Vidi punu verziju : Izbor marke aparata !!!
Iggy NISH
09.02.2004., 14:26
Hocu da kupim relativno jeftin aparat sa autofokusom, cuo sam da je kao najbojli Olympus (cena im je oko 5000 din), sta mislite o ostalima, recimo Konica sa zumom 62mm (ne znam tacnu oznaku ali cena je 4800 din) HVALA
:twisted: Mislim da ti je OLIMPUS dobar izbor! Mada, ja licno imam PENTAX, onako u nekoj srednjoj kategoriji, i super su slicice. Ako te bas profesionalno interesuje - kupi SONY digitalnu kameru!
iggy nish
10.02.2004., 13:16
:twisted: Mislim da ti je OLIMPUS dobar izbor! Mada, ja licno imam PENTAX, onako u nekoj srednjoj kategoriji, i super su slicice. Ako te bas profesionalno interesuje - kupi SONY digitalnu kameru!
Super, bas su mi Pentax preporucili i drugi, i pod uticajem i tvog saveta KUPICU GA. Thanks
Super, bas su mi Pentax preporucili i drugi, i pod uticajem i tvog saveta KUPICU GA. Thanks
Koji Pentax? Mislim i ja ga obicno preporucujem :wink:
Olympus Superzoom 70G. Neverovatno je koliko su dobre slike sa ovako jeftinog aparata. (oko 5500din)
[quote="Iggy NISH"]Hocu da kupim relativno jeftin aparat sa autofokusom, cuo sam da je kao najbojli Olympus (cena im je oko 5000 din), sta mislite o ostalima, recimo Konica sa zumom 62mm (ne znam tacnu oznaku ali cena je 4800 din) HVALA[/quoteJA tvrdim a i skustvo mi kaze da fuji ima naj bolju sliku u toj nekoj klasi do 500 evra.Uostalom na fujiju jedino pise "made in japan"proveri.Ajde to ali slike su im naj prirodnijih boja i izuzetno ostre.Sto se kvaliteta tice,Dobar aparat sa solidnim objetivom je uvek kostao 1000 dem.i to je to.Pozdrav.
Meni se cini da je ovaj sto je zapoceo temu mislio na obican fotoaparat a ne digitalni. Inace ne bi govorio o ceni oko 4800din.
A sta mislite o HP diitalnim aparatima, recimo HP photosmart 735 ?
Za tog HP-a pogledaj
http://www.benchmark.co.yu/vidito.php?sid=3229
Malo su ga ispljuvali ali tada kada je bio test cena mu je bila mnogo visa nego sada. Uostalom slican rasprava postoji na ovom forumu pod Canon A60 Olympus C350
Ericsson
21.04.2004., 00:26
Ma kupi Canon oni su kraljevi za fotografije.
Olymous koristi Xd memoriske kartice i one su jedne od najskupljih.
A60 je relativno jeftin , sjajne slike, obicen baterije moze da koristi i koristi Compact flash memoriju koja je najeftinija.
U NS kod svercera imas A60 za 230eur. Ako si zainteresovan daj neki mail.
Jos bolje, pogledaj ovo -> http://chemer.on.neobee.net
U BG-u,regularno u prodavnici, A60 kosta 200,a A70 300 evra.