PDA

Vidi punu verziju : Sabac-smece,smrad,kafancine,narodnjacine,seljacine i Tijana

nepoznato
10.02.2004., 23:57
Ova beda od grada je olicenje moralnog posrnuca,retardiranosti,odvratnog seljackog daha,gadnog naglaska......spisak je dugacak.Cinjenica je da nas grad naseljava populacija zrelih sponzorusa i onih u razvoju koje zanat uce u kvazi diskotekama"Atomium"i "Chiuvava"-mos misliti!Spremaju se za nekog lokalnog mafijasa koji je po svemu n1 u gradu i kome se svi dive!Vrednosti su totalno poremecene,izlazi se na klasicna seljacka mesta,kojima odzvanja zvuk orijentalnog turbo folka koji povremeno biva prekinut egzoticnim zvukovima City records-s.Sto je najgore svi se na to loze,"normalni" i pametni koji nazalost cine manjinu su na margini i cekaju neko bolje vreme za njih i njihov grad.....

osica
11.02.2004., 13:58
:o To sam hteo da napisem.Vec duze vreme je takvo stanje.Ima dva "normalna" kafica Eden i Urbano.Ostala mesta da ne spominjem.Ne bi znao sta da dodam, sem da kad sam raspolozen i oran da izadjem sa drustvom, nema mesta,puno ljudi, dima i lose atmosvere.Kafane,diskoteke,splavovi-splav.O devojkama ne zelim da polemisem.Slazem se da je takvo stanje kriza, besparica,unistene firme itd.U globalu nema se kinte.Ali kad vidis kako su obucene spon****se,menjas misljenje u trnutku.Zar svi rade da one budu namunjene od nokata na nogama do pramenova ispeglane kose secenih koso krajeva ccccc....itd.Voleo bi da udjemo u srz i menjamo ponasanje devojaka.

Zakljucak:Treba vise da izlaze takve devojke kao sto si ti,ostale ce se povuci iz grada u varosi i sela.
Po nekim Bogaticima,Vladimircima,Rumi,Jarku,Ribarima i tako tim udaljenim lokacijama.
Osica/Tijana

13.02.2004., 12:09
ha ha ha
BRAVO
Moram da Vam kazem da je to jedan od razloga zbog kojeg sam i pobegao iz Sapca 1994 godine. Dolazim i sada povremeno ali je sve takva truba da to nije normalo.

Pozdrav svim Sapcanima
"CARINIK"

сербони
13.02.2004., 23:17
Шта очекује младост Шапца? Зар мислите да ће се ствари саме од себе променити. Учините нешто за себе и овај град. Имајте смелости и ентузијазма и уђите у борбу са "Тијаном", "Гејаком", "Барабом". Не знам силу која може да победи младост и зато Вас позивам на бунт против сваког кича у овом граду.

NightElf
15.02.2004., 05:08
Ko ne voli svoj grad nije ga dostojan,ti Tijana ako ti se ne svidja idi u kaludjerice,a vi momci ste otprilike pederi

17.02.2004., 18:20
Ova beda od grada je olicenje moralnog posrnuca,retardiranosti,odvratnog seljackog daha,gadnog naglaska......spisak je dugacak.Cinjenica je da nas grad naseljava populacija zrelih sponzorusa i onih u razvoju koje zanat uce u kvazi diskotekama"Atomium"i "Chiuvava"-mos misliti!Spremaju se za nekog lokalnog mafijasa koji je po svemu n1 u gradu i kome se svi dive!Vrednosti su totalno poremecene,izlazi se na klasicna seljacka mesta,kojima odzvanja zvuk orijentalnog turbo folka koji povremeno biva prekinut egzoticnim zvukovima City records-s.Sto je najgore svi se na to loze,"normalni" i pametni koji nazalost cine manjinu su na margini i cekaju neko bolje vreme za njih i njihov grad.....

