Vidi punu verziju : Gde bi radije letovali u Grckoj ili Turskoj?
Wolfbrother
02.07.2003., 16:49
Gde bi radije letovali :?:
MISLIM DA JE GRCKA BOLJA
Bolja je Turska!Dok u Grckoj vredi posetiti jedno od brojnih ostrva.
U Turskoj. U Grckoj jedino na nekom od ostrva.
u kadi:)
Ja ti predlazem Grcku ,mada sam cula da je lepo i u Turskoj!!!!!!
sunrise
12.09.2003., 11:58
.....
kalinda
12.09.2003., 15:02
Turska ima bolje hotele, usluzniji su, imaju uvek veliki broj razlicitih barova, lakse je nasim ljudima za snalazenje i dogovaranje (citaj: cenkanje) ali Grcka ima mnogo lepse plaze
sunrise
12.09.2003., 19:48
.....
kalinda
13.09.2003., 08:30
sanrise, nisam bila precizna. Mislila sam da za manje para bolji hotel. Prosle godine sam za 100 evra bila u super hotelu (takva je bila neka preraspodela zbog toga sto su bili puni hoteli sa 3 zvezdice) a kasnije u vrhunskom hotelu ali u oktobru opet za mnogo manje para nego sto je realno. Ove godine cujem da su najbolje prosli neki koji su uplatili bus a salju ih avionom. Dakle, prava lutrija
Pre par godina Tasos/ plaza Paradiso ili tako nesto, nesto najlepse sto sam do videla do sad, u mom turistickom zivotu! :)
Pre par godina Tasos/ plaza Paradiso ili tako nesto, nesto najlepse sto sam do videla do sad, u mom turistickom zivotu! :)
Ako je Thasos najlepse sto si videla u turistickom zivotu, probaj da posetis, recimo Zakintos ili Mikonos pa mi reci sta mislis. :wink: Turska se ne moze porediti s Grckom, a sto se tice Turske ljubaznosti... nemam komentara koliko su ljubazni pogotovo prema devojkama koje dodju na odmor same.
A sto se tice onih sto tvrde da su samo ostrva u Grckoj dobra (tj samo JEDNO ostrvo da je dobro :?: :!: ) ti nemaju pojma! Jeste li ikada bili u Atini, na Glifadi. Ili u Kavali? Jeste li videli Tripoli i regiju Ardkadije sa njenim vinogradima(definitivno jedinstven deo Grcke, vredi ga posetiti). Ljudi :!: ja zivim u Brazilu ali kad god uspem da na leto dodjem u posetu Jugoslaviji, neizostavno odem u Grcku na 2 nedelje, pa vi razmislite gde je najbolje...
LUDALUTKA
11.10.2003., 18:41
Kalifornijska plaza u Americi,BATO,je ZZAAKKOONN :!: :!:
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P