PDA

Vidi punu verziju : Romanticna osoba...

little smile
02.02.2004., 22:34
Devojke, ako ste romanticne, kakvog muskarca biste zelele kraj sebe, tj. kakva romanticna 'cuda' da cini za vas?

A romanticni muskarci kakvu 'lepsu' polovinu bi voleli da imaju kraj sebe i koji su to romanticni trenuci kojima bi osvajali srce svoje izabranice? Koliko bi trebalo da bude i ONA romanticna da bi zaokupirala vasu paznju, pridobila vasu naklonost?

Goscica
03.02.2004., 12:14
Da je snazan a nezan...

DON
03.02.2004., 18:19
Pa to,
da je nezna,da zna da slusa,da nije vulgarna)ono,odvratno vulgarna),da ima smisla za humor,pesmu,za lepotu zivljenja,da joj dusa zraci toplotom i dobrotom,i da se ne lazemo,mora bar minimum lepote.Ono,lepota jeste stvar ukusa,al kadkad ,u pojedinim slucajevima,valja i zdravu pamet pozvati u pomoc.Mislim,ko zna,shvatice sta ocu da kazem.

little smile
03.02.2004., 18:29
Pa to,
da je nezna,da zna da slusa,da nije vulgarna)ono,odvratno vulgarna),da ima smisla za humor,pesmu,za lepotu zivljenja,da joj dusa zraci toplotom i dobrotom,i da se ne lazemo,mora bar minimum lepote.Ono,lepota jeste stvar ukusa,al kadkad ,u pojedinim slucajevima,valja i zdravu pamet pozvati u pomoc.Mislim,ko zna,shvatice sta ocu da kazem.

Idealna kombinacija - muskarac da je snazan, a nezan :), a devojka da je nezna, ali ne previse nezna...
Razumem te u potpunosti i slazem se sa tobom... Nesto slicno (samo o muskarcima) sam napisala u "Ljubav je dokaz inteligencije..." u forumu "Ona trazi njega", pa ako si zainteresovan da procitas sta pise, bilo bi mi drago, a ujedno da cujem i tvoj komentar, posto si mi ti do sada najbolji sagovornik na temu romanticnosti :wink:

Pozdrav za tebe veliki!!!

DON
03.02.2004., 21:32
Procitao,lepo! Vidi Bogati,ovde stvarno ima romantika,nije rdjava ideja bila da se otvori Romantika,a?Nije,dabome da nije.I dok je god Romanticara,ja imam pravo da se nadam u bolje sutra.Jednostavni ljudi,sa smislom za uzivanje.Da,o da,ja znam da su takvi u manjini,tek,ima nas.....A ima nas i koji znamo DA PISEMO,jer nam to jaca strana,no se ne hvalimo.Mozda cu se ja hvaliti,kad izdam svoju cetvrtu knjigu.Danas svi izdaju,sto ne bih i ja svoju cetvrtu,a? He,hvale mi Lovacke price,posteno....NO....da se vratim ja ovome.Vidim da ti dusha prosto vapi za Romantikom,za iskrenom ljubavlju,pa cu si dati smelosti da napisem jednu moju.....

Nocas kada sve treperi
mesec i zvezde na nebu
ova noc ko da ljubav zeli
ispuni joj mila zelju.

Udahni draga ovaj miris
najlepsi je on na svetu
zumbuli,lale i iris
ljubav je u svakom cvetu.

Ne teraj me da ti pevam
ne teraj me da ti pisem
pusti me nocas da snevam
pusti da ljubav udisem.

ref:

Cuti,samo cuti
neka nocas sve uzdise
Cuti ,samo cuti
nocas ljubav pesmu pise.

