PDA

Vidi punu verziju : seks kao resenje

MYOB
28.08.2007., 23:17
Da li pomislite nekada kako biste sve probleme mogli da resite seksom? Nesto vas jako tisti, nema veze sa seksom, potpuno se odlepili i pomislite, ma sad cu da se kresnem i nece me to vise toliko nervirati. Uz seks sve je lakse.
Ili ste od onih koji kada imaju problem uopste ne misle i ne zele da imaju seks dok ne rese taj problem?
Negde sam cula da su ljudi koji "resavaju" probleme seksom, odnosno odgadjaju resenje tako, zavisnici ili barem tako nastaju zavisnici od seksa.

senoviti
28.08.2007., 23:18
kao,odes u apoteku,i tamo ti prepisu sex? :)

Lusy Lusy
28.08.2007., 23:19
nisam dosad primenjivala tako nesto...ja bas kad imam problem nisam nizasta,potrebna mi je samo moralna ne i oralna ili vaginalana podrska:mrgreen:

SlonceIsBack
i sa prvim orgazmom istece i sva romantika...

chika_doktor
dobar dan, dobar dan dajte mi dvaes deka oralnog....

NovaIsta
28.08.2007., 23:20
Da li pomislite nekada kako biste sve probleme mogli da resite seksom? Nesto vas jako tisti, nema veze sa seksom, potpuno se odlepili i pomislite, ma sad cu da se kresnem i nece me to vise toliko nervirati. Uz seks sve je lakse.
Ili ste od onih koji kada imaju problem uopste ne misle i ne zele da imaju seks dok ne rese taj problem?
Negde sam cula da su ljudi koji "resavaju" probleme seksom, odnosno odgadjaju resenje tako, zavisnici ili barem tako nastaju zavisnici od seksa.

nekad mi bas pomogne da se oslobodim neke nepotrebne napetosti izazvane nekim problemom. i to je onda super, a posle mogu da resavam i jednacine ako oces:).
ali, ako patim zbog decka, na pr, pa da mi seks sa nekim drugim kao pomogne, nema sanse ni da pozelim seks sa nekim drugim. ***. glupo ali istinito:(.

Mannibals
28.08.2007., 23:21
to je jedino resenje

divlja
28.08.2007., 23:32
Sex ne resava nikakve probleme u vezi. Osim ako nisu seksualne prirode.

MYOB
28.08.2007., 23:32
ali, ako patim zbog decka, na pr, pa da mi seks sa nekim drugim kao pomogne, nema sanse ni da pozelim seks sa nekim drugim. ***. glupo ali istinito:(.

ja ne mislim da je glupo. isto tako razmisljam. ne mogu da imam seks sa nekim ako patim zbog nekoga u smislu da tog zelim, pa cu ovim da nesto tu u sebi promenim. mogu da flertujem, ali dalje od flerta ne ide. dok zelim jednog drugi ne ulazi u sliku.
pitam za probleme koji nemaju veze sa seksom, ljubavlju. nesto u vezi posla, zivotne egzistencije ili cak i obicni idiotizmi koji nas teraju da poludimo.

Dana
28.08.2007., 23:33
Kada me nesto muci, nikad ne mislim na sex. Istina je, da ja tek od skoro mislim na sex. :| :lol:
Ali, kada mi se desi to da ne mislim o tome, bas, ali bas uopste, i desi mi se sex :lol:, iznenadim se kako mi stvarno posle bude lakse. :)

Ali, konkretan odogovor-nisam od onih sto traze resenje u sexu, tj, namenski ga rade :lol: da bi im bilo lakse.

NovaIsta
kad sam zbog drugih problema najnapetija, najbolji mi seks tada :D

MYOB

ne u vezi, vec zivotu.

parka
nekad mi bas pomogne da se oslobodim neke nepotrebne napetosti izazvane nekim problemom. i to je onda super, a posle mogu da resavam i jednacine ako oces:).
ali, ako patim zbog decka, na pr, pa da mi seks sa nekim drugim kao pomogne, nema sanse ni da pozelim seks sa nekim drugim..
Tako i ja, osim ovih jednačina..

divlja
28.08.2007., 23:35
ne u vezi, vec zivotu.

Pa tek to ne moze.

