Vidi punu verziju : GARANTOVANA TRUDNOCA
MLADJENOVIC
11.02.2004., 16:54
VRLO USPESNO VEC GODINAMA ODREDJUJEMO TERMINE ZA MOGUCU TRUDNOCU ASTROLOSKOM METODOM .U KOLIKO ZELITE DA OSTANETE U DRUGOM STANJU POSALJITE VAS DATUM RODJENJA CAS RODJENJA I MESTO RODJENJA KAO I PRVI DAN ZADNJE MENSTRUACIJE.OVIM PROGRAMOM NA SIGURAN NACIN U STANJU SMO DA VAM ODREDIMO TACAN DATUM OVULACIJE I PERIOD MOGUCE TRUDNOCE.CENA USLUGE JE 500 DINMLADJENOVIC@PTT.YU 023 545198
E pa sada kada mogu oni hocu i ja.
Garantujemo sigurnu trudnocu.Javite se na meil.Trudnoca@gmx.de Oplodjavamo sve vrste zena,Mlade stare lepe ruzne debele mrsave.Pa cak i nerotkinje.
Ono sto predstavlja presedan u savremenoj medicini.Cak i jedan travestit posle nase oplodnje je postao mama.
Inace posedujemo vise priplodnih objekata.
EXTRA ponuda.Pozelite da vase dete lici na neku posebnu licnost ali iz sveta sou biznisa,I dobicete ga.
Naravno mi smo najbolji.
Najagilniji
Sto posto profesionalni. Javite se.
cekamo vas
Za neuspesne tate.Imamo i specijalne kondome sa umetnutom spermom.Tako da vas polni organ vrsi sigurnu oplodju,
Jednostavno.I vrlo umirujuce. To smo mi
MEGALOSPERMODAVACIIGLAVNI BACIJE
TEL.034/721-688 i 063/8345-809
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
budite i vi srecni
Ha :lol: Ha :lol: Ha :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Skoro se nisam ovako slatko nasmejala!
VRLO USPESNO VEC GODINAMA ODREDJUJEMO TERMINE ZA MOGUCU TRUDNOCU ASTROLOSKOM METODOM .U KOLIKO ZELITE DA OSTANETE U DRUGOM STANJU POSALJITE VAS DATUM RODJENJA CAS RODJENJA I MESTO RODJENJA KAO I PRVI DAN ZADNJE MENSTRUACIJE.OVIM PROGRAMOM NA SIGURAN NACIN U STANJU SMO DA VAM ODREDIMO TACAN DATUM OVULACIJE I PERIOD MOGUCE TRUDNOCE.CENA USLUGE JE 500 DINMLADJENOVIC@PTT.YU 023 545198
jel to sa porezom ili bez :?
il vi uopshte ne placate porez :shock:
jel izdajete rachune i dajete li garanciju :?:
imate li fiskalnu kasu :?:
mozda ste oslobodjeni poreza uredbom vlade u korist borbe protiv bijele kuge :idea:
pa da ne naplacujes pa i da ti verujem
znas da bioenergeticari i kostolomci ne naplacuju
MLADJENOVIC
12.02.2004., 14:05
ZAVRSILA SAM MEDICINSKI FAKULTET,PLACAM POREZ,NEMAM FISKALNU KASU.MOLIM DA NEOSTAVLJATE KOMENTARE OVAKVOG TIPA,AKO VAM JE TEKST OGLASA NEPRIJATAN JEDNOSTAVNO PREDJITE NA INTERESANTNIJE TEME.ZAR SE SVE MORA ZAVRSITI NA VULGARNIM OPASKAMA.
a sta je sa onim zenama koje imaju neke probleme tj.lekari su im rekli da imaju male sanse ostati u drugom stanju.D li to vazi i za njih???
jagodica
12.02.2004., 16:38
kazem bilo bi ok da ne naplacujesh
ZAVRSILA SAM MEDICINSKI FAKULTET,PLACAM POREZ,NEMAM FISKALNU KASU.MOLIM DA NEOSTAVLJATE KOMENTARE OVAKVOG TIPA,AKO VAM JE TEKST OGLASA NEPRIJATAN JEDNOSTAVNO PREDJITE NA INTERESANTNIJE TEME.ZAR SE SVE MORA ZAVRSITI NA VULGARNIM OPASKAMA.
Bravo za tebe! Da li nam iz pozicije nekoga ko je ZAVRSIO MEDICINSKI FAKULTET garantujes uspeh ako se pridrzavamo tvojih saveta? Uzgred, stvarno ne vidim vezu izmedju tvog obrazovanja (pa taman da si i doktor nauka) i ovoga o cemu pricas...
Samo nam jos reci i da si ginekolog koji se bavi lecenjem steriliteta i svojim pacijentkinjama uspesno otklanjas probleme... za samo 500 dinara!
MLADJENOVIC
12.02.2004., 17:28
MOLIM DA SE MOJA TEMA SKINE SA FORUMA POSTO IZAZIVA SUVISE STRESA I NEGATIVNIH REAKCIJA A TO MI NIJE CILJ.
[
.
Naravno mi smo najbolji.
Najagilniji
Sto posto profesionalni. Javite se.
cekamo vas
Za neuspesne tate.Imamo i specijalne kondome sa umetnutom spermom.Tako da vas polni organ vrsi sigurnu oplodju,
Jednostavno.I vrlo umirujuce. To smo mi
MEGALOSPERMODAVACIIGLAVNI BACIJE
TEL.034/721-688 i 063/8345-809
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
budite i vi srecni[/quote]
Dajemo uz robu racun.Cena cista sitnica.Das kolko das a dobijes mnogo.
A za one sa malo dobre price moze i dzabe.Znate ono jadna ja.Para nemam.
Fiksalnu kasu ocekujemo u bliskoj buducnosti kada nam deca odrastu-
Jer to smo zaista
mi
nabolji.
javite se
Telefone imate malp iznad
Mladjenovicka, izbrukala si Zrenjanin.
zbunjena
13.02.2004., 10:20
ja sam mislila da ovo nisu oglasi.
ja sam mislila da ovo nisu oglasi.
Pa i nisu.
Ovo je istina.
Mi smo stvartno najbolji. Javite se
Zena je postavila temu na vise foruma a ovde ste je najvise popljuvali.
Mozda ima necega u tome,pre nego sto mene sad ispljujete procitajte sta imam da kazem.Secam se svoje 5 .godine studija na medicini.Na vezbama u savetovalistu za genetiku dosla je zena u 6 mesecu trudnoce i trazila da se radi amnicenteza,imala je svojih nekih 35 godina,mislim da je bilo utvrdjeno da nosi dete sa Daunovim sindromom i trebala joj je odluka komisije da se trudnoca prekine.Naime,njen ginekolog nije je uputio shodno njenim godinama da se radi amnioceneteza i nama je bilo cudno zasto je ona insistirala toliko na tome,onda nam je rekla kako ima lose aspektovan uran u nekoj kuci,a mi smo se svi posle smejali na temu dobro nam nije rekla da joj Milja Vujanovic vodi trudnocu.
Elem ispostavilo se da nosi dete sa Daunom,trudnoca je konzilijarno prekinuta.
Danas kad se setim toga nisam vise toliki skeptik,ljudi koji imaju problema sa ostajanjem u drugom stanju probaju raznorazne metode lecenja steriliteta,mnogo skuplje i invazivnije ovo sa horoskopom ne moze da steti,cak sam upoznala ljude koji pomocu nekih dijagrama odredjuju vrlo tacno u kom trenutku treba ostati u drugom stanju da bi se rodio decak ili devojcica.
Kao lekar koji je ucio zapadnu medicinu lecenja,ja nemam objasnjenje kako i zasto je to tako ali srela sam ljude kojima je to pomoglo,tako da nema potrebe da budemo tako cinicni.Davljenik se hvata za slamku pa prema tome...
Ova Dr je neverovatna.Kada bi bar svi doktori imali ovoliko znanja i volje kao ona bilo bi sjajno.Dali radite negde postavana Dr?
Zaista vi volite vas poziv.Jer savete dajete i kapom i sakom.ako je tako i na vasem radnom mestu onda vam skidam kapu.samo da nebude da naradnom mestu kafenisete i pusite ko turcin.Nadam se da nije tako.Pzdrav i hvala za sve.
Ps.Pre par dana vas odgovor je bio:Verujte doktorima oni su uceni da znaju da odrede dijagnozu.A ne nadrim lekarima.Babama i vracarama.Dali je i astrologija takodje vid nadre medicine?
Sad ste me uhvatili :lol: ,sta da vam kazem,i ja bih bila skeptik na vasem mestu i iskrena da budem moja prva reakcija na forumu zdravlje je bila brisanje te teme,u fazonu boze svasta.Medjutim posle sam se malo zamislila pa se setila te price sa studija i price ljudi sa kojima sam dolazila u kontakt,pogotovo to vezano za tacan datum trudnoce i pola deteta,a te stvari su radili ljudi koji rade u zdravstvu.
I tad sam ja u sebi mislila boze badala ali sam upoznala puno ljudi koji su mi pricali takva svoja pozitivna iskustva,ni ja sama nisam sigurna da li mogu da verujem u to.Ali sam ovde odreagovala vise iz razloga sto ste napali gospodju nego iz razloga sto sad ja to podrzavam.U medicini 2+2 nikada nije 4 tako da mozda i tome ima necega.
