Vidi punu verziju : Friends
CAO,pozdrav svim obozavateljima PRIJATELja!
Sta mislite o njima? Ko vam je omiljeni?
Da li vam je zao sto se vise ne pustaju? :P :P
Sasha85
28.08.2003., 16:10
Serija je strava... Puni su fora...
Najvise volim Dzoija i Rejcel...
Ove najnovije i poslednje epizode Pink jos nij eodkupio,ali sigurno ce uskoro to da uradi...
:D e ma najjaci su nemogu da se porede ni sa kim!obozavam ih i redovno sam ih gledala a sada pederi od pinka ne prikazuju jer nemaju novih epizoda! :) :( :o :shock: :? 8) :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow:
sunny_girl
09.09.2003., 16:42
Najbolja humoristicka serija. Omiljeni mi je Ros... hehe...
Mima-01
22.09.2003., 13:38
serija je odlkicna zao mi je veoma
omiljeni je dzoi i fibi
Imala sam priliku da gledam ovu predposlednju sezonu PRIJATELJA.Zadnj epizoda tog serijala me je shokirala.Ukratko JOEY I RACHEL su se "skontali".
Naravno ostavili su nas u nedoumici da li su stvarno zavrsili u krevetu ili ne.
Jedva cekam ovu novu i ,nazalost, poslednju sezonu.
dobro,ljudi,serija nije baš toliko dobra!!!Mislim,ovo sa opštim smuvavanjem stvarno liči na špansku seriju...Eto kako uništiti potencijalno najsimpa komediju svih vremena...
Bliznakinja
01.11.2003., 14:36
Uvek sam obozavala Prijatelje i veoma mi je krivo sto ih vise ne pustaju.Omiljeni mi je bio Dzoi.
kolko da znate zadnja sezona moze se poruci na dvx cena 70 a na jedan stanu 3 episode ja cu da porucim 100%.omiljen rejcel i ros.
serija je zakon! Fibi je najjaca! Jedva cekam sledecu sezonu! Jeste da je glupo sto se svako muva sa svakim, al ajde! bar me uvek nasmeju!!!
malecka
04.11.2003., 23:21
kolko da znate zadnja sezona moze se poruci na dvx cena 70 a na jedan stanu 3 episode ja cu da porucim 100%.omiljen rejcel i ros.
e a kako & gde se narucuje???
inace meni je najomiljeniji dzoi, svi ostali su mi slabiji likovi... strava sto ce on da nastavi karijericu tim tokom.
Serija je najjaca i ja mislim da nema coveka koji ih ne gleda.Ja najvise volim Dzoija,Fibi i Rejcel.Ovde su pocele nove episode i super su!Ja sednem u 6 sati za TV i samo saltam programe i gledam Friendse do nekih mozda 7,pola 8.Mogla bi po citav dan da ih gledam bez prestanka,i tako svaki dan!!!STRAVA SU :D :D :D
britgirl
27.11.2003., 00:21
fenomenalni su,omiljen mi je cendler
Dzoji je ubedljivo najbolji lik u seriji
katarina
02.01.2004., 18:24
CAO,pozdrav svim obozavateljima PRIJATELja!
Sta mislite o njima? Ko vam je omiljeni?
Da li vam je zao sto se vise ne pustaju? :P :P
ja mislim da su super.Pa meni su svi dobri.odlicno glume.jedva cekam nove epizode :lol:
Tamara87
03.01.2004., 22:55
Ej ljudi, obozavam Friends. Zivim za njih i fazone iz serije. Ko mi je omiljeni lik? Pa iskreno, ne mogu da se odlucim, svi su mi OK, na neki svoj nacin. Fibi i Dzoi su tako, otkaceni... Rejcel i Ros prave svakakve izraze lica i tako su malo, kako da kazem, prosti (ne mislim nista lose)... a vencane pticice... Pa Chendler ima strava fazone koje malo ljudi skapira u momentu, a Monika je mala, opasna, zilava, prgava... Neko moje misljenje...