NovaIsta
28.08.2007., 23:35
Tako i ja, osim ovih jednačina..

ma ni ja, nego ajde malo da se pravim da znam matematiku, cuti tu bre ;) :D

senoviti
28.08.2007., 23:36
e,a kako moze,leba ti? :lol:

W.A.S.P.
28.08.2007., 23:38
секс лечи само нејебицу и грип

SiIent Bob
28.08.2007., 23:38
I HIV.

divlja
28.08.2007., 23:39
секс лечи само нејебицу и грип

Vidis kako znas. Skidaj taj avatar!!!!!:razz:

SINDI
28.08.2007., 23:39
sex moze biti problem, narocito kad ga nema.:D

ali nikad ne moze biti resenje.ni za sta. to se zove sexualni paradoks:lol:

MYOB
28.08.2007., 23:47
ja mislim da sam po sebi ne resava, ali oslobadja i pozitivno deluje, pa pomaze u resavanju problema. jasnije se misli.
problem nastaje kada naidjes na loseg ljubavnika.

Mannibals
28.08.2007., 23:54

jaoo divlja sto si bukvalna ,
reshava u 50 % sluchajeva -- poboljshava i pospeshuje takodje tu vezu. ;-)

Tsutomu
29.08.2007., 00:01
Ne može da reši nikako, ali može da ublaži nerviranje u vezi problema.

zgodan&nezgodan
29.08.2007., 00:02

Ne mogu se svi problemi lechiti sex-om...i ja nisam od onih koji zaborave probleme kad devojka skine gacice...samo te probleme potisnem neko vreme... :p

Kurt2
29.08.2007., 00:07
kao,odes u apoteku,i tamo ti prepisu sex? :)
Ili dom zdravlja:

"Dobar dan"
"Dobar dan, izvolite, sedite. Šta vas muči?"
"Nešto me tišti, nema veze sa seksom i potpuno sam odlepila"
"Hmmm... klasični simptomi sexus-insuffientia-e. Zamolio bih vas da češće upražnjavate seks, poželjno sa više različitih partnera, i..."
"A jel sa više različitih u isto vreme, ili različito?"
"Kako vam se dopada, ali će definitivno biti delotvornije ako su vam obe praznine istovremeno popunjene... ako razumete šta hoću da kažem"
"Paaaa... razumem... znači u različito vreme?"
]"Ne! U isto vreme!"
"Aaaaaa... dooobro..."

pravnicax
29.08.2007., 00:16
Sex je dobro sredstvo za prevazilazenje stresa...olaksava...ali isti efekat mozemo postici sportom...
Ne resavam svoje probleme sexom, ali ukoliko mi je potrebna jaka izdrzljivost i prevazilazenje sopstvenih granica u nekoj zivotnoj sferi...tada sex ima potpuno pozitivni psiholoski uticaj na mene, jer u simbiotickom dejstvu postajem zmaj...hehehhe
Kolicina problema ne umanjuje moju sexualnu potrebu, bas ni u jednom segmentu.

T-Zex
29.08.2007., 00:19

Vec sam kazo ranije, al da ponovim - kad sam u stalnoj vezi (sa normalnim odnosima) nikoji kuratz mi ne fali (ni njoj)...
Ne prehladjujem se, nista me ne boli, nisam nervozan, oslabim 10 kila za 3 meseca, posao radim bez gresaka... Sta jos reci...:roll:

T-Zex
29.08.2007., 00:20
...ali isti efekat mozemo postici sportom...
.

Hahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa, cuj sportom, ish bre tamo!

colle75
29.08.2007., 00:22
sex,droga,alkohol....nijedna zavisnost ne resava nista,tj.resava te zdravlja,a problemi se uvek vrate i sto ih duze ignorises postaju sve tezi za resavanje... :-|

pravnicax
29.08.2007., 00:23
Hahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa, cuj sportom, ish bre tamo!

Ne znam sta ti je smesno, ali meni su sport i muzika lek za stres!
Kad nema sexa...onda je dobro i trcati, plivati...hehehhe :) :)

MYOB
29.08.2007., 00:26
a sto ti seks utice lose na zdravlje. osecas se seksi, veseo si, lagan si, opusten si. jedino sto mozes biti umoran, ako je intenzivniji, ali i taj umor je pozitivan. po meni seks je los samo ako je los i ako imas seks sa nekim koga volis vise nego on tebe. e to je lose po zdravlje, ali u normalnim okolnostima (stabilna veza, zaljubljenost obostrana ili obostrana samo strast) seks je raj na zemlji.

