PDA

Vidi punu verziju : Hmmm...gej??!

Stranice : [1] 2 3

JaH_G|rL
04.07.2003., 12:24
Dakle pitanje je sledece...sta biste uradili da vam najbolja drugarica/drug kaze da je lezbejka/peder?! Da li biste prestali da komunicirate s njim/njom...ili nastavili dalje kao da nista nije ni bilo?
Nemojte samo da odgovarate tipa...ubio/la bih ga/je.. krajnje glupo ;)

girl
04.07.2003., 13:10
Naravno da bi prekinula svaki kontakt sa njim/njom.Ja se grozim th "NENORMALNIH"stvari :evil:

JaH_G|rL
04.07.2003., 13:41
Hmmm...evo i ja da odgovorim na sopstvenu temu ;) Nisam tachno sigurna kako bih se ponasala u takvoj situaciji,jer se nisam nikad nasla u njoj.Ali, predpostavljam,donekle sam i uverena da ne bih prekinula kontakt sa tom osobom...pokusala bih da joj/mu pomognem,ako ne...onda da je/ga prihvatim onakvog kakav je...ni oni ne biraju da budu takvi...!!!
U svakom slucaju...on/ona bi imao/la moju podrsku i pomoc! :wink:

girl
04.07.2003., 14:12
Zelis damu/joj pomognes?Kako mislis to da izvedes?Misli ,tu nem leka.

JaH_G|rL
04.07.2003., 14:13
Zelis damu/joj pomognes?Kako mislis to da izvedes?Misli ,tu nem leka.
Pa dobro...pogresno sam se izrazila...pomognem u smislu da mu/joj dam podrsku!

Corey
05.07.2003., 00:43
Hmmm...evo i ja da odgovorim na sopstvenu temu ;) Nisam tachno sigurna kako bih se ponasala u takvoj situaciji,jer se nisam nikad nasla u njoj.Ali, predpostavljam,donekle sam i uverena da ne bih prekinula kontakt sa tom osobom...pokusala bih da joj/mu pomognem,ako ne...onda da je/ga prihvatim onakvog kakav je...ni oni ne biraju da budu takvi...!!!
U svakom slucaju...on/ona bi imao/la moju podrsku i pomoc! :wink: ma daaaa :P

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart... :evil:

JaH_G|rL
05.07.2003., 10:52

Nancy
05.07.2003., 17:17
zato sto mr. corey nikad nije cuo za rec "tolerancija"...znas corey, duso, to je ono, kad komsiji crkne krava a ti mirno stojis i gledas ga, i ne radujes se tome, e to je tolerancija!

Corey
05.07.2003., 17:19
Dakle pitanje je sledece...sta biste uradili da vam najbolja drugarica/drug kaze da je lezbejka/peder?! Da li biste prestali da komunicirate s njim/njom...ili nastavili dalje kao da nista nije ni bilo?
Nemojte samo da odgovarate tipa...ubio/la bih ga/je.. krajnje glupo ;)Ne bih ga ubio nego bi ga salomio od batina.

Corey
05.07.2003., 17:19
zato sto mr. corey nikad nije cuo za rec "tolerancija"...znas corey, duso, to je ono, kad komsiji crkne krava a ti mirno stojis i gledas ga, i ne radujes se tome, e to je tolerancija!Ali se zato u sebi radujes.

Corey
05.07.2003., 17:20

JaH_G|rL
05.07.2003., 23:42
:? :? :?

anja
06.07.2003., 00:19
da bi prekinula kontakt posto imam drugaricu, u stvari ona mi i nije drugarica vec devojka na neki nacin. uvek sam htela da imam neko takvo iskustvo, drugacije a kad sam cula da je ona u sustini 100% se razlikuje, sasvim je cool, eto kako da kazem mi smo se od pocetka ljubile u usta ali nikad sa jezikom i od tad kad je to pocelo bilo je super,zaljubila sam se u nju... smaram, ali kad sam saznala da je bila sa jednom devojkom u vezi izgledalo mi je sasvim super. nikako ne bi prekinula neki takav kontakt sa DRUGACIJIM osobama od "normalnih" heterosexualaca
ko ima isto ili razlicito misljenje moze da mi pise na pocepanacarapa@yahoo.com
vidimo se, cujemo sve jedno

Corey
06.07.2003., 12:36
Ti si LUUUUUUUUUUUUUDAAAAAAAAAAAAAA :roll:

JaH_G|rL
06.07.2003., 13:42
Dobro..svako ima svoje misljenje,ali ne treba stremiti iz krajnosti u krajnost....Mislim da je osnovni problem naseg drustva ta netolerancija...sto je zaista tuzno... :cry:

Nancy
06.07.2003., 13:53
pa to sam i ja rekla...ljudi su tako zatvoreni zakukuljeni...uopste ne prihvataju razlicitost

JaH_G|rL
06.07.2003., 13:53
pa to sam i ja rekla...ljudi su tako zatvoreni zakukuljeni...uopste ne prihvataju razlicitost
Upravo...samo se pitam dokle ce to da traje?!!! :?

Nancy
06.07.2003., 13:56
dok se ljudi pomalo ne otvore i dok svako ne bude ono sto jeste...tada ce valjda i druge lakse prihvatati

JaH_G|rL
06.07.2003., 13:57
Hmmm...znachi ne skoro... :cry:

06.07.2003., 14:29
a zasto, misllis u pozitivnom ili negativnom smislu, u stvari i jesam. a zar to smeta? sasvim je super, mozda bi iblo najbolje da i ti to probas. :lol:
ha pa mozda i da se upoznamo promenio bo misljenje.
ima ljudi koji me izbegavaju zbog toga ali naviknes se vremenom!!!!

Corey
06.07.2003., 14:39
Ej pali odavde :evil:

nenushka
06.07.2003., 17:28
Nikada ne bih odbacila drugaricu/druga zbog toga,nije vredno zrtvovati prijateljstvo samo zato sto je ona/on "drugaciji".Sta uopste znaci biti drugaciji?Pa i takvi ljudi zele ljubav.

06.07.2003., 19:05

Ej, decko oladi, smiri se i pogledaj oko sebe... Kako to na tebe utice izbor necijeg drugog zivotnog stila?! Ako ga ti ne odobravas, ne mora da znaci da moras da napadas sve druge koji to rade. Verujem da bi svako osecao nelagodno u drustvu gey osobe, ali oni nisu nista drugaciji od ostalih ljudi osim njihove sexualne orijentacije. Ajde, recim da mi svi tebe mrzimo i da cu ti slomiti kicmu kada te sledeci put budem video, zato sto si metalac. Veruj mi, ne bi ti se svidelo da te samo zbog tog razloga napadnem, ili cak i ubijem. Jednostavno to ne ide. Mrznja cesto proilazi i od uticaja drugih osoba, tojest, ako neko koga dobro znas mrzi gey, onda je i velika sansa da ces i ti postati takav.

Psiho
06.07.2003., 19:06

Ej, decko oladi, smiri se i pogledaj oko sebe... Kako to na tebe utice izbor necijeg drugog zivotnog stila?! Ako ga ti ne odobravas, ne mora da znaci da moras da napadas sve druge koji to rade. Verujem da bi svako osecao nelagodno u drustvu gey osobe, ali oni nisu nista drugaciji od ostalih ljudi osim njihove sexualne orijentacije. Ajde, recim da mi svi tebe mrzimo i da cu ti slomiti kicmu kada te sledeci put budem video, zato sto si metalac. Veruj mi, ne bi ti se svidelo da te samo zbog tog razloga napadnem, ili cak i ubijem. Jednostavno to ne ide. Mrznja cesto proilazi i od uticaja drugih osoba, tojest, ako neko koga dobro znas mrzi gey, onda je i velika sansa da ces i ti postati takav.

Mrzim kada zaboravim da se potpisem.

Corey
06.07.2003., 19:55
Pazi ovako.Da je jednom spomenula da je gay.U redu.opusteno.Ali da svakom njenom porukom nama nabija na nos da je gay.Pa,brate,mislim.Razmisli malo :idea:

anja
06.07.2003., 21:16
da je to najosnovniji i nnveci problem nase drzave, pa sta ako imam devojku, kad mozes i ti de je imas mogu i ja! ccc strasno! smrc, a ja bi bas volela da znam zasto mrzis NAS? ti,ti mr corey? da bas bi volele da znam zasto tako mislis! sranje je ali ok, tvoj izbor

Corey
06.07.2003., 21:19
Jednostavno.Ne mogu sebe da zamislim kako se ljubim sa muskarcem niti mogu shvatim gay momke :evil: Ne podnosim.

07.07.2003., 02:30
U redu, malo ko moze da zamisli muskarca na muskarca, ali pomisli molim te devojka na devojku... :D :lol: :lol:

PAC
07.07.2003., 05:54
Ako sam se druzio dosad sa njim/njom sto bi to drugarstvo prekinuo.Tolerancia ljudi zar vas Shkola nije nauchila tome.Sta bi ste radili da zivite u Australi tamo se svake godine odrzava Gej zbor.Da sam za to nisam:"Kag budem video da se dva Jelena u shumi krekaju onda cu reci da je OK."

Corey
07.07.2003., 11:32
U redu, malo ko moze da zamisli muskarca na muskarca, ali pomisli molim te devojka na devojku... :D :lol: :lol:Devojka da devojku to mogu.Vidjao sam na ulici(naravno kasno uvece),na tv-u...

JaH_G|rL
11.07.2003., 18:19
A zasto ste svi tolerantniji prema devojkama (lezbejkama) nego prema muskarcima (pederima)?!

Corey
11.07.2003., 20:14
ko jos voli da vidi dva muskarca kako se maze po bolji ili kako mu ovaj drugi gura u cmar :evil:
SlipKnoT 4e\/er

11.07.2003., 20:15
ko jos voli da vidi dva muskarca kako se maze po bolji ili kako mu ovaj drugi gura u cmar :evil:
SlipKnoT 4e\/er

NNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKOOOOOOOOOO!!!! !!!!!!!!!!!!

Corey
11.07.2003., 20:16
ja bi ugazio onoga ko to voli :evil:
SlipKnoT 4e\/er

girl
11.07.2003., 20:17
ja bi ugazio onoga ko to voli :evil:
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
14.07.2003., 14:23
I imash svake godine priliku za to.
Svake godine odrzava se gej parada...
Jeste da ih poslednjih godina neshto nije bilo,od onog puta kad je parada pala na subotu,kada su i zvezda i partizan i rad igrali u Beogradu utakmicu,i kada su se svi navijaci/huligani po povratku sa stadiona malo "druzili" sa pederima......
Eh,da osetite kako je dobar osecaj tuci peedere.... :twisted:

Corey
14.07.2003., 14:57
Znam bio sam sa ortacima tamo... :twisted:
SlipKnoT 4e\/er

yugoslav
14.07.2003., 20:58
Bi ,,,ali bi mu rekoa da pod hitno mora da se leci,,,,da to ne predje na ostale...

15.07.2003., 10:46
SlipKnoT 4e\/er

Corey
15.07.2003., 13:02
SlipKnoT 4e\/er

SlipKnoT 4e\/er

R.S.
15.07.2003., 14:14
Ne moj se ljutiti,ajde bre zaje*avo sam se!!!! 8)

Corey
15.07.2003., 18:30
To si bio ti.Pa sto se nisi potpisao :D
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
16.07.2003., 08:49
A stalno zaboravljam...... :?

Corey
16.07.2003., 12:07
Sto se ne registrujes
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
16.07.2003., 12:45
Nekako mi :roll: ovako lakshe.......

