PDA

Vidi punu verziju : prvi kiss

Stranice : [1] 2 3 4

pinki
03.07.2003., 11:59
kada ste se prvi put poljubili?koliko ste tada IMALI GOODDIINNAAA :?: :P [/b]

JaH_G|rL
03.07.2003., 12:55
13,5 godina,i bilo je prelepo..samo da se ja nisam toliko nervirala i plasila ;)

03.07.2003., 12:56
13,5 godina,i bilo je prelepo..samo da se ja nisam toliko nervirala i plasila ;)a od cega si se plasila

JaH_G|rL
03.07.2003., 12:58
13,5 godina,i bilo je prelepo..samo da se ja nisam toliko nervirala i plasila ;)a od cega si se plasila
Pa kao prvi put...blah...i takvi bezvezni strahovi... ako se uopste mogu tako nazvati..

sunny_girl
03.07.2003., 20:06
14.

Mixa
03.07.2003., 22:40
14 :D

jeeca
03.07.2003., 23:33
13,5 godina,i bilo je prelepo..samo da se ja nisam toliko nervirala i plasila ;)
uuuuuu.....i ja sm imala taj problem.
:) :) :) ...sad je stvarno smesno mada tada, a to je bolo na kraju 7 razreda, mi nije bilo sve jedno...
Kad se samo setim toga.......o boze :)
terala sam svog najboljeg druga da mi objasni kako to ide........ :) :) :)

JaH_G|rL
03.07.2003., 23:39
uuuuuu.....i ja sm imala taj problem.
:) :) :) ...sad je stvarno smesno mada tada, a to je bolo na kraju 7 razreda, mi nije bilo sve jedno...
Kad se samo setim toga.......o boze :)
terala sam svog najboljeg druga da mi objasni kako to ide........ :) :) :)
Ahahha...a mene je najbolji drug ucio sa kuglicom u casi vode...samo kad se setim :lol:

Corey
04.07.2003., 08:41
13,5 godina,i bilo je prelepo..samo da se ja nisam toliko nervirala i plasila ;)a od cega si se plasilaDa ne dobije sidu.Salim se.Ja sam sa 10

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart... :evil:

jeeca
04.07.2003., 12:07
13,5 godina,i bilo je prelepo..samo da se ja nisam toliko nervirala i plasila ;)a od cega si se plasilaDa ne dobije sidu.Salim se.Ja sam sa 10

sta si tada znao....mogu samo da zamislim...kao je to izgledalo... :D :D :P

girl
04.07.2003., 13:12
12 :lol:

Corey
05.07.2003., 00:46

sta si tada znao....mogu samo da zamislim...kao je to izgledalo... :D :D :P

SlipKnoT 4e\/er

duca89
05.07.2003., 13:28
Ja u 5 razredu!Bilo je to romanticno(sifonjericno)ali bezveze!COREY mogao bi ti da mi das jedan tvoj kiss...??? :wink: A tebra :?: Dobro ce mi stajati...

Nancy
05.07.2003., 15:43
ja sam se prvi put poljubila sa 11 god, nekoliko nedelja pre mog 12 rodjendana...bilo je grozno...posle vise mesecima nisam htela da imam decka jer kad se samo setim...brrrrrrrrrr...posle sam se navikla, mada mi ni sad poljubac ne predstavlja skoro nikad nista uzbudjujuce...ne znam jel sam ja to poremecena, il sta mi fali...

Corey
05.07.2003., 17:12
Ja u 5 razredu!Bilo je to romanticno(sifonjericno)ali bezveze!COREY mogao bi ti da mi das jedan tvoj kiss...??? :wink: A tebra :?: Dobro ce mi stajati...Evo cmok :D

duca89
05.07.2003., 18:56
:D hvala,a sada,CCC MMM OOO KKK![/i]

Corey
06.07.2003., 12:41
8)

girl
07.07.2003., 09:53
:oops: 8) :wink: (zar ne mislis da tako nesto ne prilici cetrnaestogodisnjaku) :?:

Corey
07.07.2003., 11:28
Sta ne prilici :evil:

nenushka
07.07.2003., 13:35
14 ...bilo je jako lepo...

Corey
07.07.2003., 18:25
HEHEHHE :twisted: Koje si godiste :?:

15.07.2003., 22:02
ja se jos nisam poljubila,a imam 18 godina.sta ja da kazem?

Corey
15.07.2003., 23:00
Nista nemoj da kazes nego radi ovako :cry:
SlipKnoT 4e\/er

yugoslav
15.07.2003., 23:59
Sa 7 godina!!!

ODLICNOO!!!

KingLui
16.07.2003., 01:48
Sa 14 godina i bilo je 8).

R.S.
16.07.2003., 08:56
Nishta nemoj reci i zakaludjeri se!!!!!! :P

Corey
16.07.2003., 12:05
Nishta nemoj reci i zakaludjeri se!!!!!! :POdlicna ideja :twisted:
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
16.07.2003., 12:55
Ne znam dal ce joj se dopasti :idea: ideja.... :twisted:

Corey
16.07.2003., 16:06
Vidis da ne dolazi mozda se vec zamonasila :lol:
SlipKnoT 4e\/er

CRUCIAL-G_iR_l
16.07.2003., 23:23
e bash ste grozni, mozhda devojka jednostavno nije imala prilike da upozna nekog lepog dechka,mozhda zhivi na nekom selu gde su svi ruzhni pa ni ja se ne bi nikad ljubila sa nekim gaborom...realno...
moj prvi kisss je bio sa 13 god i tad mi je bilo GROZNO ali sad je bash ql :) :) :) :) :)

R.S.
17.07.2003., 09:03
Po chemu smo grozni,nudimo joj najrealniju opciju.... :lol:

Corey
17.07.2003., 11:45
e bash ste grozni, mozhda devojka jednostavno nije imala prilike da upozna nekog lepog dechka,mozhda zhivi na nekom selu gde su svi ruzhni pa ni ja se ne bi nikad ljubila sa nekim gaborom...realno...
moj prvi kisss je bio sa 13 god i tad mi je bilo GROZNO ali sad je bash ql :) :) :) :) :)Ma devojka se ne trudi dovoljno da nadje decka i sigurno ima neko je dovoljno dobar :? Ako ne neka dodje ovamo :lol:
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
17.07.2003., 13:49
Aha,nek dodje ovamo........... :twisted:

Corey
17.07.2003., 14:24
Sta ideja je dobra :lol:
SlipKnoT 4e\/er

R.S.
18.07.2003., 09:57
:lol:

lellllllllllllllla
20.07.2003., 23:43
nikad se jos do sad nisam poljubila

gigi31
11.01.2004., 18:37
ovo se verovatno odnosi na zvaku,jel da?!e pa,ovako,poljubila sam se prvi put sa 12 godina i nije bilo bas nesto,ali posle je bilo sve bolje i bolje i sad obozavam da se ljubim.i nemojte da vredjate ako neko nije probao,moglo je i vama to da se desi,mozda ta osoba jednostavno nije nasla pogodnog partnera za ljubljenje ili mozda smtra da jos nije spremna na tako nesto! :wink: 8) [/u]

Kojaaa
11.01.2004., 23:42
Ja jos nisam a imam 17 i po godina !