Mannibals
29.08.2007., 00:26
kad nema sexa dobro je jesti medenjake ,bar to kod mene pali ;) :lol:
i..
da setnja -- izvichem se ,tamo,gde me niko ne vidi ne chuje.

colle75
29.08.2007., 00:28
a sto ti seks utice lose na zdravlje. osecas se seksi, veseo si, lagan si, opusten si. jedino sto mozes biti umoran, ako je intenzivniji, ali i taj umor je pozitivan. po meni seks je los samo ako je los i ako imas seks sa nekim koga volis vise nego on tebe. e to je lose po zdravlje, ali u normalnim okolnostima (stabilna veza, zaljubljenost obostrana ili obostrana samo strast) seks je raj na zemlji.

sex sam po sebi ne ali fizicka zavisnost od njega dovodi do gomile psihickih problema

zgodan&nezgodan
29.08.2007., 00:30
Ne znam sta ti je smesno, ali meni su sport i muzika lek za stres!
Kad nema sexa...onda je dobro i trcati, plivati...hehehhe :) :)

naravno...ja bi NEKAD odbio sex za jedno dobro isplivavanje,ili partiju dobrog basketa...Sve zavisi kad mi sta treba...

@zex veruj mi da je pravnica u pravu...

MYOB
29.08.2007., 00:35
Dobro to jeste. Stvara se fizicka zavisnost. Istina. E to je ono to sam pitala. U vezi zavisnosti. Zasto sve sto godi mora i da skodi? :)

pravnicax
29.08.2007., 00:35
Hvala zgodni na sportskoj podrsci!
Odbila bih i ja sex za jedno dobro isplivavanje, ali savrsen sex ne bi ni za ucestvovanje na olimpijadi!

Tsutomu
29.08.2007., 00:38
Odbila bih i ja sex za jedno dobro isplivavanje, ali savrsen sex ne bi ni za ucestvovanje na olimpijadi!
Učestvovanje na olimpijadi donosi mnogo savršenog sexa...
i još više nesavršenog... :D

colle75
29.08.2007., 00:47
Dobro to jeste. Stvara se fizicka zavisnost. Istina. E to je ono to sam pitala. U vezi zavisnosti. Zasto sve sto godi mora i da skodi? :)

treba biti umeren u svemu :-D ...joj kakav odgovor :-D :-D :-D

pravnicax
29.08.2007., 00:50
Zato sto moramo da imamo balans, to je yebena zivotna ravnoteza...osetis li vrh, osetices i dno i tako u krug...prednosti i mane...minusi i plusevi..uvek zacarani krug...

colle75
29.08.2007., 00:53
Zato sto moramo da imamo balans, to je yebena zivotna ravnoteza...osetis li vrh, osetices i dno i tako u krug...prednosti i mane...minusi i plusevi..uvek zacarani krug...
teorija zavere :-D

pravnicax
29.08.2007., 00:55
Teorija koja god...vazno je osetiti...leteti...padati...ziv si...najgori je prazan hod po srcu, dusi, a i krevetu!eh

zgodan&nezgodan
29.08.2007., 00:56

:lol: :lol:

savrsen sex se ne odbija...ali savrsen je samo kad ti je partner neverovatno privlacan...te gluposti o tehnicarima,pa ono"nije nesto lep ali u krevetu je..."to su sve gluposti...po meni...Ne moze da se poredi sex sa osobom koja te lozi nenormalno i sa onim/onom pored koje/g ti je pfff...bar po meni...

pravnicax
29.08.2007., 00:58
:lol: :lol:

savrsen sex se ne odbija...ali savrsen je samo kad ti je partner neverovatno privlacan...te gluposti o tehnicarima,pa ono"nije nesto lep ali u krevetu je..."to su sve gluposti...po meni...Ne moze da se poredi sex sa osobom koja te lozi nenormalno i sa onim/onom pored koje/g ti je pfff...bar po meni...
Samo sto je retka ta kolicina sexualne kompatibilnosti, privlacenja, nesputanosti, apsolutnosti, sexualne smislenosti, slobode...itd...zato se sada zadovoljavam sportskim aktivnostima...hehhe...*** sta cu kad sam prokleta..nema kompromisa!

zgodan&nezgodan
29.08.2007., 01:09
Samo sto je retka ta kolicina sexualne kompatibilnosti, privlacenja, nesputanosti, apsolutnosti, sexualne smislenosti, slobode...itd...zato se sada zadovoljavam sportskim aktivnostima...hehhe...*** sta cu kad sam prokleta..nema kompromisa!