SMB

little smile
04.02.2004., 00:25
Hvala DONe, prelepi su stihovi, a moja dusa zaista vapi za romantikom (samo ne prevelikom, u granicama normale)... Svako od nas nosi nesto u sebi sto treba da isplovi, samo neki ne znaju da izraze svoja osecanja pisanjem, ni recima... Zato postoje oni koji umeju to odlicno da rade, a mi se divimo njihovim delima... Ko zna, mozda nekada i neko od nas postane pesnik... Za sada pevamo i pisemo samo za svoju dusu :wink:

Ejpril
05.02.2004., 13:44
Meni je moj muž dok smo se zabavljali recitovao pesmu Alekse Šantića "Neveruj mi draga", ali ono što me je ostavilo bez reči bila je 101 ruža za našu prvu godišnjicu zabavljanja.

little smile
05.02.2004., 20:33
Meni je moj muž dok smo se zabavljali recitovao pesmu Alekse Šantića "Neveruj mi draga", ali ono što me je ostavilo bez reči bila je 101 ruža za našu prvu godišnjicu zabavljanja.

Raznezih se... Joooj, kako ti je divan muz... Buuuuuu, meni nijedan moj momak nije poklonio ni jednu ruzu, a kamoli 101... (moji drugovi su ipak mnogo, mnogo pazljiviji)...

jagodica
12.02.2004., 15:58

kako si menjala vodu tim ruzhama :shock:

Mi©helangelo
13.02.2004., 03:40
Романтика... тема коју треба схватити озбиљно. Драго ми је да видим да на интернету има нормалних људи с којима се може комуницирати на нормалном нивоу. Иако мислим да је на овом интернету профил људи веома примитиван, постоје они изузеци који ме све више убеђују у супротно и надам се да ће да наставе...
Вероватно пошто сам мушко очекујете да вам кажем чта очекујем од девојчице до које би требало да ми је стало. Али то је све ствар индивидуе, свако има неке ситнице које очекује да вољена особа ради за њих. Једна од филозофија: ситнице чине живот, али живот није ситница... Ја само очекујем да она мени узвраћа исту пажњу коју ја њој посвећујем, и да се осетим некако другачије кад сам с њом, некако узвишеније. Наравно и физички изглед је битан, ал битнија је та унутрашња лепота, којом свака особа зрачи на свој начин и коју само неке особе могу да примете...

bomari
14.02.2004., 18:47
Devojke, ako ste romanticne, kakvog muskarca biste zelele kraj sebe, tj. kakva romanticna 'cuda' da cini za vas?

A romanticni muskarci kakvu 'lepsu' polovinu bi voleli da imaju kraj sebe i koji su to romanticni trenuci kojima bi osvajali srce svoje izabranice? Koliko bi trebalo da bude i ONA romanticna da bi zaokupirala vasu paznju, pridobila vasu naklonost?

Nikakva romanticna cuda ne bi trebao da cini,dovoljno bi bilo da me ucini da se osecam zivom,zivom u svakom smislu te reci....

n-a-t-a
13.08.2008., 18:16

Dovoljno je da me iznenadi :vatromet:

n-a-t-a
13.08.2008., 18:36
A na koji način?

Npr... da uradi nesto za mene, samo tako, ne da bi nesto ispravio, da to bude samo tek tako :heart:

Kockica09
15.08.2008., 05:36
Moj muz zna da bude romantican na trenutke... uglavnom bas onda kad NE ocekujem to... a u sustini koliko god to ne zelela da priznam sebi, tako najvise i volim :rotf: a ja sam uzasno romanticna i volim da mu priredjujem slatka mala i velika iznenadjenja... :heart:

Tanja MB
16.08.2008., 16:29

Uf... Nekako sve manje imam utisak da romantike ima u realnosti pa ne znam koliko je realno ocekivati je... Sve manje je prepoznajem oko sebe. Da li je takav trend, okolina, tempo zivota, iskustvo ili treba da promenim dioptriju...ne znam...:confused:

markonbgd '83
16.08.2008., 17:23
Sasvim bih bio zadovoljan da kada izadjemo da me drzi sa ruku,da se mi se smesi I da me ponekad iznenadi nekim lepim gestom.A trudio bih se da joj svaki dan ugadjam,i da joj stavim do znanja da je posebna. Cvece i poezija su kljuc srca svke romanticne devojke,a kljuc za svakog romanticnog muskarca je neznost devojke i poverenje koje mu ona poklanja.