Tatjanushka
13.01.2004., 11:36
ja sam prvi put 20 i nekog avgusta 2001. sto ce reci sa nepunih 14.
tacnije poljubila sam se i 2 godine ranije, ali ono ne zasluzuje da se zove poljubac (bilo je fuj!)
8)

Bleak WinterFullMoon
13.01.2004., 11:41

Ni ja :lol:

Miss_worms
13.01.2004., 13:22

Ni ja :lol:I kako je bilo? :roll: :lol:

Devilishgirl
13.01.2004., 14:56
:roll: Prvi kiss...da li se racuna kad sam bila mala sa drugaricom? :lol: Htele smo da vidimo kako TO izgleda :lol:

IVAAAAAA
15.01.2004., 20:19
to je bilo prosle godine...imala sam 15 god.(toliko imam i sad)aaaaa...........bilo je divno..... :D ...ali sve sto je lepo kratko traje......nismo bili dugo zajedno,svega 2,5 nedelje.....tako sam ga volela.... :(

Foolish
16.01.2004., 15:02
to je bilo prosle godine...imala sam 15 god.(toliko imam i sad)aaaaa...........bilo je divno..... :D ...ali sve sto je lepo kratko traje......nismo bili dugo zajedno,svega 2,5 nedelje.....tako sam ga volela.... :(

hah a ja bila sa prvim momkom 7 dana :) i na moje iznenadjenje nisam bila toliko ocajna kada se "to" (veza,sta li je...) zavrsilo...a imala sam isto 15 godina

IVAAAA
16.01.2004., 21:34

hah a ja bila sa prvim momkom 7 dana :) i na moje iznenadjenje nisam bila toliko ocajna kada se "to" (veza,sta li je...) zavrsilo...a imala sam isto 15 godinavidis i ja sam bila srecna kad smo raskinuli jer smo raskinuli 'sporazumno' tj. zajdno i ostali smo dobri drugovi, ali sam zato nedelju dana kasnije bila jako tuzna :(

uuuuuuuuu
18.01.2004., 15:33
Brate blam me!!!Ja sam se poljbio prvi put u 7 razredu ali ne "zvaka"!!!!Sad jos uvek ne znam zvaku a imam 16.....UBICU SE majke mi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
19.01.2004., 11:42
pa shta?a kako znash da ne znash zvaku? jesil probao?!

Dudita
19.01.2004., 12:19
Ja sam mislila da ne znam :oops: ali kada sam probala sve je bilo u redu :D jeste da nje bilo bas nesto posebno...i bilo je prosle godine...imala sam 12 godina...i dalje ne shvatam koja je fora ljubljenja....zasto se to ljudima svidja?? :?: :?:

uuuuuuuuuuuu
19.01.2004., 20:00
Znas ti "aaaaaaaaaaaaaaa" koju sam ja ispalu diziveo prvi put!!!!!ona je naravno znala a ja NE i sta mislis......"pa ne mogu sa tobom pa......mislim.......hm......pa" itd a sad znam da se svidjam jednoj lepoj i super devooci a ne znam sta da radim....da joj priznam???moracu?

bekalo
19.01.2004., 20:01
Verovali ili ne imala sam 20 godina i bilo me je jako stid ali nekako sam uspela :))i bilo je Ok :))

aaaaaaaaaaaaaa
19.01.2004., 20:14
Znas ti "aaaaaaaaaaaaaaa" koju sam ja ispalu diziveo prvi put!!!!!ona je naravno znala a ja NE i sta mislis......"pa ne mogu sa tobom pa......mislim.......hm......pa" itd a sad znam da se svidjam jednoj lepoj i super devooci a ne znam sta da radim....da joj priznam???moracu?e slusaj, ja sam mislila da ne znam ali kada me je poljubio sve je bilo ok.nemoj da se brines.....samo napred!

britgirl
19.01.2004., 21:48
Ja sam mislila da ne znam :oops: ali kada sam probala sve je bilo u redu :D jeste da nje bilo bas nesto posebno...i bilo je prosle godine...imala sam 12 godina...i dalje ne shvatam koja je fora ljubljenja....zasto se to ljudima svidja?? :?: :?:
kada nadjesh nekog ko je dobar u tome i koga volish,znacesh

Foolish
20.01.2004., 10:47

hah a ja bila sa prvim momkom 7 dana :) i na moje iznenadjenje nisam bila toliko ocajna kada se "to" (veza,sta li je...) zavrsilo...a imala sam isto 15 godinavidis i ja sam bila srecna kad smo raskinuli jer smo raskinuli 'sporazumno' tj. zajdno i ostali smo dobri drugovi, ali sam zato nedelju dana kasnije bila jako tuzna :(

Ok i ja sam bila tuzna,ali ne sad nesto da crkavam,jer kazu prva ljubav se uvjek pamti i nikad se ne zaboravi a meni to uopste nije puno znacilo...na to sam mislila

slatka kao medic
20.01.2004., 11:18

zasto se to ljudima svidjaaaaaa, jaoooooo moja duditaaaaaaaaa!!!!
pa to je skroz mljatc srck uh pa opet mljatc pa srck eh pa mljatcccccccc pa to je mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Keeper
20.01.2004., 13:48
...i dalje ne shvatam koja je fora ljubljenja....zasto se to ljudima svidja?? :?: :?:

pa mozda iz istog razloga iz kojeg im se svidja ............ chokolada na primer. eeeeeeeeeeeeeeh :oops:

bojana miletic
20.01.2004., 18:39
:oops: :P :D :D
Bas ste mi slatki i simpaticni...

Keeper
20.01.2004., 18:52

pa kao i sva mala deca ......http://smilies.sofrayt.com/1/a0/baby.gif

medic...
20.01.2004., 19:10

hehe keep dobar ti je ovaj smile:)))
kazi mi gde mogu to da skinem, mislim te smajlile swatke male, otju i ja da budem mala deca:ppp

Keeper
20.01.2004., 20:05

hehe keep dobar ti je ovaj smile:)))
kazi mi gde mogu to da skinem, mislim te smajlile swatke male, otju i ja da budem mala deca:ppp

http://www.sofrayt.com/main/index.shtml
http://smilies.sofrayt.com/1/u/biggrinangel.gif

guitarrr_babe
20.01.2004., 23:00
Jel' to opet poceo razgovor o tome ko se kako ljubi, ko voli da se ljubi, i slicno, jer ako jeste, da znam da se pripremim na velike kolicine nedostajanja mog decka?

Keeper
21.01.2004., 00:08
Jel' to opet poceo razgovor o tome ko se kako ljubi, ko voli da se ljubi, i slicno, jer ako jeste, da znam da se pripremim na velike kolicine nedostajanja mog decka?

patimo od istog problema :cry:
al ga resavamo sa weekend :lol: :lol: :lol:
i nemoj stalno da me podsecas na to, bre, pokusavam da uchim :P

IVAAA
21.01.2004., 11:59

Ok i ja sam bila tuzna,ali ne sad nesto da crkavam,jer kazu prva ljubav se uvjek pamti i nikad se ne zaboravi a meni to uopste nije puno znacilo...na to sam mislilaMENI JE ZNACILO JER SAM GA JAAAAKO VOLELA...

guitarrr_babe
21.01.2004., 13:46
Ziveo vikend, ziveo vikend!!! Triput ura za ponovno povezivanje mladih koji su sasvim nehoticno i privremeno rastavljeni daljinom!

DJ_MaRe
01.04.2005., 18:43
Evo, neko je danas pomenuo ovu temu, pa rekoh da je nadjem...

laura87
01.04.2005., 19:08
Jao,ja sam imala 14 godina i to je bilo ne bas lepo iskustvo.Nisam znala sta da radim,a taj decko se ljubio tako monotono i grozno-al sam prezivela ipak...nedostatak iskustva :wink:

MirjanaZ
01.04.2005., 19:11
ja sam imala takvu frku od prvog kissa,sve devojcice iz odeljenja se ljubile(bar tako kazu)a ja ne...
na proslavi zavrsetka osnovne skole malo popila...
bio je to jedan drug iz razreda koji je zapravo bio moja simpatija od 5.razreda(i ja njegova)i eto tako... :oops:

dkole
01.04.2005., 23:04
ja sa 16 godina...u 1. srednje...i uopste me nije sramota...sacekao sam da dostignem zrelost koja je potrebna za tako nesto, i nisam se nervirao pre toga...sada je sve super...a danasnji klinci, je8u se u 14-oj...nije ni to poenta...

dino.
01.04.2005., 23:14
Imao sam 9 godinai to sam uradio sa devojcicom koja je imala 8 godina tj. sa mojom komsinicom iz zgrade bili radoznali klinci :D

sofffy
01.04.2005., 23:33
ja sam first kiss imala sa 13.
bilo je suuuper :lol: :lol: :lol: :lol:
on je to super radio, a i ja sam se dobro snasla....
samo...(opet o tuznim ljubavima) on nije bio taj s kojim sam to htijela uraditi....
a veceras sam nasla osobu s kojom zelim imati famozni kiss.....
:lol: :wink:

oxana
02.04.2005., 11:08
Imala sam 14 godina.

