PDA

Vidi punu verziju : hahaha SMEDEREVO

Mala garava
03.07.2003., 08:01
STA MISLITE O SMEDEREVU?? STA BI STE PROMENILI U NJEMU?????????

Sasha85
20.07.2003., 00:15
Sta ne bih... Bez obzira na sve, volim ovaj grad, ali mislim da bih u njemu sve promenila...

GOSTCHA
19.08.2003., 23:35
SD JE ODVRATAN!PRAVA SELENDRA!
GRAD JE RUZAN,PRLJAV,SIV,PUN PREPOTENTNIH I ISFOLIRANIH GRADJANA I KOSOVARA :x
JEDINA SVETLA TACKA JE ''TRON''
PS.:DODJITE MALO U KV,DA VIDITE STA JE GRAAAAAD
CAST IZUZECIMA :wink:

Sasha85
28.08.2003., 03:38
Pa,niko ne moze da bira gde ce da zivi... Kakvo god da je - n ase je... A i bila sam jednom u KV... I nije nista posebno...

GOSTCHA
09.09.2003., 23:51
Mala,sto se ljutis?
Pa ja sam iz SmederevaI GOVORIM SAMO ISTINU!
Za KVo,gresis,mozda nisi imala drustvo da te malo proseta i da vidis lepote..
al',mlada si ti,ima vremena da odrastes i da gledas drugim ocima SD..
Sreca,te sredise malo centar,inace,trulo je
Iskreno ti kazem,bez zle namere

Sasha85
10.09.2003., 11:56
Ne ljutim se... Samo sam rekla svoje misljenje...
Videla sam Lepo KV,ne kazem da je lose,ali nije ni nista posebno,postoje mnogo bolja mesta...
Ali kao sto sam rekla... Ne mogu da biram gde cu da zivim...

jojo-swe
11.09.2003., 14:01
STA MISLITE O SMEDEREVU?? STA BI STE PROMENILI U NJEMU?????????MA NISTA NETREBA MENJATI CURE SU BITNE DA SU OSTALE SLATKE A GRAD NEKA TRUNI NEMA VEZE MOZEMO I POD SATOR KAD SE VOLIMO JEL TAKO PICICI

GOSCHA
13.09.2003., 11:22
''ma idi'' yo-yo
sad rece sve
ha ha ha

13.09.2003., 21:37
''ma idi'' yo-yo
sad rece sve
ha ha haZAR SU SVE RUZNE U TOM GRADU NEZNAM NISAM DOLAZIJU VEC DUGO MOZDA SI U PRAVU gosh´cha

GOSCHA
16.09.2003., 12:06
U svakom zitu ima kukolja,al vala u SDu previse.
Iskreno GOSTe

joe_yu
02.12.2003., 23:42
smanjiti broj kosovara, koji su vezani kao creva .Grad je OK u odnosu na mnoge u zemlji.

Sasha85
03.12.2003., 14:38
smanjiti broj kosovara, koji su vezani kao creva .Grad je OK u odnosu na mnoge u zemlji.

To je nesto sto se ne moze smanjiti...

Sveti Ilija
03.01.2004., 00:27
[quote="Sasha85"] Sve je bolji i bolji

SD
10.01.2004., 02:23
Grad je ok . To shto ima kosovara na zalost nije nasha krivica i nemojte mi reci da se svi druzite samo sa rodjenim smederevcima . Pa kosovari dolaze u SD josh otkako je izgradjena nova zelezara , znaci punih 40 i vishe godina . To je tako na zalost sa svim industriskim gradovima .Ipak je ovo moj grad, odrastao sam u njemu , i nikad ne moze neki drugi grad da ga zameni

beba 19
12.01.2004., 20:58
:lol: :D Cao smederevac sta rade kosovari u nasem gradu?????

SD
13.01.2004., 00:58
Iskreno da ti kazem rade sve ono shto i mi ostali radimo :)) Ja samo hocu da kaze da taj nazovi"problem" shto ga mnogi istacinju nije od juce ili od pre neku godinu vec se vuce dugi niz godina . Pa zamislite nekoga ko je doshao josh nekih 60-70 godina, pa taj danas ima i unucice ovde . Ja inace nikad nisam pravio tu razliku onaj ko je doshao sa strane i smederevac jer u cestim slucajevima moji sugradjani su ispadali sto puta gori od njih. Ko je prema meni dobar ja mogu duplo da mu uzvratim pa makar on bio i kosovar :))

26.01.2004., 19:18
Svaka ti cast bato , dobro si primetio da je ovo SD puno dosljaka od kojih nemoze da se zivi. Ima ih najvise u KOSOVACOCEVU. :evil: :twisted: :shock: :evil:

SaskaSD
30.01.2004., 23:28
SMEDEREVO je rasulo od grada!!! Sve bi trebalo da se promeni!

DrFeelGood
21.02.2004., 22:54
Чуле те градске власти па промениле изглед Фонтане! Сад је ругло града. Главни трг који би требао да буде понос нема дрвећа!!!
Ми мало старији се са сетом сећамо какво је задовољство било седети код споменика, на круговима, испред "мртвачнице" пре школе, за време одмора, после школе... увече кад изађеш на Фонтану, код сваког дрвета једно друштво, зна се ко где стоји...
Овако, не иде.
Гласам за мењање изгледа Фонтане као најгори потез 2003. године!

zauzet
20.11.2004., 05:28
Ma sta mu fali :) nemoj da pricate lose stvari o gradu bzvz

smatraj me svojom...
22.11.2004., 15:39
Smederevo je izuzetno lep i (u istoriji) znacaj grad. Mozda jeste prljav, ali za to smo svakako odgovorni iskljucivo mi. Reci cu vam jos nesto. SD je prljav bas zbog stavova tipa: ruzan grad, jedva cekam da odem iz njega. Ljudi koji tako razmisljaju i ne vode racuna o Smederevu i upravo su to oni koji bacaju papirice od zvaka i cigareta na sred Kralja Petra. Kada bi svako od nas shvatio znacaj ovog grada i kada bi se svako od nas potrudio da ocivamo ovaj grad, Smederevo bi bilo na zavidnom nivou.

Sasha85
24.11.2004., 01:51
Smederevo je izuzetno lep i (u istoriji) znacaj grad. Mozda jeste prljav, ali za to smo svakako odgovorni iskljucivo mi. Reci cu vam jos nesto. SD je prljav bas zbog stavova tipa: ruzan grad, jedva cekam da odem iz njega. Ljudi koji tako razmisljaju i ne vode racuna o Smederevu i upravo su to oni koji bacaju papirice od zvaka i cigareta na sred Kralja Petra. Kada bi svako od nas shvatio znacaj ovog grada i kada bi se svako od nas potrudio da ocivamo ovaj grad, Smederevo bi bilo na zavidnom nivou.

Tu si u pravu...
Dzaba to sto ja volim ovaj grad... Sta sam ja jedna naspram celog SD-a?
I ne razumem kako neko moze da kaze "moram da pobegnem odavde... Ovde je uzasno... Nema zivota... Itd..."
To i jeste tacno...
Ali kako neko moze da ne voli svoj grad? :(
Znam da bi se vratila ovde... Ma,gde god otisla...

DJ_MaRe
29.11.2004., 23:54
Meni se svidja SD... ima tamo lepih stvari, i finih ljudi... :wink:

Sasha85
01.12.2004., 00:23
Meni se svidja SD... ima tamo lepih stvari, i finih ljudi... :wink:

Hm... :D