Corey
16.07.2003., 16:09
Ph glupost :?
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
17.07.2003., 09:08
Ko znaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... :roll:

plak!
21.07.2003., 09:52
sto kaze mr corey zene mogu da zamislim one su nekako nezne i tako to, ali kad muskarce ugledam to jednostavno izaziva gadjenje i nagon da se istrebe takvi ljudi!!!

eminem111
21.07.2003., 14:20
posto sam ja musko mislim da je zabavno biti u krevetu sa dve cure a sa muskarcem ne bih nikad neznam sta da ti kazem da mi drug kaze da je gej to i nije prijatna vest verovatno ne bi bili vise prijatelji a mozda i bi zavisi koliko mi je dobar prijatelj

Peruzzi
06.08.2003., 16:22
Mozda zvuci pomalo perverzno,ali uvek su me palile lezbejke.Protiv njih nemam nista,ali protiv pedera...
Pa prosto nemam reci kojima bih izrazio gadjenje

Filozof :wink:

Corey
06.08.2003., 21:51
Mozda zvuci pomalo perverzno,ali uvek su me palile lezbejke.Protiv njih nemam nista,ali protiv pedera...
Pa prosto nemam reci kojima bih izrazio gadjenje

Filozof :wink:Dve ribe a ti medju njima :wink: 8) :wink: Sta bi jos hteo...pa mozda bih djakuzi :twisted:

fizio
07.08.2003., 11:30
Uuuuuuuu......ne znam sta bi uradio...mislim da bi mu reko da me zaje*...a ako bi se ispostavilo da ne.....ma sta ja ustvari to pricam to ne moze da mi se desi jer imam normalne i zdrave ortake.....Za mene je to bolest....Bog je stvorio muskarca da bude sa zenom a ne sa muskarcem i obrnuto.....jezim se na pedere..... :twisted: :twisted: uuuuufff :twisted:

Corey
07.08.2003., 15:22
Uuuuuuuu......ne znam sta bi uradio...mislim da bi mu reko da me zaje*...a ako bi se ispostavilo da ne.....ma sta ja ustvari to pricam to ne moze da mi se desi jer imam normalne i zdrave ortake.....Za mene je to bolest....Bog je stvorio muskarca da bude sa zenom a ne sa muskarcem i obrnuto.....jezim se na pedere..... :twisted: :twisted: uuuuufff :twisted:Ja se nejezim nego sam srecan kada ih vidim.Da im dobro imlatim :twisted: hihi

guitarrr_babe
07.08.2003., 16:27
Pazi ovako.Da je jednom spomenula da je gay.U redu.opusteno.Ali da svakom njenom porukom nama nabija na nos da je gay.Pa,brate,mislim.Razmisli malo :idea:

Samo malcice: a ti nam svakom svojom porukom nabijas na nos da si metalac, nespreman da prihvatis tudje misljenje i agresivan! Mislis da ostatku ekipe nije pomalo dosadno da citaju tvoje uvek iste poruke... Pa opet, ko te pljuje? NIKO!

Sto se tice homoseksualaca - zaboga, ljudi, pa sta oni kome smetaju? Sve dok zive svoj zivot i ispoljavaju svoju seksualnu orjentaciju na drustveno prihvatljiv nacin, super!

Ako bi neko iz moje okoline bio homoseksualac, prvo bih razgovarala sa njim/njom, rekla bih da sam pomalo skepticna i da se plasim da ce drustvo da bude jako nemilosrdno i nepravedno, ali i da ce taj neko UVEK imati moju podrsku, stagod da se desi.

Corey
07.08.2003., 21:24

Samo malcice: a ti nam svakom svojom porukom nabijas na nos da si metalac, nespreman da prihvatis tudje misljenje i agresivan! Mislis da ostatku ekipe nije pomalo dosadno da citaju tvoje uvek iste poruke... Pa opet, ko te pljuje? NIKO!

Sto se tice homoseksualaca - zaboga, ljudi, pa sta oni kome smetaju? Sve dok zive svoj zivot i ispoljavaju svoju seksualnu orjentaciju na drustveno prihvatljiv nacin, super!

Ako bi neko iz moje okoline bio homoseksualac, prvo bih razgovarala sa njim/njom, rekla bih da sam pomalo skepticna i da se plasim da ce drustvo da bude jako nemilosrdno i nepravedno, ali i da ce taj neko UVEK imati moju podrsku, stagod da se desi.Ja nabijam na nos svakom da sam metalac.Alo gde se lecis.To je moj potpis i sta imas protiv toga :evil:

30.08.2003., 02:09

Ne vidim razlog zasto bih prekidala prijateljstvo zbog tako nekih glupih razloga!Pa pobogu svako ima pravo da voli ono sto on hoce i sto mu odgovara,a ne ako se desi tako nesto da tu osobu izbacujem iz svog drustva!Drugarstvo je drugarstvo bez obzira da li to bio neki gej ili neka druga osoba,mada drago mi je sto jos nisam imala iskustva da se druzim sa takvim osobama!

31.08.2003., 21:08
U nase vreme biti drugaciji je tesko.Za nase pojmve je nenormalno da neko bude nastran po pitanju seksualnosti.A nastranost nije sto svaki dan citamo u novinama da roditelji zlostavljaju decu ili sto svaki dan mladici siluju starice od 80 god.Seksualnost je individualna stvar.I treba se drzati samo svoje seksualnosti jer jedino smo tako sigurni u same sebe.Sto se tice tvog problema.Nastavi po starom pod uslovom da ta osoba nije promiskuetentna.

nenushka
31.08.2003., 22:16
A zasto ste svi tolerantniji prema devojkama (lezbejkama) nego prema muskarcima (pederima)?!
Sve devojke u pubertetu na neki nacin prolaze kroz lezbejsku fazu,to je sasvim normalna pojava.Ne mora to da se ispolji tako sto ce se sve medjusobno ljubiti niti to znaci da su sve devojke lezbejke,to samo znaci da one na taj nacin (npr. pricanjem o svojim fizickim promenama) sazrevaju i saznaju jedne od drugih neke "bitne" stvari.Muskarci su drugaciji,jednostavno to je tako i gotovo.

KiLLeR_GiRL
31.08.2003., 22:28
Trebalo bi da ih pustimo da zive svoj zivot kao sto i mi zivimo nas!zasto bi ja tukla nekoga ako je homic!?to je njegov problem i njegov zivot i dok se ne mesa u moj sve je ok!da pocne neka riba da me nagovara da predjem u lezbejke ili tako nesto tad bih reagovala,al ovako...ma boli me za njih ko sto narodnjake boli za metalce i obrnuto! :wink:

MYST
02.09.2003., 12:21
OK JA IMAM I PRIJATELJA I PRIJATELJICA KOJI SU HOMOSEKSUALCI PA MI TO NE SMETA. ISTO KAO STO IMAM PRIJATELJE KOJI SU METALCI I ONI KOJI VOLE NARODNJAKE ALI POENTA JE U TOME DA MENI LICNO NE SMETAJU OSOBE KOJE IMAJU DRUGACIJI SEKSUALNI AFINITET OD MENE, SVE DOK ONE TO ZADRZAVAJU U NORMALNIM GRANICAMA. SADA BI NEKI OD NJIH MOGLI RECI A STA JE SA VAME HETERO VI SE LJUBAKATE NA SVAKOM COSKU A MI NE SMEMO DA IZADJEMO ZAJEDNO U KUPOVINU. DOBRO TO JE TACNO MOZDA BI MI TREBALO DA POKAZEMO MNOGO VISEE TOLERANCIJE PREMA NJIMA ALI BI I ONI TEBALO DA SHVATE DA JOS UVEK POSTOJE LJUDI ZATVORENOG UMA KOJI TO NE SHVATAJU 8)

Rain
02.09.2003., 23:34
:? Da ih volim NE volim ih.Nekako su mi gadni i odbojni ali nemam nista protiv njih.Boli me s kim ce oni biti,ako je njima lepo meni je jos lepse :wink: samo dok me ne diraju

jao_uplasi_me
04.09.2003., 00:16
Nemojte samo da odgovarate tipa...ubio/la bih ga/je.. krajnje glupo ;)Ne bih ga ubio nego bi ga salomio od batina.

cao prvo da se zahvalim svim tolerantnim ljudima na netu za reci podrske etc. A gospodina bih pitao da li je siguran da mozda on ne bi popio koju uz usi, uzimam moj primer: imam 90 kg treniram atletiku ceo zivot bavim se bacackim disciplinama i mislim da bi mi na gradji prilicno pozavideo s obzirom da najcesce visis po netu dok ja razmisljam o sebi, razmisljam na sta licis, i da, niko ne obraca paznju na ta blebetanja tipa "Razbio bih ga" etc.
pozdrav

Corey
04.09.2003., 10:33

cao prvo da se zahvalim svim tolerantnim ljudima na netu za reci podrske etc. A gospodina bih pitao da li je siguran da mozda on ne bi popio koju uz usi, uzimam moj primer: imam 90 kg treniram atletiku ceo zivot bavim se bacackim disciplinama i mislim da bi mi na gradji prilicno pozavideo s obzirom da najcesce visis po netu dok ja razmisljam o sebi, razmisljam na sta licis, i da, niko ne obraca paznju na ta blebetanja tipa "Razbio bih ga" etc.
pozdravKo kaze da ja ceo dan visim na netu :evil: I niko ti nije kriv sto volis pede*e.Kuda ovaj svet ide kada su poceli da ih podrzavaju :evil:

Alexxandar
04.09.2003., 17:49

pozdravKo kaze da ja ceo dan visim na netu :evil: I niko ti nije kriv sto volis pede*e.Kuda ovaj svet ide kada su poceli da ih podrzavaju :evil:

Mala roze Maca
04.09.2003., 21:38
pa ovako....sto se mene tice ne smatram da je prirodno biti gej.ali da li imam nesto protiv-NE.sve dok se oni drze sebe to je ok.nesto sto mi je malo glupo je kad neko kaze u 20-30 godinama e ja sam sad gej.pa izvini a sta si radio do sad.kao tek je sad ukapirao da voli osobe istog pola.takodje i te gej parade kod nas.to mi je vise uticaj zapada nego nesto sto je za srbiju-bar za sad.e bre mi se smo tek izasli iz nekih silnih ratova.
ali sve u svemu nisam protiv njih,nek zive ljudi i nek se vole ako im je tako lepo

JaH_G|rL
04.09.2003., 21:55
Ej malo se smirite sa rechnikom,a i sa reakcijama !

Corey
04.09.2003., 22:23
Ko ce da se smiri kada sve same pede*cine na sve strane :evil:

JaH_G|rL
04.09.2003., 22:26

Corey
04.09.2003., 22:38
http://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/68.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/69.gifhttp://home.drenik.net/majaa/gubavci.gif

guitarrr_babe
04.09.2003., 23:32
Sto ti smeta?

05.09.2003., 22:26
pa ovako....sto se mene tice ne smatram da je prirodno biti gej.ali da li imam nesto protiv-NE.sve dok se oni drze sebe to je ok.nesto sto mi je malo glupo je kad neko kaze u 20-30 godinama e ja sam sad gej.pa izvini a sta si radio do sad.kao tek je sad ukapirao da voli osobe istog pola.takodje i te gej parade kod nas.to mi je vise uticaj zapada nego nesto sto je za srbiju-bar za sad.e bre mi se smo tek izasli iz nekih silnih ratova.
ali sve u svemu nisam protiv njih,nek zive ljudi i nek se vole ako im je tako lepoMORAM TI RECI DA SE U POTPUNOSTI SLAZEM SA TOBOM

Alexxandar
05.09.2003., 22:38
Sto ti smeta?
Prepoznao se! :lol:
Ipak naucna istrazivanja su pokazala da su najveci proticnici Gay opredeljenja oni koji imaju nesto Gay u sebi.
Ja sam sa Gay osobama OK dokle god ne reklamiraju to kako su Gay i kako smatraju da je tako najbolje.