17.02.2004., 18:28
[/i]Zdravo svima,ja sam nov clan ovog foruma.
Slozio bih se,u misljenju sa Tijanom i jos nekima ovde,koji su dali svoje misljenje u prilog Tijaninom,ali isto tako bih dodao da dok se ne stvore preduslovi na nivou cele republike nemoguce je po mom skromnom misljenju kultivisati nasu naciju,i odrediti joj kvalitetnije standarde u svakom pogledu,u buducnosti.

Ejpril
18.02.2004., 18:59
U Šapcu je bitno da devojka ima nadogradnju noktiju,
momku je bitno da ima dobar telefon zakačen oko vrata, skuter,i neki auto dovežen iz Nemačke(šabački šverceri)i uspeo je u životu.Takav način života potiče od ljudi iz grada, dok su ona sa sela zdravija.

molder_fox
19.02.2004., 19:25
Nama je nekultura u krvi!Oduvek smo bili i ostali nekultivisna stoka!!!Neka se neko zapita zasto smo stradali kroz vekove>zbog cinjenice da smo ratnicki nastrojeni,glupi,prosti>samim tim kretencinama sa manjkom politicke mudrosti nikada nije i nece biti tesko da nas zapale i pridobiju za neku njihovu debilnu ideju a sve zarad vlasti i novca!!!

zmaj od paprike
20.02.2004., 12:26
Kada dodje borbr protiv sunda ili kica , ljudi u ovome gradu odmah misle da si lud,a ako si okrenut nekom drugom muzickom pravcu onda si junky!
Sto je najgore od svega , samim tim da bi ispao normalan u ovom drustvu , polako postajes jedan od njih!
Ja sam pravio po Sapcu,mom rodnom mestu iz centrale , hip-hop zurke , i nevidim vise svrhu angazovanja protiv takvih stvari , kada na tu zurku dodje 20 ljudi!Imao sam i emisiju na Samar radiu,ali moja kao i ostale emisije anti-narodnjacke su se veoma slabo slusale!Mora se ubiti provincijalizam u nama! :x

VISI UMOVI
22.02.2004., 20:30
SVOJIM VAPAJIMA I ZAPOMAGANJIMA NECETE NISTA PROMENITI,NEGO CETE DOSADITI I SEBI I DRUGIMA.

VIDIMO DA STE SVI VI PRISTALICE PRVOG ZAKONA RURALIZMA:'PLJUJ DRUGE,DA ONI NE BI PLJUVALI PO TEBI'.
DIJAGNOZA-LUZERSKI SINDROM

koler
24.02.2004., 18:58
Ja neznam šta vi imate protiv grada Šapca.Idi te vi u
druge gradove pa ce te tamo videti kakva je situacija.Samo pljuju oni koji mrze sami sebe pa nezna šta ce pa pljuju sve ostale.

gramatika
24.02.2004., 21:32
Ti koleru bi pre nego sto bilo sta kazes trbao da obnovis znanje iz gramatike ako uopste imas sta da obnovis!!!

koler
25.02.2004., 14:13
Ti koleru bi pre nego sto bilo sta kazes trbao da obnovis znanje iz gramatike ako uopste imas sta da obnovis!!!

Ako ti se nesviđa (ne)moraš ni da citaš.Mnogo mi je žao ali ja ne živim u Srbije,vec u Francuskoj.

osica
25.02.2004., 15:23
U nasem regionu, uzvodno i nizvodno, uz reku Savu javlja se neka cudna metamorfoza.Gradovi i sela u podrucju te regije, dobijaju sindrom urbanosti.Tacnije, nase zeljancice od siline pokondirenosti u potrazi za idealnim parterom gube id.Klasican primer su "izrazi"iz BG-a.Da ne govorim o naglasku.Takve ribe su probale sve i svasta,neke ne mogu da se zadovolje ni naj idealnijim parterom iz psihologije,filozofije...licnosti.Da ne pricam o poremecaju ponasanja. :roll:. Ne treba da navodim izjave pojedinih da bi, naj radije same prave i radjale decu.Gde ce sve to da ode.....?
Treba se zapitati,sta ih njihove iskusne majke savetuju kod kuce.Sto se tice Tijane.Rado bi izlazio tamo da nema cudnih oblika glave oba pola. :D