MIMICA GIRL
02.04.2005., 11:50
Ja sam se prvi put poljubila sa 10 godina , sa jednim prelepim deckom iz Bg-a , posle toga ga nisma nikad videla, ali taj dan cu uvek pamtiti !!!

tanja_cudo
02.04.2005., 14:50
13

*Lenja_Pita*
04.04.2005., 19:39
Oj ljudi...
Eve malo mene da još malo kakim.
Dakle, ja se još nisam ni sa kim ljubila, pošto ne mogu da zamislim sebe da se ljubim sa nekim od ortaka (ne d'o vam Bog da ih vidite, a kamoli da se ljubite sa nekim od njih), ispred celog odeljenja zato što je to rekla flaša od kole (to igraju deca naših godina misleći da su jaki frajeri i super ribe, a ustvari smo klinci)!!!
Ja sam u 3pu mesečine i livade pune cveća, neba punog zvezda (i letećih krava :D ) :!: :!: :!:

Tinar
04.04.2005., 20:10
Oj ljudi...
Eve malo mene da još malo kakim.
Dakle, ja se još nisam ni sa kim ljubila, pošto ne mogu da zamislim sebe da se ljubim sa nekim od ortaka (ne d'o vam Bog da ih vidite, a kamoli da se ljubite sa nekim od njih), ispred celog odeljenja zato što je to rekla flaša od kole (to igraju deca naših godina misleći da su jaki frajeri i super ribe, a ustvari smo klinci)!!!
Ja sam u 3pu mesečine i livade pune cveća, neba punog zvezda (i letećih krava :D ) :!: :!: :!:
Chekaj, nisi se josh poljubila zato shto necesh da se ljubish sa ortacima?? :? Pa zar ne postoje drugi mushkarci sem tvojih ortaka? Shvatam da necesh da se ljubish sa nekim iz nekog lichnijeg razloga... :roll:

*Lenja_Pita*
04.04.2005., 22:04
Problem je što su ti ortaci u mom društvu, ne mogu tek tako nekome nepoznatom da priđem, shvataš? Njih jedino znam toliko (nije mi baš do ljubakanja sa prvim dečkom koga sretnem na ulici), i jedino oni na nekim kućnim žurkama igraju fote (koje ja mrzim iznad svega otkako sam morala da popijem litar limunade zajedno sa drugaricom iz iste flaše). Meni je prilično glupavo da svoj prvi poljubac, za koji mislim da bih volela da bude lep, doživim pred čitavim razredom koji će samo da zuri i da vrišti tipa 'AAAAAAAAAAAAAAAA, ajde da se poljubite','AAAAAAAAAA, ne smeš da odbiješ da se ljubiš sa tim-i-tim', etc.
Jednostavno mislim da bih volela da to bude lepo i slatko, makar čekala do svoje 20 (hm?) godine...neću da me gleda gomila skičavih devojčica i napaljenih dečaka, neka hvala...

*november rain*
04.04.2005., 22:10
nije bitno koji je prvi..ja znam jedinog ~puta~ koji se ~pika :pPp
~vatever :p

Bliznakinja
04.04.2005., 23:49
kada ste se prvi put poljubili?koliko ste tada IMALI GOODDIINNAAA :?: :P [/b]

У седмом разреду и било је бљак,зато што сам се оптерећивала с тим... :P Са тим дечком сам била 3 месеца...вау :lol: :lol: :lol:

Kad_LupimLupim
05.04.2005., 00:24
Problem je što su ti ortaci u mom društvu, ne mogu tek tako nekome nepoznatom da priđem, shvataš? Njih jedino znam toliko (nije mi baš do ljubakanja sa prvim dečkom koga sretnem na ulici), i jedino oni na nekim kućnim žurkama igraju fote (koje ja mrzim iznad svega otkako sam morala da popijem litar limunade zajedno sa drugaricom iz iste flaše). Meni je prilično glupavo da svoj prvi poljubac, za koji mislim da bih volela da bude lep, doživim pred čitavim razredom koji će samo da zuri i da vrišti tipa 'AAAAAAAAAAAAAAAA, ajde da se poljubite','AAAAAAAAAA, ne smeš da odbiješ da se ljubiš sa tim-i-tim', etc.
Jednostavno mislim da bih volela da to bude lepo i slatko, makar čekala do svoje 20 (hm?) godine...neću da me gleda gomila skičavih devojčica i napaljenih dečaka, neka hvala...
Samo ti cekaj :roll:

*Lenja_Pita*
05.04.2005., 11:25
Da znaš da hoću. :wink:

Kad_LupimLupim
05.04.2005., 11:32
Pazi samo da ne bude:

http://carcino.gen.nz/images/image.php/6c13aed7/waiting.jpg&cb=20040717181848

*Lenja_Pita*
05.04.2005., 16:57
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Jooj, užasno je...
Ali neće promeniti moje mišljenje :) :wink:

Bliznakinja
05.04.2005., 21:05
Ахахаха...па ти то сам себи ( и осталим мушкарцима) на рачун :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nefela
05.04.2005., 21:56

To sa limunadom nisam skontala... :shock: :roll:Svejedno, mislim da preterujes i da oko tog poljupca pravis nesto sto on nije ... Vecina ljudi koje ja poznajem nije zadovoljna svojim prvim poljupcem, to bude redovno smotano, ljigavo itd... :P I srecni su oni koji su se poljubili s deckom'devojkom koji/a mjoj/mu se svidjao/la!Ne razumem te... :shock: KOliko ti imas uopste godina ,ako sme da se zna...?

kalliope
05.04.2005., 22:01

i ja mrzim te fore....
zato sto te glupavo gledaju i ako se poljubis, i ako ne, a to obicno budu neki tupsoni nezreli....
eh, proradilo u meni secanje na nekadasnje fote....
(fuj)

Tinar
05.04.2005., 22:40
Ali chekaj, ti imash 13-14 godina? Pa ja u tim godinama nisam znala ni kako se zovem... Dobro, ajde da ne preterujemo sad... Nemoj da se zurish i shta te boli uvo za shta ti drugarice govore. Upoznacesh nekog dechka koji ce ti se svideti i poljubicesh se kad ti se bude ljubilo. Razumem shto pravish takvu "frku" oko toga. Prvi put je prvi put, bio to poljubac ili sex. Samo se ti opusti i ne razmishljaj o tome, i samo ce ti pasti sa neba. Tako je uvek kad se radi o ljubavi... :wink:

*november rain*
05.04.2005., 22:44
Ali chekaj, ti imash 13-14 godina? Pa ja u tim godinama nisam znala ni kako se zovem...
e, sorry...kol'ko ti sad imash godina?

