Vidi punu verziju : sta je ljubav
malaplava
04.07.2003., 16:14
:?: Ako volis nekoga a on tebe ne a zeli da te zeni sta uraditi.
Da li je dobro u takvim odnosima stati na ludi kamen 8) Ako mi neko odgovori HVALA
anastazija
05.07.2003., 00:15
A zašto on želi da te ženi?
Ukoliko dodje do toga,da neko zeli da se sa nekim venca,to znaci da postoji nesto.Ne poznajem situaciju u potpunosti,ali bez obzira,moje je misljenje da u zivotu,neke veze i brakovi koji su zasnovani na nekoj ,prisnosti,postovanju i ne prevelikoj ljubavi,uvek i sigurno u 90% slucajeva,bolje uspeju nego brakovi u koje ljudi ulaze samo iz neke velike ljubavi.Mislim i to da ukoliko smatras da postoji nesto,a 100% postoji i ukoliko ti tu osobu,pored sebe zelis,treba da prihvatis njegovu ponudu!Zelim ti puno srece!
black-devil
08.07.2003., 15:04
ja ti mogu dati savet da ako nisi sigurna da mozes da provedes citav svoj zivot sa tom osobom, bolje nemoj da pristanes na to, razmisli dobro, brak nije igra vec ozbiljna stvar puna odgovornosti, prijateljstva, vernosti itd:)
Ja sam se svojevremeno udala iz ljubavi, pa mi brak pukao. Mislim da ti je ovim sve jasno... Ako ti je lepo s njim, ako se slazete, funkcionisete zajedno i ako mislis da ces moci s njim da zivis, udaj se... to je moje misljenje
sandraa
11.07.2003., 23:33
ma ljubav ne postoji :!:
sandra-bg
31.07.2003., 16:41
:shock: ljudi sta je vama?????sta ce ti brak ako te on ne voli????neces biti srecna!!!! :x
Nemoj molim te. Ako ga volis ne radi mu to jer onda neces njega usreciti ako te ne voli i stalni problemi,zar zelis to?
Red Zmaja
02.08.2003., 13:48
ljubav.... nije mi poznato :!:
Ljubica P
07.08.2004., 03:18
Naravno da ne treba da se udajes.On vjerovatno ima neke razloge zbog kojih te zeni ali to ne potkrepljuje onu cinjenicu da te ne voli.Kao sto je pozelio da te ozeni tako ce da pozeli i da te sutne posle izvjesnog vremena...
angeles
07.08.2004., 10:28
ljubav je sposobnost i spremnost osobama do kojih nam je stalo,dati slobodu da ostanu ono sto jesu,bez obzira da li se sa tim mozemo identifizirati.
Zagor BG
07.08.2004., 10:45
Sa aspekta psihologije ljubav možemo definisati kao pozitivan stav ili osećanje prema nekoj osobi nastao dejstvom autosugestije (najlepše oči, glas itd.). Ovde mislim na ljubav između muškarca i žene koji nisu u rodbinskim odnosima. Pitagora je svojevremeno ljubav opisivao kao bolesno stanje duha i govorio da kad čovek želi da se ponizi, razboli treba da se zaljubi. Ljubav je ''bolest'' dokonih koji imaju vremena da razmišljaju o voljenoj osobi. Ja se ne slažem sa Pitagorom po tom pitanju ali zaljubljen čovek zaista ima sve manifestacije specifičnog stanja: ne jede, odsutan je, slabo radi, razmišlja i funkcioniše. Prvi stadijum ljubavi je strast, tj. ''lažna'' ljubav koja je kao slama (brzo plane i brzo se ugasi). Prava ljubav ,ako je uopšte ima van romana i pesama,je ona koja traje godina relativno malim intezitetom. Zato jedna poslovica kaže: ''Voli me malo, voli me dugo''. Pozdrav svima od Zagora Te Neja :D
Da li je dobro u takvim odnosima stati na ludi kamen 8) Ako mi neko odgovori HVALA
volis ga, on tebe ne, svadba na vidiku... :shock:
nisi valjda looda...kakav bi to promasaj bio :cry:
tiantiana
08.08.2004., 13:07
Uvek jedan ljubi,drugi pruza obraz.......ma nemas garancije nikad ni za sta,kako neko rece-ako zelis garanciju kupi toster........
Smatram da brak bez obostrane ljubavi moze da opstane, i da traje, ukoliko su ispunjeni neki drugi uslovi kao sto su rzumevanje, postovanje isl. Medjutim, to da li ovakav brak moze da zadovolji i ispuni nekoga, zavisi od pojedinca. Ovo je bitna odluka u tvom zivotu i nju treba sama da doneses. Saslusaj, tj. procitaj, misljenja drugih ljudi, ali neka odluka bude tvoja. Licno smatram da bih u braku bez obostrane ljubavi bila nesrecna duboko u sebi, i da samim tim ne bih ni osobu pored koje sam uciniti u potpunosti srecnom.
Sta god odlucila, zelim ti srecu!
S_K_V_O
09.08.2004., 21:33
Pa kad je vec ljubav jednostrana meni bolja dodje kombinacija u kojoj on tebe voli a ti njega ne.
Mada ne znam ni koji ce ti to djavo u zivotu.
Nadji nekog koga ti volis i ko tebe voli.
Nije to tako tesko,a i sama ces priznati da je ubedljivo najjaca kombinacija od navedenih,zar ne?
Malo je cudno da on hoce brak, a ne voli te. Mozda te voli, ali drugacije nego ti, na svoj nacin...
Porazgovaraj s njim o tome. Ako ga volis, izbori se za njegovu ljubav.
vrishtalina
16.08.2004., 15:55
"Za ljubav je vazna i neophodna ona lepa
i slatka glupost.
A za brak se trazi ona odvratna i surova ozbiljnost."
(D.Radovic)
goodday
16.08.2004., 17:14
jeeeeeeeee....VRIIII-SHTALI-NA!!!
vrishtalina
16.08.2004., 20:16
http://www.lovedelux.com/_srpski/forum/images/emoticons/7.gifhttp://www.lovedelux.com/_srpski/forum/images/emoticons/8.gif
goodday
16.08.2004., 22:34
http://www.lovedelux.com/_srpski/forum/images/emoticons/7.gifhttp://www.lovedelux.com/_srpski/forum/images/emoticons/8.gif
ahhhhhh....LJUUUBAV!!!!
vrishtalina
17.08.2004., 14:13
http://www.lovedelux.com/_srpski/forum/images/emoticons/16.gif
Da li je dobro u takvim odnosima stati na ludi kamen 8) Ako mi neko odgovori HVALAPa u tom slucaju trazi mu pare...pravi se i ti da je sve to zbog nekog razloga...A sto on zeli da te zeni...da nisi sirota mala bogatasica?