Vidi punu verziju : Kafici...
JaH_G|rL
04.07.2003., 13:57
Koji su najbolji,gde izlazite?
Pa nemoj tako, ajde kazi prvo gde ti izlazis, i predlozi neki pa cemo ti kazemo mi svoje misljenje.
Koji su najbolji,gde izlazite?Zemlja cuda :roll:
Sh*t you call a heart... :evil:
09.07.2003., 12:50
Ma ne izlazim po kaficima.Ta mesta su mnooogo komercijalna.
JaH_G|rL
11.07.2003., 17:54
Pa nemoj tako, ajde kazi prvo gde ti izlazis, i predlozi neki pa cemo ti kazemo mi svoje misljenje.
Yes sir :lol: Salim se...pa ne izlazim nesto po tim kaficima,ali kad vec odem....idem u Dom Omladine- gornji sprat,"Aleksandar" na Kosutnjaku...blah ne pada mi nista vishe,trenutno,na pamet ;)
cegevara
28.07.2003., 18:13
Dobar je "La Revolucion", ul. Uskocka bb(sece K. Mihailovu)
DOWN TOWN je ubedljivo njabolji!Nalazi se kod Konja u Cika Ljubinoj. 8) 8) 8)
Kada mi budu platili da ih reklamiram,odgovoricu ti na ovo pitanje.
Nije smesno!Em im placam skupo pice,em im ostavljam baksis....pa jos i da ih reklamiram?
jelena81
03.09.2003., 10:37
Veoma lep i prijatan kafic ARTE nalazi se u T.C Piramida posetite ga necete se pokajati
Jelena
Mala roze Maca
03.09.2003., 11:56
mozda se vama nece bas svideti moji kafici ali svako ima svoje.ja volim identico na obilicevom vencu i u strahinjica bana stelina space i te susedne.jeste da su fancy ali to je moj fazon.pa svako ima pravo na svoje.pozdrav :D
:?: gde mogu da slucam RNB 8)
Mala roze Maca
17.09.2003., 09:29
pa ja sam celo leto dok sam bila ovde slusala rnb na splavovima.konkretno 2 i to nekim danima-NO NAME i FREESTILER.a bilo je i cetvrtkom(cini mi se) u BUSU
Nisam u tom fazonu, ali znam neke ljude koji jesu.
Npr. Andergraund petkom Rnb vece.
Nema na cemu!
Angella
01.10.2003., 01:48
Za preporuku od mene koja sam strucnjak ...predlazem f6,Inkognito i barutanu -ako vam se djuska i volite techno-house.A kafic ima jedan do jaja u samoj Knez Mihajlovoj ali u zgradi-malo je zaje-bano da se nadje ulaz ,cak ni ja nisam mogla da nadjem ulaz zadnji put kad sam htela da odem na picence sa drustvom ali zove se Del Mondo pa se raspitajte-u glavnom to je neki ulaz kod t c Milenium i necete se pokajati trust me!
Andjelica
malena001
01.10.2003., 14:49
...ipanema
<ko zna-zna>
zivince
01.10.2003., 14:53
Veoma lep i prijatan kafic ARTE nalazi se u T.C Piramida posetite ga necete se pokajati
Jelena
Slazem se! Pozdrav
zivince
01.10.2003., 14:55
kafe SYMBOL ! (obilicev venac i nusiceva)
malecka
24.10.2003., 02:57
ja sam volela idiot, ali sad je tamo zesca guzva... u dolaru su ok cene pica samo sto mi se ne svidja sto ne smem da pijem h2o iz moje flasice i cini mi se da su oni za sankom neljubazni...
moje najomiljenije mesto je ranije bilo fili /rege & alternativne vecerinke/ ... valjda ce to ponovo zaziveti!
ja sam volela idiot, ali sad je tamo zesca guzva... u dolaru su ok cene pica samo sto mi se ne svidja sto ne smem da pijem h2o iz moje flasice i cini mi se da su oni za sankom neljubazni...
moje najomiljenije mesto je ranije bilo fili /rege & alternativne vecerinke/ ... valjda ce to ponovo zaziveti!
Dolar je sranje,a Fili je opet onaj stari!
VinceVoyer
17.11.2003., 05:47
FACES, monument
Fracci preko dana, i Street, a inace Backstage rulles.
FACES, monument
moj chovek! i O'Polo...
VinceVoyer
25.11.2003., 01:15
FACES, monument
moj chovek! i O'Polo...lilu od kada znash za Faces?
jel u Strahinjica Bana? pa leto sam provela tamo...
VinceVoyer
25.11.2003., 23:13
jel u Strahinjica Bana? pa leto sam provela tamo...ja sam prosle godine tamo radio. ove uopste nisam odlazio. jesi li dolazila prosle godine?
Mala roze Maca
26.11.2003., 12:48
e pa ja volim strahinjica bana ali me nesto u poslednje vreme malo smorio jer sam svaki dan tamo
a isto i obilic je gotiva-identico i zuzus
jel u Strahinjica Bana? pa leto sam provela tamo...ja sam prosle godine tamo radio. ove uopste nisam odlazio. jesi li dolazila prosle godine?
prosle nisam... ove i to popodne, ono posle posla, ili Faces ili O'Polo. Sad u Faces radi jedan mmmmmmmm batica :)
VinceVoyer
27.11.2003., 19:37
prosle nisam... ove i to popodne, ono posle posla, ili Faces ili O'Polo. Sad u Faces radi jedan mmmmmmmm batica :)u facesu su uvek radile gotivne batice, tako kazu.ove sezone neznam.prodali smo lokal u januaru Dejanu frizeru.****** da si dosla ranije...
:wink:
hoces reci i ti si mmmmmmm batica? hehehehe
Blejaci iz Doline nojeva......
ajde malo dajte i adrese kao
Dobar je kafic "Vruci gavran", nalazi se u pasazu izmedju Cika Ljubine i Knez Mihailove ulice.
Krecem se na relaciji Leon,Ljubav,Oko...I jako cesto Primat kod opstine NBgd...splavovi Monca (Ponovo sunce u gradu -varijanta).
I neizbezna Amfora!!!! :D
dorcolka
07.02.2004., 12:39
blue wave na dorcolu
strahinica bana je OUT
sharonstone
16.02.2004., 13:45
Najbolja mesta u gradu su kaffe Ok.no i kaffe Ulaz,na Obilicevom vencu
Jovaana
16.02.2004., 17:56
Za mene su najbolji kafici na Obilicevom OK.no,ZUZUS onda u Cika Ljubinoj SCULPTURE,hm na Plato-u je extra leti kad izbace one lezaljke :D ......poz Beograde :wink:
mario80
21.02.2004., 02:39
insomnija ima strasnu kafu a i puno je... :D
Udruzenje svetskih putnika, street, i uvek bilo koji od Grinet-a :wink:
mario80
23.02.2004., 05:38
klub penzionera u krunskoj neznam koji broj, ali je kul! 8)
zoranpetrovic84
19.04.2005., 21:59
e predlozite neke malo intimnije,zamracene...:)
poz
zoranpetrovic84
22.04.2005., 09:57
jel'moze neko da mi kaze gde se tacno nalazi backstage?
poz
Emily_Bg
28.04.2005., 01:13
Zavisi u kom se delu grada nalazim.Kada sam u centru to su:Freska,Peti element,a tu su I Medzik na Banovom Brdu,ima i nekoh dobrih spalovova,kad se skupi drustvo idemo u Bombo,sve zavisi od vremena i prilike.