Tinar
05.04.2005., 22:50
Ali chekaj, ti imash 13-14 godina? Pa ja u tim godinama nisam znala ni kako se zovem...
16. Veruj mi, bila sam jako pogubljena kao klinka... :oops:

*Lenja_Pita*
05.04.2005., 22:57
Ali chekaj, ti imash 13-14 godina? Pa ja u tim godinama nisam znala ni kako se zovem... Dobro, ajde da ne preterujemo sad... Nemoj da se zurish i shta te boli uvo za shta ti drugarice govore. Upoznacesh nekog dechka koji ce ti se svideti i poljubicesh se kad ti se bude ljubilo. Razumem shto pravish takvu "frku" oko toga. Prvi put je prvi put, bio to poljubac ili sex. Samo se ti opusti i ne razmishljaj o tome, i samo ce ti pasti sa neba. Tako je uvek kad se radi o ljubavi... :wink:

Yip, imam 13,5 godina i nije me blam.
Ti si u pravu, thanx na podršci. :wink:

*Lenja_Pita*
05.04.2005., 22:59

To sa limunadom nisam skontala... :shock: :roll:Svejedno, mislim da preterujes i da oko tog poljupca pravis nesto sto on nije ... Vecina ljudi koje ja poznajem nije zadovoljna svojim prvim poljupcem, to bude redovno smotano, ljigavo itd... :P I srecni su oni koji su se poljubili s deckom'devojkom koji/a mjoj/mu se svidjao/la!Ne razumem te... :shock: KOliko ti imas uopste godina ,ako sme da se zna...?

To ako ta većina ljudi koju poznaješ nije zadovoljna ne znači da ja ne treba da budem zadovoljna :D !
I hoću da se poljubim sa dečkom koji mi se sviđa, ali ne bih se ljubila ni sa njim ispred celog odeljenja.
Rekoh u prethodnom postu koliko imam godina.
A za limunadu: ortakinja i ja smo morale iz iste flaše u isto vreme da pijemo. Ispolivale smo se šećerom kao ništa (pošto je to bio više šećer manje limun) :lol: :lol: :lol:

Master_Chief
05.04.2005., 23:57
ehehehehehe,sad se osecas starijom? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kad_LupimLupim
06.04.2005., 00:15
@Lenja_Pita

Mnogo filozofirash, to nevalja. Ljubi se i uzivaj. Sto pre pocnes, duze ce ti biti lepo.

*Lenja_Pita*
06.04.2005., 10:18
@ KadLupimLupim :lol: :lol: :lol:
Nemam sa kim :lol: i kada :lol:
A iskreno da ti kažem, nije mi do toga. Gledala sam kako mi se 'ortakinje' ljube, i nije baš da mi se sviđa kako izgleda...pogotovo ne sa nekim koga ne volim...
Ma, OK, u pravu si..kad dođe prva prilika za ljubljenje sa 'voljenom osobom'...eto mene :wink:

Kad_LupimLupim
06.04.2005., 11:25
Ajd' ovo nemam s'kim josh i moze da prodje, al' nemam kad... daj nemoj nas da farbash. Inache nece ti se hteti dok god tako gledash na stvar. Najgore je kad si u tripu dobrog deta i uporno pokushavas da to ostanesh, al' zarad cega? Bezveze potpuno.

*Lenja_Pita*
06.04.2005., 13:41
Pa jel' imaš neki 'vremenski predlog'. Imam ja vremena i na pretek, nego ne mogu tek tako da priđem tom nekom u školi i da ga poljubim?! (valjda).
A, neee, nisam ja u 3pu dobrog deteta... :twisted: :twisted: :twisted: daleko od toga :P :wink:

Tinar
06.04.2005., 17:39
ehehehehehe,sad se osecas starijom? :lol: :lol: :lol: :lol:
Shta hocesh time da kazesh?? :evil:

*Lenja_Pita*
06.04.2005., 18:43
Izgleda da misli da razlika između 14 i 16 godina nije velika.

chokolada
06.04.2005., 18:48
Ovaj podforum je postao interesantan. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo vi a ja cu da http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/c010.gif

Kad_LupimLupim
06.04.2005., 19:00
Mojne ti samo http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/c010.gif
nego daj deci neki koristan savet, ipak si najstarija! :wink:

Pa jel' imaš neki 'vremenski predlog'
:? :shock: :!: :?: Sha bi ovo?

chokolada
06.04.2005., 19:07
Nisam ja bas toliko matora (ti si stariji od mene :wink: )
Ali evo: prvi poljubac se desio kada sam imala skoro 13 godina. Poljubila sam se sa mojim prvim deckom. :P
Poljubac je bio duuug (ili mi se mozda samo tako ucinili :lol: ), nespretan, smesan ali mi se svideo. :)
A sada se ljubim kao velika. :P :lol:

*Lenja_Pita*
06.04.2005., 19:24

Pa jel' imaš neki 'vremenski predlog'
:? :shock: :!: :?: Sha bi ovo?

Hoću da kažem sledeće...
Kad si rekao za ono moje 'nemam kad' da je glupavo, i da nije problem-daj mi predlog kad da se ljubim (vremenski predlog).
Sorry, ali bolje od ovoga nisam mogla... :wink:

Kad_LupimLupim
06.04.2005., 19:35
Eto mozes npr. sledeceg utorka od 19:45h, pa dok te ne zaboli vilica.

Tinar
06.04.2005., 19:38
Izgleda da misli da razlika između 14 i 16 godina nije velika.
Ja sam se zezala. Nije mi potreban prevodilac, hvala. 8)

chokolada
06.04.2005., 19:46
Eto mozes npr. sledeceg utorka od 19:45h, pa dok te ne zaboli vilica.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DJ_MaRe
06.04.2005., 21:00
Eh, ajd da odgovorim...

Prvi Kiss... Sa 11 godina... Mesto desavanja, osnovna skola, maltene prazna ucionica u kojoj sedimo ja i doticno devojche :D

Ona: Izvini, mozes li da mi pozajmis svoje makaze na sekund? :)

Ja: Naravno :oops: (Svidjala mi se devojka, vec neko vreme... koja sreca sto sam jedini idiot koji nosi makaze u skolu 8) )

Posle par minuta...
Ona: Hvala ti (i pruza mi ih nazad)

Ja: Ma neka, zadrzi ih, poklanjam ti ih :oops: :oops: :oops:

U tom trenutku, smesak na njenom licu... Munjevito me cokila u usta okrenula se i istrcala iz ucionice :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Eto, nije bio neki, ali mi je znacio... http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Razni/Slike5/34.gif

Profimare
06.04.2005., 21:15
Eh, ajd da odgovorim...

Prvi Kiss... Sa 11 godina... Mesto desavanja, osnovna skola, maltene prazna ucionica u kojoj sedimo ja i doticno devojche :D

Ja: Naravno :oops: (Svidjala mi se devojka, vec neko vreme... koja sreca sto sam jedini idiot koji nosi makaze u skolu 8) )

Posle par minuta...

U tom trenutku, smesak na njenom licu... Munjevito me cokila u usta okrenula se i istrcala iz ucionice :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Eto, nije bio neki, ali mi je znacio... http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Razni/Slike5/34.gifSto lazes :) A imao si makaze kad si nosio one svemirske pernice sto se otvaraju na dugme i imaju sve i sta ti treba i sta ti ne treba :D

DJ_MaRe
06.04.2005., 21:19
Sto lazes :) A imao si makaze kad si nosio one svemirske pernice sto se otvaraju na dugme i imaju sve i sta ti treba i sta ti ne treba :DNe lazem... :evil:

I pomesao si, lupator je nosio svemirske pernice :P

Kad_LupimLupim
06.04.2005., 21:32
Josh kad bi ti bio dobar drug i priznao ko je to bio :roll:

*Lenja_Pita*
06.04.2005., 21:33
Eh, ajd da odgovorim...

Posle par minuta...

Eto, nije bio neki, ali mi je znacio... http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Razni/Slike5/34.gif

Istina ili ne, priča je slatka... :D

DJ_MaRe
06.04.2005., 21:35
Josh kad bi ti bio dobar drug i priznao ko je to bio :roll:necu ti kazem... Nosim tajnu u grob :P

Moon Child
06.04.2005., 22:15
prica je preeeeeeslatka (:

masab
10.04.2005., 19:41
moj prvi kiss...sa 13 godina,bilo jeee....uf....gadno posle tog poljupca bila sam razocharana u mushki svet...ali sad je :!: :) nice[/i]

Elishabeth
10.04.2005., 20:02
Joj kad se samo setim.....Bljak.....Toliko mi je....Pa ne bih da govorkam komentare,oni su suvisni...Samo da kazem da mi je drugi kiss bio nesto najlepse,i sledeci,i sledeci,svaki sve lepsi...