Mala roze Maca
08.09.2003., 23:29
pa upravo sam htela to da kazem. nek su oni gej ali nek ne reklamiraju to previse.meni najmanje smetaju.oni su u principu sasvim cool osobe sammo eto...ali reklamiranje toga mi se ne svidja

Alexxandar
09.09.2003., 17:54
pa upravo sam htela to da kazem. nek su oni gej ali nek ne reklamiraju to previse.meni najmanje smetaju.oni su u principu sasvim cool osobe sammo eto...ali reklamiranje toga mi se ne svidja
Tačno tako!

09.09.2003., 22:53
Ja samo neshvatam cemu tolika polemika oko homosexsualaca u ovoj zemlji.Pa ljudi jasno je da ih ima svuda u svetu pa onda bice ih i u Srbiji,To sto smo mi kao narod konzervativni pa odredjene stvari su nam neshvatljive dokazuju samo koliko kaskamo za svetom.Ali mesta za strah nema u ovoj zemlji oni jos nemaju nikakva prava osim da se dopisuju porukama i da daju sifrovane poruke po erotskim casopisima.Ne treba ih osudjivati jer su vec sami dovoljno osudjeni na vecno skrivanje i neslobodnu ljubav u mraku svoje sobe.Posle ovoga neko ce reci i on je peder.Naravno vase misljenje je jedno a ono ko sam ja je nesto sasvim drugo.u principu malo vise tolerancije nije na odmet.

millos
10.09.2003., 11:51

myst
11.09.2003., 20:59
MENI HOMOSEKSUALCI NE SMETAJU DOK ME NE MUVAJU :lol: ALI STVARNO AKO JE NEKO HOMO TO MI UOPSTE NE SMETA ALI STVARNO NE VOLIM ONE FEMINIZIRANE TIPOVE. TO JE BLJAK :evil:

12.09.2003., 10:54
Ma znas sta meni homoseksualci i bisexsualci ne smetaju.Mada nevolim feminizirane i travestite.Mada sam ima priliku da me muva tip.Naravno sasvim slucajno nije mi na pamet palo sta zeli od mene.Inace tip verujem po izgledu moze da ima svaku ribu koju pozeli.Pa je to bio razlog sto nisam sumnjao.U svakom slucaju posto sam popio pice sa njim u obliznjem kafeu.I napokon shvatio da je gay.Objasnio sam mu da sam polaskan da je se jedan obrazovan i lep muskarac zaintereesoivao za mene.Ali da se ipak takve stvari kose sa mojim principima a jos vise zeljama.Problema sa njim nije bilo i nikada vise nisam ga ni video ni cuo.Ima ih raznih ali nemogu se svi okarakterisati kao oni najgori.Ipak one pusike muske na BAS-ovoj stanici sto vire i oblecu ko kerovi po meni nezasluzuju zivot i ja bi ih obesio za primer drugima koji na jedan nepristojan nacin ometaju tudj zivot i privatnost.

hrist
12.09.2003., 19:11
E vazda zadovoljstvo videti nasu srpsku iskrenost i kako vas ova tema duboko dira. Ja i zena smo se slatko nasmejali. Nego, sala na stranu, greh je greh, i hteli mi da ga tolerisemo ili ne, on ima svoj uticaj bilo kao primer drugima, bilo agresivnije kada pokusaju da nas 'prevedu' u svoje vode.
No Bozje misljenje o tome izgleda ovako:
Rim 1:21 nego u svojim mislima padose u nistavnu varku, te potamne njihovo nerazumno srce. 24 Bog ih je zato sa prohtevima njihovih srca predao u necistotu, da medjusobno obescascuju svoja telesa 26 Zato ih je Bog prepustio sramnim strastima; njihove zene zemenise prirodno opstenje neprirodnim, 27 a isto tako I LJUDI OSTAVISE PRIRODNO OPSTENJE SA ZENOM I U SVOJOJ POZUDI RASPALISE SE JEDAN NA DRUGOGA, tako da ljudi s ljudima cine sram i na sebi primaju zasluzenu platu za svoju zabludu. 28 I posto se nisu potrudili da upoznaju Boga, Bog ih je prepustio njihovom izopacenom umu - da cine sto ne prilici.

Alisa u zemlji čudesa
12.09.2003., 20:09
Glupo je prekinuti svaki kontakt s osobom koja ti je juče bila prijatelj, samo zbog toga sto se opredelila za nesto drugo... Ako mi je njeno drustvo odgovaralo pre nego sto sam saznala istinu, ako sam je smatrala osobom od poverenja... nikad nebi prekinula to prijateljstvo. Ovako bar dobijam sansu da je savetima pokusam vratiti na pravi put. Glupo mi je kad ljudi beze od takvih osoba kao da su oni krivi za to, kao da su oni to hteli... " Znači mislim da bi pokusala pomoći toj osobi,ali posto se nikad nisam nasla u toj situaciji ne mogu to tvrditi sa 100%-tnom sigurnoscu"[/i][/b]

myst
12.09.2003., 22:46
odgovor na prethodne dve poruke: ovo nije forum religije prema tome ta sranja pisite na nekom drugom mestu. priznajem polno opstenje kod homoseksualaca je neprirodno ali KAKVE TO IMA VEZE SA BOGOM. Biblija samo pokazuje da su takvi odnosi postojali od pocetaka civilizacije samo sto nisu prihvaceni a pokusaji "vracanja" nisu pametni narocito kad to pokusavaju prijatelji vec takva osoba treba da trazi strucnu pomoc. i da ja mislim da apstinencija cak i veca perverzija od homoseksualizma :!:

Courtney
13.09.2003., 01:00
E vazda zadovoljstvo videti nasu srpsku iskrenost i kako vas ova tema duboko dira. Ja i zena smo se slatko nasmejali. Nego, sala na stranu, greh je greh, i hteli mi da ga tolerisemo ili ne, on ima svoj uticaj bilo kao primer drugima, bilo agresivnije kada pokusaju da nas 'prevedu' u svoje vode.
No Bozje misljenje o tome izgleda ovako:
Rim 1:21 nego u svojim mislima padose u nistavnu varku, te potamne njihovo nerazumno srce. 24 Bog ih je zato sa prohtevima njihovih srca predao u necistotu, da medjusobno obescascuju svoja telesa 26 Zato ih je Bog prepustio sramnim strastima; njihove zene zemenise prirodno opstenje neprirodnim, 27 a isto tako I LJUDI OSTAVISE PRIRODNO OPSTENJE SA ZENOM I U SVOJOJ POZUDI RASPALISE SE JEDAN NA DRUGOGA, tako da ljudi s ljudima cine sram i na sebi primaju zasluzenu platu za svoju zabludu. 28 I posto se nisu potrudili da upoznaju Boga, Bog ih je prepustio njihovom izopacenom umu - da cine sto ne prilici.Prvo:zasto se potpisujes kao Hrist?
Drugo:sta jedan ozenjen covek trazi na forumu za tinejdzere?
Trece:ne mesaj religiju u ovo!Sta sad Bog je stvorio musko i zensko,a gayevi su bolesni,poremeceni,PROGNANI?Ma,znas li bre da i medju zivotinjama ima homoseksualaca?Jesu li i one gresne,a?I na kraju krajeva,sta bi ti uradio sa nekim homoseksualcem?Poslao ga u pakao?Mani me tih budalastina,u to ni ne verujem,ali nisam zato sve ovo napisala.Moja poenta je :ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE,DOK GOD TE NE UGROZAVAJU IMAJU PRAVO NA NORMALAN ZIVOT KAO I SVI OSTALI!

13.09.2003., 18:37
Napad mu dodje najbolja odbrana, jel' da? Primecujem primenu pravila diskreditovanja svedoka, ali to ovde nema smisla, s obzirom da to nije moje misljenje. Eto, recimo probaj da diskreditujes apostola Pavla koji je to napisao u ime Isusa Hrista.

> zasto se potpisujes kao Hrist?

Ako username izgleda pretenciozno, recimo da Intel inside nalepnica ne znači da je cela Intel korporacija stala u kućište, već da je u kućištu nešto od Intela, nešto Hristovo - Božije.

> Drugo:sta jedan ozenjen covek trazi na forumu za tinejdzere?

Pozvala me žena, a žene su znatiželjne...

> Trece:ne mesaj religiju u ovo!

Bog nije religija, i ima valjda pravo i on da kaže neko svoje mišljenje o nečemu, zar ne?

> gayevi su bolesni,poremeceni,PROGNANI?

To ne piše, niti sam rekao. Ako neko čini preljubu, krade ili laže, ne znači da je bolestan, poremećen ili prognan.

> Šta bi ti uradio sa nekim homoseksualcem?Poslao ga u pakao?

To ne šaljem ja već Bog, a do tada ima neko vreme za pokajanje.
A lično bih te pitao kao što ti pitaš mene, šta bi ti radio kada bi ti tvoje malo dete došlo i reklo da ne može više da se igra sa starijim čikom jer ga boli guza?

> Moja poenta je :ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE,DOK GOD TE NE UGROZAVAJU IMAJU PRAVO NA NORMALAN ZIVOT KAO I SVI OSTALI!

Problem jeste što greh ugrožava druge. Homoseksualac traži i nalazi svoju žrtvu, koja je nekad i sama homoseksualac ali je u većem broju navučena na to raznoraznim finesama u koje neću da zalazim. Mene je lično jedan krupniji homoseksualac (koji je izgledao prijatno i simpatično) prosto podigao oko pasa na sred Slavije nakon mog vrlo kulturnog odbijanja da nisam zainteresovan i pustio kad sam ga pogledao vrlo oštro.

Toliko od mene. Bok tinejdžeri i čuvajte se!

13.09.2003., 21:08
Hm vrlo zanimljiva tematika ali nasilnika ima i medju normalno orjentisanim ljudima mislim po seksualnom opredeljenju.Koliko ima porodica u kojima su deca zlostavljana od roditelja ili baka i deka pa i starije brace.To se desava stalno ali nazalost mi neznamo kada ko ide u pakao ili raj.I ti takodje.Ako mislis na boga i o bogu onda nemoj koristiti ime njegovog izaslanika jer to je podjednaki greh kao i sve ostalo pre toga receno.

JaH_G|rL
13.09.2003., 21:26
Mislim da ste malo zapleli i religiju u ovo pitanje...i Boga i ko zna sta josh...pitanje je bilo veoma direktno formulisano upravo zbog toga..te ne pravite digresije 8)

lolla
14.09.2003., 01:26

Zashto bih ga/je ubila.... i ja sam razlicita , hehe, shto ne bi bili i drugi ljudi...;)

14.09.2003., 10:28
Moj najbolji prijatelj je gay.Ja nisam.Njegova zena je bi-sexsualka.Ja to znam oni misle da neznam.Tu temu nikada nisam zapoceo i neinteresuje .Njihov privatan zivot.To sto oni imaju je cista komuna i oni su zadovoljni a narod neprica.Znaci prijateljstvo se nastavlja.

Courtney
14.09.2003., 16:05
Napad mu dodje najbolja odbrana, jel' da? Primecujem primenu pravila diskreditovanja svedoka, ali to ovde nema smisla, s obzirom da to nije moje misljenje. Eto, recimo probaj da diskreditujes apostola Pavla koji je to napisao u ime Isusa Hrista.

Ako username izgleda pretenciozno, recimo da Intel inside nalepnica ne znači da je cela Intel korporacija stala u kućište, već da je u kućištu nešto od Intela, nešto Hristovo - Božije.