Groucho Marx
04.07.2004., 03:01
Kad smo vec kod Cendlerovih fazona - kad ga je Dzoi prvi put zvao, Cendler se javio na telefon sa 'Bing' a Dzoi kaze 'Whoa! Short message!' :D
wet look
04.07.2004., 03:06
Kad smo vec kod Cendlerovih fazona - kad ga je Dzoi prvi put zvao, Cendler se javio na telefon sa 'Bing' a Dzoi kaze 'Whoa! Short message!' :D
:lol: :lol: :lol:
absonic
04.07.2004., 03:39
Cendler je najbolji,bar meni,mada ni ovi ostali nisu losi...Dzoi je isto simpa...Rejcel,Monika,Fibi they su tako slatke,jedino me Ros ponekad nervira...
Groucho Marx
04.07.2004., 07:48
http://ragingwind.net/friends/flashback01.jpg
Phoebe: Hi! Um, I want to start with a song that's about that moment when you suddenly realize what life is really all about. Okay, here we go. [lights go out] Okay, thank you very much.
*
Ross: You don't believe in evolution?
Phoebe: I don't know, it's just, you know...monkeys, Darwin, you know, it's a, it's a nice story, I just think it's a little too easy.
Ross: Too easy? Too.... The process of every living thing on this planet evolving over millions of years from single-celled organisms is... is too easy?
Phoebe: Yeah, I just don't buy it.
Ross: Uh, excuse me. Evolution is not for you to buy, Phoebe. Evolution is scientific fact, like, like, like the air we breathe, like gravity.
Phoebe: Oh, okay, don't get me started on gravity.
*
Phoebe (singing): Terry's a jerk!
And he won't let me work!
And I hate Central Perk!
You're all invited to bite me!
*
Joey: Maybe he's... gay.
Phoebe: Oh, um, no, I don't think that's the problem. 'Cause we went, um, dancing the other night, and the way he held me so close, and the way he was looking into my eyes, I just, like, definitely felt something.
Rachel: Yeah, but how much can you tell from a look?
Phoebe: No, I felt it on my hip. I could tell.
*
Chandler: Pizza's on the way. I told you we wouldn't have to get up.
Joey: What if we have to pee?
Chandler: I'll cancel the sodas.
*
Phoebe: Oh! Someone's wearing the same clothes they had on last night. Someone get a little action?
Chandler: I may have.
Monica: Woo-hoo! Stud!
Ross: What's she look like?
Chandler: Well, we haven't exactly met, we just stayed up all night talking on the Internet.
Monica: Woo-hoo! Geek!
*
Joey: If the Homosapiens were, in fact, "Homosapien", is that why they're extinct?
Ross: Joey, Homosapiens are people.
Joey: Hey, I'm not judging.
*
Monica: Losers walk!
Ross: Yeah? losers talk!
Chandler: No, no, no, actually, losers rhyme.
*
Rachel: We should definately play football more often. Maybe there's like a league we could join or something.
Phoebe: Isn't there a national football league.
Chandler: Yes, yes there is. They play on Sundays and Monday nights.
Rachel: Oh shoot! I work Monday nights.
*
Leslie: Okay, my next song's called, "Phoebe Buffay, What Can I Say? I Really Loved When We Were Singing Partners, And I Shouldn'ta Left You That Way."
Phoebe: Oh no, one of those look-for-the-hidden-meaning songs.
*
Phoebe: Hey, why are you mopping your ceiling?
Monica: Oh, there's banana on it.
Phoebe: Wow. I have the spirit of an old Indian woman living in mine.
Monica: So then you know.
*
Joey: Yeah, come on, think about it. You're 18, okay, she's 44. When you're 36, she's gonna be 88.
Frank: What, you don't think I know that?
*
Rachel: Joanna, this is my friend, Chandler Bing.
Joanna: Bing! That's a great name.
Chandler: Thanks. It's, uh, Gaelic for "Thy turkey's done."
*
The Director: Here we go, people! Boxing Day! "The Lucille Lortel Theatre", badda badda badda... ah-ha! "Joey Tribianni gives an uneven performance, but Mr. Tribianni is not the worst thing in this production."
Joey: Yes! Ha ha ha ha!
*
Joey: What kind of profit is that? And you call yourself an accountant.
Chandler: No.
*
Joanna: What are you doing?
