PDA

Vidi punu verziju : Draga Mirka

PEGAZ011@YAHOO.CO.UK
04.02.2004., 09:00
Uz put bi mogla da nadjes i posao. Tesko je kada zena sedi svaki dan kod kuce. Tada joj je zivot jednolican, nista se ne desava. Tu se gubi entuzijazam. Potrebno ti je da izadjes iz kuce. Dakle, nije vazno koliku ces platu imati, vec da malo izadjes iz te ucmalosti i da budes u drustvu. Onda ces videti da ti nisi jedina koja ima problema i da ima i drugih koji imaju probleme, mozda i vece nego sto su tvoji. Misli malo i na sebe. Razmisli i o tome sta ti zelis, mislis i osecas i sta ti je potrebno. Ne sija sunce samo iz tvog muza i nije samo on bogomdan. Srecno.

jednorog
04.02.2004., 09:36
Pridruzujem se ovom misljenju...

mirkaNs
05.02.2004., 15:56
Zdravo .Zahvaljujem ti se na lepom savetu i ja se potpuno slažem sa tobom da žena mora da radi da bi sebe cenila i sve što ide uz to, ali ja sam našla posao i radim već evo skoro će da bude dva meseca.Znam ja da ne sija sunce samo iz mog muža,a deleko od toga da je on bogomdan ali on je otac moje dece i ja ću da učinim sve što je u mojoj moći da naš brak opstane.Za sad mi to još uvek polazi za rukom.Ne znam zašto je svima vama tako teško da to shvatite.Pa zar je malo razvoda u ovoj zemlji.Mislim da bi svi trebali da razmišljaju kao ja i da dok god ima nade treba se boriti za brak i svoju porodicu.Lako je sve napustiti i pobeći od problema to svako može,ali je potrebna hrabrost suočiti se zar ne!! :P

radoznala supruga
13.02.2004., 11:41
Mirka, bre!
Nema te da se javis? Da li je jos uvek hepi end? Nakon toliko godina svadje, a nakon samo JEDNOG razgovora tvoj brak se pretvorio u ono sto bismo svi pozeleli da imamo!Pa tonema ni u seriji? I recept je, znaci, razgovor!!!Vi kao da uopste niste pricali svih ovih godina, and thencame the light!!!

nekako ti je suplja prica, izvini ali ne primam se na takve hepiendove

SAVETA
13.02.2004., 13:05
Za sve one koji mozda sumnjaju, da ne kazem neku tezu rec, PORUKA:
JA, tj. SAVETA nisam ista ona koja se pretstavila kao "radoznala supruga". Ali svejedno, svaka cast za komentar :D

15.02.2004., 14:19
izvinite nisam u toku ,moze li neko da mi objasni u cemu je problem i cemu sluzi ova tema,sta je u pitanuu,zasto napadate mirku i odakle vam ideja da je prica lazna