Vidi punu verziju : hip hop
KiLLeR_GiRL
08.05.2003., 00:33
HIP-HOP RULLA SVE OSTALO JE NOOLA!!!
Stoorbak
08.05.2003., 12:42
Stvarno ne kapiram kako mozete da slushate tu muziku, ako je to uopshte muzika!!! Bre upravu je dzoni1, dok je bilo 2pac-a to je cak i licilo na naeshto, asve sotalo je zeshce S***E!!!!
Iskreno vas Stoorbak
blackground
08.05.2003., 20:50
stoorbak, koliko znas- toliko i pricas.
Nego, killer girl shta ima?
Blackgrpund pogledaj u arhivama od koje muzike je nastao rap i hip-hop , i koju je vrstu muzike svirao Cypress Hill i zasto je presao na rap .
blackground
08.05.2003., 20:57
Blackgrpund pogledaj u arhivama od koje muzike je nastao rap i hip-hop , i koju je vrstu muzike svirao Cypress Hill i zasto je presao na rap .
to sam citao neke `96....
sta hoces time da kazes?!
black-devil
08.05.2003., 22:15
ja slusam sve, od narodne pa do hip hop, tako da mi ne smetaju ostale vrste muzike:)
Hip hop jeste glavni prevac i brate svi undergruond crnci su Ameri.Toga ovde nema,bar fizicki brate .
Bravo za BASSIVITY,i za Juica on je jak.
A svi fejkosi nek dopuze i popuse pozdrav PRAVIM ljudima . peace.
little_princess
28.05.2003., 23:59
Hip hop jeste glavni prevac i brate svi undergruond crnci su Ameri.Toga ovde nema,bar fizicki brate .
Bravo za BASSIVITY,i za Juica on je jak.
A svi fejkosi nek dopuze i popuse pozdrav PRAVIM ljudima . peace.
ovako..... juice je bio ql dok je bio u fool moon-u...sada mi se svidjaju samo neke njegove pesme tipa pobednik,navika,dozivotno mc
a shto se tiche underground hiphopa ...njega ima kod nas i to dosta....
Respect za tebe little princes,podrzavam te maksimalno.BIO je ok dok je postojao full moon ali vidi ga sad,ne znas koji tekst je gori.Komercijala i nista vise!!!A sto se tice undergrounda ima ga dosta kod nas(43zla)Za mene je i W.I.T.B. underground,pravi domaci old school.A o bassivity-ju necu ni da pricam,samo me zanima o cemu su Bad copy razmisljali kad su potpisivali sa njima.Recimo niko nije cuo za grupu Undercover koji rade do jaja rep,ili za ekipu krajblo tshi?Svratite do kucice pa ce te cuti underground.Jos jednom respect za lil princer!
Rastafari
Prvo ima dosta underground crnaca francua a drugo nemoj da povezujes juica i underground jer to vredja mnoge ljude koji vole hip hop.to nije underground,to je komercijala.Jel si bio na ajsovom koncertu?Ili na svirci kad je dosla cela 43zla ekipa?svrati na takvo mesto pa onda pricaj o underground-u.A fejkeri su ovi iz bassivity-ja i jos jednom pitanje za bad copy:sto ste se zajebali pa potpisali sa njima?oces da kazes da je vip dobar?dobar ti je ako si klinac koji tek pocinje da slusa tu muziku pa se lozis na te debile.Peace
Jebi ga Hip-hop I RAP rulla a sve ostalo noola
* ga Hip-hop I RAP rulla a sve ostalo noola
:D :D :D
hahhahhahahhah
hip hop rulla sve ostalo je noola :D :D :D
hehehe
ko je smislio tu rimu? marina tucakovic? :D
ili onaj, kako se zvase DZA RUL. ili BU RUL
dza ili bu uglavnom :D
yugoslav
26.08.2003., 01:21
Evo malo reperima da pravim zazubice!!!
PORED SAVE RASTU TRAVE
KOJU UVEK PASU KRAVE
TU JE I JEDAN BIK
I BAS JE SHIK!!!
A REPERIIII recite da nisam dobar !!!!
REPERI MOJI MALI
STA BISTE VI DALI
DA VAM MOZAK NIJE MALI
LEPSE BISTE PEVALI
yugoslav
26.08.2003., 01:38
REPERI MOJI MALI
STA BISTE VI DALI
DA VAM MOZAK NIJE MALI
LEPSE BISTE PEVALI
OD TOLIKE "GUNJE"
OSTADE SAMO TRUNJE
YO MAN :D
YO YO YO YO
YO YO YO YO
YO MAN WHATSA IN DA KLAB :D
YO YO YO YO
yugoslav
26.08.2003., 01:44
What's UP NIGGAAAAAA
I GONNA PULL thaaa TRIGAAAAA.
VOZIM DZIP pun ROBE
SAMO KOKE PUNE TORBE-
Courtney
26.08.2003., 01:57
What's UP NIGGAAAAAA
I GONNA PULL thaaa TRIGAAAAA.
VOZIM DZIP pun ROBE
SAMO KOKE PUNE TORBE-Vi niste normalni... :lol: Ajde i ja nesto da dodam:
STIGO SAM SA NJIVE
S'A IMA VEZE
SA'CU DA SKLAPAM RIME! :lol: :lol: :lol:
yugoslav
26.08.2003., 01:59
Pa da pokazemo reperima ko smo i sta smo!!!
