Vidi punu verziju : karijera ili porodica
šta god.
Mnogi ljudi previshe obrate paznju na karijeru tako da zapostave porodichne odnose shto mislim da nije u redu..Mislim da je precha porodica nego Karijera,nekazem da karijera choveka nije bitna...ali Porodica je ipak nekako bitnija:))
Dzaba ti karijera ako si iznutra prazan,ako nema ko da te saceka kad dodjes kuci i da ti odagna misli sa ruznih stvari koje ti se desavaju na poslu.Definitivno porodica!
Incognito
27.09.2003., 17:53
porodica i karijera
uzela si mi rec iz usta...
Samo da dodam... Sta ce ti karijera ako nemas porodicu ili ikoga ko bi video velike koristi od toga (ako izuzmes sebe, ali ne moras ti graditi veliku karijeru za samacki zivot)... A i sta ce ti porodica ako ne mozes da je prehranis? ...
Dakle, oba, zajedno i podjednako!
GOSTCHA
28.09.2003., 01:17
[quote="dr"]Dzaba ti karijera ako si iznutra prazan,ako nema ko da te saceka kad dodjes kuci i da ti odagna misli sa ruznih stvari koje ti se desavaju na poslu.Definitivno porodica![/quote
Slazem se u potpunosti!
**case-problem**leptirica
28.09.2003., 16:16
i jedno i drugo,iako kad bi baš morala birati izabrala bi porodicu jer ne bih voljela da ostarim sama.
sunrise
28.09.2003., 16:25
......
Da, ali, tesko je i juriti karijeru i biti uvek kuci, i predan porodici. Ne moze oba podjednako, definitivno. Nesto mora malo manje. Po meni, bolje da 'trpi' karijera.
imam i karijeru i decu i ...
Pre neki dan sam pricala sa jednim psihologom, koja mi je rekla da bi trebalo da se vratimo sustini naseg postojanja, a to jeste produzenje i opstanak vrste. Dakle, nema dileme, PORODICA!
Uostalom, nismo mi tako daleko iznad (ispred) ostalih zivotinja, kako, ovako uobrazeni, cesto mislimo da jesmo. E, sad, ako mozete da zamislite istu ovakvu debatu na temu - karijera ili porodica medju, npr. slonovima, majmunima i ostalima, super!
Postoji veliki ponor izmedju nahraniti porodicu i nahraniti nezajazljivu ambiciju. Za ovo prvo, nije potrebno mnogo, za ovo drugo, nikad i nista nije dovoljno.
Pre neki dan sam pricala sa jednim psihologom, koja mi je rekla da bi trebalo da se vratimo sustini naseg postojanja, a to jeste produzenje i opstanak vrste. Dakle, nema dileme, PORODICA!
Uostalom, nismo mi tako daleko iznad (ispred) ostalih zivotinja, kako, ovako uobrazeni, cesto mislimo da jesmo. E, sad, ako mozete da zamislite istu ovakvu debatu na temu - karijera ili porodica medju, npr. slonovima, majmunima i ostalima, super!
Postoji veliki ponor izmedju nahraniti porodicu i nahraniti nezajazljivu ambiciju. Za ovo prvo, nije potrebno mnogo, za ovo drugo, nikad i nista nije dovoljno.
Vrlo dobar, odlican, 5- :D
Tuzni_patak
14.03.2007., 21:58
A šta je danas od ta dva u modi?
hello_world
15.03.2007., 01:50
karijera
betmenov_prijatelj
15.03.2007., 07:34
ni jedno ni drugo...samo REJV! :)
neozbiljko
15.03.2007., 09:01
Stvarno, ima i treće: krasti Bogu dane. Ono: kuliraš kod roditelja do četrdeset i neke kao nesvršeni učenik.
betmenov_prijatelj
15.03.2007., 09:05
Stvarno, ima i treće: krasti Bogu dane. Ono: kuliraš kod roditelja do četrdeset i neke kao nesvršeni učenik.
e to je savrsenstvo:)
topmodelsica
15.03.2007., 12:48
Pa porodica, naravno.Ali ne mislim na ovu klasicnu porodicu.
ВanovanKorisnik
15.03.2007., 13:01
podržavam! :lol:
mada ako moram baš da biram ... onda (nažalost) karijera :|
NatasaNatasa
15.03.2007., 15:30
Pa porodica, naravno.Ali ne mislim na ovu klasicnu porodicu.
A na koju si ti mislila porodicu?
betmenov_prijatelj
15.03.2007., 21:22
kibuci ili kibicu tako nekako...ona u izraelu :)
ovo je ženska te'a...........
AntunTun
15.03.2007., 22:54
ene dr je ranije postovala svuqda...shta li je nateralo da se povuche u mrachne dubine zdravlja??...ih i inkognito on je supermoderator...uuuu da sse najezhish...e shta je sa svim tim ultra modovima?...rasta lilu su bili redovni al su poklekli...mada mislim da se druzhe meni to lichi na sektu!!
e ko stavi karijeru ispred bilo chega taj je luuuud...kod mene na poslu puno takijeh...i to zhena !!!...
betmenov_prijatelj
16.03.2007., 07:10
ja veze nemam ko je ko valjda zato sto sam klasa pa me neinteresuju tamo neki nebitni zemljani
milckych
22.03.2007., 23:47
i jedno i drugo,zaboga dan traje 24!!!Moguce je naci vremena za sve samo ukoliko covek/zena ima volje.Treba odmah prihvatiti cinjenicu da ce u pojedinim trenucima zivota trpeti jedno ili drugo jer je nemoguce non-stop odrzavati ravnotezu ali na globalnom nivou je vrlo moguce uspeti,znam puno ljudi koji su uspeli.....Svaka im cast na tome,tako da apsolutno verujem da je izvodljivo!
Aleksa76
23.03.2007., 00:27
Porodica na prvom mestu
Ali da bi imao srecnu porodicu treba i neki dinar da se unese u kucu
Posto nikako da dobijem neku lovu na igrama na srecu(doduse ni ne uplacujem) mora se i karijera juriti..
Dakle kombinacija...
neozbiljko
23.03.2007., 09:17
Kompromis, kao i uvek!
Beskompromisni brzo naebu, jal u braku jal u poslu.
Kazu da porodica podstice kreativnos ti da je vazno kad dodjes kuci da imas s kim da se radujes :)
phenomenon
04.04.2007., 15:21
Kazu ali ne radi.
Ima i svetlih primera, mada ja ih znam jako malo :(