Tanja MB
16.08.2008., 19:48
Lepo receno Markonbgd'83:).

Kockica09
17.08.2008., 03:18
Uf... Nekako sve manje imam utisak da romantike ima u realnosti pa ne znam koliko je realno ocekivati je... Sve manje je prepoznajem oko sebe. Da li je takav trend, okolina, tempo zivota, iskustvo ili treba da promenim dioptriju...ne znam...:confused:

Hmmm pa ne bi ovaj forum Romantika bio ovako pun ljudi, kako zena tako i muskaraca, da je ista nestala... mozda samo jos nisi na(i)sla na nju... :neutral: :confused:

bluebojana
17.08.2008., 06:01
DA ME POLJUBI KAD SE OSETIM NESIGURNOM,............................

Tanja MB
17.08.2008., 11:20
Ne mislim da ne postoje oni koji je zele. Naprotiv. Pitanje je koliko je u stvarnom svetu nalaze kad su u potrazi za njom u virtuelnom okruzenju.

Sistem vrednosti je otisao u nekom smeru drugacijem nego ranije i verovatno se vecina nas, kad tad mora "preoblikovati" da ne bi smo "stradali" bez potrebe u okolini koji neguje neke druge vrednosti. Tu se onda i "romanticari", ako su dovoljno zivota iskusili, povlace ili teze necem drugom, pa ih onda i nije lako naci.

markonbgd '83
17.08.2008., 11:54
Ne mislim da ne postoje oni koji je zele. Naprotiv. Pitanje je koliko je u stvarnom svetu nalaze kad su u potrazi za njom u virtuelnom okruzenju.

Sistem vrednosti je otisao u nekom smeru drugacijem nego ranije i verovatno se vecina nas, kad tad mora "preoblikovati" da ne bi smo "stradali" bez potrebe u okolini koji neguje neke druge vrednosti. Tu se onda i "romanticari", ako su dovoljno zivota iskusili, povlace ili teze necem drugom, pa ih onda i nije lako naci.

Slazem se u potpunosti sa tvojom konstatacijom Tanja MB.;)

Tanja MB
17.08.2008., 12:05
Drago mi je da nailazim i na osobe slicnog misljenja na ovom forumu :).
Pozz :).

Kockica09
17.08.2008., 14:34

Hehehe slazem se i ja sa ovim, ali i dalje (kao 100% romanticarka) smatram da pravi hardcore romanticar ce i dalje verovati i gajiti romantiku na ovaj ili onaj nacin... :heart: :super:

Tanja MB
17.08.2008., 15:27
Vazno je da se romanticari nadju na ovaj ili onaj nacin i onda ce to (nadam se) biti prava stvar :).

markonbgd '83
17.08.2008., 16:18
Ceznem za njom........ Uvece,ujutru, u podne u predvece......... Zasto si morala otici?
Ceznem za nekim jednostavnijim, srecnijim vremenima, vremenima kada su cast, postenje, dobar glas , integritet jos uvek znacili nesto.............. Kada se ljubav merila toplim recima, pesmama, pismima, dugim setnjama............ A ne kao danas nekim materijalim pozesijama.........
Ceznem za osmehom, tisinom zaljubljenih pogleda, gromoglasnom bukom uzbudjenog srca ljubavnika u ocekivanju svoje drage ispod lipe na obali reke.............
Ceznem za savrsenim trenutkom...........
Ceznem za tobom draga, dok kasno u nocima sedim i pisem pisma koja neces procitati, pesme koje neces cuti.............

Kockica09
18.08.2008., 05:17
Vazno je da se romanticari nadju na ovaj ili onaj nacin i onda ce to (nadam se) biti prava stvar :).

Bas to... bravo! :super: :klap: :heart:

Tanja MB
18.08.2008., 10:49
Ceznem za njom........ Uvece,ujutru, u podne u predvece......... Zasto si morala otici?
Ceznem za nekim jednostavnijim, srecnijim vremenima, vremenima kada su cast, postenje, dobar glas , integritet jos uvek znacili nesto.............. Kada se ljubav merila toplim recima, pesmama, pismima, dugim setnjama............ A ne kao danas nekim materijalim pozesijama.........
Ceznem za osmehom, tisinom zaljubljenih pogleda, gromoglasnom bukom uzbudjenog srca ljubavnika u ocekivanju svoje drage ispod lipe na obali reke.............
Ceznem za tobom draga, dok kasno u nocima sedim i pisem pisma koja neces procitati, pesme koje neces cuti.............

Oprosti zbog direktnosti, ali tvoj post zvuci tako upecatljivo da ne mogu, a da se ne najezim. Nekako verujem, ili zelim da verujem, da zaista to i mislis, ko god da si, a ona koja ne uvidi sta sa tobom moze da ima, shvatice s vremenom da zlatni kavez ne moze sve zelje da ispuni... :heart::). Nadam se da ces takav i ostati, bar zbog onih koji mogu da te razumeju, ali se teze pronalaze :).

"Dzaba bilo konja vranih, po livadi razigranih, kada nema one koju volem..." - je l' tako nekako otpeva Djole, a sad snima i film o istome, ako se ne varam ?

markonbgd '83
18.08.2008., 10:59
Oprosti zbog direktnosti, ali tvoj post zvuci tako upecatljivo da ne mogu, a da se ne najezim. Nekako verujem, ili zelim da verujem, da zaista to i mislis, ko god da si, a ona koja ne uvidi sta sa tobom moze da ima, shvatice s vremenom da zlatni kavez ne moze sve zelje da ispuni... :heart::). Nadam se da ces takav i ostati, bar zbog onih koji mogu da te razumeju, ali se teze pronalaze :).

"Dzaba bilo konja vranih, po livadi razigranih, kada nema one koju volem..." - je l' tako nekako otpeva Djole, a sad snima i film o istome, ako se ne varam ?

Hvala ti na toplim recima podrske,koji su uvek dobro dosli:heart:.I da bih ti otklonio nevericu o iskrenosti mojih reci i misli,odgovoricu ti da jesam takav.Ali cini mi se da si i ti u pravu,da ovome svetu romanticari nisu neophodni.Poput dinosaurusa ilil neke ugrozene vrste,sve nas je manje i manje.A nemam nameru da se menjam,takav sam kakav sam,u konstantnoj borbi sa raznim vetrenjacama ovog sveta.;)

markonbgd '83
18.08.2008., 11:08

Na jastuku
bdim na ponoćnoj straži kao stari posustali ratnik,
kom svaki put
od riznice neba jedva zapadne Mesečev zlatnik.
Pod oklopom
drhti košuta plaha, večno gonjena
tamnim obrisima straha, koja strepi
i od mirnih obronaka sna.

Nedostaje mi naša ljubav, mila,
bez nje se život kruni uzalud
nedostaješ mi ti kakva si bila
nedostajem mi ja onako lud.
Ja znam da vreme ne voli heroje
i da je svaki hram ukaljalo
al meni, eto, ništa sem nas dvoje
nije valjalo.

Kad potražim
put u središte sebe staze bivaju tešnje i tešnje
i skrijem se
u zaklon tvog uha kao minđuša od duple trešnje,
al uspevam
da još jednom odolim da prošapućem
da te noćas ruski volim,
šta su reči - kremen što se izliže kad tad.

a bez nje ovaj kurjak menja ćud
Ja znam da vreme svemu menja boje
i da je silan sjaj pomračilo
nije značilo.

Ponekad još
u moj filcani šešir spustiš osmeh ko čarobni cekin
i tad sam svoj
jer ma kako me zvali ja sam samo tvoj lični Harlekin.
Ponekad još
suza razmaže tintu i ko domina
padne zid u lavirintu tako prosto
ponekad još stignemo do nas.

bez nje uz moje vene puže stud
Ja znam da vreme uvek uzme svoje
i ne znam što bi nas poštedelo
nije vredelo.

Djordje Balasevic

Tanja MB
18.08.2008., 16:31
Termin "dinosaurus" u danasnje doba i ja upotrebljavam. Ti si prvi kojeg "cujem" da to isto kaze :vatromet:.

Drago mi je da si takav. Pretpostavljam da se neces nikad moci do kraja promeniti jer si tako satkan, nece ti biti lako, kao ni drugima slicnim tebi, ali ce zadovoljstvo ciniti to sto si ostao...to sto jesi. Ti. Glavom i bradom (ako je imas :D). A verovatno ces uvek gajiti ono zrnce nade da postoji neko ko ce umeti da ti odgovori na pravi nacin :heart:.

Pesma koju si napisao je divna. Nisam bila Djoletov ljubitelj, ali mislim da cu postati jer je uvek imao divne stihove na kojima mu treba skinuti kapu.

Lepu si pesmu izabrao :).

Packy
21.08.2008., 20:11
Meni je jedna na recitovanje Balasevicevih pesama odgovarala grokotom i grimasama, otada se nadam da romanticna devojka redovno pere i brije noge, za mene je to najromanticnija devojka na svetu, tesko danas naci nesto vise ;)

Tanja MB
23.08.2008., 19:44
Kada smo vec kod brijanja, secam se jedne devojke, sada zene, koja se sablaznjavala onim devojkama koje otklanjaju malje ispod pazuha :eek:. Pitala sam je zar ona voli da gaji sumu ispod rucice ili, sto bi neki rekli, vevericu pod pazuhom. Samo me je iznenadjeno pogledala i rekla: Mooooliiiiim ?????

Meni to bas ne deluje romanticno, ali valjda ima i onih koji vole rutave djevuske.... :sad2:.

markonbgd '83
23.08.2008., 19:45
Meni je jedna na recitovanje Balasevicevih pesama odgovarala grokotom i grimasama, otada se nadam da romanticna devojka redovno pere i brije noge, za mene je to najromanticnija devojka na svetu, tesko danas naci nesto vise ;)

:hahaha:

markonbgd '83
23.08.2008., 19:48
Kada smo vec kod brijanja, secam se jedne devojke, sada zene, koja se sablaznjavala onim devojkama koje otklanjaju malje ispod pazuha :eek:. Pitala sam je zar ona voli da gaji sumu ispod rucice ili, sto bi neki rekli, vevericu pod pazuhom. Samo me je iznenadjeno pogledala i rekla: Mooooliiiiim ?????

Meni to bas ne deluje romanticno, ali valjda ima i onih koji vole rutave djevuske.... :sad2:.

Ima jedna stara narodna koje se pridrzavam poput svetog pisma:"Cuvaj se dlakave zene i cosava muskarca,oni su kadri svasta uciniti".:worth::rtfm::hahaha:

***BarbiE_GirL***
23.08.2008., 20:59

:sad2:Da...bilo bi smeshno da nije zalosno...ali istina je da je danas sve manje i manje romantichnih dusha. U potpunosti se slazem sa dinosaurusom. Sve ovo ce ishcheznuti kao i oni, ako se manjina nekako ne izbori sa vecinom antiromantika! Ja sam romantik u srcu i dushi, i teshko mi je kada osoba koja mi se svidja nije takva. Pokushavam da ugasim svoju vrlinu, samo da bih se solidarisala sa njim i da bih mu bila dobra, ali onda puknem i oteram ga dodjavola...ko je on da potcenjuje moj dar... a u piz...materinu...sve i opet ostajem romantik!!!!

***BarbiE_GirL***
23.08.2008., 21:01
Marko svaka ti chast...i ja te podrzavam...ostani uvek takav i sigurno cesh naci neku kojoj ce se to dopasti i koja ce nauchiti da ceni tu tvoju prelepu osobinu. Evo ti Tanja MB ona devojka samo shto nije zaplakala, kladim se, kao i ja na ovaj tvoj post...prelepo...:klap::klap::klap::sad2:

Tanja MB
23.08.2008., 21:20
Pa nije bas da sam zaplakala, ali kanda mi je nesto u oko upalo... :D.

Interesantno mi je da neke nelogicnosti u stavu zena/devojaka prema svom izgledu, ponasanju, stavu... i te kako primecuju i muskarci. Nisam mislila da ne vide isto sto i ja, nego nekako, u javnosti, cini mi se da se obicno vode zenski i muski razgovori, a daleko je interesantnije kad se lepo iskombinujemo i cujemo jedni druge :super:.

Izreka o dlakavoj zeni i cosavom koju Marko napisa, budi na razmisljanje, pravo da vam kazem....:think:. Malo mi se vrti po pameti da se radi o brkatoj zeni, ali iako sam u pravu (a nisam sigurna), ne bih bas odbacila mogucnost istine u tvrdnji.

Mada stvarno ima raznih ljudi, cudi i ukusa... :eek:

markonbgd '83
23.08.2008., 22:10
Hvala vam devojke na lepim recima,i na podrsci koju mi ukazujete.:) I ja se nadam da cu je docekati,jer stvarno mislim da to zasluzujem.Ali i svi romanticari koji su ovde u potrazi za srodnom dusom, utehom ili prijateljem.Samo se nadam da necemo od romanticara postati tragicari.:ok:;)

***BarbiE_GirL***
23.08.2008., 22:22
Misli pozitivno i bice pozitivno!!!!!

markonbgd '83
23.08.2008., 22:33
Mislim pozitivno,ali imam i ja neke sumlje i one trenutke slabosti o kojima sam pisao u blogu.................

***BarbiE_GirL***
23.08.2008., 23:16
Shta te navodi na sumnju? Razum ili srce?

markonbgd '83
23.08.2008., 23:40
Razum............;)

***BarbiE_GirL***
24.08.2008., 01:21
Onda definitivno poslushaj srce, jer ono vodi pravim putem. Ono najbolje raspoznaje shta je dobro a shta ne...pusti da te ono vodi!

***BarbiE_GirL***
24.08.2008., 01:50
Do malo pre sam prichala tebi,a li evo sad, i meni se plache....totalno sam nesrecna. Moja ljubav zivota je otishla da zivi daleko od mene. Moje srce i dalje otkucava njegovo ime i trazi ga...ali se plashim daljine. Da li ce tamo naci neku drugu? Da li ce me prevariti? Ostace tamo, u Rusiji 4. godine...i jako mi se plache.
U stanju sam da pobegnem odavde i odem tamo kod njega, ali teshko je to....kad bih bila makar malo sigurnija da mogu da uspem i odem tamo, otishla bih. Danas mi je poslao svoju sliku iz Rostova...nasmejan je, oslabeo je, za mesec dana koliko smo dovojeni...znam da mu nije sve najbolje tamo, a on se smeje...a meni se plache...A josh ovo luduo srce nece da prestane da ga voli. Sta da radim?

Tanja MB
24.08.2008., 08:38
Ako imate dovoljno godina i mogucnosti za brak - uzmite se. Ako nije to ni na pomolu - ne znam vam karaktere, ali ne zvuci bas obecavajuce cekati nekog 4 g (postoji li sansa da ostane i duze ?).

Nisam sigurna koliko je dobro uvek slusati srce. To je lepsa varijanta, zaslepljujuca od svih cari kojima nas osipa, ali cesto bas nije i najsrecnija varijanta. Ima izuzetaka (ima ih i u mom secanju :) ), ali je pitanje razum - srce diskutabilno u stvarnosti...

Insolitus
24.08.2008., 10:24
ma kakva ljubav !!!!

markonbgd '83
24.08.2008., 12:06
ma kakva ljubav !!!!

Insolitus,brate moj i sapatnice, mi smo vec odvec matori,kako bi rekao broj 1, lepo je cuti da nada jos uvek postoji i da neko nekoga tako voli,i ja sam tako raskinuo sa osobom koju sam voleo.Ona je otisla u London, zbog teske finansijske situacije i tako smo se i udaljili jedno od drugog.Daljina cini svoje...............:(

Tanja MB
24.08.2008., 13:27
"Daleko od ociju, daleko od srca..." Tako kaze izreka, a svako od nas je, verovatno, bar jednom mogao da je proveri u praksi...:(

_Look_Of_Expectancy_
24.08.2008., 15:03
Ako imate dovoljno godina i mogucnosti za brak - uzmite se. Ako nije to ni na pomolu - ne znam vam karaktere, ali ne zvuci bas obecavajuce cekati nekog 4 g (postoji li sansa da ostane i duze ?).

Nisam sigurna koliko je dobro uvek slusati srce. To je lepsa varijanta, zaslepljujuca od svih cari kojima nas osipa, ali cesto bas nije i najsrecnija varijanta. Ima izuzetaka (ima ih i u mom secanju :) ), ali je pitanje razum - srce diskutabilno u stvarnosti...

Barbie, ne bih ti savetovala da se uzimate samo zbog toga sto ste daleko. Tacna je izreka "daleko od ociju daleko od srca" ali to ne znaci da zbog nje treba da se obavezes, jer brak nije garancija da cete uspeti a moze jako da ti zakomplikuje zivot narocito ako si mlada, sto pretpostavljam da jesi.
Nemam sta pametno da ti kazem, jednostavno odluci sama... Cekaj ga, ali budi spremna da moze i njemu i tebi neko drugi da se svidi i nemoj biti previse razocarana ako se to desi(znam da je tesko, ali zato ti i kazem da budes spremna).
Srecno:ok:

***BarbiE_GirL***
24.08.2008., 15:46
Ochajna sam ovih dana...posebno danas i sinoc...mladi smo za brak...ali ja bih i to zrtvovala...ali mislim da on nikako sada za to nije spreman...moglo bi da mu ugrozi karijeru...on je fudbaler...otishao je u Rostov, potpisao ugovor na 4. godine. hteo je da ostane zbog mene, ali mu ja nisam dozvolila...ipak mu je karijera bitnija on mozda prolazne ljubavi...i sada je tamo...dopisujemo se...shalje mi slike i vidim da mu nije lako...osecam...ne znam ni ja kako, ali znam da mu nije najbolje...ali i da nece da se vrati ovamo...jer mora da se zrtvuje mali...teshimo se time da ce se navici,...a i ugovor je vec potpisan...

Ja sada na sve nacine pokushavam da odrzim tu vezu nashu i da odem kod njega...ali ne mogu pre od godinu dana...dobro...to nije mnogo u odnosu na 4. ali da li cu uspeti? Da li vredi da se trudim? Mozda me ubrzo zameni nekom drugom? jaooooo

***BarbiE_GirL***
24.08.2008., 15:47
P.S. hvala vam svima na pomoci!!!!

mimi75
24.08.2008., 17:44

:cry: :cry: :cry:

Da li vredi uopste za takvim stvarima ceznuti.... Dodirnes slicna vremena... mozda na tren,pa te povuku jake struje surovog,izopacenog vremena i ne uspes da sacuvas to zrno lepote,koje si dodirnuo... ostajes slomljen...i sam...

Tanja MB
25.08.2008., 12:28
Kad sam BarbiE pomenula brak - nisam mislila na daljinu vec da podje u beli svet za dragim, ako su oboje spremni za to.

Nije brak resenje, potpuno se slazem. Ko je okusio i te vode, sme da bude realan i prema sebi, mozda i prema drugima (sto je retkost), zna sta sve brak nosi sa sobom i koliko je "idealan" u vecini slucajeva :D. Ima kukolja, ima, neke sam cak i fotkom ovekovecila, ali je cesca "smrt" idealizovanja i potreba da se priblizimo realnosti koja je nesto drugacija, ali je zdravija za pojedinca.

Sto duze cekamo u potrazi za snovima, princom, ljubavlju, pricama iz romana i sa filmova odeeee vozic, kriterijumi polako ali sigurno pocinju da padaju, a od "princa" cesto ostane samo konj, pitanje da li i snezno bele boje :D.

Mada, o braku, mraku i ostalim ovozemaljskim segmentima zivota, mozda na nekoj drugoj temi :heart::bye:.