Vidi punu verziju : POZDRAV,TREBINJE,NEVESINJE,GACKO, LJUBINJE...
Saint Andrew
19.08.2007., 21:24
Zelim da pozelim dobrodoslicu svim ljudima iz Hercegovine i Trebinja posebno. Izgleda mi da je sekcija vec pohvatala neke bug-ove ;-) ... Inace na ove velikocrnogorske teme Rufima tj. Nicifora (isti covek je u pitanju) mozete da odgovarate ali je uvek bolja opcija ignore... Ja vam zelim dobrodoslicu, da izbegnete ovakva krljanja i da se ovde zapocne normalna diskusija.
Pisite ovde o sebi. Zelim da cujem nesto vise o rodnom kraju Jovana Ducica,o Leotaru, obicajima,novostima vezanim za vas kraj. Tako se upoznajemo... :-D Inace sam iz Smedereva,a za Trebinje sam se zainteresovao nakon jedne kulturne manifestacije u Smederevu kada su Trebinjci bili gosti u mom gradu.
POZDRAV SVIMA !
hercegovac77
20.08.2007., 23:07
Trebinje,Nevesinje,Gacko,Ljubunje.....samo zaboravi onaj grad sto je u centru svega sto si nabrojao BILECA!!!!!
Veliki pozdrav za tebe iz Hercegovine
Saint Andrew
22.08.2007., 02:38
Trebinje,Nevesinje,Gacko,Ljubunje.....samo zaboravi onaj grad sto je u centru svega sto si nabrojao BILECA!!!!!
Veliki pozdrav za tebe iz Hercegovine
Izvini nije namerno. Zato sam ostavio tri tackice da me neko dopuni,u slucaju da sam nekog izostavio...
Pozdrav!
hercegovac77
26.08.2007., 15:56
Znam da nije namerno, salim se malo.
A sto se tice Hercegovine velike su vrucine, ne moze ni da se spava a kamo li da se radi :)
Svi ovde cekamo kisu.......postaje ne izdrzivo
Pozdrav
voanerges
26.08.2007., 22:07
pozdrav za trebinje iz herceg novog....zna li ko na kom je mjestu leotar zavrsio proslu sezonu?inace,njih volim,cak i dres imam :)
hercegovac77
27.08.2007., 00:04
Leotar je zavrsio na 8 mjestu sa 43 boda. Slabo nadam se da ce ove godine bolje mada juce je izgubio od orasja 3:0 u gostima, pa prema tome mrka kapa i ove godine.
voanerges
28.08.2007., 01:09
puuuuu oca im *****,igraju ko babe,ja sam mislio da su bili 5 ili 6.al nije vazno,osvojili smo prevenstvo prije nekolke godine,osvojiemo ga opet.je li,smara li i vas ovaj vladika rufim???
karadagli
30.08.2007., 16:27
Pozdrav svim dobrim ljudima! ;)
Vidim, kancerogeni vladika je i tu puštio korjene.... :-( :-( :-( :-( :-( Ali ne dajte se ;)
hercegovac77
30.08.2007., 23:33
puuuuu oca im *****,igraju ko babe,ja sam mislio da su bili 5 ili 6.al nije vazno,osvojili smo prevenstvo prije nekolke godine,osvojiemo ga opet.je li,smara li i vas ovaj vladika rufim???
Slabi su ove godine, budzet im slab pa slaba i igra.
A sto se tice ove budale rufima, nista neuobicajno svugde po svim mogucim forumima registruje se desetak puta i nastavlja misiju koju je vatikan poceo jos pre 700-800god.
Sav se covek predao sluzbi ocu svih lazi, pa ce od njega i da dobije nagradu za ovo njegovo pisanije.Nece mu ostati neplacen ovoliki trud...
Saint Andrew
02.09.2007., 04:42
Slabi su ove godine, budzet im slab pa slaba i igra.
A sto se tice ove budale rufima, nista neuobicajno svugde po svim mogucim forumima registruje se desetak puta i nastavlja misiju koju je vatikan poceo jos pre 700-800god.
Sav se covek predao sluzbi ocu svih lazi, pa ce od njega i da dobije nagradu za ovo njegovo pisanije.Nece mu ostati neplacen ovoliki trud...
Ipak bolje da preskocimo tog Rufima,malo li je njegovih tema... Da li su i danas Trebinjci medju najvisim ljudima? Koliko je visok prosecni Trebinjac? Ja dajem da je izmedju 1.9 i 2.0 metra...
hercegovac77
02.09.2007., 13:34
Pa sad tesko je reci koliki je prosecan Trebinjac visok.
Inace Hercegovci su na glasu kao visoki i krsni, eto ja im kvarim prosek a visok sam 186
A i djevojke su vecinom visoke, to prvo primjete momci sa strane kad dodju,
a koliko sam naopak meni su draze one manje, visoke me ne privlace.
voanerges
03.09.2007., 22:38
ja sam visi, imam 190cm :) a kolko sam cuo,prosecan hercegovac ima 188,znam dosta hercegovaca po herceg novom,zaista ima dosta visokih ljudi
pozdrav svim nevesinjcima iz veselog pozarevca:)