Inspector
10.04.2005., 21:50
Ja imam 14 :roll: . Kada malo bolje razmislim moram da probam !!!

FiUme
10.04.2005., 23:49
Meni se to desilo pocetkom semtebra prosle godine i jos uvek smo zajedno :P 8) :wink:

FiUme
11.04.2005., 10:20
I jos nesto zaboravila sam da napisem da sam 88-smo god :P

*Lenja_Pita*
11.04.2005., 10:26
I jos nesto zaboravila sam da napisem da sam 88-smo god :P

That's nice.

fizio
11.04.2005., 12:41
Joj kad se samo setim.....Bljak.....Toliko mi je....Pa ne bih da govorkam komentare,oni su suvisni...Samo da kazem da mi je drugi kiss bio nesto najlepse,i sledeci,i sledeci,svaki sve lepsi...
Pa ti si profi iz dana u dan. :lol: :lol: :lol:

Elishabeth
11.04.2005., 14:12

Ma oces da PROBAS?! :D
Salim se,jos ce i da ispadne da sam neka fufara,da se sa svima zvalavim. :roll: Nisam ja takva!Nego jednostavno mi je sa drugim deckom bilo najlepse! :oops:

laura87
11.04.2005., 14:15

Salim se,jos ce i da ispadne da sam neka fufara,da se sa svima zvalavim. :roll: Nisam ja takva!Nego jednostavno mi je sa drugim deckom bilo najlepse! :oops:

Uvek je tako,valjda emocije i iskustvo cine svoje! :wink:

Elishabeth
12.04.2005., 14:37

Uvek je tako,valjda emocije i iskustvo cine svoje! :wink:

Upravu si!

Nefela
12.04.2005., 14:41
JOj, moj 1.kiss-katastrofa!!!Nije mi se uopste svidjao taj decko...i bila sam mlada i neiskusna :P :wink: Svejedno... Sad OBOZAVAM da se ljubim!! :lol: 8)

hit
12.04.2005., 22:03
brate, prvi kis u petom. bilo je to nesto najljigavije sto sam do tad iskusio, kasnije opusteno...

holly cow
13.04.2005., 20:51
Pa znate sta?Ja sam sa tom doticnom osobom raskunula upravo zbog toga sto nije znao da se ljubi.Zgadio mi se se zbog toga.Fu*k!Upropastio mi je first kiss! :evil: Da,da jos se secam,bilo je to kao da se sa kucetom ljubim. :? Ljigavo,ljigavo i....ljigavo!Naravno mislila sam da se i svi ostali tako ljube,ali hvala Bogu,pogresila sam. :P
Jedan me je uverio u suprotno...rrrrrrr! :twisted:

Kad_LupimLupim
13.04.2005., 21:31
A shta ste vi gospodjice mala ocekivali? Tebi da bude prvi poljubac, a on mora jadnik iskusno da te "odvali" da se istopis, pa da kazes da je bilo dobro... e pa yebiga, mnogo oces. To zvuci jako sebicno.

holly cow
14.04.2005., 13:05
Pozajmicu ti jednog takvog na par sekundi...tek onako,da vidis kako izgleda.

DJ_MaRe
14.04.2005., 13:47
Mnogima je i prvi kiss, i prvo sexualno izkustvo ostalo u losem secanju bas zato sto kada taj trenutak dodje, PREVISE RAZMISLJAJU o tome... Jednostavno... prepustis se i uzivas... :wink:

UrosWasHere
14.04.2005., 13:57
Moj prvi poljubac- 8 razred, ona mladja godinu dana, ali je bila aj da kazem iskusna(koliko neko moze biti iskusan u 7 razredu) u ljubljenju u odnosu na mene, i bilo je super! Mozda drugacije nego sto sam ocekivao ali svejedno jedno sasvim prijatno novo iskustvo...

Tinar
14.04.2005., 16:03
Pa znate sta?Ja sam sa tom doticnom osobom raskunula upravo zbog toga sto nije znao da se ljubi.Zgadio mi se se zbog toga.Fu*k!Upropastio mi je first kiss! :evil: Da,da jos se secam,bilo je to kao da se sa kucetom ljubim. :? Ljigavo,ljigavo i....ljigavo!Naravno mislila sam da se i svi ostali tako ljube,ali hvala Bogu,pogresila sam. :P
Jedan me je uverio u suprotno...rrrrrrr! :twisted:
O aman dete shta si ochekivala?? Ne verujem da si ga zbog toga shutnula... http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/COOL/Slike5/6.gif

Soldier
08.05.2005., 23:23
Imao sam 14 godina (sada imam 17).
Smuvao sam se sa najboljom devojkom u skoli, ali me je sutra otkacila. To mi je bila jedina devojka koju sam u zivotu imao. :roll:
Blago vama....Ja nikad necu imati devojku.
I stvarno ne razumem zasto neke ljude mrzi da se svako vece vidjaju sa devojkom.

winnetou
09.05.2005., 08:08
Imao sam 14 godina (sada imam 17).
Smuvao sam se sa najboljom devojkom u skoli, ali me je sutra otkacila. To mi je bila jedina devojka koju sam u zivotu imao. :roll:
Blago vama....Ja nikad necu imati devojku.
I stvarno ne razumem zasto neke ljude mrzi da se svako vece vidjaju sa devojkom.

ni ja to ne razumem.. neke moje drugarice stalno beze od decka.. meni to nikako ne ide u glavu..

the_ona
09.05.2005., 11:47
bili smo na kisi...i slucajno se dogodilo... :!:

Kad_LupimLupim
09.05.2005., 13:53
...

ni ja to ne razumem.. neke moje drugarice stalno beze od decka.. meni to nikako ne ide u glavu..

Da vam ja kazem?
Zato sto gomile i gomile ljudi ulaze i traze vezu da bi eto samo mogli da kazu da je imaju. Narocito u tom uzrastu, a bogami i kasnije. Kao nisam frajer (jebach) ili nisam riba (naj u celoj skoli - ona koju bi svi rado) ako nemam devojku/decka (koju/koga btw. varam cim se ukaze prilika). Do jaja i onda takva "veza" cas posla postaje ne mila obaveza. Jer jelte ne mozes pozirati u kaficu sa nekim s'kim ti je dosadno do bola da vodish konverzaciju i sl. Veza koja jedino funkcionishe onda kad treba istresti taj sexualni naboj - vatachina, za one malo mladje i jebachina, za one malo starije.
Nazalost iako se takve veze svode na tu prostu "matematiku", svi ipak vrlo ljubomorno cuvaju svoje "partnere" i glume ludilo, kao volimo se u bozju, pa me strasno pogodi prevara... ma daaaj, pali...
Ko mi ne veruje nek pita neke starije i dugotrajne parove kako oni zive ZAJEDNO!

@the_ona
Slucajno :? :?: :lol:

Tinar
09.05.2005., 16:31
Lupetalo, mudro zborish... 8) To je jako pochelo da me nervira, poshto je takva situacija u mojoj shkoli. Mene zabole ali su neki drugovi koji su mi jako dragi "upleteni" u to. Samo im je vatachina i yebanje na pameti. :roll: Ma katastrofa... Bar imam drushtvo koje po tom pitanju nije iskompleksirano...

UrosWasHere
09.05.2005., 17:05
Auuuu bre Lupatoru i Tina pa nije sve tako crno!
Ja makar jos uvek verujem u ljubav i zdravu vezu, vezu zbog mene i zbog nje a ne zbog okoline i drustva...
Makar su moje veze bile takve...

