004., 16:15
Cao!Ako Bog da,iduce godine treba da upisem pravni fakultet u Banjaluci!Molim vas da mi kazete sta se polaze na prijemnom-pismeni sastav iz srpskog ili testovi iz srpskog i istorije?Ako je neko vec polagao MOLIM GA da mi sve to malo opise(kakva su pitanja i sl.)Hvalaaaaa!!!

Banjalučanka
16.02.2004., 18:42
Ja sam bila na prijemnom i polaže se test iz istorije i srpskog jezika.Ne piše se sastav iz srpskog već imaš pitanja koja su ponuđena pod a,b,c i d pa ih trebaš zaokružiti ili moraš sama dopuniti odgovor na pitanje. :) To ti važi i za istoriju.
Želim ti svu sreću na pravnom faxu i znaj da nije baš on lak fakultet!!! :lol: :wink: :P

omilos
17.02.2004., 01:39
javi se ako ti ustreba pomoc

24.02.2004., 15:59
Ja sam bila na prijemnom i polaže se test iz istorije i srpskog jezika.Ne piše se sastav iz srpskog već imaš pitanja koja su ponuđena pod a,b,c i d pa ih trebaš zaokružiti ili moraš sama dopuniti odgovor na pitanje. :) To ti važi i za istoriju.
Želim ti svu sreću na pravnom faxu i znaj da nije baš on lak fakultet!!! :lol: :wink: :PHvala ti puno!Molim te,mozes li se sjetiti nekog pitanja da znam otprilike kakva su? :) I znas li ima li neke pripremne nastave prije polaganja?Puno hvala!!!

tiky
24.02.2004., 16:01
javi se ako ti ustreba pomocVazi!

tiky
15.04.2004., 00:05
LJUDI,POMOZITE!!!!!!!1