pa samo cekaj ti taj "savrseni"...bices na neyebici sa acom poprilicno dugo... ;) :p

pravnicax
29.08.2007., 01:10
pa samo cekaj ti taj "savrseni"...bices na neyebici sa acom poprilicno dugo... ;) :p
Nemoj me sa njim u isti kos!
On vec duze ceka na bilo kakav... :) :)

Derer
29.08.2007., 01:49
Ja sam tek sad provalio shta je u stvari avatar od myob...a bash me kopkalo...

tara
29.08.2007., 03:35
Na zalost od onih sam koji nemaju zelju za sexom dok ne rese problem koji imaju...mislim da bi mi bilo lakse da je obrnuto,mozda bih lakse i resila problem...pa sve i da postanem zavisnik :)

LysergicAcid
29.08.2007., 03:37
samo jako

[[Darko_91]] *
29.08.2007., 03:44
ne glupirajte se......koda nismo znali to za sex cuo sam milion puta samo nesto ponavljate :(

Warden_Assasin
29.08.2007., 06:49
Sve mi uvek posle sexa izgleda divno..... Sve loshe ima manji znachaj.... Sex stvarno pomaze....

MASTERMIND
29.08.2007., 06:53
cekaj...znaci npr. nekom na sred autoputa prokuva hladnjak i on ako je sa nekom ribom...pojebe je (ili to odradi manualno ako je solo) i resen problem :?

Hard as a rock
29.08.2007., 08:19
Hmm... odgađao ja tako probleme, ali samo na 1 dan. Pobegneš u trenutku od svega, sva sreća ti se slije u partnera, a sutra... ajmo po starom...

NovaIsta
29.08.2007., 09:01
cekaj...znaci npr. nekom na sred autoputa prokuva hladnjak i on ako je sa nekom ribom...pojebe je (ili to odradi manualno ako je solo) i resen problem :?

cccccccccccccccccc sta se s tobom desilo............... :? s onakim deckom....cccccc

NovaIsta
29.08.2007., 09:03
sex,droga,alkohol....nijedna zavisnost ne resava nista,tj.resava te zdravlja,a problemi se uvek vrate i sto ih duze ignorises postaju sve tezi za resavanje... :-|

onda niko u srbiji ne treba da ima seks, koliko su svi u problemima. a jos plus da nas i seks RESI zdravlja cccccccccccc :?

NovaIsta
29.08.2007., 09:05
sex sam po sebi ne ali fizicka zavisnost od njega dovodi do gomile psihickih problema

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
pre bih rekla da hronicna apstinencija dovodi do psihickih problema. i to jeste tako.

Episkop
30.08.2007., 22:27
Znači, seks kao narkotik...
Recimo da mi se ranije, kada sam bio mlađi, pojačavala seksualna tenzija usled druge vrste problema. Sa godinama, to više nije tako. Teški problemi i stres mi ubijaju želju za seksom.

Ono što je nezgodno za muškarca, to je kada naleti na ženu koja na ovaj način odgovara na probleme i izazove. Iz dva razloga:
1. Objektivno, nemaš snage da je ispratiš,
2. Nije nimalo izazovno, niti prijatno - verovatno čovek oseća da seks nije izazvan razlozima privlačnosti i uzbuđenja, već nekim drugim, koji sa seksom nemaju blage veze.

Sveukupno, veoma loš trip.

NovaIsta
30.08.2007., 22:29
aha, kad se osecate iskoriscenim ;) :D

Episkop
30.08.2007., 22:30
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
pre bih rekla da hronicna apstinencija dovodi do psihickih problema. i to jeste tako.
Ova tvrdnja nije tačna.
To je pogrešno tumačenje frojdovih nalaza, koje za divno čudo i dan danas živi, čak i kod stručnjaka.
Istina je zapravo, da emotivno nezadovoljenje dovodi do psihičkih problema.
U stvari, često je pojačana seksualna potreba pre znak psihičkog poremećaja ili problema.

NovaIsta
30.08.2007., 22:31
jel si nekad sretao ned.ojebane zene? histericne, raspadnute, unezverene...

Episkop
30.08.2007., 22:32
aha, kad se osecate iskoriscenim ;) :D
NA stranu iskorišćenost... u pitanju je stvar koja treba da ti radja sasvim drugačiji doživljaj od onoga što se zapravo desi.

Naravno, ne poričem da i žene nailaze na ovakve situacije, ali kakav je njihov doživljaj - ne znam.

Episkop
30.08.2007., 22:32
jel si nekad sretao ned.ojebane zene? histericne, raspadnute, unezverene...
Da.
Vrlo loši susreti.