Keeper
09.05.2005., 17:11
Auuuu bre Lupatoru i Tina pa nije sve tako crno!
Ja makar jos uvek verujem u ljubav i zdravu vezu, vezu zbog mene i zbog nje a ne zbog okoline i drustva...
Makar su moje veze bile takve...

mani ih se. naravno da im je sve crno.
ja to zovem post-svadbeni sindrom :D

Kad_LupimLupim
09.05.2005., 18:12
@Uros
Pa takva veza koju opisujes sigurno ne traje danas do sutra, petak do ponedeljka, sedmodnevni aranzman i sl. price kratkog metra!
Btw. mnogo si me ozbiljno shvatio, ipak sam ja to malo karikirao, ali u sushtini osnova vazi i dalje.

@Tina
Cmok! :D Vidish da se ipak slazemo u nekim (bitnim) stvarima, nije ovaj nash Keeper blesav :P

bleach
09.05.2005., 19:47
slozhicju se sa Tinar i Kad_LupimLupim shto se tih ~nabedjenih veza tiche...
shto opet ne mora da znachi da (zdrave ... zar je potrebno naglasiti da su takve, kad se vecj tako zovu :p) veze ne postoje.
~izuzetak potvrdjuje pravilo~ (;
hocju recji, vecjina je takva kakva je... (8

Tinar
09.05.2005., 22:21
Cmok! :D Vidish da se ipak slazemo u nekim (bitnim) stvarima, nije ovaj nash Keeper blesav :P
Pa nije bez razloga Keeper nash mudri poglavica... http://www.b92.net/invboard/html/emoticons/tongue.gif. Zna on najbolje...

Moon Child
09.05.2005., 22:23
Pa nije bez razloga Keeper nash mudri poglavica... http://www.b92.net/invboard/html/emoticons/tongue.gif. Zna on najbolje...
tja.... :roll: :P

Tinar
09.05.2005., 22:25
Ma vidish bre da se ja tu malo shlihtam poglavici. Ko zna, mozda dobijem i neke povlastice... http://www.b92.net/invboard/html/emoticons/whistling.gif

bleach
09.05.2005., 22:31
tja.... :roll: :Pvidi malog anarhistu :pPp
(8

Moon Child
09.05.2005., 22:45
Ma vidish bre da se ja tu malo shlihtam poglavici. Ko zna, mozda dobijem i neke povlastice... http://www.b92.net/invboard/html/emoticons/whistling.gifizdajice :( vidi malog anarhistu :pPp
(8
8)

Tinar
09.05.2005., 22:53
Nemoj tako Moonice. Kad se i ti budesh zenila, moracesh da se shlihtash... :( Nije lako, nama, udatim zenama...

Keeper
09.05.2005., 23:10

ej, ej, muzh te poljubio a ti nishta.... ej ej....

Moon Child
09.05.2005., 23:18
Nemoj tako Moonice. Kad se i ti budesh zenila, moracesh da se shlihtash... :( Nije lako, nama, udatim zenama...
e, zato ja necu da se udam... ja sam hajduchica 8)

Master_Chief
10.05.2005., 00:42
:) ,,I uzeše dvadest klinaca,

Udaraju pod noktove Radu;

I tu Rade tvrda srca bio,

Ni se miče, ni dušicom diše.''

Moon Child
10.05.2005., 15:13
:) ,,I uzeše dvadest klinaca,

Udaraju pod noktove Radu;

I tu Rade tvrda srca bio,

Ni se miče, ni dušicom diše.''
Ah! stara dobra narodna knjizevnost... koju treba malo pogledati za prijemni :roll: :cry:

fizio
10.05.2005., 16:38
Ah! stara dobra narodna knjizevnost... koju treba malo pogledati za prijemni :roll: :cry:
Prijemni??? Kad to bese???? :(

UrosWasHere
10.05.2005., 18:34
Prijemni??? Sta to bese??? :twisted:

Moon Child
10.05.2005., 18:52
lako je vama.
samo se vi za*ebavajte :(

UrosWasHere
10.05.2005., 18:54
Hehehe moze nam se... :lol:
Bar za sada...

Tinar
10.05.2005., 18:54

ej, ej, muzh te poljubio a ti nishta.... ej ej....
Pa shto to mora javno? Nemoj tako Keeper, ne mozesh ti bash sve da vidish... 8)

fizio
10.05.2005., 18:55
Hehehe moze nam se... :lol:
Bar za sada...
:lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :lol: :lol: :lol:

^Nikola^
10.05.2005., 20:58
Ja se jos nisam poljubio, imam 14 god. Imao sam neku kao "devojku" (nismo se smuvali) ali smo "raskinuli" (a nismo se ni smuvali!) . Al posle raskida-iscoolirao sam maximalno, uopste mi nije bilo zao, al ne shvatam kako!!

Kad_LupimLupim
10.05.2005., 21:14
Nisi SE poljubio? Pa nisam ni ja, ali iskreno nikad mi nije palo na pamet da SEbe ljubim :roll: 8) :lol:

@Tina & Keeper
To je bilo u obrščić :D

Tinar
10.05.2005., 21:17
Pa naravno, pobogu... :P

Kad_LupimLupim
10.05.2005., 21:39
Shta naravno? Sad cu da te poljubim filmski ima da se istopish 8)

Tinar
10.05.2005., 21:55
Pa, ako bash insistirash... http://www.b92.net/invboard/html/emoticons/rolleyes.gif

DJ_MaRe
10.05.2005., 21:57
Dosta bre... Ajde lepo jedno drugom brojeve telefona na PP, pa se ljubakajte do mile volje negde u parku ili gde vec... :D

Nemojte vise da brljate po temi...

Tinar
10.05.2005., 22:01
E, Mare, upropasti romantiku... http://www.b92.net/invboard/html/emoticons/dry.gif Teraj se bre... :P

Keeper
11.05.2005., 20:07
da, prvo je romantika, a onda pochnu polako perverzije..... :D
jesam li ja uopshte odgovorio na ovu temu?... prvi kiss.... chekaj.... neshto davno bilo... da. kraj petog razreda, a to je valjda 11-12god? na moru negde kod Bara smo bili, a bila neka klinka shto me je urnisala od maltretiranja, ja je nisam fermao ni 2% a ona me svuda u stopu pratila i jednom mi se uvukla u krevet dok sam lezhao i pochela da me ljubi onako nesrecjno, klinachki.
e to je bio moj prvi kiss :D
zahvalan sam Manituu shto me nije silovala.

a prvi kiss koji mi je neshto znachio, to je.... ma.

Profimare
11.05.2005., 20:26
E, Mare, upropasti romantiku... http://www.b92.net/invboard/html/emoticons/dry.gif Teraj se bre... :PHehe mare odma prelazi na stvar uvek :D

bleach
12.05.2005., 21:22
vidi malog anarhistu :pPp
(88)(8 (8 (8
lako je vama.
samo se vi za*ebavajte :(pa mozhda je lako samo zato shto je proshlo... (8
bicje i tebi lako. (; samo se spremi shto bolje, daj sve od sebe, pa cje biti kako bude... (;
a prvi kiss koji mi je neshto znachio, to je.... ma.... shto prekinu prichu kad je bilo najzanimljivije?...
(8

sofffy
26.12.2005., 20:14
ja sam first kiss imala sa 13.
bilo je suuuper :lol: :lol: :lol: :lol:
on je to super radio, a i ja sam se dobro snasla....
samo...(opet o tuznim ljubavima) on nije bio taj s kojim sam to htijela uraditi....
a veceras sam nasla osobu s kojom zelim imati famozni kiss.....
:lol: :wink: aa jesam tupson :)

evo da podignem temu koju je bliz zakljucala CRNKICI ili kao ... :lol: :wink:

Tinar
26.12.2005., 20:25
Mislim da smo se uglavnom svi izjasnili... :?
Evo novog pitanja: kad ste se poslednji put poljubili, ali bash? 8)

Vertex
26.12.2005., 20:28

http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/d040.gif http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/d040.gif http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/d040.gif

Kad_LupimLupim
26.12.2005., 20:34
Bash, bash... paaa, uh pre pet dana!!! I bilo je onako bash-bash.
Sauchesnica u toj akciji ce da vam potvrdi :mrgreen:

sofffy
26.12.2005., 20:40
bash,ali bash... jutros :) :P

Tinar
26.12.2005., 20:45
Jao, kako ste swatki... :lol:

Keeper
26.12.2005., 20:59
avgust 2004. :-|

'bem ti zhivot.