Chandler: I'm getting dressed.
Joanna: Why?
Chandler: When I walk outside naked, people throw garbage at me.
*
Kathy:You have really great hair.
Chandler: Well thanks, I grow it myself.
*
Rachel: Chandler, you have the best taste in men!
Chandler: Well, like father, like son.
*
Monica: What the hell just happenned?
Joey: I am so, so sorry. I was gonna do it, really. But then, I was standing there with 327 dollars in one hand, and 238 dollars in the other hand, and I was thinking, "Wow, it's been a long time since I had... 327 plus 238 dollars!"
*
Ross: What is Joey's favorite food?
Monica: Sandwiches!
Ross: Correct. Chandler was how old when he first touched a girl's breast?
Rachel: 14!
Ross: No, 19.
Chandler: Thanks man.
Ross: Joey had an imaginary childhood friend. His name was?
Monica: Maurice.
Ross: Correct. His profession was?
Rachel: Oh! Space-cowboy!
Ross: Correct! What is Chandler Bing's job?
Rachel: Oh! Oh gosh, it has something to do with numbers.
Monica: And processing!
Rachel: Oh, well... and he carries a briefcase!
Ross: Ten seconds. You need this or you lose the game.
Monica: It's, um, it has something to do with transponding.
Rachel: Oh, oh, oh, he's a transpons... transponster!
Monica: That's not even a word!
*
Joey: Whoa, whoa. That... that was just a theory! There's a lot of theories that didn't pan out: Lone gunman... communism... geometry....
*
Chandler: Nope, nope, you're right, it is a ridiculous name!
Joey: It's not that bad.
Chandler: Yes it is! From now on, I have no first name.
Joey: So, you're just, "Bing?"
Chandler: I have no name.
*
Joey: Come on, Ross! Look, I don't have any brothers; I'm never gonna get to be a best man!
Chandler: You can be the best man when I get married.
Joey: I'm never gonna get to be a best man!
absonic
04.07.2004., 08:16
Brateeeeeeeee!!!!Gde si sve ovo nabavio?Poceo sam da citam i vec do pola sam se smorio.....
Zadovoljan :?:
Groucho Marx
04.07.2004., 08:26
Brateeeeeeeee!!!!Gde si sve ovo nabavio?Poceo sam da citam i vec do pola sam se smorio.....
Pa, onda nemoj da citas :wink: I ucini nam svima uslugu, edituj svoj post i obrisi moju poruku iz njega, nema potrebe da se duplira, i ovako je dugacak...
chokolada
04.07.2004., 12:55
Meni je omiljeni Ross, ali i svi drugi su podjednako dobri. Bas mi je krivo sto ih nema vise.
Flea.RHCP
04.07.2004., 18:00
Meni so najbolji Cendler i Dzoi. Inace Friends je odlicna serija. Na kom sad kanalu se daje?
DabaMAN
04.07.2004., 18:31
Meni so najbolji Cendler i Dzoi. Inace Friends je odlicna serija. Na kom sad kanalu se daje?
HRT2
Trinitty
08.07.2004., 11:00
Meni su bili super dok nisu poceli da lice na spansku seriju... A i ona fora sa Rejcel gde su prekopirali Danu Sully je prosto neoprostiva...
miamilanche
16.08.2004., 01:37
da li neko zna sta je bilo u desetom serijalu :?:
snaja88
16.08.2004., 13:57
Obozavam seriju a najvise volim Cendlera. On mi je definitivno najsmesniji....u onom filmuu ,,Troje za tango,, je skroz otkacen :lol: .
Videla sam da daju na HRT2 ali sam gledala samo 10-ak epizoda,kasno sam stigla. Meni su najbolji gegovi kada su Monica i Majkl (Fibin decko) igrali stoni tenis,u onom hotelu gde su otisli sa Rosom na predavanja.
Tako me je podsetila na mene,ono da mora da pobedi :lol: :lol:
Mala vesela
19.08.2004., 22:41
Dzoiiiii!!!!!!!