osica
25.02.2004., 16:22
Mislim da gresite,koliko vas, ima uredan seks i stalnu vezu.Moze li da se odrzi veza u Sapcu.Malo je skromnih osoba, koje se zadovoljavaju sitnicama i paznjom koja zivot znaci.
Kako se boriti protiv toga.Treba li postiti ili satirati od k...a iz samilosti neku koja ti se ne svidja i biti faca.
PITANJE-za one koji hoce borbu protiv birtija.
Kako se boriti>jedino ne ici na takva mesta i ne ostavljati im novac.Pa nek se sami zabavljaju uz takav provod.Mislim da je pametnije kupovati garderobu i druziti se sa prijateljima u kucnim varijantama.Cekajuci budjenje proleca,razgolicenih butina i grudi,biti spreman za akciju,to braco.Pazi te kome ostavljate krvavo zaradjen dinar,da se nebi sirila bolezanija.

29.02.2004., 20:55
Budi dobra do oktobra! :lol:

Djesi Djenis
09.03.2004., 14:52
Uzrok ovakve urbane krize Sapca je u tome sto svi mladi i inteligentni ljudi odlaze iz grada zbog studija ili cak da spas nadju preko grane.Vecina onih koji su ostali i nisu bas reprezentativni primerci pa nemojte se cuditi zbog onog sto se desava.

Gost iz BN
25.03.2004., 13:53
Drago mi je sto u Sapcu ima jos uvek normalnih i pametnih ljudi. Stvarno se sve iskvarilo.
Ja sam zivjela u Sapcu 6 godina, i otisla odatle, a da nijednu lijepu uspomenu nisam ponijela, ako izuzmem lijepa prijateljstva. Nemam zelju da ikada dodjem u taj grad, sem da posjetim drage ljude.
Ali, ako vam je za utjehu, ni kod nas u Bijeljini nije mnogo bolje. Ovde vlada jedna slicna vrsta seljakluka, i vise covjek ne zna gde da pobjegne od narodnjaka, seljaka i prostaka. Jedno po cemu smo u prednosti, cini mi se je to sto smo na malo visem nivou standarda, pa mozemo cesto da putujemo, da sebi priustimo svake nedelje barem jednom odlazak u restoran, u Beograd, Novi Sad, a cesto i odlaske na Zlatibor, Kop, Jahorinu, na more...
Tako se ovde narod spasava. A i vama bih toplo preporucila(posto ni vama ove destinacije nisu daleko), bolje se "stisnite" mjesec dana u kuci, pa zapalite na vikend negdje, nego da svaki dan trunete tu po kaficima.
A da mijenjate nesto u gradu, tesko.Sve dok tu caruju kriminalci i lopovi, kultura nema svoje mjesto.

Losmilos
19.04.2004., 11:15
Svaka cast! Tema je bas na mestu. Naravno da ce svi da beze iz Shapca kada je standard los. Jedino sto nemaju pojma da je svuda po Srbiji isto, tako da to nema mnogo smisla. Zadnjih godina se dosta stvari promenilo, grad se malo sredjuje, organizuje se festival preko leta i slicno. I dalje je slab izbor mesta za izlazak, ali ih sad bar ima za razliku od pre par godina. Ako neko nije poneo lepe uspomene iz Sapca to je delom i njegova krivica. Mislim da ako neko zna da se provede i organizuje nesto, da to i moze da uradi. Izazov nije pobeci u drugi grad, vec uciniti svoj lepsim. Pozdrav za sve Sapcane i one koji se tako osecaju!!!! :wink:

alf_neo
22.04.2004., 23:45
Ja koji sam postavio temu,pokusao sam da oslikam stanje u globalu,cinjenica je da se proteklih godina vide odredjeni pomaci kad je u pitanju uredjenje grada,ima i par dobrih mesta sa ok svirkom ali je stanje bez obzira na sve jos uvek "alarmantno",i dalje je vodeci red bull,a tu je i novi biser:VARADERO!!!Nasem gradu fali prava diskoteka gde bi se vrtela najnovija strana muzika,dobri zabavnjaci,neki dobar pub gde bi se tochilo pivo...

