Vidi punu verziju : ISKLJUCIVO ZA DEVOJKE!!!!
chillout
07.02.2004., 02:56
Kojem poklonu biste se najvishe odushevile za Dan Zaljubljenih? :roll: :idea: :evil:
plavi andjeo
07.02.2004., 05:22
Ruze!!!!!
little smile
07.02.2004., 12:44
Kojem poklonu biste se najvishe odushevile za Dan Zaljubljenih? :roll: :idea: :evil:
Neznom poljupcu, cvrstom zagrljaju, lepim recima i jednoj divnoj crvenoj ruzi (odabranoj od srca)...
Za dan zaljubljenih sam prošle godine na svom kućnom pragu našla buket ruža, sa porukom :"Da li zanš koliko te volim?"
Da svaki dan bude nezan i pazljiv...jedna ruza godisnje nista ne znaci.
little smile
07.02.2004., 23:43
Da svaki dan bude nezan i pazljiv...jedna ruza godisnje nista ne znaci.
U pravu si... Istina je da volim kada se moj voljeni seti nekog posebnog datuma i tada mi pokloni malo vise paznje i obraduje me nekim pokloncicem (ma nekom najmanjom sitnicom ili nekim cvetom), ali ne bih volela da se tako nesto desava samo na 'vazne' dane, jer svaki dan je podjednako vazan i ne treba biti nezan, pazljiv i sl. samo tada... vec UVEK, u svakom trenutku!!!
BobbyMarlee
08.02.2004., 01:36
Ja posle 101 ruze dobio "bajs"........
Ruze su bljak........
Scheherezade
08.02.2004., 13:37
Osmeh, zagrljaj koji je kao omiljeni džemper - topao, prijatan... Ni manje ni više :)
Ana-Marija
09.02.2004., 04:26
Mislim da je najlepsi poklon za jednu devojku da joj momak pokloni sebe.mene bi odusevilo da mi se na vratima pojavi sa masnom oko vrata :) :oops:
LunaTic_GiRl
11.02.2004., 04:22
PISAMCE, ali koje je BAS on napisao i naravno NE prespisao negde sa neta ili neke knjizica.........Ne mora to da bude nista romanticno, ali BAS ONO sto BAS on oseca!!!!!
ruze su totalno neoriginalne....
i bezlicne (pogotovo ono - 101 komad crvenih).
ja bih nesto licno i samo za mene. kao na primer, kimono za karate :lol: :lol:
tanjica
13.02.2004., 20:43
ruze i ceo dan proveden zajednicki, isplaniran od strane momka
Mislim da je najlepsi poklon za jednu devojku da joj momak pokloni sebe.mene bi odusevilo da mi se na vratima pojavi sa masnom oko vrata :) :oops:
A STA MISLIS DA SE POJAVI GO U BOKSERICAMA,SESIROM NA GLAVI I RUZOM U USTIMA??? MOJA JE BILA ZABEZEKNUTA!!!
mario80
21.02.2004., 02:47
okolo, naokolo...a nikako da predjete na sustinu!
svrsile bi kada bi vam voljena osoba poklonila vibrator....jel tako? :D
Usamljeno_Srce
23.02.2004., 22:05
Svaki znak paznje bi me obradovao.Paznja je najbitnija jos ako je od voljene osobe onda je to najlepse :P
Ana-Marija
26.02.2004., 00:47
A STA MISLIS DA SE POJAVI GO U BOKSERICAMA,SESIROM NA GLAVI I RUZOM U USTIMA??? MOJA JE BILA ZABEZEKNUTA!!!Moze,moze,ne bih se bunila :oops: mmmmmmm... :wink: :lol:
Krcko Orashchic
28.02.2004., 23:01
Prvo i prvo dan svetog valentina ili dan zaljubljenih je samo propaganda tj marketing da bi ostavljali pare kompanijama koje prodaju nesto sto inace imaju problema da prodaju ! dakle ako te voli bice pazljiv i uopste sve kako treba prema tebi cele godine a i ti bi trebalo da mu uzvratis istom merom al ne vi volite da budete sponzoruse i jedva cekate priliku da nesto izmuzete za sebe pa ste se oberucke prihvatile kulovisanja sa pinka jao dan zaljubljenih odlicna prilika da vidim koliko me volis iz dubine novcanika :evil: :evil: :twisted: :twisted: :shock: :twisted:
ljubav je u grudima u srcu a ne u novcaniku sponzoruse :twisted: :twisted: :twisted: ni jedne