Courtney
26.08.2003., 02:01
Pa da pokazemo reperima ko smo i sta smo!!! :lol: O da!Mi smo 8) ,a oni su :shock:
yugoslav
26.08.2003., 02:07
Onda seldi
PLAVUSE SE NE SKIDAJU SA MOJE K....
KO SELJA SA SVOJE KROMPIR PITE
DZA GONNA KILL YA NIGGA
WITH MY PUCCAAAAAAAAAAA
WHAT'A MOTHA FAKA :D
yugoslav
26.08.2003., 02:21
DZA GONNA KILL YA NIGGA
WITH MY PUCCAAAAAAAAAAA
Koji si ti lik brateeeeeee!!!>!>!>!::))) :D :) :o :lol: :P :roll: :wink: :!: :!: :!:
DZA GONNA KILL YA NIGGA
WITH MY PUCCAAAAAAAAAAA
Koji si ti lik brateeeeeee!!!>!>!>!::))) :D :) :o :lol: :P :roll: :wink: :!: :!: :!:
e, a gde su nestali svi ovi reperi.
dok mi nismo dosli bio ih je citav MADA FAKA buljuk :)
Courtney
26.08.2003., 02:49
DZA GONNA KILL YA NIGGA
WITH MY PUCCAAAAAAAAAAA
e, a gde su nestali svi ovi reperi.
dok mi nismo dosli bio ih je citav MADA FAKA buljuk :)Ahahaha :D likcino!
Courtney
26.08.2003., 03:10
E,ocu samo da se zna jedna stvar:JA PLJUJEM PO HIP-HOPU,A NE PO RAPU!ZNACI NERVIRAJU ME NELLY,50 CENT,JA RULE,P.DIDDY,NOVI EM(TO SU ODPRILIKE ONI KOJE SAM IMALA PRILIKE DA CUJEM).DOBRI STARI OLD SCHOOL RAP KAO PUBLIC ENEMY (CUDO KAKO SE UVEK ZA NJIH UVATIM) I SL.,POSTUJEM,PA CAK I TUPKA,A I STAROG EMA (NE 1. ALBUM,ON BAS SMARA),NEGO SLIM SHADY EP I LP (MISLIM DA SE TAKO ZOVU),PA CAK I MARSHAL MATTERS.ETO,SAMO DA SE ZNA.
E,ocu samo da se zna jedna stvar:JA PLJUJEM PO HIP-HOPU,A NE PO RAPU!ZNACI NERVIRAJU ME NELLY,50 CENT,JA RULE,P.DIDDY,NOVI EM(TO SU ODPRILIKE ONI KOJE SAM IMALA PRILIKE DA CUJEM).DOBRI STARI OLD SCHOOL RAP KAO PUBLIC ENEMY (CUDO KAKO SE UVEK ZA NJIH UVATIM) I SL.,POSTUJEM,PA CAK I TUPKA,A I STAROG EMA (NE 1. ALBUM,ON BAS SMARA),NEGO SLIM SHADY EP I LP (MISLIM DA SE TAKO ZOVU),PA CAK I MARSHAL MATTERS.ETO,SAMO DA SE ZNA.
RAP HIP-HOP HULLA-HOP ........
MENI JE SVE TO ISTO :D
Courtney
26.08.2003., 03:19
MENI JE SVE TO ISTO :DRekla sam "postujem",a ne "volim" da ne bude zabune.A rap naravno nikad ni po cemu nece dostici r'n'r... :D
MENI JE SVE TO ISTO :DRekla sam "postujem",a ne "volim" da ne bude zabune.A rap naravno nikad ni po cemu nece dostici r'n'r... :D
znam, kortni, zezam se to ja samo :D
Courtney
26.08.2003., 03:28
znam, kortni, zezam se to ja samo :DZnam da znas... :D
stoorbak, koliko znas- toliko i pricas.
Nego, killer girl shta ima?
E,niste u pravu ni ti ni Dzoni1.Dobro jeste vredelo dok je bio2Pac,ali ni sad nisu losi!Mada,ja mislim da 2Pac nije mrtav!A i iako je "mrtav" pesme mu se jos uvek objavljuju!A i tu su i Em,`Bow Wow,50Cent...
SisaDaPimp
18.01.2004., 21:41
MENI JE SVE TO ISTO :D
Vidis.. Nauci malo vise o tom hopu pa onda reci nesto.. Ti pljujes po HHu, pa ako pljujes po HHu pljujes i po rap-u.. Ljudi Rap je MUZIKA, HH je KULTURA.. Sto znaci Rap je deo HHa.. naucite nesto vise o tome pa onda komentarisite, i ja ne komentarisem metal i rock i ostale muzicke grane bas iz tog razloga sto nemam pojma o tome, tako i vi malo manje komentarisite nesto o cemu nemate pojma..
Beretta
18.01.2004., 22:27
Znam ja zasto se ti uvek "uhvatis" za Public Enemy!!Zato sto si samo za njih cula!! Kolko sam ja provalio za ovo kratko vreme,kolko vec dolazim na ovaj forum,samo SisaDaPimp zna o HH-u za sve vas ovde!!