Tinar
26.12.2005., 21:05
Ijuuuu, Keeperu... Neshto si zardjo. :P

Kad_LupimLupim
26.12.2005., 21:09
avgust 2004. :-|

'bem ti zhivot.

Ljubio si snashu na salashu, jos dok si deran bio :P

*drunken_butterfly*
26.12.2005., 21:13
jel se rachunaju i oni devojka-devojka poljupci ili samo heterosexualni? :mrgreen:

Kad_LupimLupim
26.12.2005., 21:18
...ko'ko vas bre to ima... rachunaju se... :roll:

*drunken_butterfly*
26.12.2005., 21:21
pa onda prekjuche...

love_girl
26.12.2005., 21:50
Danas,oko 19h...:)

Girl next door
26.12.2005., 22:19
prvi put (ali ne i poslednji ;) ) sa negde 13 godina...

laura87
26.12.2005., 22:22
Bas,bas...pa veceras,negde oko 8....

shushu
26.12.2005., 22:39
danas oko 19:00 :D

IvAnA:)
26.12.2005., 22:45
Prvi put....sa 11-12 godina...
A poslednji put....eh....pre mesec dana....beshe to davno....

Peta W.
26.12.2005., 22:52
Bash, bash... paaa, uh pre pet dana!!! I bilo je onako bash-bash.
Sauchesnica u toj akciji ce da vam potvrdi :mrgreen:
/me klima glavom potvrdno..... :mrgreen:

Alexxandar
27.12.2005., 00:07
Ovo je stara tema a i ja sam stari član foruma pa potražite šta piše nekoliko stranica nazad a baš poljubac pff maj mesec ove godine :( This wasn't my dating year! :(

Bliznakinja
27.12.2005., 00:22

Jel se racuna zenska osoba? :mrgreen:

Trajce
27.12.2005., 00:27
nego sta...ali samo ako imas snimak ili foto takve akcije :mrgreen:

Bliznakinja
27.12.2005., 00:28
Ma mani me se covece sa tim :lol: :lol:

Trajce
27.12.2005., 00:41
auuu,a ja se taman ponadao ;(

Bliznakinja
27.12.2005., 00:44
Paljevino :lol:

Trajce
27.12.2005., 00:46
ma je li !? :)

Bliznakinja
27.12.2005., 00:49
Da ..i dosta o tome vise...tema pls :mrgreen:

Trajce
27.12.2005., 00:53
aha znaci da....dobroo.
evo ti vezano za temu...
prvi put u 2 razredu-napredan decko :)

Kad_LupimLupim
27.12.2005., 01:04
Ili navalentan decko :mrgreen:

Trajce
27.12.2005., 01:06
haha..pa da..zavisi kako gledas na to :)

UrosWasHere
27.12.2005., 02:07
Poslednji put pre tri meseca...
Sta da kazem, nemam vremena za devojcice.
'bem ti obaveze u Americi...

CRNKICA_89
27.12.2005., 10:44
Prvi put sa 10god...ali je bilo...bljak...poslednji put...stvarno se ne secam!!!!!zar sam jedina ovde bez decka...? :(

Girl next door
27.12.2005., 11:16
ne :)
i ja sam trenutno...

27.12.2005., 12:40
Prvi put sa 10god...ali je bilo...bljak...poslednji put...stvarno se ne secam!!!!!zar sam jedina ovde bez decka...? :(

Ne brini se..
I ja sam tu...
Mada, ja skoro nikad nemam dechka....nije to za mene....

Tinar
27.12.2005., 13:35
I ja... :roll: :cry:

sofffy
27.12.2005., 14:00
bash,ali bar..ali bash,ali bash...prije 15ak minuta :P :P

Bliznakinja
27.12.2005., 14:35
Pridruzijem se usamljenicima ...:P

sofffy
27.12.2005., 14:53
lalalalalalalalaaa :P

Trajce
27.12.2005., 14:54
welcome to the lonely club .... ali ja sam kriv sto sam sam,nerviraju me skoro sve devojke,pa i kad se smuvam sa nekom to traje max 5 dana :lol: ....

raspisujem konkurs za pravu :) :) :)

Bliznakinja
27.12.2005., 14:58
Meni kad se svidi neki momak i ja njemu , on prestane da mi bude zanimljiv i ne zelim nista sa njim :P

Trajce
27.12.2005., 15:01
hm...chudno...meni se skoro nikad ne svidja samo jedna devojka ili 10-ak ili nijedna :)....mada jednom je bila samo jedna i loshe se zavrshilo....

Shinoda
27.12.2005., 15:12
Prvi put negde u osnovnoj, sa naj drugaricom...
Poslednji 16.11.2005. negde oko 21h! :cry:

Tinar
27.12.2005., 15:14
Preshla sam te, preshla... :P
Ocu reci, vremenski... :mrgreen:

sofffy
27.12.2005., 15:24
Prvi put negde u osnovnoj, sa naj drugaricom...
Poslednji 16.11.2005. negde oko 21h! :cry: hahaha..tako i ja pamtim gluposti,koje meni uopste nisu glupe...recimo- 1. poljubac pljoske- mart-april 2002. (10 godina uupss) sa jednim od najboljih drugova,zima,koliba na zlatiboru,igranja "istina-izazov" negdje oko 11 navece...:) prvi pravi kiss 2.9.2003. pored vrbasa sa jednim markom,oko pola 9 navece :) :) zadnji kiss- danas oko petnaest do 2 sa my kikijem :) :P :P :P

Shinoda
27.12.2005., 15:28
hahaha..tako i ja pamtim gluposti,koje meni uopste nisu glupe...recimo- 1. poljubac pljoske- mart-april 2002. (10 godina uupss) sa jednim od najboljih drugova,zima,koliba na zlatiboru,igranja "istina-izazov" negdje oko 11 navece...:) prvi pravi kiss 2.9.2003. pored vrbasa sa jednim markom,oko pola 9 navece :) :) zadnji kiss- danas oko petnaest do 2 sa my kikijem :) :P :P :P
Jako tesko zapamtiti kad sam raskinuo sa devojkom, takve stvari ne zaboravljam!

Kad_LupimLupim
27.12.2005., 15:54
Ne brini se..
I ja sam tu...
Mada, ja skoro nikad nemam dechka....nije to za mene....
Nije to za tebe!? QQ, nego sta je onda? Devojka?
Kolko vas to ima bre :lol:

Shinoda
27.12.2005., 16:00
Istrazivanja kazu da svaka 5. zena/devojka bi rado imala sexualno iskustvo sa drugom zenom/devojkom, izgleda da je svaka 5. zena/devojka ide na forum! :lol:

Bliznakinja
27.12.2005., 16:20
Jel vam krivo? 8)

cyb3r
27.12.2005., 18:49
ma jok.....:Dvazna je ljubav:D

Girl next door
27.12.2005., 19:55
Meni kad se svidi neki momak i ja njemu , on prestane da mi bude zanimljiv i ne zelim nista sa njim :P to mi se desilo jednom - dvaput :lol:
nekako - sladje je dok je zabranjeno voce... dok ne zeli da zna za nas...;)

Bliznakinja
27.12.2005., 20:49
Meni se to stalno desava,i pocinjem vec da brinem za sebe :P

Alexxandar
27.12.2005., 21:26
@ Sve same devojke
Shta kukate :D nije tako loshe zar ne? I ja sam singl :D Sem toga pre sam sam nego da sam s nekom cisto onako da ne budem sam. To mi je bzvz...