Bog nije religija, i ima valjda pravo i on da kaže neko svoje mišljenje o nečemu, zar ne?

To ne piše, niti sam rekao. Ako neko čini preljubu, krade ili laže, ne znači da je bolestan, poremećen ili prognan.

A lično bih te pitao kao što ti pitaš mene, šta bi ti radio kada bi ti tvoje malo dete došlo i reklo da ne može više da se igra sa starijim čikom jer ga boli guza?

> Moja poenta je :ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE,DOK GOD TE NE UGROZAVAJU IMAJU PRAVO NA NORMALAN ZIVOT KAO I SVI OSTALI!

Problem jeste što greh ugrožava druge. Homoseksualac traži i nalazi svoju žrtvu, koja je nekad i sama homoseksualac ali je u većem broju navučena na to raznoraznim finesama u koje neću da zalazim. Mene je lično jedan krupniji homoseksualac (koji je izgledao prijatno i simpatično) prosto podigao oko pasa na sred Slavije nakon mog vrlo kulturnog odbijanja da nisam zainteresovan i pustio kad sam ga pogledao vrlo oštro.

Toliko od mene. Bok tinejdžeri i čuvajte se!Ti pises samo o pedofilima i manijacima.Nisu svi gayevi takvi.U stvari vecina nije.Veruj mi ima i onih koji traze ljubav.

guitarrr_babe
15.09.2003., 22:37
Bok prijatelju Hriste, i "pozdravi" za Hrvatsku???

Keeper
20.09.2003., 03:53

Toliko od mene. Bok tinejdžeri i čuvajte se!Ti pises samo o pedofilima i manijacima.Nisu svi gayevi takvi.U stvari vecina nije.Veruj mi ima i onih koji traze ljubav.

NE DAJ SE KORTNI :lol: :lol: :lol:
nego, u redu sto si rekla ovome "hristu" (zar jos ima takvih koji se razbacuju biblijom po forumima - sramota) ..... nego, htedoh da kazem u vezi gejeva.
meni licno ne smetaju, evo znam jednu devojku koja je gej i koja je pesnik, slusa Doorse, potpuno je cool, razumna i osecajna, i jasno mi je da je to sasvim normalna osoba, bolja od vecine heteroseksualaca. ponasa se korektno, dakle skroz OK. jeste da ja pomalo zazirem od nje ('bi ga, jace je od mene), ali trudim se da to eliminisem i donekle uspeva.
nemam nista protiv nekog sto je gej, ali mi smeta celokupna gej populacija kad navali da trazi svoja "prava" ..... kakva prava?
hoce da se vencaju i uzimaju decu na primer. u redu, ajd' da se vencaju ako tako zele. ali deca?
ne znam kako bi bilo jednom detetu da odrasta uz mamu 1 i mamu 2 ili tatu 1 i tatu 2 ??? mozda bi u nekim slucajevima bilo bolje dati dete gej roditeljima koji bi ga makar uzgajili uz ljubav nego dati ih nekom ludom isfrustriranom paru, ali mislim da generalno takva ideja nije dobra i najezim se kad cujem za tako neki slucaj.
i pazite, npr. u engleskoj i holandiji biti gej ulazi u modu ..... oni dobijaju prava, sve i svasta, svuda su i ljudi pristaju na to. ne znam koliko je verodostojna jedna anketa, ali kaze da je u engleskoj svaki deseti gej? mozda malo previse, ali ako je i pola opet je puno.
ako se tako nastavi, sta cemo sa decom? klonirati?
to postaje pomodarstvo, ne verujem da se neko moze roditi kao gej, to bi znacilo da ima takve gene, dakle da su mu roditelji, pra pra pra roditelji gejevi? pa kako bi onda on nastao?

gej opredeljenje je poremecaj u licnosti, nema drugog objasnjenja ..... nemam nista protiv gej ljudi, ali mislim da bi trebalo biti vrlo pazljiv sa njima i njihovim pravima, zbog onog sto sam pre rekao.

Nevidjeni uUm
20.09.2003., 10:42
Sta lud ko bre lud.Deca deca.Zivot je kratak da bi mi sudili o necijim odlukama.A jos manje da bi svoj zivot rukovodili po tudjim misljenjima.
Zato pustimo jedni druge da zivimo slobodne volje i zdravog razuma. A ko je sta i ko je ko.To ne bi trebalo da nas zanima.Zapitajmo se u sustini ko smo mi sami.

8)

hrist
22.09.2003., 00:45
> Hm vrlo zanimljiva tematika ali nasilnika ima i medju normalno orjentisanim ljudima mislim po seksualnom opredeljenju.

Slazem se, ali sam to napisao da potenciram problem greha i cemu to vodi. Da se razumemo, ne govorim o ljudima koji mogu biti divni, vec o grehu koji razara polako i sigurno njihov karakter i integritet.
Recimo alkoholizam. Covek moze biti divna drugarčina i da postane nasilan i problematičan. Ili recimo uzmimo drogu. Kada to uzme maha, kazite na sta je sve spreman samo da bi dosao do para i fiksa? Neki su jace volje i vise se kontrolisu pa se duze odrze, ali poenta je ista.
Inace za njih imam vrlo razumevanja, cak sam se molio sa jednim koji je bio vrlo vezan time i posvedocio mi je nakon par godina da to vise nije radio.
Ko moze da prestane, a nece neka ne ocekuje resenje (slobodna volja sto bi neki na forumu rekli), ali ko bi prestao, ali ne moze sam, e tu vec Bog moze i pomaze.

> nazalost mi neznamo kada ko ide u pakao ili raj.

Slazem se, ali poenta nije u kada već ko. Postoje neki kriterijumi. Kao sto je Jovan Bogoslov imao otkrivenje Isusa Hrista gde mu je receno: "Otk 22:11 Nepravednik neka i dalje čini nepravdu, nečisti neka se i dalje kalja, a pravednik neka i dalje čini pravednost, i sveti neka se i dalje osvećuje.
Otk 22:12 Vidi, dolazim ubrzo, i plata moja ide sa mnom, da uzvratim svakom onako kakvo je njegovo delo.
Otk 22:13 Ja sam Alfa i Omega, Prvi i Poslednji, Početak i Svršetak.
Otk 22:14 Blaženi su koji peru svoje haljine, da mogu postići drvo života i da mogu ući u grad na vrata.
Otk 22:15 Napolju su psi i vračari, i bludnici, i ubice, i idolopoklonici, i svi koji vole i čine laž. "

> nego, u redu sto si rekla ovome "hristu" (zar jos ima takvih koji se razbacuju biblijom po forumima - sramota)

Izvinjavam se onima koji su gadljivi na Bibliju, ali hvala Bogu da imamo neki etalon i spoznanje o tome sta su vecne vrednosti i vrline, a sta mane. Baveci se ovakvim vaznim zivotnim pitanjima, prosto je grehota ne konsultovati jos poneke autoritete. Sve u svemu, sa radošću podnosim tu sramotu.

Uzgred, gde je danas Sodoma i Gomora?

"2 Pet 2:6 pa gradove Sodom i Gomor osudi na propast pretvorivši ih u pepeo, i postavi ih za primer budućim bezbožnicima,
2 Pet 2:7 I pravednog Lota, koga je mučio razuzdani život bezakonika, izbavi,
2 Pet 2:8 jer je ovaj pravednik živeći među njima, gledajući i slušajući mučio svoju pravednu dušu iz dana u dan njihovim bezakonim delima,
2 Pet 2:9 to znači da Gospod zna pobožne izbavljati od napasti a nepravedne čuvati za kaznu na dan suda,
2 Pet 2:10 a osobito one koji idu za telom u prljavoj požudi i preziru gospodstvo. "

Opet oprostite na tvrdoj besedi, ali mislim da navedene rečenice nisu za šalu. Uzmimo se u pamet dok je vreme. (I ne ljutite se na mene, nisam ja to rekao već apostol Petar)

> evo znam jednu devojku koja je gej i koja je pesnik, slusa Doorse, potpuno je cool, razumna i osecajna...gej opredeljenje je poremecaj u licnosti, nema drugog objasnjenja

Primetićete simpatičnu kontradikciju u gornjem. Uvek ćemo imati problema ako ih opisujemo kao poremećene, jer nisu svi.
Navedeni kvaliteti uopšte nisu ni bili sporni, mi ih samo ne ohrabrujemo u ovom drugom.

> to postaje pomodarstvo

E, zbog toga se i javljam, jer to sve više uzima maha i tendencija je da se svi naviknu na to i da to postane normalno. Čak cool. Eto recimo kad se Sharon Stone izljubila 45 sec u usta sa obozavateljkom.

> Bok prijatelju Hriste, i "pozdravi" za Hrvatsku???

Eto šta ti je naš čovek, opet me nasmeja. Dotični pozdrav mi je bio cool još u vreme stare Jugoslavije kad smo se svi voleli i slobodno putovali tamo-vamo. I dalje mi je simpatičan.

> Moj najbolji prijatelj je gay.Ja nisam.Njegova zena je bi-sexsualka.Ja to znam

Naveo si lep primer tolerancije. Ali izgleda mi da taj brak opstaje samo zahvaljujući uzajamnim kršenjem zakona o braku.

> Veruj mi ima i onih koji traze ljubav.

Verujem, ali veruj ima različitih vrsta ljubavi - prema deci, roditeljima, braći i sestrama. Jedino je problematična ova nijansa ljubavi telesnije prirode.

I za kraj, nešto što više spada u forum religija ali da ne ostane preskočeno:

> Ako mislis na boga i o bogu onda nemoj koristiti ime njegovog izaslanika

Možda je malo prejako, ali dobro odražava suštinu, a ona je da je Hristos u meni.

Kol 1:27 kojima je Bog hteo da obznani kako je bogata slava ove tajne među mnogobošcima: Hristos u vama, nada na slavu. Kol 1:28 Njega mi objavljujemo stavljajući u srce svakom čoveku i učeći svakog čoveka u svoj mudrosti, da svakog čoveka postavimo savršenim u Hristu.

Inače ime Božijeg Sina je Isus a Hristos mu nije prezime već oznaka da je pomazanik - ispunjen Duhom Svetim za obavljanje Božijeg posla na zemlji.

spazke
22.09.2003., 00:53
Hey girl šta onda kažeš za jedan sadomazo hardcore *******!
Ma šalim se,osim ako stvarno hoćeš henki - penki

spazke
22.09.2003., 00:58
Dobro bre Hriste pa kako te nije sramota.
Pa zar te nisu lepo zakucali za krst ,a ti opet ovde provedaš.
AMIN

Keeper
22.09.2003., 01:11
Dobro bre Hriste pa kako te nije sramota.
Pa zar te nisu lepo zakucali za krst ,a ti opet ovde provedaš.
AMIN

ovo je bas bilo lepo .......
kad nemas pametniji odgovor na "hrista" onda bolje cuti. znam, ni meni se ne svidja takav stav, ali mislim da je u redu sta govori i da bi trebao makar malo da se zamislis, ma koliko ti smetalo :twisted:

22.09.2003., 01:19
Sada ću da se zaprepastim. :shock:
A sada ću stvarno da se zaprepastim :shock: :shock: :shock:
Zvaću decu: Decooooo,decooooooo,decccooo!!!! :x
Pall Mall-- mislite o tome!!

spazke
22.09.2003., 01:31
Izvini keeper, nisam se potpisao u prošloj poruci.
Senilnost jebi ga.Umesto Gost, treba spazke.
Reci fuđiiiiii!!! :twisted: :twisted:

Keeper
22.09.2003., 01:32
Sada ću da se zaprepastim. :shock:
A sada ću stvarno da se zaprepastim :shock: :shock: :shock:
Zvaću decu: Decooooo,decooooooo,decccooo!!!! :x
Pall Mall-- mislite o tome!!

ganja dobro radi, a? :lol: :lol: :lol:

spazke
22.09.2003., 01:39
Droga NE ,bavite se sportom :?: :!:
P.S.
Nije ganja nego gandža nepismeni stvore!!!