Ejpril
11.05.2004., 11:51
Ne slušam stranu muziku, zar pored Čorbe, Dugmeta...
da slušam Britni Spirs.

malcolm
11.05.2004., 17:40
Mislim da je alf_neo totalno u pravu.Nama zaista treba jedna evropska,moderna diskoteka u kojoj bi muziku pustali poznati domaci DJevi,i to uglavnom stranu.Dosta nam je vise gluposti kao sto su Macva,Atomijum...

sapcanka
12.05.2004., 00:33
Sta reci o pomenutoj temi? Ona je definitivno neiscrpna. Sabac je truo i to je sigurno. Mi smo, ja mislim, jedini grad gde se izlazi ispred kafica i stoji se na ulici. Pored toga, kod nas je glavna fora da izlazis gde izlaze svi, tako da u gradu moze da radi jedan ili dva kafica a u ove se slabo ulazi jer "nema nikoga". Pa to je sramota. A sto se tice ostalog, strasna je pomisao da cemo sutra imati decu i gajiti ih u ovakvom okruzenju, gde si riba ako izgledas kao *****, sa oprostenjem, i gde je kic na svakom koraku. ima li nam pomoci?

ignis
12.05.2004., 07:58
ja se u potpunosti slazem sa sapconkom po pitanju ovih super riba, malo je njih koje ne igledaju ka kurvice. I to me najvise nervira. Evo ti i primer jedan, sad skoro kad smo bili na ekskurziji ja mislim da je pola devojaka izgubilo nevinost. Tako je bilo i kad smo bili na maturskoj ... tada ih je sigurno jos vise. A sto se diskoteka tice slazem se da bi trebala da se otvori bar jedna koja ne bi licila na bum, atomijum ili macvu...

ex šapčanka
13.05.2004., 18:10
Što se tiče mesta za izlaske potpuno se slažem da u Šapcu postoje 2-3 rupe gde se skuplja pravi šljam (fuxe i najjadniji muški ološ)...ali Šabac samo to i pruža...u većem gradovima nije tako...evo konkretan primer - u Beorgadu si primećen samo ako si ličnost koja ima svoj određen stav što potpuno izuzima uniformisanost...devojke se oblače shodno tome na kome su mestu i koji je deo dana (za razliku od većine Šapčanki koje "mešaju" odeću za izlaske sa odećom za školu i svaki dan).Ne kažem da su sve Beogradjanke normalne,ali u svakom slučaju na fuxe niko i ne obraća pažnju...sve njihove "fore" su davno provaljene.Devojke koje umesto suknje oblače kaiševe mogu da služe samo za jedno...zar ne?
P.S.I posle svega mogu slobodno da dodam da u Šapcu ima normalnih devojaka samo što NISU PRIMEĆENE! POZDRAV

sapcanin
23.05.2004., 00:25
ne slazem se sa tobom.i u Bg-u imas puno rupa.Beograd je veci pa su i razlike vece.i on je prepun kica.pa pogledajte samo splavove i likove koji su tamo.na neke cak ne mogu ni da udjem (ulaz 500 din.) jer je u njoj "elita" koja je juce izasla iz opanka.

introitus
25.05.2004., 01:49
Uzrok ovakve urbane krize Sapca je u tome sto svi mladi i inteligentni ljudi odlaze iz grada zbog studija ili cak da spas nadju preko grane.Vecina onih koji su ostali i nisu bas reprezentativni primerci pa nemojte se cuditi zbog onog sto se desava.
Ovo je verovatno jedan od tacnijih odgovora, mada kad pomislim da jedan veci deo te studentarije izlazi po dosad ispljuvanim mestima u ovoj temi...