NovaIsta
30.08.2007., 22:33
nisam ga imala, taj osecaj iskoriscenosti

NovaIsta
30.08.2007., 22:33
Da.
Vrlo loši susreti.

i sad mi pricaj kako nej.ebica ne stvara pshicke probleme..

Episkop
30.08.2007., 22:37
Hmmm... postoji razlika između uzroka i posledice.
Druga stvar - onda bi masturbacija bila jednostavan lek za psihičke probleme uzrokovane odsustvom seksa. Pošto nije, očigledno je da je uzrok u odnosu između ljudi koji podrazumeva neke druge stvari koje nisu ograničene samo na seksualne odnose.

NovaIsta
30.08.2007., 22:39
Hmmm... postoji razlika između uzroka i posledice.
Druga stvar - onda bi masturbacija bila jednostavan lek za psihičke probleme uzrokovane odsustvom seksa. Pošto nije, očigledno je da je uzrok u odnosu između ljudi koji podrazumeva neke druge stvari koje nisu ograničene samo na seksualne odnose.

da li stvarno pokusavas da mi kazes da je masturbacija=seks????????????
odustajem...

colle75
30.08.2007., 22:40
ma naravno da moze i to da stvori problemcice u glavi ali sam ja kuckao o necemu drugom,ne treba biti bukvalan,neyebica je druga tema ;)

Episkop
30.08.2007., 22:42
da li stvarno pokusavas da mi kazes da je masturbacija=seks????????????
odustajem...
Ne, to se ne može poistovetiti.
Ali sam zato tebe razumeo da dovodiš u vezu odsustvo orgazma i psihički poremećaj. Odnosno umirivanje seksualnog nagona i psihičku stabilnost.

NovaIsta
30.08.2007., 22:45
ma naravno da moze i to da stvori problemcice u glavi ali sam ja kuckao o necemu drugom,ne treba biti bukvalan,neyebica je druga tema ;)

po tebi seks stvara probleme, pa izvini, morala sam BURNO da odreagujem :D

colle75
30.08.2007., 22:49
po tebi seks stvara probleme, pa izvini, morala sam BURNO da odreagujem :D
nema ljutnje, i ne sex nego zavisnost od sexa... 2 different things... :lol:

dragancemb
30.08.2007., 22:49
pozdrav episkope djesi covece? poz i ostalima

colle75
30.08.2007., 22:50
volim i ja to, nisam blesav :)

NovaIsta
30.08.2007., 22:52
nema ljutnje, i ne sex nego zavisnost od sexa... 2 different things... :lol:

ja mislim da smo svi zavisni od seksa. onako, ljudski, po rodjenju. a ti kako oces.. :roll:

colle75
30.08.2007., 22:57
ja mislim da smo svi zavisni od seksa. onako, ljudski, po rodjenju. a ti kako oces.. :roll:
`ocu :-D :-D :-D

dragancemb
30.08.2007., 23:00
xaxa a sta hoces sine Brute? XE

NovaIsta
30.08.2007., 23:01
`ocu :-D :-D :-D

pa onda se j.ebi :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;)

dragancemb
30.08.2007., 23:02
XAXAXAXAXAX. :lol:

colle75
30.08.2007., 23:03
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: pa onda se j.ebi :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;)
:oops:

NovaIsta
30.08.2007., 23:04
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:oops:

;) :p

chika_doktor
30.08.2007., 23:05
ebena meksichka serija:)

MYOB
30.08.2007., 23:09
a ja se bas obradovala sto mi ovoliko posecujete temu, kad ono...

NovaIsta
30.08.2007., 23:10
kad ono sta?

chika_doktor
30.08.2007., 23:10
corak....

Čili
30.08.2007., 23:11
:lol:

ZkA
30.08.2007., 23:38
mislim da resavam probleme, osim kad mi nije nesto u redu sa mojim Dragim.
jedino kada se nas dvoje posvadjamo(ne bukvalno, mi se suprostavljamo jedno drugom tihim i sto finijim tonom). tada me nervira i mrzi me da razglabam o tome sta se upravo desilo i koliko god da me izvede iz takta u tom trenutku ja ga odvedem da se mazimo. rece mi da ne valja to sto pokusavam sve resiti na taj nacin.
tako da resavam problem takve prirode ,a ne generalno probleme.
nadam se da se to onda ne racuna
jel da?
osim za napetost u ispitnom roku,ali kontam da to bas niko ne racuna.