27.12.2005., 21:31

Ma nije to za mene jer ne volim da mi neko uskracuje slobodu...Ne volim da se osecam sputano i vezano....Verujem da se tako ne bih osecala ako bih bila sa nekim koji mi se bash svidja i sa kojim se kapiram, ali takav josh nije naishao...Mada ne mora da nece naici sutra, prekosutra...:D
Ali nekad i pomislim da bi sa devojkom sve to bilo 10 puta manje komplikovano.....:lol:

Bliznakinja
27.12.2005., 22:47
Sto se tice prvo dela potpuno te razumem,isto se i ja tako osecam :P
A za ovo drugo......hmmm ...meni je sve to isto :lol:

Trajce
27.12.2005., 22:57
@ivana:) Ja bash mislim da su devojke vrlo posesivne i da nam ne pruzhaju ni malo slobode....moj drug umalo da poludi...bio sa devojkom godinu dana,luda skroz....jednom je toliko poludeo bacio nov phone od zid,raspao se skroz,ali skroz....kad sam to video... dobro naravno da neshto zavisi i od toga kakav je dechko...ali ipak mislim da mi mnogo cesce dajemo devojkama "voljno" nego one nama :mrgreen:

27.12.2005., 23:06
@Trajce

E pa ja nisam takva...Hvala bogu!!! Nemam nishta protiv toga da on izlazi sa svojim drushtvom....Jer, i ja hocu da izlazim sa svojim....Nikad necu razumeti te bolesno opsesivne devojke....:roll:

@Bliz

Da, shto se tiche drugog dela, ni ja ne pravim preveliku razliku...:lol:

zmaj013
28.12.2005., 00:01
Vec sam prestao da brojim poljupce, ne secam se prvog, ali se dobro secam poslednjeg......... Pre neko vece sam se zvalavio sa nekom, ne znam ni kako se devojka zove, a kamoli kako izgleda..... Za sve je krivo vino.....

Bek@
28.12.2005., 00:07
Vec sam prestao da brojim poljupce, ne secam se prvog, ali se dobro secam poslednjeg......... Pre neko vece sam se zvalavio sa nekom, ne znam ni kako se devojka zove, a kamoli kako izgleda..... Za sve je krivo vino.....
e to mi je odvratno...mada te na neki nacin razumem 8-)

zmaj013
28.12.2005., 00:23
e to mi je odvratno...mada te na neki nacin razumem 8-)
..........eh, da i mene neko razume;-) sta ces, vidis kakve ste vi devojke, pridjete decku i ladno iskoristite njegovo cool raspolozenje u pripitom stanju..............:-)

Bliznakinja
28.12.2005., 00:27
Pa sta...? :mrgreen: I mi imamo dusu :lol:

zmaj013
28.12.2005., 00:31
Kardinalna greska, lutkice, vi nemate dusu......

Bliznakinja
28.12.2005., 00:34
Pfff :P Generalizacija :P

Peta W.
28.12.2005., 00:55
I sad naravno sledi ono :Eto, Peta,jesam ti rekao da....loshe utichesh na omladinu.... :mrgreen: :mrgreen:

inspirion
28.12.2005., 01:12
Meni se to stalno desava,i pocinjem vec da brinem za sebe :P
A kako ti dosadi kad ti se tek svidi? Mislim da si malo kontradiktorna sebi i narodu.........

Bliznakinja
28.12.2005., 01:20
Pa nisam mislila u stilu "Jao sto je sladak" i vidim da je i on zainteresovan , pa kazem "O ne ..vise nije sladak" :lol: Ne umem da objasnim,jednostavno je tako :)

inspirion
28.12.2005., 01:21
Ma, ne znaš ni ti sama..........

Kad_LupimLupim
28.12.2005., 03:03
Znam ja... al me mrzi sad da pishem (:

Profimare
28.12.2005., 09:29
A kako ti dosadi kad ti se tek svidi? Mislim da si malo kontradiktorna sebi i narodu.........Devojkama u tim godinama momci brzo "dosade"...eh koliko sam puta to cuo samo :roll: Zenski mozak, nema sanse da se razume ;)

miss
28.12.2005., 12:48
isa prica kao i za prvi sex.....samo malo ranije :)

sofffy
28.12.2005., 14:02
Devojkama u tim godinama momci brzo "dosade"...eh koliko sam puta to cuo samo :roll: Zenski mozak, nema sanse da se razume ;) eh..koliko sam dobrih momaka zbog tog izgubila.. /me je smecarka...

Tinar
28.12.2005., 14:43
Meni je jako teshko naci kompatibilnog momka... :( I kada ga nadjem, onda je to povuci-potegni i na kraju bude svashta... A ovako, uvek se nadje neko za zayebavanje. :mrgreen:

Bliznakinja
28.12.2005., 14:53
Devojkama u tim godinama momci brzo "dosade"...eh koliko sam puta to cuo samo :roll: Zenski mozak, nema sanse da se razume ;)

Pa ni muski ako cemo tako :P

laura87
28.12.2005., 15:51
Moj prvi poljubac je bio sa 14 godina i bio je....blago receno-cudan!Uopste,taj moj prvi decko se ocajno ljubio.

laura87
28.12.2005., 15:55
Meni je jako teshko naci kompatibilnog momka... :( I kada ga nadjem, onda je to povuci-potegni i na kraju bude svashta... A ovako, uvek se nadje neko za zayebavanje. :mrgreen:

Ko da moju situaciju pricas...

Bliznakinja
28.12.2005., 15:58
Moj prvi poljubac je bio sa 14 godina i bio je....blago receno-cudan!Uopste,taj moj prvi decko se ocajno ljubio.

uuu jel neko iz osnovne ? :mrgreen:

laura87
28.12.2005., 16:02
uuu jel neko iz osnovne ? :mrgreen:

Da....Sad mi je sve to tako smesno.

Bliznakinja
28.12.2005., 16:05
aaaa zelim da znam ko :mrgreen: Mozda se i secam :lol:

laura87
28.12.2005., 16:13
aaaa zelim da znam ko :mrgreen: Mozda se i secam :lol:

Ne zelis....salim se,Milos Simic-moje godiste,zivi u nasem bloku,isao je u suprotnu smenu.

Bliznakinja
28.12.2005., 16:18
Zeeeeeeeeeeeezas meeeee!!!
O Boze...gde njega nadje :lol: :lol:

DaNa_Pa
28.12.2005., 16:51
Prvi kiss...13 godina.

Peta W.
28.12.2005., 18:41
E,da znash....ova rechenica me je inspirisala da ti kazhem da znam sa kim bi se super slagala... :lol: :lol: :wink:
Nisi ni svesna koliko... :wink:

Peta W.
28.12.2005., 18:41
BTT

Prvi kiss je bio sa nepunih 12 god... :wink:

Tinar
28.12.2005., 19:43
E,da znash....ova rechenica me je inspirisala da ti kazhem da znam sa kim bi se super slagala... :lol: :lol: :wink:
Nisi ni svesna koliko... :wink:
Pa reci onda... :P

love_girl
28.12.2005., 20:28
Meni je prvi kiss bio sa 14 god :)

Sizzlym
28.12.2005., 20:33
mrzi me da brojim....u swakom sluchaju izmedju 5 i 6 razreda osnowne...

28.12.2005., 22:08
Meni je prvi kiss bio sa 14 god :)

Hihi...pa to je bilo proshle [ili ove?] godine......:D

love_girl
28.12.2005., 23:21
To je bilo u oktobru prosle godine...
***....:)
Nisam bas toliko napredno dete :)

naancy90
28.12.2005., 23:32
krajem raspusta izmedju 5. i 6. razreda, mislim da je bio bas 28. avgust...:)nego, posto sam se plasila da ne ispadnem debil, prvo sam se poljubila sa drugaricom, jer je i njoj tad bio prvi poljubac...:) KLINCI!!!