hoosafeth
21.06.2004., 01:39
Da li mislis da postoji neka nada za Sabac? Ponekad mi se ucini da je jedina nada u bedi!!!!!! Imajuci u vidu kakva je opsta beda u drzavi kvalitetni ljudi nece vise tako lako i jednostavno moci da odu preko u NS ili BGD. Sticajem okolnosti ce ostati ovde i to moze biti dobar pocetak. U Sapcu nisam bio samo tokom vojske i studija i zaista mi se cini da se stvari mozda menjaju makar u nekom mom mikro svetu. I na kraju jedno pitanje da li neko zna dali ce i ove godine biti Jazz & Blues festivala?

introitus
22.06.2004., 10:57
Da li mislis da postoji neka nada za Sabac?
Jel ovo pitanje svima postavljeno ili nekom konkretno?

I na kraju jedno pitanje da li neko zna dali ce i ove godine biti Jazz & Blues festivala?
Ja i ne razmisljam da nece biti, zamisli Sabac bez toga, pa to bi bilo strasno...
Cuo sam da ce opet biti onaj letnji festivalk u avgustu, znaci da ce verovatno biti i Jazz & Blues fest...

Saban do jaja
01.07.2004., 19:59
Gospodo,problem je u vama.Vi gledate Sabane kako se provode.Oni ljudi uzivaju.Njima je lepo.Zivot prolazi,kukao ti i cekao bolje dane,ili uzivao u svakom danu,pa kakav je daje.Zivelo se i pre sto godina.Bez hip hopa,britni i drugih.Ko je vama kriv sto ne mozete da pronadjete svoje okruzenje.Bliske ljude.Da nadjete kafic ili drugi prostor gde ce te biti svoji.Pa da tu ce biti malo riba.One su kod Sabana.Koliko vas ima muda da startuje zensku.Znate li koliko ih ima vise od muskaraca,a vi ste smorovi.Filozofirate i svi su vam krivi.Pa ko ce sa vama da se zabavlja.Sabani imaju muziku uz koju se zabavljaju a i vecina riba voli tu muziku.Sad` zdravo,sevili i odusevili. 8)

introitus
02.07.2004., 19:55
Gospodo,problem je u vama.Vi gledate Sabane kako se provode.Oni ljudi uzivaju.Njima je lepo.....
Ne gledamo ih vec jednostavno vidimo, tu je velika razlika, ako me razumes?!

smarty
07.07.2004., 17:31
Pa da tu ce biti malo riba.One su kod Sabana.Koliko vas ima muda da startuje zensku.Znate li koliko ih ima vise od muskaraca,a vi ste smorovi.

Jao,pa ti i stvarno shabancina,mislio sam da si kroz poruku u sustini hteo da kazes-"Glas,nas shabana!"Sta to behu znakovi interpukcije moroncino?A te zenske uopste ne bih komentarisao s obzirom da postoje one za ciji je "poj*eb"(koji je vecini muskaraca krajnji cilj,pa i meni razume se) neophodna samo kinta i nista vise.O bledom i nepostojecem mozgu da i ne govorim!Ako ne razumes filozofiju da ti prevedem na shabanski:"Budi srecan,uzivaj u gluposti,skucenosti,bedi i jadu u svakom smislu te reci!Nastavi da uzivas u manjku mozga i visku kinte,koja ti izmedju ostalog omogucava direktan pristup fuksama!Pregazice te neko bolje vreme,a o tvojoj rasi ce dolazece generacije citati kao o nusproduktu socijalne i moralne krize devedesetih!A meni za svakodnevno zadovoljavanje nije potrebno par izvikanih sabackih fuksica vec prosta cinjenica da nisam isto sto i ti!Zahvaljujuci istoj zivim iz dana u dan i pritom primecujem da je sve vise onih u mom okruzenju koji tu cinjenicu u potpunosti shvataju i vrednuju na nacin na koji ona to zasluzuje!!!