Keeper
22.09.2003., 01:46
Izvinjavam se onima koji su gadljivi na Bibliju, ali hvala Bogu da imamo neki etalon i spoznanje o tome sta su vecne vrednosti i vrline, a sta mane. Baveci se ovakvim vaznim zivotnim pitanjima, prosto je grehota ne konsultovati jos poneke autoritete. Sve u svemu, sa radošću podnosim tu sramotu.

> pa dobro, ali da tvoj stav nije mozda previse tvrd i preteran za neke ovakve forme resavanja zivotnih pitanja? ipak je ovo forum gde tinejdzeri medjusobno razgovaraju o problemima, i odjednom PAF! ... biblija, hrist ... ovde slabo ko moze da razume.
nisam gadljiv na bibliju, cak stavise ...

"2 Pet 2:6 pa gradove Sodom i Gomor osudi na propast pretvorivši ih u pepeo, i postavi ih za primer budućim bezbožnicima,
2 Pet 2:8 jer je ovaj pravednik živeći među njima, gledajući i slušajući mučio svoju pravednu dušu iz dana u dan njihovim bezakonim delima,
2 Pet 2:9 to znači da Gospod zna pobožne izbavljati od napasti a nepravedne čuvati za kaznu na dan suda,
2 Pet 2:10 a osobito one koji idu za telom u prljavoj požudi i preziru gospodstvo. "

Opet oprostite na tvrdoj besedi, ali mislim da navedene rečenice nisu za šalu. Uzmimo se u pamet dok je vreme. (I ne ljutite se na mene, nisam ja to rekao već apostol Petar)

> zla je uvek bilo i uvek ce biti, samo se bojim koliko uzima maha. ovaj citat zaista nije za salu. ipak, ko ima oci, videce koliko skrecemo iz jedne u drugu krajnost, u punoj brzini. ono sto je nekad bila "prljava pozuda" danas je normalna stvar podrzavana od okoline neretko. dokle cemo stici tako?
izmedju dve krajnosti, uvek cu izabrati "zlatnu sredinu". bar po pitanju ovakvih stvari gde se treba saziveti u okolinu ali postujuci neke davno zapisane istine koje se pokazuju kao ispravne.

> evo znam jednu devojku koja je gej i koja je pesnik, slusa Doorse, potpuno je cool, razumna i osecajna...gej opredeljenje je poremecaj u licnosti, nema drugog objasnjenja

Primetićete simpatičnu kontradikciju u gornjem. Uvek ćemo imati problema ako ih opisujemo kao poremećene, jer nisu svi.
Navedeni kvaliteti uopšte nisu ni bili sporni, mi ih samo ne ohrabrujemo u ovom drugom.

> htedoh reci da su gej osobe uglavnom iste kao i strejt, osim tog poremecaja telesne prirode. verovatno isto kao i tranvestiti, pedofili ... samo sto je biti gej mnogo bezopasnije nego pedofil.

Verujem, ali veruj ima različitih vrsta ljubavi - prema deci, roditeljima, braći i sestrama. Jedino je problematična ova nijansa ljubavi telesnije prirode.

> Zasto je problematicnija? zato sto je "telesnije" prirode? ... hm.
pretpostavljam da, poput strejt osoba, i homoseksualci traze partnera sto iz zadovoljavanja telesnih potreba, sto iz zadovoljavanja duhovnih. tako da je onda svaka ljubav telesnije prirode problematicna.

Keeper
22.09.2003., 01:48
P.S.
Nije ganja nego gandža nepismeni stvore!!!

u originalu se pise "ganja" a izgovara se "gandza"
PISMENI STVORE :wink:

Spazke
22.09.2003., 02:01
Slušaj ti goalkeeper,TAXI se izgovara TAKSI.Jel jeste-jeste.Znači po tebi moj brat se zove Miksajlo.
Stay cool man i batali više ugljena hidrate 8) 8)

Keeper
22.09.2003., 02:21
Slušaj ti goalkeeper,TAXI se izgovara TAKSI.Jel jeste-jeste.Znači po tebi moj brat se zove Miksajlo.
Stay cool man i batali više ugljena hidrate 8) 8)

ne pricam ja o izgovaranju vec o pisanju.
ti si napisao "FUJI" a po tvome, trebalo bi da se izgovara "FUDJI"
:wink: tako da si i ti ispao "nepismen"
nego, mani se vise TV-a, previse blenes u reklame.
ajd lepo sjasi sa neta, ugasi TV, izadji napolje, udahni vazduh i vrati se
veruj mi, bice nam svima lepse :lol:

spazke
22.09.2003., 02:24
Narode izvinite ako sam nekog uvredio,posebno Hristu želim da kažem,da ne bih hteo da me zbog onoga što sam mu rekao baci u pakao.Ajd pa tako

spazke
22.09.2003., 02:33
veruj mi, bice nam svima lepse :lol:[/quote]

1) nisam napisao FUJI nego FUĐIIII
2) nije ovo TV nego kompjuter
3) nije čudo što nisi gladan,a imaš malu platu, kad toliko jedeš govna

Keeper
22.09.2003., 02:35
veruj mi, bice nam svima lepse :lol:

1) nisam napisao FUJI nego FUĐIIII
2) nije ovo TV nego kompjuter
3) nije čudo što nisi gladan,a imaš malu platu, kad toliko jedeš govna[/quote]

nemam ja platu :wink:
pazi stvarno, "fudji" :lol: :lol: :lol:
izvini, moja greska.
ali opet mislim da si puk'o :wink:

sta, zar na kompjuteru gledas reklame, toliko ne mozes da izdrzis???
:?

Mala roze Maca
23.09.2003., 22:08
> Hm vrlo zanimljiva tematika ali nasilnika ima i medju normalno orjentisanim ljudima mislim po seksualnom opredeljenju.

Slazem se, ali sam to napisao da potenciram problem greha i cemu to vodi. Da se razumemo, ne govorim o ljudima koji mogu biti divni, vec o grehu koji razara polako i sigurno njihov karakter i integritet.
Recimo alkoholizam. Covek moze biti divna drugarčina i da postane nasilan i problematičan. Ili recimo uzmimo drogu. Kada to uzme maha, kazite na sta je sve spreman samo da bi dosao do para i fiksa? Neki su jace volje i vise se kontrolisu pa se duze odrze, ali poenta je ista.
Inace za njih imam vrlo razumevanja, cak sam se molio sa jednim koji je bio vrlo vezan time i posvedocio mi je nakon par godina da to vise nije radio.
Ko moze da prestane, a nece neka ne ocekuje resenje (slobodna volja sto bi neki na forumu rekli), ali ko bi prestao, ali ne moze sam, e tu vec Bog moze i pomaze.

> nazalost mi neznamo kada ko ide u pakao ili raj.

Slazem se, ali poenta nije u kada već ko. Postoje neki kriterijumi. Kao sto je Jovan Bogoslov imao otkrivenje Isusa Hrista gde mu je receno: "Otk 22:11 Nepravednik neka i dalje čini nepravdu, nečisti neka se i dalje kalja, a pravednik neka i dalje čini pravednost, i sveti neka se i dalje osvećuje.
Otk 22:12 Vidi, dolazim ubrzo, i plata moja ide sa mnom, da uzvratim svakom onako kakvo je njegovo delo.
Otk 22:13 Ja sam Alfa i Omega, Prvi i Poslednji, Početak i Svršetak.
Otk 22:14 Blaženi su koji peru svoje haljine, da mogu postići drvo života i da mogu ući u grad na vrata.
Otk 22:15 Napolju su psi i vračari, i bludnici, i ubice, i idolopoklonici, i svi koji vole i čine laž. "

> nego, u redu sto si rekla ovome "hristu" (zar jos ima takvih koji se razbacuju biblijom po forumima - sramota)

> to postaje pomodarstvo

E, zbog toga se i javljam, jer to sve više uzima maha i tendencija je da se svi naviknu na to i da to postane normalno. Čak cool. Eto recimo kad se Sharon Stone izljubila 45 sec u usta sa obozavateljkom.

> Bok prijatelju Hriste, i "pozdravi" za Hrvatsku???

Eto šta ti je naš čovek, opet me nasmeja. Dotični pozdrav mi je bio cool još u vreme stare Jugoslavije kad smo se svi voleli i slobodno putovali tamo-vamo. I dalje mi je simpatičan.

> Moj najbolji prijatelj je gay.Ja nisam.Njegova zena je bi-sexsualka.Ja to znam

Naveo si lep primer tolerancije. Ali izgleda mi da taj brak opstaje samo zahvaljujući uzajamnim kršenjem zakona o braku.

I za kraj, nešto što više spada u forum religija ali da ne ostane preskočeno:

> Ako mislis na boga i o bogu onda nemoj koristiti ime njegovog izaslanika

Možda je malo prejako, ali dobro odražava suštinu, a ona je da je Hristos u meni.

Kol 1:27 kojima je Bog hteo da obznani kako je bogata slava ove tajne među mnogobošcima: Hristos u vama, nada na slavu. Kol 1:28 Njega mi objavljujemo stavljajući u srce svakom čoveku i učeći svakog čoveka u svoj mudrosti, da svakog čoveka postavimo savršenim u Hristu.

Inače ime Božijeg Sina je Isus a Hristos mu nije prezime već oznaka da je pomazanik - ispunjen Duhom Svetim za obavljanje Božijeg posla na zemlji.
dobro jesmo li rekli dosta tih tvojih citata!ok ako ti verujes u boga,ali sta ako ja ne verujem ili ako sam druge vere.pa nije ti ovo tema za ta pisanija.idi na religiju pa pisi mi ovde pisemo o necemu drugom a ne da ti sad otvoris svoju malu knjizicu i prepisujes

Keeper
23.09.2003., 22:27
mala roze maco, smiri se, malo tolerancije :wink:
hriscanstvo je tolerantna religija, kao i vecina ostalih, ne bi smela da ti smeta biblija ma koje da si vere (jedino ako nisi u islamu :wink: )
ni ja ne volim citate iz biblije svuda (vise volim sam da ih citam) ali kad su vec tu pred tvojim nosom onda ih bolje procitaj :lol:

Courtney
24.09.2003., 10:37
P.S.
Nije ganja nego gandža nepismeni stvore!!!Dodje covek kod svestenika da mu krsti dete i ovaj sad pita;"Pa dobro koje ste ime odabrali?"A covek kaze:"Drogan".I ovaj sad pa kako Drogan,valjda Dragan,a covek:"Ma Drogan ti je sad najpopularnije ime.Jes video reklame:IGRAJ ZA ZIVOT DROGANE!!!" :lol: :lol: :lol:

Alexxandar
24.09.2003., 16:48
http://home.drenik.net/majaa/content2.gif http://home.drenik.net/majaa/content2.gif http://home.drenik.net/majaa/content2.gif
__________________________________________________ _
Proslava mog stotog posta :wink: http://home.drenik.net/majaa/line3/grupa.gifhttp://home.drenik.net/majaa/line3/zurka.gif

Crazy Girl
24.09.2003., 17:16
NEBIH SE UOPSTE SUPROTSTAVILA SVOJOJ DRUGARICI/DRUGU,IMALI BI MOJU PODRSKU JER SMATRAM DA SVAKO IMA PRAVO DA BUDE STA HOCE I SA KIM HOCE.NEMOZE NIKO DA TI NAMETNE SVOJA RAZMISLJANJA SAMO ZATO STO MISLI DA JE U PRAVU!VELIKI POZDRAV OD ANJE!