Najbolji & najgluplji lik u celoj seriji :)
Ljudi...otisla sam forever....dovidjenja
slatko volim :))
25.08.2004., 14:25
ja sad gledam na htv-u, stigli su do onoga kad se smuvaju Dzoi i Rejcel----> je l' zna neko sta ce da bude posle? Hoce ostati Ross i Rejcel zajedno na kraju (nervira me Ross, Dzoi je super!!!!!!!!)
plavusa ana
28.08.2004., 11:33
prijatelji su mi jedna od omiljenih serija... svi su mi gotivni ali najbolji mi je dzoi, on je sladak i ima definitivno najbolju ulogu...
Electra
29.08.2004., 21:07
Jao... po mom misljenju, PRIJATELJI su najbolja, ali najbolja, serija koja je ikad napravljena... :!: 8) :wink:
Obozavam je... obozavam ih sve... ali najdrazi lik mi je Phoebe, jer je tako luda i otkacena i hippie... ma, moj idol :D prejaka rec, ja nemam idole 8)
sLaTkA_MaLa_pLaVuSa
01.09.2004., 13:16
Prijatelji su super,omiljeni likovi su mi Dzoi i Ros...
Delija_do_smrti_
04.11.2004., 17:14
Jel zna neko gde mogu da nabavim neku epizodu serije?
Gde se moze skinuti sa neta sa prevodom ili gde mogu da ih kupim?
meni su najbolji dzoi i fibi. :lol: :wink:
Ajde ljudi molim vas recite mi GDE DA IH NABAVIM :?:
Ja ih naprosto obozavam :!: Omiljeni mi je Dzoi i Fibi :D , a Monika me opasno nervira! :x
Gde da ih nabavim :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?::?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Groucho_Marx
17.11.2004., 13:19
"Copacabana" u izvodjenju Rejcel, Rosa i ostalih svatova :)
http://www.angelfire.com/co4/mreza/downloads/copacabana.wav 592 kb
http://www.geocities.com/moj_juhuu/copacabana.JPG
Her name was Lola, she was a showgirl
With yellow feathers in her hair and a dress cut down to there
She would merengue and do the cha-cha
And while she liked to be a star, Tony always tended bar
At the Copa, Copacabana
The hottest spot north of Havana
At the Copa, Copacabana
Music and passion were always in fashion
At the Copa....they fell in love
E, ajde pliz mi recite ima li ih na nekom od kanala sa kablovske ili jos bolje na domacim, samo da nije sinhronizovano :x :twisted: :x :evil: :evil: :twisted: :x
E, ajde pliz mi recite ima li ih na nekom od kanala sa kablovske ili jos bolje na domacim, samo da nije sinhronizovano :x :twisted: :x :evil: :evil: :twisted: :x
Pre jedno dve nedelje bila je poslednja epizoda na HRT2.Svakog ponedeljka su bile nove epizode iz poslednjeg serijala..
Ali na njihovom programu nigde ne pise da ih ima!!!
Video sam jutos slucajno na p2p programu DC++ par fajlova od po otprilike 650 mb Friends-a na nekom od americkih hubova...verovatno jedan taj fajl sadrzi desetak epizoda te serije...pa sad, zavisi od konekcije preko koje si na netu mozes tamo da skines.
Sobzirom da je onaj Kviz zakljucan zato sto vec postoji tema o prijateljima moze i ovde da se nastavi ako ste raspolozeni.
Miki 13991
22.08.2006., 00:22
Ках... Ках... Пфуј... Одакле извуче ово, старо је 3 године... Ках... Пуно је прашине... Крхумф...
Ma i da ima 300 god nema veze. Proslu su zakljucali jer vec postoji jedna.
Miki 13991
22.08.2006., 18:45
Ма да :))) није серија лоша, баш сам се фино исмејо сад у суботу, али и даље бих радије гледао лост :)))
Detroit
22.08.2006., 19:39
Strašna serija!
Izdvojio bih jednu epizodu koju nikad neću zaboraviti: ono kad Joey govori francuski, tačnije vežba za neku ulogu, al na francuskom, pa ga Phoebe podučava: ''Ž ma per Klod.'' :lol: :lol: Ja sam hteo da umrem :lol:
A sta je bilo sa kvizom oce neko drugi da postavi pitanje ili ja da pocnem
pajamaca
24.08.2006., 01:49
počni
Kada je Chendler preoteo Dzoiju devojku. Sta je morao da uradi da bi se iskupio?