Sto se tice mog posla,napokon sam ga nasla,nije bas u struci,ali radim vrstu svog posla...polako dokopacu se ja i struke.U svakom slucaju hvala na lepim zeljama.
Pozdrav!
Sad ste me uhvatili :lol: ,sta da vam kazem,i ja bih bila skeptik na vasem mestu i iskrena da budem moja prva reakcija na forumu zdravlje je bila brisanje te teme,u fazonu boze svasta.Medjutim posle sam se malo zamislila pa se setila te price sa studija i price ljudi sa kojima sam dolazila u kontakt,pogotovo to vezano za tacan datum trudnoce i pola deteta,a te stvari su radili ljudi koji rade u zdravstvu.
I tad sam ja u sebi mislila boze badala ali sam upoznala puno ljudi koji su mi pricali takva svoja pozitivna iskustva,ni ja sama nisam sigurna da li mogu da verujem u to.Ali sam ovde odreagovala vise iz razloga sto ste napali gospodju nego iz razloga sto sad ja to podrzavam.U medicini 2+2 nikada nije 4 tako da mozda i tome ima necega.
Sto se tice mog posla,napokon sam ga nasla,nije bas u struci,ali radim vrstu svog posla...polako dokopacu se ja i struke.U svakom slucaju hvala na lepim zeljama.
Pozdrav!
Ma nema na cewmu zelim vam srecu, :wink:
PREDPOSTAVIMO DA SVAKA ZENSKA OSOBA KOJA IOLE DRZI DO SEBE UREDNO VODI DNEVNIK O SVOJIM MENSTRUALNIM CIKLUSIMA,PA AKO RECIMO OBRATI PAZNJU NA DATUME KADA MENSTRUACIJA NASTUPA VIDECE DA JE TO UVEK U BLIZINI JEDNE OD MESECEVIH MENA,DVA DANA RANIJE NA SAM DAN ILI DVA DANA KASNIJE.TOKOM JEDNOG MESECA IMAMO CETIRI MESECEVE MENE ,MLAD MESEC,PRVA CETVRT,TRECA CETVRT I PUN MESEC,AKO SU MENSTRUACIJE VEZANE ZA MESECEV CIKLUS SVAKAKO DA JE TO I OVULACIJA U KOLIKO JE ZENA ZDRAVA I U KOLIKO POSTOJI NORMALNA FUNKCIJA JAJNIKA.PO TEORIJI ASTROLOGA JOS IZ TRINAESTOG VEKA DA ZENA BIVA PLODNA UVEK KADA JE ISTA FAZA MESECA KOJA JE U TRENUTKU NJENOG RODJENJA STO BIVA DVA DO TRI PUTA GODISNJE A DOKAZANO U ZAPADNOJ ASTROLOGIJI KAO STATISTICKI APSOLUTNO TACNO ZAR NIJE VREDNO POKUSATI UPRAVO TADA ODNOS NAROCITO U KOLIKO ZENA IMA PROBLEMA ILI U KOLIKO PRISTUPA VESTACKOJ OPLODNJI.
TELO COVEKA A NAROCITO ZENE SASTOJI SE OD VODE U VELIKOM PROCENTU TE KAO STO JE MORE OSETLJIVO NA MESECEVE MENE KROZ PLIMU I OSEKU TAKO JE I TELO ZENINO OSETLJIVO.MESECEVI CVOROVI KROZ OSU PETOG I JEDANAESTOG POLJA ZENE U TRANZITU KROZ NATALNU KARTU I GODISNJU PETU I JEDANAESTU KUCU DAJU TRUDNOCU KAO I JUPITER U ISTIM I U ASPEKTU SA MESECOM VENEROM ILI VLADAREM POLJA DECE.
DA BI NEKO MOGAO DA CITA ON PRVO MORA DA NAUCI SLOVA TE TAKO I NAS DRAGI ANONIMUS AKO ZELI DA SUDELUJE U OVOJ TEMI MORA DA KRENE OD AZBUKE JER AKO MI NISMO SVESNI NECEGA TO NEZNACI DA TO NESTO NEPOSTOJI I RAZVIJA SE UPRKOS TOME STO MI SAMI NEMAMO SPOZNAJU O TOME.
KOJA JE CENA ZNANJA GOSPODO,POSTO SMO VEC ODAVNO SVESNI KOJA JE CENA NEZNANJA,DA LI CEMO PRIHVATITI NESTO AKO JE BESPLATNO,JEFTINO ILI SKUPO ILI NEKE STVARI MOZDA UOPSTE NEMAJU CENU.