PDA

Vidi punu verziju : DA LI I VI UMIRETE OD DO SA DE KAO I JA?PLEASE HELP ME!!!!!!

COOL-sampanjac
12.02.2004., 22:27
ZASTO NE MOGU DA INSTALIRAM BLACK HAWK DOWN?I MOGU LI IGRICU ZA 95 DA IGRAM XP
AJDE ODGOVARAJTE JER SAMO ONOG KO ODGOVORI NA OVA PITANJA SMARACU CAREM ZA IGRICE :D

Snoopy
12.02.2004., 23:28
namozesh.........evo i meni soldier of fortune radi na 98 i 2000 a nece na XP-u.......

cool-sampanjac
13.02.2004., 13:17
a moze li hogs of war na XP

d1
13.02.2004., 13:22
probajte da ih pokrenete preko compatibility moda... (desno dugme na ikonicu igre, properties, compatibility........)

cool-sampanjac
13.02.2004., 13:29
hvala!!!!!!!!!ALI STA AKO NE USPE?ZNAS LI ODGOVOR NA PITANJE ZA BLACK HAWK DOWN

d1
13.02.2004., 13:34
dunno

gde ti puca instalacija... sta kaze... :roll:

COOL-SAMPANJAC
13.02.2004., 13:38
EJ NVALATI ZA HOGS OF WAR ALI MOZE SAMO NA SVE OSIM XP A ZA OVU DRRUGU IGRICU MISLIM DA JE KAO KOD SIMSA DA NE MOSE BEZ PRVOG DELA.STIGNEM DO ONOG DELA KADA TREBAM DA NAPISEM GDE HOCU DA GA STAVIM (U D ILI C)I NE MOGU DA IDEM DANJE MOLIM TE MI POMOGNI HVALA

d1
13.02.2004., 13:43
pa ako je bhd expansion pack od neke igre, onda nadji prvo tu igru pa tek onda instaliraj ep...

delta force bese..... sad sam posetio njihov sajt i cini mi se da bhd nije ep, vec da postoji ep pod imenom team sabre.... neko ce se vec naci da razjasni celu stvar...

ako nije ep, onda je mozda neka glupa stvar (ostecen cd, nemas mesta na disku itd...)

COOL-SAMPANJAC
13.02.2004., 13:50
pa ako je bhd expansion pack od neke igre, onda nadji prvo tu igru pa tek onda instaliraj ep...

delta force bese..... sad sam posetio njihov sajt i cini mi se da bhd nije ep, vec da postoji ep pod imenom team sabre.... neko ce se vec naci da razjasni celu stvar...

ako nije ep, onda je mozda neka glupa stvar (ostecen cd, nemas mesta na disku itd...)
MOLIM TE MI DAJ NJIHOV SAJT JESTE TOJE BLACK HAWK DOWN-TEAM SABRE > DISK NIJE OSTECEN IMAM MESTA NA DISKU SVEJE U REDU.KAZI MI MOLIMTE!SLUSAM PAZNJIVO> :shock:

d1
13.02.2004., 13:53
pa onda nadji negde delta force - black hawk down.... instaliraj prvo njega, nemoj ga krekovati, instaliraj extension pack team sabre, onda krekuj i stvar zavrsena

sajt novalogic-a (autora igre) je http://www.novalogic.com/default.asp

13.02.2004., 13:56
pa onda nadji negde delta force - black hawk down.... instaliraj prvo njega, nemoj ga krekovati, instaliraj extension pack team sabre, onda krekuj i stvar zavrsena

sajt novalogic-a (autora igre) je http://www.novalogic.com/default.asp
HVALA!!!!!!!!!!!Ali sta oko nece jer sam vec bila na njihovom sajtu 24]molim te mi pomogni[/color]

d1
13.02.2004., 13:58
nadji igru, instaliraj, instaliraj zatim ep, krekuj, pici...

ako ne radi javi, ako radi uzivaj

cool-sampanjac
13.02.2004., 14:02

Znam da cu da ispadnem najveca neznalica ako te ovo pitam ali nema veze STA JE TO EP?

COOL-SAMPANJAC
13.02.2004., 14:27
KOLIKO MI OD PRILIKE TREBA VREMENA DA JE SKINEM SA INTERNETA?

d1
13.02.2004., 14:46

Znam da cu da ispadnem najveca neznalica ako te ovo pitam ali nema veze STA JE TO EP?ep = extension pack = skup novih misija ili unapredjenja ili sta god u odnosu na originalnu igru

i nemoj ni pomisljati da skidas black force down sa neta.....