_provincijalka_
24.08.2006., 18:17
Morao je da sedi u kutiji i da razmisli o onome sto je uradio... :lol:
Correct! Sad ti.
Da ponovim pravila jos jednom. Neko postavi pitanje. Ko odgovori tacno postavlja sledece. Ako se novo pitanje ne postavi u roku od 24h bilo ko moze da postavi sledece.
Zasto je Monika raskinula sa Ricardom???
zato sto nije zeleo decu onako star.
a kako je dzoi provalio da su monika i cendler zajedno?
Oboje su videli Donalda Trampa kako ceka lift. I Monika je zaboravila maskaru u hotelu.
Kako se zove Fibina sestra bliznakinja?
Ursula!!!
Od kojih zivotinja se plasi Cendler?
Vlada__
19.08.2007., 00:12
Igra je prosta. Neko postavi pitanje iz serije friends i onaj ko da tacan odgovor postavlja novo pitanje i tako dalje.....
Evo ja pocinjem:
Kako se zove sestra od Fibi?
Gazda-Sofronije
19.08.2007., 01:48
Ursula:)
Vlada__
19.08.2007., 13:04
Ursula:)
Naravno tacno :) daj sad pitanje?
Vlada__
21.08.2007., 12:46
Posto nema Cezar-ROMA ja cu postaviti novo pitanje
Kako je Chandleru srednje ime?
vlada_susa
22.08.2007., 00:05
Charles!
Vlada__
22.08.2007., 10:56
Charles!
Odgovor nije tacan!!
Vlada__
22.08.2007., 14:21
Tacno.Daj novo pitanje.
a trenutni poeni su:
Cezar-ROMA 1
he-tan 1
Koji lik ne voli sladoled?
defiant_girl
22.08.2007., 17:17
Dzoi...
Ben_Adam
22.08.2007., 18:36
S obzirom da treba da se sacheka da se odgovori, i da se potom postavi novo pitanje, a nikog nema, ja tju to uchiniti, sa nadom da tjete nastaviti sa hierarhijom bez anarhije...
Ko je rekao sledeće:
Chick and the duck? Didn't they die?... - RACHEL
(interrupting) Dive! Yeah, they dove head-first into fun on the farm. - ______
Vlada__
22.08.2007., 19:14
to je rekla Fibi???
Ben_Adam
22.08.2007., 19:17
Tachno... Pitanje?
Vlada__
22.08.2007., 19:22
Evo pitanja:kako se zvao Rossov majmun?
a poeni su:
Cezar-ROMA 1
he-tan 1
Vlada__ 1
Ben_Adam
23.08.2007., 01:11
Marsel
Novo pitanje:
Ko je bio dechko koji je prvi poljubio Moniku? :D
Majkl Džekson
23.08.2007., 01:11
Nemanja
Majkl Džekson
23.08.2007., 01:13
Salim se, to je bio njen brat ros
Ben_Adam
23.08.2007., 01:34
Salim se, to je bio njen brat ros
Tachan odgovor! Pitanje?
Ben_Adam
25.08.2007., 00:57
Shta bi, nema pitanja? :D
Kojim se poslom Fibi bavila čim je došla u grad?
Ben_Adam
25.08.2007., 12:34
Bila je pljachkash?
Ne bila je prostitutka.
S kime Fibi živi?
Ben_Adam
25.08.2007., 16:48
Hm... Mislim da nije bila prostitutka, vetj da je samo zhivela u autu koji joj je makro dao, i taj isti makro joj je pljunuo u usta.
A znam pouzdano da je bila pljachkash, i Rosu je ukrala njegov strip josh kada je ishao u shkolu. Tako da je to verovatno pre tog dela sa makroom...
Elem, zhivi sa Denise, koja nikada nije opisana kako treba, koliko ja znam...