Mala roze Maca
24.09.2003., 18:52
ma nemam ja nista protiv hriscanstva-taman posla i imam tolerancije na izvoz-manje vise.ali bre nek prestane da se tu nesto pravi pametan sa tim citatima

Corey
24.09.2003., 21:08
http://home.drenik.net/majaa/content2.gif http://home.drenik.net/majaa/content2.gif http://home.drenik.net/majaa/content2.gif
Proslava mog stotog posta :wink: http://home.drenik.net/majaa/line3/grupa.gifhttp://home.drenik.net/majaa/line3/zurka.gifE da ja nisam slavio mojih 100 postova
http://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/68.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/69.gifhttp://home.drenik.net/majaa/gubavci.gifhttp://www.benchmark.co.yu/forum/images/smiles/smackbum.gifhttp://www.benchmark.co.yu/forum/images/smiles/smoke.gif

JaH_G|rL
24.09.2003., 21:40
Proslava mog stotog posta :wink: http://home.drenik.net/majaa/line3/grupa.gifhttp://home.drenik.net/majaa/line3/zurka.gifE da ja nisam slavio mojih 100 postova
http://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/68.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/69.gifhttp://home.drenik.net/majaa/gubavci.gifhttp://www.benchmark.co.yu/forum/images/smiles/smackbum.gifhttp://www.benchmark.co.yu/forum/images/smiles/smoke.gif
Pa ti ih imash i preko hiljadu...bilo bi suludo slaviti svaki stoti 8)

fizio
25.09.2003., 12:23
Svidja mi se sto ``Hmmm....gej`` ima veze sa hriscanstvom.

Courtney
25.09.2003., 19:19
Ovako:ja predlazem svima kojima su gayevi bolesni,nerazumljivi itd. da pogledaju film "Sex revelations"(ne znam kako se zove na srpskom).To je jedan od onih filmva koji menjaju zivote,ili bar stavove... :wink:

Alexxandar
25.09.2003., 20:50
E ja predlazem svim hriscanima da pogledaju film "Dogma" ima interesantnih shavtanja pojmova.U opste stavova o religiji homoseksulacima SVEMU a i film je urnebesan.

ami
26.09.2003., 16:31
Zavisi od toga koliko mi je dobar drug/drugarica i ako je drugarica vazno je da me nestartuje.Ako me startuje nema druzenja :!: :shock:

myst
27.09.2003., 12:18
STA JOS UVEK SE GADJATE SA BIBLIJOM I BOGOM. TO JE NAJVECA MOGUCA GLUPOST KOJU RADITE. PRVO BOGA BOLI UVO ZA POJEDINCA PA CAK I ZA SVE OMANJE NARODE GRUPE ITD. TAKO MU JE SVEJEDNO DA LI JE NEKO GAY ILI NE. ONO STO BOGU TREBA JE DA NEGDE POZADI U NASIM UMOVIMA MI VERUJEMO U NJEGA JER PROSTO AKO NE VERUJES U NJEGA ON NE POSTOJI PREMA TOME POENTA OVOGA JE PONASAJ SE U SKLADU SA DRUSTVENIM PRAVILIMA I NORMAMA, BUDI PRISTOJAN I TAKO JE ONDA SVEJEDNO DA LI SI GAY ILI NE I VERUJ SAMO U SEBE. 8)

Keeper
27.09.2003., 12:42
STA JOS UVEK SE GADJATE SA BIBLIJOM I BOGOM. TO JE NAJVECA MOGUCA GLUPOST KOJU RADITE. PRVO BOGA BOLI UVO ZA POJEDINCA PA CAK I ZA SVE OMANJE NARODE GRUPE ITD. TAKO MU JE SVEJEDNO DA LI JE NEKO GAY ILI NE. ONO STO BOGU TREBA JE DA NEGDE POZADI U NASIM UMOVIMA MI VERUJEMO U NJEGA JER PROSTO AKO NE VERUJES U NJEGA ON NE POSTOJI PREMA TOME POENTA OVOGA JE PONASAJ SE U SKLADU SA DRUSTVENIM PRAVILIMA I NORMAMA, BUDI PRISTOJAN I TAKO JE ONDA SVEJEDNO DA LI SI GAY ILI NE I VERUJ SAMO U SEBE. 8)

'ajd ne lupetaj zivota ti .....

JaH_G|rL
27.09.2003., 14:50
Ljudi...aj se malo smirite stvarno sa Biblijom i Bogom jer je prevashodno pitanje bilo kako biste VI reagovali... 8)

Чупи НС
17.03.2005., 12:40
Јесте да си рекла да не даје одговоре тип убио бих гал, али бих га жешће изударао. Пошто су педери особе које највише мрзим ја немам шта са њима да причам, тако да би потпуна обустава комуникације била неминовна. Ја немам ништа против њих у холандији, свеједно ће Амстердам завршити као Содома и Гомора, али када их видим... Једна од најбоњих ствари која се десила у последњих 15 година у нашој земљи је била када су пребили педере на парад. Педери напоље

joGooOOD
17.03.2005., 18:55
povrsno...naravno da bih nastavila da se druzim ali pod uslovom(ako je ortakinja)da joj ja u oko ne zapadam :shock: :x a ako je drug...heh,volela bih da se zaebavam kao u will & grace :P

wild_child
17.03.2005., 19:44
Јесте да си рекла да не даје одговоре тип убио бих гал, али бих га жешће изударао. Пошто су педери особе које највише мрзим ја немам шта са њима да причам, тако да би потпуна обустава комуникације била неминовна. Ја немам ништа против њих у холандији, свеједно ће Амстердам завршити као Содома и Гомора, али када их видим... Једна од најбоњих ствари која се десила у последњих 15 година у нашој земљи је била када су пребили педере на парад. Педери напоље

Dabogda ti sin bio peder seljacino zatucana.

DJ_MaRe
17.03.2005., 19:46
hm, nemoj moderatorski prut da radi... :?

wild_child
17.03.2005., 19:54
hm, nemoj moderatorski prut da radi... :?

Sorry....ali ne mogu da verujem da u 21-om veku postoje ljudi ovako uskih i konzervativnih shvatanja........netju vise

Чупи НС
17.03.2005., 21:41
Двадесетпрви век је век тоталног уништења моралних вредности! Ја у њима видим директно угрожавање мојих интереса и због тога желим да их уништим (потпуно природан процес). Не видим да је природно то што су људи смислили пре 30 година. Разум ја људе који имају хормонски поремећај, али мислим да је већина људи пало под утицај медија. А шта нам је ХХI век уопште донео? Само ратове и нове болести!!!

Corey
17.03.2005., 21:50
Ono što je najgore što ih sve više podžavaju zbog propagande koju nam TV šalje,posebno Amerika svojim serijama tipa Vil i Grejs i Korak Napred(Recite šta hoćete ali oni tipovi su mi 100% pederi).

Tinar
17.03.2005., 21:53
Homosexualizam nije bolest, kao ni hetero. OH MY GOOD!!! :roll: Wild_child, potpuno te podrzavam.

wild_child
17.03.2005., 22:00
Двадесетпрви век је век тоталног уништења моралних вредности! Ја у њима видим директно угрожавање мојих интереса и због тога желим да их уништим (потпуно природан процес). Не видим да је природно то што су људи смислили пре 30 година. Разум ја људе који имају хормонски поремећај, али мислим да је већина људи пало под утицај медија. А шта нам је ХХI век уопште донео? Само ратове и нове болести!!!

A ti znash pouzdano da je homosexualizam "IZMISHLJEN" pre 30 godina?
Razumesh ljude koji imaju hormonski poremecaj ali bi ih ipak premlatio i isterao iz Srbije.Ajde onda nakon pedera da proteramo sve invalide.Nakon invalida poremecene.......jer bozhe moj mi zelimo i trebamo cistu i netaknutu zemlju Srbiju...oni nam sam "ugrozavaju interese".
Da by the way...tebi pederi ugrozavaju interese....zanimljivo bogami....
21-i vek nije doneo nista sto nije i pre postojalo........ratovi,beda i bolesti sve je to tinjalo i haralo zemljom i pre mnogo vekova....
Slabi su ti argumenti mnogo.....

wild_child
17.03.2005., 22:10
Jeste da ih poslednjih godina neshto nije bilo,od onog puta kad je parada pala na subotu,kada su i zvezda i partizan i rad igrali u Beogradu utakmicu,i kada su se svi navijaci/huligani po povratku sa stadiona malo "druzili" sa pederima......

Za ovakve komentare nemam reci....sve bih ja vas malo u cosak pa udri palicom da vidite kako je to biti ugrozhen i nemocan!

Tinar
17.03.2005., 22:12

Za ovakve komentare nemam reci....sve bih ja vas malo u cosak pa udri palicom da vidite kako je to biti ugrozhen i nemocan!
Napred wild_child!!!!!!! :twisted:

hit
17.03.2005., 23:18
e ovako stvari stoje, pederi mrs na neko izolovano i hermeticki zatvoreno ostrvo pa se tamo jebite, a lezbejke, mlade dame, molim vas ostanite, protiv vas nemam apsolutno nista. mislim, sto neko rece, nije to prirodno, to jednostavno nije prirodno da muskarci kao jaci pol budu feminizirani i nezni i medjusobno se maze i FUJ! priroda je stvorila dva pola kod svih bica da bi se razmnozavali, a da bi do toga doslo, oba pola moraju imati interesovanja samo za onaj suprotni. i to je nemoguce kad kazu "ja sam jednostavno takav rodjen". niko nije tako rodjen jer to priroda nemoze da stvori, to je suprotno svim zakonima. to je neki spoljni uticaj i to se sve vise siri. uzas. moramo se boriti protiv toga i kraj. pa covece, sve ih je vise ovde, preplavise forum...
sto se tice lezbejki nemam bas nista protiv. zenama je u prirodi da budu nezniji pol, te prema tome kad ih vidis zajedno neizgleda bolesno i previse neprirodno i na kraju, to i nije tako lose.

Tinar
17.03.2005., 23:21
e ovako stvari stoje, pederi mrs na neko izolovano i hermeticki zatvoreno ostrvo pa se tamo *, a lezbejke, mlade dame, molim vas ostanite, protiv vas nemam apsolutno nista. mislim, sto neko rece, nije to prirodno, to jednostavno nije prirodno da muskarci kao jaci pol budu feminizirani i nezni i medjusobno se maze i FUJ! priroda je stvorila dva pola kod svih bica da bi se razmnozavali, a da bi do toga doslo, oba pola moraju imati interesovanja samo za onaj suprotni. i to je nemoguce kad kazu "ja sam jednostavno takav rodjen". niko nije tako rodjen jer to priroda nemoze da stvori, to je suprotno svim zakonima. to je neki spoljni uticaj i to se sve vise siri. uzas. moramo se boriti protiv toga i kraj. pa covece, sve ih je vise ovde, preplavise forum...
sto se tice lezbejki nemam bas nista protiv. zenama je u prirodi da budu nezniji pol, te prema tome kad ih vidis zajedno neizgleda bolesno i previse neprirodno i na kraju, to i nije tako lose.
Daleko od toga da su svi gejevi isfeminizirani. Za neke se chak i ne zna. Imaju zenu i decu da se ne bi saznalo. Nema to veze... A zashto lezbejkama da? Pa one "pate" od iste "bolesti". :roll: Zashto jednostavno ne pustite druge ljude da zive kako hoce. Ako to na tebe ne utiche, shta te zabole...

hit
17.03.2005., 23:23

A ti znash pouzdano da je homosexualizam "IZMISHLJEN" pre 30 godina?
Razumesh ljude koji imaju hormonski poremecaj ali bi ih ipak premlatio i isterao iz Srbije.Ajde onda nakon pedera da proteramo sve invalide.Nakon invalida poremecene.......jer bozhe moj mi zelimo i trebamo cistu i netaknutu zemlju Srbiju...oni nam sam "ugrozavaju interese".
Da by the way...tebi pederi ugrozavaju interese....zanimljivo bogami....
21-i vek nije doneo nista sto nije i pre postojalo........ratovi,beda i bolesti sve je to tinjalo i haralo zemljom i pre mnogo vekova....Slabi su ti argumenti mnogo.....

jos su stari rimljani bili gejevi, cisto za informaciju. i oni su prvi zapoceli sirenje te najgore bolesti i to im je najveca mana, sobzirom da su bili jaka imperija. sta im je to trebalo... ali opet, to su bili oni jadnici, poremeceni vladari, oni su ipak manjina...

hit
17.03.2005., 23:30
e ovako stvari stoje, pederi mrs na neko izolovano i hermeticki zatvoreno ostrvo pa se tamo *, a lezbejke, mlade dame, molim vas ostanite, protiv vas nemam apsolutno nista. mislim, sto neko rece, nije to prirodno, to jednostavno nije prirodno da muskarci kao jaci pol budu feminizirani i nezni i medjusobno se maze i FUJ! priroda je stvorila dva pola kod svih bica da bi se razmnozavali, a da bi do toga doslo, oba pola moraju imati interesovanja samo za onaj suprotni. i to je nemoguce kad kazu "ja sam jednostavno takav rodjen". niko nije tako rodjen jer to priroda nemoze da stvori, to je suprotno svim zakonima. to je neki spoljni uticaj i to se sve vise siri. uzas. moramo se boriti protiv toga i kraj. pa covece, sve ih je vise ovde, preplavise forum...
Daleko od toga da su svi gejevi isfeminizirani. Za neke se chak i ne zna. Imaju zenu i decu da se ne bi saznalo. Nema to veze... A zashto lezbejkama da? Pa one "pate" od iste "bolesti". :roll: Zashto jednostavno ne pustite druge ljude da zive kako hoce. Ako to na tebe ne utiche, shta te zabole...

ali oni su se toliko namnozili, sve cesce ih vidjas po ulicama... i uopste nije prijatan prizor kad vidis dva muskarca kako se drze za ruke i ljube. to je haos, opsta poremecenost, jos i ako nam se u vladu uvuku takvi, pa kuda ide ovaj svet? i sad, dobro bi bilo skloniti ih negde van, izolovati od ostalih, jer je ostalima to gadno. a opet, problem je sto ce se oni opet nastaviti da se sire po svetu. i to je najveci problem koji vodi u nenormalnost.
a sto se tice lezbejki, njih uopste nije gadno videti zajedno. bar za mene je tako. a sad pitam i tebe, da li ti je?

wild_child
18.03.2005., 08:18
A lezbejke ti ne smetaju a?
Pederi vam smetaju a lezbejke vas pale a?
Znaci dobro je sve ono sto vam dizhe onu stvar ali pederi vas ugrozavaju?

Pre svega ljudi se radjaju sa homosexalizmom,mozda bi trebao da pogledas koju naucnu i obrazovnu emisiju (nadam se da tvoj macho mozak zna sta je to)i da naucis kako i sta odredjuje ovu " bolest".
Ajde da te ustedim truda.
Homosexualizam odredjuje isti gen koji uzrokuje i levake.Samo sto ako dodje do prekomernog lucenja te zlezde onda dobijes extremniji slucaj tj homosexualca.
Znaci ako su pederi losi i protiv prirode onda su i svi ljudi koji pisu levom rukom.
Pa lepo sam ja rekla....prvo oteramo pedere,onda invalide i retardirane i dobijemo cistu macho zemlju Srbiju....

wild_child
18.03.2005., 08:22
ali oni su se toliko namnozili, sve cesce ih vidjas po ulicama... i uopste nije prijatan prizor kad vidis dva muskarca kako se drze za ruke i ljube. to je haos, opsta poremecenost, jos i ako nam se u vladu uvuku takvi, pa kuda ide ovaj svet? i sad, dobro bi bilo skloniti ih negde van, izolovati od ostalih, jer je ostalima to gadno. a opet, problem je sto ce se oni opet nastaviti da se sire po svetu. i to je najveci problem koji vodi u nenormalnost.
a sto se tice lezbejki, njih uopste nije gadno videti zajedno. bar za mene je tako. a sad pitam i tebe, da li ti je?

Pa mozda tebi nije prijatan,meni je tako svejedno.Ako njnima prija nek se vole....njihovo pravo.Svi se pozivate na neki moral i demokratiju a ustvari zivite u srednjem veku.
Joj zamisli da nam se pederi uvuku u vladu....strasno.A nasa vlada i politicki vrh je inace cist i od bozanske ruke stvoren...uh uh da da,...ne daj boze da nesto poremeti nas demokratski stil zivota,....

Slusaj ja nemam nista protiv da prihvatim tvoje misljenje ali daj mi covece neke argumente.
Tvoji jedini argumenti su da je to gadno videti....?
To je tvoj licni problem ne nash.....
Jedan savet.Ako ne znash nista o temi nemoj se meshati pusti one koji ipak nesto znaju i rezonuju da ti objasne.....

Master_Chief
18.03.2005., 13:43
A lezbejke ti ne smetaju a?
Pederi vam smetaju a lezbejke vas pale a?
Znaci dobro je sve ono sto vam dizhe onu stvar ali pederi vas ugrozavaju?

Pre svega ljudi se radjaju sa homosexalizmom,mozda bi trebao da pogledas koju naucnu i obrazovnu emisiju (nadam se da tvoj macho mozak zna sta je to)i da naucis kako i sta odredjuje ovu " bolest".
Ajde da te ustedim truda.
Homosexualizam odredjuje isti gen koji uzrokuje i levake.Samo sto ako dodje do prekomernog lucenja te zlezde onda dobijes extremniji slucaj tj homosexualca.
Znaci ako su pederi losi i protiv prirode onda su i svi ljudi koji pisu levom rukom.
Pa lepo sam ja rekla....prvo oteramo pedere,onda invalide i retardirane i dobijemo cistu macho zemlju Srbiju....
Pederi su sramota za musku populaciju....mark my words!

laura87
18.03.2005., 13:58
Pa sta ako je neko gej ili lezbejka,ja ih ne kapiram,ali ako je njima lepo-neka ih.Ja jos nisam videla da oni nekog ugrozavaju-ovi sto ih mrze...mozda se plase pomisli da ih neko istog pola privlaci,pa se na taj nacin sto ih pljuju brane od toga...

N_ToNx
18.03.2005., 14:24
Nervira me kad se eksponiraju u javnosti i traze svoja prava.Neka rade sta hoce u svom stanu,ali ne moram da ih gledam kako razmenjuju neznosti na ulici i prave gej parade.

Kad_LupimLupim
18.03.2005., 15:48
E, TO!

Чупи НС
18.03.2005., 19:42
Да ли је то неки избрисао моју поруку?!!!

Sasha85
18.03.2005., 19:54
Ni MaRe ni ja nismo nista dirali...
Pogledaj na prethodnoj strani... Ili prilikom citiranja da ti ne zalutaju izmedju redova...

DJ_MaRe
18.03.2005., 19:55
Да ли је то неки избрисао моју поруку?!!!Niko ti nije nista dirao, sigurno je nisi ni poslao... ili si napisao nesto krajnje neprimerno pa je admin licno maknuo...

hit
18.03.2005., 21:34
Nervira me kad se eksponiraju u javnosti i traze svoja prava.Neka rade sta hoce u svom stanu,ali ne moram da ih gledam kako razmenjuju neznosti na ulici i prave gej parade.

e upravo o tome pricam. to su nenormalnosti. kao na primer, narkomani. zamisli da gledas svuda po ulici kako se ljudi bodu u vene. neka svoje privatne nenormalnosti ostave za kucu i neka ih, ako se vole neka im to, meni licno neskodi dok se distanciraju od mene. na kraju, sta im fali da se malo susdrze u javnosti. a da nepricamo o onome sto neko rece, to je sramota za musku populaciju.

why not smile
18.03.2005., 21:41
wild child stvarno si upravu.
citam ovo ovde i prosto ne verujem kako neko moze tako da razmislja.i ne neko,nego mnogi. :shock:

LPhoklica
18.03.2005., 21:56
Najveća opasnost u celoj ovoj priči su upravo oni koji ih ne vole i to pokazuju divljaštvom. Oni su zapravo ti koji mogu da naprave mnogo više štete od jednog homoseksualca...Oni imaju bedan izgovor za to zašto bi da ih biju, često su neobavešteni i zato predstavljaju jedan veliki problem celog društva.

wild_child
18.03.2005., 21:58
Najveća opasnost u celoj ovoj priči su upravo oni koji ih ne vole i to pokazuju divljaštvom. Oni su zapravo ti koji mogu da naprave mnogo više štete od jednog homoseksualca...

Slazem se.

hit
18.03.2005., 22:06
nebih nikoga tuko zbog toga, jel su oni ipak ljudi, majku mu. moj moto: resiti stvari mirnim putem, diplomatija

LPhoklica
18.03.2005., 22:14
nebih nikoga tuko zbog toga, jel su oni ipak ljudi, majku mu. moj moto: resiti stvari mirnim putem, diplomatija
Da, ali da li ćeš ih zbog seksualnog opredeljenja diskriminisati?

hit
18.03.2005., 22:23
pa... da :D salim se, ma nemam pojma. samo... samo keep them away!

Tinar
18.03.2005., 23:44
Mnogi kazu da nije prirodno biti homosexualac. Zato shto je vecina hetero? Nije bash neki argument. Ja se slazem s'tim da ne treba toliko da se eksponiraju i da traze neka prava. Mislim, oni imaju ista prava kao i svi ostali. :roll: Ono shto neko radi u kreveti nije moja stvar. Ni mene ne raduje chinjenica da ima geyeva (mislim, to ide meni na shtetu :roll: ) ali ako je tako, moram da se pomirim sa sudbinom. I chinjenica da ima sve vishe geyeva je netachna, poshto se sada oni tek otkrivaju. Pre su bili zamaskirani. Eh, kad bi samo znali ko je sve bio gey. Evo Oskar Vajld, na primer. Nasilje nije nikakvo reshenje (ako je ono uopshte potrebno). Ne volim tu netrpeljivost. To shto je neko gey ne menja njegovu lichnost. Meni je najvaznije kakva je neka osoba. I to za lezbejka, slazem se sa wild_child. Ono shto pali mushkarce je super. :roll: Vidish da se dve devojke ljube i vataju, digne ti se djole i zezanje!!!
@hit
Meni nije odvratno ni da vidim kako se ljube dva mushkarca ili dve zene. Nishta ne osecam prema tom "chinu"... To je ljubav, nije vazno u kom je obliku... :wink:

Чупи НС
19.03.2005., 11:13
Наравно да нису нормални. Па нормалност се одређује већином, тако да они могу сви лепо да оду у Холандију и тамо буду већина, а онда ће доживети судбину Содоме и Гоморе! Не знам, можда и нисам послао ону поруку (слао сам у фрци па је могуће да сам раније искључио оперу, али сигурно нисам написао нешто због чега би админ реаговао). Сада не знам шта сам последње писао, тако де се извињавам ако поновим нешто. Људи са хормонским поремећајем ми не сметају, али овуи савремени педери ми сметају. Проблем, је у томе што познати људи постају (глуме) педери само збогновца, да би таквим ликовима као што сте ви увукли у главу да је то нормално, а неки ликови ће то и послати и онда одосмо у * глобализам. НЕЋУ ДА ЈЕДЕМ У МЕКУ И РАДИМ У ЏЕНЕРАЛ МОТОРСУ

LPhoklica
19.03.2005., 15:45
НЕЋУ ДА ЈЕДЕМ У МЕКУ И РАДИМ У ЏЕНЕРАЛ МОТОРСУ
Ne moraš, završi dobru školu pa radi šta hoćeš
..nema to veze sa homoseksulaclima (već sa obrazovanjem, vezom i sposobnošću).
homoseksulaci te ne ugožavaju, zato se nemoj njima previše baviti...

joGooOOD
19.03.2005., 15:55
Mnogi kazu da nije prirodno biti homosexualac. Zato shto je vecina hetero? Nije bash neki argument. Ja se slazem s'tim da ne treba toliko da se eksponiraju i da traze neka prava. Mislim, oni imaju ista prava kao i svi ostali. :roll: Ono shto neko radi u kreveti nije moja stvar. Ni mene ne raduje chinjenica da ima geyeva (mislim, to ide meni na shtetu :roll: ) ali ako je tako, moram da se pomirim sa sudbinom. I chinjenica da ima sve vishe geyeva je netachna, poshto se sada oni tek otkrivaju. Pre su bili zamaskirani. Eh, kad bi samo znali ko je sve bio gey. Evo Oskar Vajld, na primer. Nasilje nije nikakvo reshenje (ako je ono uopshte potrebno). Ne volim tu netrpeljivost. To shto je neko gey ne menja njegovu lichnost. Meni je najvaznije kakva je neka osoba. I to za lezbejka, slazem se sa wild_child. Ono shto pali mushkarce je super. :roll: Vidish da se dve devojke ljube i vataju, digne ti se djole i zezanje!!!
@hit
Meni nije odvratno ni da vidim kako se ljube dva mushkarca ili dve zene. Nishta ne osecam prema tom "chinu"... To je ljubav, nije vazno u kom je obliku... :wink:

slazem,se...josh se homosexualizam otkrio u staroj grckoj a i bez sumnje je bio i u starom egiptu!
josh nesto...i mene nervira taj predrasud kao extra je (naravno muskima)videti ribe kako se vataju a pedere proterivaju iz kulturnog drustva...sve je to enjaza! :!:

Чупи НС
19.03.2005., 18:52
Ма ја бих и лезбејке протерао у Холандију. Шта мени треба да видим две девојке како се љубе?!! Мени је то одвратно! мислим да онда нисам написао узрочно-последични шит. Педери уништавају породицу као стуб друштва и на тај начин олакшавају глобалистима да нас све покоре и убаце на м у главу та њихова *. Када нам то ураде онда ћемо сви јести у Меку и радити у Џенерал Моторсу, а ја НЕЋУ ДА ЈЕДЕМ У МЕКУ И РАДИМ У ЏЕНЕРАЛ МОТОРСУ. Погледај САД где им ј ето успело. Ако се добро школујеш (што ја бар покушавам да урадим) запиослиш се у некој компанији, по могућству мултионационалки и будеш само један шраф у огромној машинерији за унуиштавање свега!!! Наравно да ово није једини начин како уништавају породицу, има их још много ...

hit
19.03.2005., 19:11
@hit

pa dobro... blago tebi u svakom slucaju. imuna si na te stvari :wink:

wild_child
19.03.2005., 20:05
Ма ја бих и лезбејке протерао у Холандију. Шта мени треба да видим две девојке како се љубе?!! Мени је то одвратно! мислим да онда нисам написао узрочно-последични шит. Педери уништавају породицу као стуб друштва и на тај начин олакшавају глобалистима да нас све покоре и убаце на м у главу та њихова *. Када нам то ураде онда ћемо сви јести у Меку и радити у Џенерал Моторсу, а ја НЕЋУ ДА ЈЕДЕМ У МЕКУ И РАДИМ У ЏЕНЕРАЛ МОТОРСУ. Погледај САД где им ј ето успело. Ако се добро школујеш (што ја бар покушавам да урадим) запиослиш се у некој компанији, по могућству мултионационалки и будеш само један шраф у огромној машинерији за унуиштавање свега!!! Наравно да ово није једини начин како уништавају породицу, има их још много ...

Ljudi na tebe mogu da uticu onoliko koliko im dozvolis.................Gledas previse filmova dete,vrati se u realnost!

joGooOOD
19.03.2005., 23:37
previshe to crno-belo gledash chupi,za pocetak jeste to da niko na tebe nece uticati ako im to nedozvolish...a josh zamoisli kako bi mogla da se zezash sa takvim ortacima./...bruka 8)

wild_child
20.03.2005., 09:13
previshe to crno-belo gledash chupi,za pocetak jeste to da niko na tebe nece uticati ako im to nedozvolish...a josh zamoisli kako bi mogla da se zezash sa takvim ortacima./...bruka 8)

**** je musko koliko sam ja shvatila..

hit
20.03.2005., 14:40
e ovo se zove neprijatna tisina.....

mario80
20.03.2005., 18:13
i oni su ljudi...kadkad znaju da budu bolji sagovornici nego drugi! ali samo intelektualci. :idea:

Чупи НС
20.03.2005., 23:09
Да, никако да написем молбу админу... Не знам да ли сте радили оне тестове у којима 98% људи дају исте одговоре? Ако нисте могао бих их поставити овде, па да видите како други итекако могу утицати на вас. Само погледајте шта ми носимо, одећу америчких фармера!!!

joGooOOD
20.03.2005., 23:47

**** je musko koliko sam ja shvatila..

hmm....zanimljivo :lol: ja sam se nesto istripovala :lol: 8) sorry ****

wild_child
21.03.2005., 14:32
Да, никако да написем молбу админу... Не знам да ли сте радили оне тестове у којима 98% људи дају исте одговоре? Ако нисте могао бих их поставити овде, па да видите како други итекако могу утицати на вас. Само погледајте шта ми носимо, одећу америчких фармера!!!

Pa hmm...ja ne znam da li su martine i korseti odeca americkih farmera/ki.
A sta treba da nosimo,opanke i sajkacu?

Чупи НС
21.03.2005., 14:51
Шта им вали, па дедови су ти их носили (ту и ја грешим, и ја сам ту дошао под њихов утицај)? А мартине су војне практично чизме, тако да ме одмах асоцирају на уништење и убијање и спаљивање и клање и све што носи рат :( Да не говорим за шта се користе мартине са којекаквим ојачањима данас... Био сам ја на доста таквих журки....

wild_child
21.03.2005., 14:59
Шта им вали, па дедови су ти их носили (ту и ја грешим, и ја сам ту дошао под њихов утицај)? А мартине су војне практично чизме, тако да ме одмах асоцирају на уништење и убијање и спаљивање и клање и све што носи рат :( Да не говорим за шта се користе мартине са којекаквим ојачањима данас... Био сам ја на доста таквих журки....

Cudno kako se ti sablaznjavas na takve stvari s obzirom na tvoj ubi ubi pedera stav.....licemerno ako mene pitas.....

N_ToNx
21.03.2005., 21:29
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Чупи НС
22.03.2005., 16:31
Не, ја говорим о томе да не желим да их видим, убајање код мене имам сасвим другачије значење, више као бојкот. Ја сам страшно мирољубиво створење, не бих могао ни животињу ударити, а не нешто више... Ипак мораш признати да су мартинке војна обућа, америчка војна обућа, у којој су њихови војници убијали стотине хиљада недужних људи :roll:

tanja_cudo
22.03.2005., 17:42
Ja imam druga koji je gay i to mi uopste ne smeta! Decko je ok i ponasa se potpuno normalno! Ipak biti gay je nesto sto ti ne mozes da potisnes, cak ni da pokusas to je nemoguce! Ako ti stvarno to toliko smeta, onda jedino da objasnis njoj/njemu kako se osecas ali da ih ne povredis! I oni su ljudi! U Srbiji bi stvarno trebali da preduzme nesto po pitanju maltretiranja gay ljidi jer u drugim Evropskim zemljama je to ok!!!!!!!!!!

wild_child
22.03.2005., 19:24
Не, ја говорим о томе да не желим да их видим, убајање код мене имам сасвим другачије значење, више као бојкот. Ја сам страшно мирољубиво створење, не бих могао ни животињу ударити, а не нешто више... Ипак мораш признати да су мартинке војна обућа, америчка војна обућа, у којој су њихови војници убијали стотине хиљада недужних људи :roll:

Opet pricas o stvarima u koje se ne razumes.Martine nisu i nikada nisu bile vojnicka obuca,niti su ih vojnici ikada nosili!!
DOKTOR KLAUS MARTENS POVREDIO JE NOGU NA SKIJANJU PA JE SA DRUGOM HERBERTOM FLICKOM IZMISLIO CIPELU SA GUMENIM DJONOM I VISOKOM SARI. DALJE RAZVIJAJU CIPELU DA IMA VAZDUSNI DJON BLA,BLA,BLA,BLA
01.06.1940 IZBACUJU PRVI MODEL DR.MARTENS 1460 KOJI JE "KULTNI"
NAOVAMO MARTINKE SU SIMBOL CITIRAM "NEZAVISNOSTI,UNIKATNOSTI(JEDINSTVENOSTI) I INDIVIDUALNOSTI.
U prevodu,Dr Marteens cizme,su ortopedski ispravne cizme napravljene u sasvim druge svrhe.

Sad pricas o miroljubivosti a prethodne 2 strane si se duvao svojim Ubi Kolji da peder ne postoji stavom....molim te ne pozivaj mi se ti na patriotizam i moral jer nisi vredan toga!
I pre no sto krenes da pljujes i sudis,informisi se.
Svaki tvoj argument sam dosada pobila upravo zato sto ni jedan nisi niti proverio,vec si svoj stav doneo na osnovu tudjih misljenja i onoga sto si cuo.................

Ps.Ljudi se u ratu ubijaju oruzjem,ne bruksom...

Moon Child
22.03.2005., 19:31
koliko ja znam original martine su bile cizme za radnicku klasu,pa je to tako logicno preslo na punkse i skinse...
I ako mene pitate,skinsima treba zabraniti nosenje neceg tako swatkog kao martinke :)

a sad da odgovorim na temu-nemam nista protiv pedera i lezbejki,cak stavise,volim da ih branim ako ih drugi napadaju(imam neku potrebu da branim svakoga ko je ugrozen,bio on u pravu ili ne)...
ne volim kad neko mrzi ljude zbog neceg na sta oni nisu mogli da uticu(rasa,veroispovest,pa i sexualno opredeljenje)...
ako otkrijes da se lozis na osobu istog pola,zasto bi se pretvarao i folirao da si 'strejt' samo da bi te drustvo prihvatilo?
be what u wanna be...
al gej parade su meni previse,s obzirom na to da hetero parade ne postoje....
i da...nikad ne bih ozakonila to da homoseksualci dobiju dozvole za usvajanje dece.......ne znam zasto...al to je po meni preslo granicu,iako sad ovo zvuci kontradiktorno.

wild_child
22.03.2005., 19:34
koliko ja znam original martine su bile cizme za radnicku klasu,pa je to tako logicno preslo na punkse i skinse...
I ako mene pitate,skinsima treba zabraniti nosenje neceg tako swatkog kao martinke :)
a sad da odgovorim na temu-nemam nista protiv pedera i lezbejki,cak stavise,volim da ih branim ako ih drugi napadaju(imam neku potreb