Vidi punu verziju : Daleki Istok
blackhole
17.07.2007., 21:09
Ima li koga ?
http://img.photobucket.com/albums/v616/nia/zidd.jpg
Ej pa nije ti lose na tom dalekom istoku :lol:
Dragan1979
09.08.2007., 13:32
Pa neizgleda ni ona lose na tom Dalekom Istoku :)
japiler
22.08.2007., 12:14
Ja bio... u Japanu :D
Ako vas interesuje Japan, pogledajte stranicu www.MOJJAPAN.com (http://www.mojjapan.com) nacicete interesantnu knjizicu "Japan za pocetnike",
pozdrav
a koliko je daleko daleki istok ? :)
a na daleko Japanskom sajtu bih voleo da vidim i neku daleku sliku japana ( pre/posle)
verovatno ih ima u tolikoj biografiji jednog coveka
blackhole
23.03.2008., 19:31
Ima li koga da zivi u Shangaju????:smile:
blackhole
31.03.2008., 16:27
Ni Hao Gweilo,
U kom si distriktu?:smile:
Blizu Jing An Templa a ti?
blackhole
17.04.2008., 17:08
Xujiahui Park:-)
Mmmm, ti si dakle vise urban tip, ko sto vidis ja sam ljubitelj kontemplativne sredine:D
Nego, cime se ti bavis, ako nije tajna;)
blackhole
11.05.2008., 17:47
Mmmm, ti si dakle vise urban tip, ko sto vidis ja sam ljubitelj kontemplativne sredine:D
Nego, cime se ti bavis, ako nije tajna;)
International trade:grin:
sa nasima ili...?
koliko znam, nekoliko nasih ljudi zivi i bavi se ovim poslom u samoj Kini, pretezno su u Pekingu, ovde u Sangaju, ti si prva za koju znam, ako ne racunam par ljudi koji rade sa okolnim gradovima, pretezno tekstil, ali to je sve nekako usput, dodju i odu, pretezno su vezani za kontrolu kvaliteta....
u svakom slucaju pozdrav:bye:
syd barrett
16.06.2008., 20:36
****:eek:
cekanje
21.06.2008., 22:57
pozdrav,
jedno pitanje za Gweilo, o kakvom se zanimanju radi - kontrola kvaliteta. Posto je to moje zanimanje pa samo da vidim da li je to isto zanimanje i kako se ljudi tamo snalaze sa njim?
cao
nisam ti ja bas upucen u to, ljude koje poznajem rade pretezno sa tekstilom, rezervnim delovima itd. po profesiji su uglavnom masinci ili tehnolozi....a snalaze se kako ko ali generalno ima puno poteskoca, najveci problem im je jezik:dash: i specifican mentalitet kineskog poslovanja:think:
pozdrav,
jedno pitanje za Gweilo, o kakvom se zanimanju radi - kontrola kvaliteta. Posto je to moje zanimanje pa samo da vidim da li je to isto zanimanje i kako se ljudi tamo snalaze sa njim?
cao
blackhole
05.08.2008., 07:22
ha,ha, Gweilo ne strasi ljude, nije Kina takav bauk.......prosla sam kroz ovu zemlju uzduz od Pekinga do Hong Konga i popreko,od Sangaja do Lase,,,,,,,:ok:
i, gde ti se najvise dopalo....?