08.07.2004., 20:19
Hajde Sapcani pomozite malo roadu,dollaru,qandzi,Zloci,Altolamprologusu,restle ssu i ostalima oko jacanja sajta www.hotserbia.com
Unapred HVALA! :)

08.07.2004., 20:19
Hajde Sapcani pomozite malo roadu,dollaru,qandzi,Zloci,Altolamprologusu,restle ssu i ostalima oko jacanja sajta www.hotserbia.com
Unapred HVALA! :)

gost123
09.07.2004., 02:08
neznam - svaki put kada dolazim u sabac nije nista bolje. uvijek taj isti retardni moment - nejde nista napred. nema kultura mladih, nema znak zivosti. niko nece da se oblaci i ponasa kao individualnost. lici, da svi cuju istu glupu muziku, nema razlike. ovaj grad je kao pod drogom - polako i bez svesti.

feser
30.07.2004., 20:05
saban do jaja ili ti glup do jaja

!strasno je to sto devojke izlaze po kafanama!

!strasno je to sa kakvim se likovima zabavljaju i kakve momke jure a gistro hoce dobre momke!

!strasno je to sto niko nije zainteresovan za neka drugacija desavanja od onog poziranja ispred prostora!

!strasno je to sto i kad se nesto desava ...neka zurka...koncert ...ljudi to necene i netreba im..!

!strasno je to sto kvalitetni ljudi odlaze iz ovohg nazovi grada a seljaci sa sela naviru i preuzimaju sve u svoje ruke!! razmislite o tome !

!strasno je to sto nemamo kvalitetnu radio stanicu !

itd... seticu se pa cu dopisati !

feser
30.07.2004., 20:13
saban do jaja ili ti glup do jaja

!strasno je to sto devojke izlaze po kafanama!

!strasno je to sa kakvim se likovima zabavljaju i kakve momke jure a gistro hoce dobre momke!

!strasno je to sto niko nije zainteresovan za neka drugacija desavanja od onog poziranja ispred prostora!

!strasno je to sto i kad se nesto desava ...neka zurka...koncert ...ljudi to necene i netreba im..!

!strasno je to sto kvalitetni ljudi odlaze iz ovohg nazovi grada a seljaci sa sela naviru i preuzimaju sve u svoje ruke!! razmislite o tome !

!strasno je to sto nemamo kvalitetnu radio stanicu !

itd... seticu se pa cu dopisati !

18.08.2004., 06:50
sto se tice toga da ima budala od devojaka je tacno,ali verujte da se nekad i dobri momci uhvate za lose ipa i sami postanu kao one
ali sta da se radi,ja i dalje volim sabaci mislim da bi svi sapcani ,pa i sire trebalo
PA ZAR NE?????
smatram da iako postoje takve devojke,nakraju ce govna isplivati na povrsinu

alf_neo
31.08.2004., 00:39
Popravlja se grad kao sto neko rece na nekoj od tema,ali samo fizicki,kad bi se ljudi presvukli kao sto se presvukao centar, gde bi nam bio kraj?

Losmilos
20.09.2004., 01:11
Da, ja sam rekao da se grad sredjuje (davno,kad je tek poceo). Imas pravo to za ljude, ali ipak je vazno da ima nekih pomaka. Problem je isuvise veliki da bi se brzo resio,zar ne? A onaj gore lik, Saban ili kako vec, definitivno je zalutao na ovu temu. Pa druze, ovde kritikuju ponasanje kakvo si ti reprezentovao. Cela frka se i dize bas zbog toga sto ljudi koji zele da urade nesto lepo za svoj grad i ucine ga prijatnim za zivot, moraju da beze pod navalom andeartalaca. Mozda bi pravo resenje bilo formiranje jedinstvenog studentskog centra (visa tehnicka,vaspitacka,poljoprivredna...). Kako vise postaju 3god,tj. osnovno fakultetsko zvanje, verovatno bi bar nesto pametnih ljudi dolazilo u Sabac kao sto iz njega odlaze. Pozdrav

Losmilos
20.09.2004., 01:14
...pod navalom neandertalaca....