Ben_Adam
15.01.2008., 01:45
Hah... Nadjoh sada ovu staru temu na kojoj je bilo dosta zabave. Integrisaćemo je u samu Friends temu, da ne pravimo nered, a nastavljamo sa pitalicama... :D ;)
Ben_Adam
15.01.2008., 01:50
Ovako, pitanje:
-Ko je stvarno proizveo najlepše ''chocolate chip'' kolačiće za koje je Monika verovala da su pravljeni po starom receptu Phoebeine bake?
MadonnaGirl
15.01.2008., 20:39
Hm... Mislis na Nestle-ove? Nestle Tollhouse?
Ako je odgovor tachan, onda ja postavljam pitanje?
Ben_Adam
16.01.2008., 23:21
Zaboravih na ovo... :D
Da, odgovor je tachan! ;)
Pitash! ;)
MadonnaGirl
17.01.2008., 17:50
Oke... Kako je isla pesma koju je Ros pevao kada je bio mali, i kada se oblacio u garderobu svoje majke i sminkao njenom sminkom? :D
Ben_Adam
21.01.2008., 22:06
Razmishljam, ali ne mogu da se setim... Ne setjam se ni epizode... :/
MadonnaGirl
21.01.2008., 22:12
"I am Bea. I drink tea. Won't you dance around with me?"
http://www.friends-tv.org/zz304.html
Ima u još nekim epizodama scena iz tog detinjstva, samo mislim da ne peva pesmicu :)
Btw, trenutno ne mogu da se setim pitanja, hajde, Bene, postavi ti...
Mary555
21.01.2008., 22:39
e serija je vrh,imam u kompu prve dve sezone,gledala sam ih 5 puta i mogla bih opet,nikad mi ne dosade....loodi su 100%!!!!najvise mi se svidja chendler!!!!
Ben_Adam
22.01.2008., 00:33
Ok. Koje ime Phoebe koristi kroz seriju kada sakriva svoj identitet, ili ga bar menja? :D Aj' ovo je lako! :D
MadonnaGirl
22.01.2008., 19:57
Redžina :lol:
Ili sam pogrešila?
Ali, sećam se epizode kada se pretvara da je dr Regina tamo neka, pa kaže kako Ros ima neku bolest... :lol:
Ako je tačno, onda da pitam
Najčuvenija pesma koju je napisala Phoebe, a koja se čak i pojavila na jednoj reklami na televiziji ) u seriji, naravno)? :lol:
Ben_Adam
22.01.2008., 21:30
Regina Phalange... Njen alter ego... :lol:
Elem, odgovor je Smelly Cat, reklama je bila za pesak za mačke! :D
Mary555
22.01.2008., 21:59
a da,to je ono smelly cat...pa kad neka druga peva a ona je u spotu ...bas je dobra ta epizoda!!!
Minnie'95
22.01.2008., 22:34
Volim da ih gledam. Pre je valjda bilo na Pinku, ali sada vise nema.... :(
Ben_Adam
22.01.2008., 22:34
Pitanje:
Kako je Phoebe naučila francuski?
Chandler Tribbiani
09.07.2008., 03:41
Friends?
Šta je to?
Serija je vrh...Gledala sam je nekoliko puta, i uvek se valjala od smeha.....:ok::ok::ok:
zabavan!
19.07.2008., 16:29
takodje!
najbolji mi je Joey Tribbiani!!!
Meseceva_Ratnica
23.07.2008., 01:40
Jedna od najboljih serija koje su ikad snimljene!! :super:
Ja najvishe,kao,volim Dzoia i Fibi,ali glupo je izdvajati bilo koga.
Oni su najbolji onako zajedno. :ok:
eh, ova serija me bolje socijalizovala od 16 godina školovanja..sjajna, zaista sjajna serija..Chandler je jedan od najjačih tv junaka ikad..
http://www.youtube.com/watch?v=PJEI1cj5WXI
Serija je the best!!!:super::klap:Glumci fantasticni!:lol:A najbolji likovi su mi Ross,Pheobe i Joey:heart::heart:...
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FYqlSoxG_d4&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FYqlSoxG_d4&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Jedna od mojih omiljenih scena.:hahaha:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FYqlSoxG_d4&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FYqlSoxG_d4&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Jedna od mojih omiljenih scena.:hahaha:
Totalno, Pheobe caruje:hahaha::rotf: