Vidi punu verziju : da li je dosadno u ks-u
da .bas me zanima da li vam je ovde u KS-u dosadno.... :?:
Lord of Chaos
03.07.2003., 22:52
Smrtno, nazalost....Totalno se jadno osecam kada moram da budem srecan jer ne zivim u njemu....
dijadoh@ptt.yu
05.07.2003., 11:05
nije uopste dosadno vrlo je zivo
mislis :?: :roll:
Ako ste kojim slucajem bili u Aleksandrovcu onda mi verujte kad kayem da je KS Las Vegas
Lord of Chaos
09.07.2003., 12:05
Nisam ljubitelj Beograda ni u kom pogledu, ali mislim da su se Krusevljani drasticno promenili u poslednjih par godina, svi su nesto namrsteni (cak i cure), svi nesto glume, nema vise nekog zdravog zezanja generalno....
Ako ste kojim slucajem bili u Aleksandrovcu onda mi verujte kad kayem da je KS Las Vegas
A ti si iz aleksandrovca?
Ako jesi zato ti je i dosadno .....a nama je Ks smor...
Kakav tvoj las vegas.......ovo ovde ve lici ninasta....nema gde da izadjes.........jedno jedino mesto je ta Rupa....u kojoj izadje ceo grad.Pa ne mozes da dises iako je na ptvorenom.....
I tebi je KS zanimljiv.....ccccc :roll:
Nisam ljubitelj Beograda ni u kom pogledu, ali mislim da su se Krusevljani drasticno promenili u poslednjih par godina, svi su nesto namrsteni (cak i cure), svi nesto glume, nema vise nekog zdravog zezanja generalno....
Tu si sasvim upravu......svaka generacija je sve gora i gora.....
a pogotovo sad ova deca.....posto po gradu vise ne mozed da vidis starije......sad su navodno "popularna"
'87, '88,...godista
Lord of Chaos
13.07.2003., 20:43
E, 'ebi ga, ako ti je rupa mesto, onda neka ide sve do djavola....Ne bih usao tamo ni pod tackom 'razno'....
Dosadno? U Krusevcu? nikad. Tu sam proveo najbolji vikend u zivotu a i par dana uz to :))))
Bitno je samo da si uz neku slatku Krusevljanku!!
Znam to. :D
Lord of Chaos
14.07.2003., 16:14
Hehehehehehehehe, Arso, jedno je doci turisticki u Krusku, a drugo ziveti u njoj....:)
E, 'ebi ga, ako ti je rupa mesto, onda neka ide sve do djavola....Ne bih usao tamo ni pod tackom 'razno'....
meni nije.....ali ceo krusevac je vikendom tamo.....ovog leta jos ni jednom nisam otisla
Ali sta ces jadni ljudi nema gde da izadju :cry:
Dosadno? U Krusevcu? nikad. Tu sam proveo najbolji vikend u zivotu a i par dana uz to :))))
Bitno je samo da si uz neku slatku Krusevljanku!!
Znam to. :D :)
Lord of Chaos
14.07.2003., 16:41
Jeco, za normalne ljude ne bi trebalo da vazi 'kud svi Turci, tud' i mali Mujo'....Rupa je u zadnjih par godina postala ubedljivo najgore mesto za izlazak, pre bih sedeo na fontani nego sto bih tamo svratio.... 8)
Jeco, za normalne ljude ne bi trebalo da vazi 'kud svi Turci, tud' i mali Mujo'....Rupa je u zadnjih par godina postala ubedljivo najgore mesto za izlazak, pre bih sedeo na fontani nego sto bih tamo svratio.... 8)
pa znam ja to...zato i ne idem tamo....i ti si sasvim uptavu...
ali ne mozes non stop ni da ides na fontanu ili na onaj parkic kod kosturnice.....ili neznam ni ja...da sedis s drustvom kuci i da gledas filmove....sve ti to vremenom dojadi.....
Stvori ti se zelja za necim novim.....
Neznam koliko ti cesto dolazis u KS......ali kad bi bio non stop veruj mi da bi prebacio.....
Mada vidim da si bas upucen u sva desavanja tako da i znas kako bi ti bilo
Lord of Chaos
14.07.2003., 18:30
Pa dok sam bio van zemlje, povremeno sam dolazio i cak i tada mi je bilo dovoljno samo par dana da se smorim strasno....Sada sam tu svakog vikenda i mogu da kazem da bukvalno nikada nije bilo gore....
Pa dok sam bio van zemlje, povremeno sam dolazio i cak i tada mi je bilo dovoljno samo par dana da se smorim strasno....Sada sam tu svakog vikenda i mogu da kazem da bukvalno nikada nije bilo gore....
onda mozes da zamislis kako je meni.. :cry: :x
Lord of Chaos
14.07.2003., 23:08
Pa nazalost mogu....
e, do sad smo pricali o tome kako nema mesta za izlaske....a sada ...sta je po tebi lepo ili zanimljivo ovde
Lord of Chaos
15.07.2003., 16:28
ET, kafe Grad (manje-vise, uglavnom za kaficu u toku dana), Positive je OK s' vremena na vreme, Bagdala, Slobodiste, Jastrebac....U principu i nije toliko bitno gde si, vec s' kime si....
BALTAZAR
04.08.2003., 21:03
:twisted: DEFINITIVNO JE TO NAJ DOSADNIJI GRAD NA SVETU :!: :!: :!:
posetite krusevacki forum http://www.krusevac.net
a gde se nalazi ta Rupa.Jel to onaj podrum u Zaki}evoj ulici.Ja sam iz KS ali odavno nisam izlazio
podrum je Grand
Rupa je jedno dvoriste...
anitap@ptt.yu
03.09.2003., 17:38
:arrow: Da,u Krusevcu je ponekad jako dosadno,uglavnom u zimskom periodu.Ali nismo mi Carapani bas toliko losi!
Lord of Chaos
04.09.2003., 09:22
U odnosu na neke gradove koje sam video i posetio, Krusevac je Las Vegas, iskreno, ali svaki duzi boravak u njemu me smori zesce, nazalost....
Krusevac je veoma dosadan grad ..
Nista se ne desava u njemu nema nikakvih noviteta svake god isto sranje leti rupa zimi grand ..
iskreno nisam tamo izlazio ime 2 god ali cujem da je sada tamo veoma dosadno i s*****vajuce ...
Mnogo je malo mesta za izlazak sa drustvom gde covek moze da se opusti ..
A sta mislite o 'Grizliju' :?:
Ne znas ti kako je u ostalim gradovima. Imao sam prilike da vidim. Ali sam isto tako imao prilike da vidim i kako je dobro u drugim mestima. Tako da i nije toliko lose u nasem Krusevcu. Ima bolje ali ima i gore. Ajd` cao!
Zorica4
19.09.2003., 23:55
E,stvarno si u pravu,ime rupa potpuno prilici!Jeco, za normalne ljude ne bi trebalo da vazi 'kud svi Turci, tud' i mali Mujo'....Rupa je u zadnjih par godina postala ubedljivo najgore mesto za izlazak, pre bih sedeo na fontani nego sto bih tamo svratio.... 8)
ali ne mozes non stop ni da ides na fontanu ili na onaj parkic kod kosturnice.....ili neznam ni ja...da sedis s drustvom kuci i da gledas filmove....sve ti to vremenom dojadi.....
Neznam koliko ti cesto dolazis u KS......ali kad bi bio non stop veruj mi da bi prebacio.....
Zorica4
20.09.2003., 00:00
Jastrebac je super,samo je prljav u poslednje vreme,nikad nije bilo tako lose kao ovog leta.E.T.je isto ok.Gde si ziveo u inostranstvu?ET, kafe Grad (manje-vise, uglavnom za kaficu u toku dana), Positive je OK s' vremena na vreme, Bagdala, Slobodiste, Jastrebac....U principu i nije toliko bitno gde si, vec s' kime si....
Zorica4
20.09.2003., 00:01
E ti pojma nemas,a sta ti je interesantno u Cacku majke ti?:twisted: DEFINITIVNO JE TO NAJ DOSADNIJI GRAD NA SVETU :!: :!: :!:
Lord of Chaos
20.09.2003., 21:53
Grcka....
Atheist`
20.09.2003., 22:37
U Krushevcu je i te kako dosadno!!!!
Najbolje mesto i najvise vremena provodim u ET piceriji.Uvek dobra klopa i lepo mirno mesto da se izvede devojka.
Alexandro
14.10.2003., 17:01
Cane,
difinitivno najbolji izbor!
Takodje!
Mir, uvek fina muzikica, prijatna atmosfera...
Cool.
JA SAM NEKAD ZIVELA U KS-u,SADA ZIVUM U N.SADU,LEP JE GRAD,ALI JE SMARANJE JER NEMA NEKA DOBRA MESTA ZA IZLASKE SA NPR.TEHNO MUZIKOM KAJA JE NARAVNO NAJBOLJA...
Neznam koliko ti cesto dolazis u KS......ali kad bi bio non stop veruj mi da bi prebacio..... Aman bre ljudi Kosturnica je zakon!!!!Mada je sad malo hladno,u Indexu su dobre zurke,rupa je bedna,u nju ne bih usao ni mrtav!!!!Ako ima istomiljenika javite se na sunsetsl@yahoo.com
Neznam koliko ti cesto dolazis u KS......ali kad bi bio non stop veruj mi da bi prebacio..... Aman bre ljudi Kosturnica je zakon!!!!Mada je sad malo hladno,u Indexu su dobre zurke,rupa je bedna,u nju ne bih usao ni mrtav!!!!Ako ima istomiljenika javite se na sunsetsl@yahoo.com
Mada vidim da si bas upucen u sva desavanja tako da i znas kako bi ti bilo Krusevac je zakon!!!!
Smrtno, nazalost....Totalno se jadno osecam kada moram da budem srecan jer ne zivim u njemu....
SVRATITE DO BRUSA PA DA VIDITE STA JE ZIVOT!!!!!!!!
SVRATITE DO BRUSA PA DA VIDITE STA JE ZIVOT!!!!!!!!
bcgdr man
08.11.2003., 10:31
http://www.krusevac.net
krusevacka internet zajednica 8) :lol: :D
http://www.krusevac.net :P
odavno nisam izasla u svoj rodni grad...gde sada izlaze oni malo stariji, da znam kada dodjem u ks? jos jednom vas pozdravljam i puno vas volim
hamburg
03.12.2003., 13:51
hallo leute in krusewac,
mnogo pozdrava nebojsi, jevticu koji u subotu 06.12.03 (1962)rodjendan ima.
pozdrav i vama svima koji neznate gde vase dosadno vreme da provedete.
kako bi bilo sa sastajanjem i druzenjem sa prijateljima?? napravite sami neku zurku a ne tehno!?to je jedna najdosadnija muzika koju sam do sada cula.
cao iz hamburga :lol:
internjet
12.01.2004., 22:04
Ma ko kaze da je dosadno !!!
Gomila glumaca, nabedjenih cura i mafijasa. E, tu smo mi prestonica. Na zalost ! U vojsci sam od 57 drugara iz cete imao samo jednog zemljaka iz Krusevca. I samo sam se sa njim potukao. U vojsci,u Somboru ! Na 350 km od kuce. A to je bilo 1989/90.
Gomila Siptara, Slovenaca, Hrvata...
Ali bez obzira na sve to - Krusevac ima neke svoje pozitivne strane. Nisam ja manji lokal patriota od vas, ali kazem realno...
Da vise ne bude dosadno
Ove godine, poceo je sa radom Avanturisticki Klub "Avantura".
Planinarenje, Alpinizam, Slobodno Penjannje,
Brdski biciklizam, Topografija i Orjentacija,
Ishrana i Prezivljavanje u Prirodi,
Splavarenje, Kunf fu, Skijanje i Snoubording,
Trazenje i Spasavanje
Konacno Sve u Jednom........
Kao Klub imali smo dve akcije:
10.01.04. Izlazak na "Sokolov Kamen"
na Jastrepcu.
19.01.04 Avantura vadjenja krsta iz Morave
u selu Bela Voda
Svi oni koji u sebi gaje Duh Avanture, Neizvesnih Pustolovina
i imaju dovoljno hrabrosti i volje da sa nama suprostavljaju
opasnostima i da se dive lepoti prirode su dobrodosli....
Kontakt telefon 064/1195196 VEVE
krusevljanka
06.03.2004., 20:31
[sta ti imas protiv 88 god?
:?:
gorancir
13.03.2004., 00:15
Provali! Ja sam isao u Nadu Popovic, pa u Gimnaziju, pa 2 godine u BGu na Menadzmentu kod Zecevica, i evo me sad u Parizu... Ovde je skroz OK, mnogo bolje i od BGa, mada je problem sto ponekad stvarno dosadi biti samo sa strancima... A kada se ja vratim, dragi moji, ja cu da otvorim nesto kao Business Club, sto ce da radi preko dana za poslovne ljude a uvece za matore a u fazonu ludnicu od provoda.. Kako? Cenjenica je da je Krusevac pun seljaka (mislim na one izvorne sa Nove pijace :)) pa bi to bila ok zabava za nas iz grada :). Pa tako nadjemo nekog smesnog lika bukvalno sa planine u opancima i postavimo ga da celo vece igra na u etno fazonu uz dobro nasu muziku. + da ima igracica kao u BUSu u BGu ili tako nesto.. da je prostor veliki i fensi.. pa sledeceg dana nadjemo neku stariju zenu sa sela, treba da se malo napije i to je to.. to je ovde super atrakcija i svi se smeju i ekstra je zabavno.. Krusevac je izgubio kvalitetne mlade iz razloga sto se nista ne desava.. A kad bi se otvorilo tri fakulteta i da se napravi studentski dom i javni prevoz i da se smanji broj taksista.. ma polako.. :)
do tada - idite u BG pa nece da vam bude dosadno, tj. dosadno je samo onima koji nista ne studiraju.. ko studira, on je u BGu, pa 1 dodje u mesec dana i super mu je.. a vi, upisite nesto u BGu, finansijska situacija je samo izgovor da se ne moze, jer ko hoce itekako moze (stanujte u domu i primajte republicki kredit i bice vam MNOGO DOBRO). Potrudite se!!!
gorancir
13.03.2004., 00:21
Provali! Ja sam isao u Nadu Popovic, pa u Gimnaziju, pa sam bio 2 godine u BGu na Menadzmentu kod Zecevica, i evo me sad u Parizu... Ovde je skroz OK, mnogo bolje i od BGa, mada je problem sto ponekad stvarno dosadi biti samo sa strancima... A kada se ja vratim, dragi moji, ja cu da otvorim nesto kao Business Club, sto ce da radi preko dana za poslovne ljude a uvece za "matore a u fazonu", nice ludnica od provoda.. Kako? Cenjenica je da je Krusevac pun seljaka (mislim na one izvorne sa Nove pijace ) pa bi to bila ok zabava za nas iz grada. Pa tako nadjemo nekog smesnog lika bukvalno sa planine u opancima i postavimo ga da celo vece igra u etno fazonu uz dobro muziku. + da ima igracica kao u BUSu u BGu ili tako nesto.. da je prostor veliki i fensi (za dobre klubeve to "fensi" kvari imidz).. pa sledeceg dana nadjemo neku stariju zenu sa sela, treba da se malo napije i to je to.. to je ovde super atrakcija i svi se smeju i ekstra je zabavljaju.. Krusevac je izgubio kvalitetne mlade iz razloga sto se nista ne desava.. A kad bi se otvorilo tri fakulteta i da se napravi studentski dom i javni prevoz i da se smanji broj taksista..
do tada - idite u BG pa nece da vam bude dosadno, tj. dosadno je samo onima koji nista ne studiraju.. ko studira, on je u BGu, pa dodje 1 u mesec dana i super mu je.. a vi, upisite nesto u BGu, finansijska situacija je samo izgovor da se ne moze, jer ko hoce itekako moze (stanujte u domu i primajte republicki kredit i bice vam MNOGO DOBRO). Potrudite se!!!
speed13
31.03.2004., 11:31
Vama je DOSADNO u KRUSEVCU!!! :!: Skoknite malo do primorja u zimu pa da vidite sta je DOSADA
speed13
31.03.2004., 12:23
Pa sta ako je neko sa sela :?: :!: Znaci od njega,kako ti kazes,"seljaka",treba napravit budalu ili sto vec :?:
Zorica4
03.04.2004., 14:47
Provali! Ja sam isao u Nadu Popovic, pa u Gimnaziju, pa sam bio 2 godine u BGu na Menadzmentu kod Zecevica, i evo me sad u Parizu... Ovde je skroz OK, mnogo bolje i od BGa, mada je problem sto ponekad stvarno dosadi biti samo sa strancima... A kada se ja vratim, dragi moji, ja cu da otvorim nesto kao Business Club, sto ce da radi preko dana za poslovne ljude a uvece za "matore a u fazonu", nice ludnica od provoda.. Kako? Cenjenica je da je Krusevac pun seljaka (mislim na one izvorne sa Nove pijace ) pa bi to bila ok zabava za nas iz grada. Pa tako nadjemo nekog smesnog lika bukvalno sa planine u opancima i postavimo ga da celo vece igra u etno fazonu uz dobro muziku. + da ima igracica kao u BUSu u BGu ili tako nesto.. da je prostor veliki i fensi (za dobre klubeve to "fensi" kvari imidz).. pa sledeceg dana nadjemo neku stariju zenu sa sela, treba da se malo napije i to je to.. to je ovde super atrakcija i svi se smeju i ekstra je zabavljaju.. Krusevac je izgubio kvalitetne mlade iz razloga sto se nista ne desava.. A kad bi se otvorilo tri fakulteta i da se napravi studentski dom i javni prevoz i da se smanji broj taksista..
do tada - idite u BG pa nece da vam bude dosadno, tj. dosadno je samo onima koji nista ne studiraju.. ko studira, on je u BGu, pa dodje 1 u mesec dana i super mu je.. a vi, upisite nesto u BGu, finansijska situacija je samo izgovor da se ne moze, jer ko hoce itekako moze (stanujte u domu i primajte republicki kredit i bice vam MNOGO DOBRO). Potrudite se!!!
Provali..........ti si sad u Parizu..........i sta mislis da si sada?Gospodin mozda?
MA gde moze u krushevcu da bude dosadno ......JEste li Vi ljudi normalni.>..?
Zorica4
09.04.2004., 04:30
Samo dosadnim ljudima je dosadno
Hehehehehehehehe, Arso, jedno je doci turisticki u Krusku, a drugo ziveti u njoj....:) :P :P ks je najlepsi grad u srbiji
:P :lol: krusevac je najbolji grad na svetu!!! pozdrav svim krusevljanima!!
BEOGRADJANKA '89
11.06.2004., 22:42
:P :lol: krusevac je najbolji grad na svetu!!! pozdrav svim krusevljanima!!
Ti mene zasmejavas,zar ne??? :lol: :lol: :lol:
Krusevac je takav smor da to nije normalno!!!
Tu dolazim svaki treci vikend kod babe i smorim se onako do jaja!!! :wink:
Jedino vam Grizzli vadi prosek :!: :wink: :wink:
BRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUKKKAAAAAAAAAAAAA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:
maloj devojcici je ks "smor"kada dodje iz bg-a,jadna ona...nema boljeg mesta za zivot od ks-a a ti nemoj da dolazis bice ti lakse...
BEOGRADJANKA '89
18.06.2004., 19:47
maloj devojcici je ks "smor"kada dodje iz bg-a,jadna ona...nema boljeg mesta za zivot od ks-a a ti nemoj da dolazis bice ti lakse...
Sargarepo,zajebi!!!
sok od sargarepe
18.06.2004., 20:31
jeste devojcice to sam bio ja,zasto me proganjas?
BEOGRADJANKA '89
18.06.2004., 23:50
jeste devojcice to sam bio ja,zasto me proganjas?
Zato sto si smesan,zato sto si idiot,kreten...
+KVAZI INTELIGENCIJA!!!!!!!
IQ ti je garant o,o1!!!!!!!!!!
koliko ruznih reci!!! 8) jesi pravi djavolak :twisted: :evil:
sok od sargarepe
19.06.2004., 00:59
ops,opet sam zaboravio da stavim nick,pa to sam ja tvoja sargarepa :D :lol: :wink:
BEOGRADJANKA '89
19.06.2004., 01:22
ops,opet sam zaboravio da stavim nick,pa to sam ja tvoja sargarepa :D :lol: :wink:
Pa,znam...Shargarepo...
sok od sargarepe
19.06.2004., 01:28
morao sam malo da te pecnem,ipak je ks moj grad,popijmo po jedan sokic od sargarepe u ime mira. :P
BEOGRADJANKA '89
19.06.2004., 01:29
morao sam malo da te pecnem,ipak je ks moj grad,popijmo po jedan sokic od sargarepe u ime mira. :P
ANARHIJA!!!
sok od sargarepe
19.06.2004., 01:46
nije nego je terorizam!!! :!: :!: :!:
BEOGRADJANKA '89
19.06.2004., 01:49
nije nego je terorizam!!! :!: :!: :!:
anarhija
anarhija
anarhija
anarhija
anarhija
anarhija
anarhija
anarhija
anarhija
anarhija
anarhija
anarhija
anarhija
sok od sargarepe
19.06.2004., 01:59
pa mogu i ja isto
terorizam
terorizam...
sok od sargarepe
19.06.2004., 02:04
uzgred anarhijo i mene zabrinjava tvoja inteligencija...
BEOGRADJANKA '89
19.06.2004., 02:05
pa mogu i ja isto
terorizam
terorizam...
A riba??? Je*i ga!!
sok od sargarepe
19.06.2004., 02:09
necemo da se vredjamo panticu...
BEOGRADJANKA '89
19.06.2004., 02:12
necemo da se vredjamo panticu...
Mnogo gledash "TESNU KOZU"!!! I ti bi iz svoje rodjene koze,a???
sok od sargarepe
19.06.2004., 02:15
u tvoju ne bih sigurno :wink:
sok od sargarepe
19.06.2004., 02:17
u tvoju ne bih sigurno :wink:
NE ZNASH SHTA PROPUSHTASH!!!
sok od sargarepe
19.06.2004., 02:27
sad mi i nick krades,cccc,e ajde laku noc idem da spavam
DobraVila76
19.06.2004., 02:27
:shock: :shock:
a da niste malo otisli sa teme? :wink:
BEOGRADJANKA '89
19.06.2004., 14:47
NE!!!!
DobraVila76
19.06.2004., 15:11
NE!!!!
da li je dosadno u ks-u :?: :?: :?: :?:
BEOGRADJANKA '89
19.06.2004., 15:14
NE!!!!
VEOOOOMAAA!!!!!!!
DobraVila76
19.06.2004., 15:19
NE!!!!
VEOOOOMAAA!!!!!!!
Zasto onda dolazis u Ks?Mislis da nedostajes nekome....ili hoces ovde jednostavno da provociras :?: :x
BEOGRADJANKA '89
19.06.2004., 15:47
NE!!!!
VEOOOOMAAA!!!!!!!
Zasto onda dolazis u Ks?Mislis da nedostajes nekome....ili hoces ovde jednostavno da provociras :?: :x
KRAVO,JA AKO HOCU JA CU DOLAZITI!!!I NISI MI TI NIKO I NISTA DA TI SE PRAVDAM!!! E BAZDIS ISPOD MISKE!!!!!!!!
sok od sargarepe
19.06.2004., 16:50
koja siti lujka"beogradjanko 89"...da li koristis lake ili teske droge kada tako lupetas...
BEOGRADJANKA '89
19.06.2004., 17:42
koja siti lujka"beogradjanko 89"...da li koristis lake ili teske droge kada tako lupetas...
Marihuanu,heroin,tripove,troxe,bombone...Jel' ti je ponestalo???
DobraVila76
19.06.2004., 17:51
sokic......pozdrav :D
sok od sargarepe
19.06.2004., 17:58
pozdrav dobra vilo :D :) ,ne obaziri se na ovo isfrustrirano dete iz beograda,kada joj sokic zavrsi sa terapijom bice mnogo pitomija :twisted: :evil: :x
sok od sargarepe
19.06.2004., 18:04
ne "kontam"kome je to dosadno u ks-u,(da se vratim na temu)ja jedva cekam da zbrisem malo na stranu da se odmorim :!:
DobraVila76
19.06.2004., 18:08
pozdrav dobra vilo :D :) ,ne obaziri se na ovo isfrustrirano dete iz beograda,kada joj sokic zavrsi sa terapijom bice mnogo pitomija :twisted: :evil: :x
:lol: :lol: ma kakvi sokic.....takve ignorisem....na taj nivo da padam sigurno necu :lol: ......samo sad razumem da joj je dosadno u Ks-u....verovatno joj je glavno mesto izlaska "sorac" ili "bagdalino"....mada verujem da cak ni tamo nema drustva za nju
BEOGRADJANKA '89
19.06.2004., 18:39
:lol: :lol: ma kakvi sokic.....takve ignorisem....na taj nivo da padam sigurno necu :lol: ......samo sad razumem da joj je dosadno u Ks-u....verovatno joj je glavno mesto izlaska "sorac" ili "bagdalino"....mada verujem da cak ni tamo nema drustva za nju
Pa budale kao vi ne mogu da opstanu samostalno pa mora da se udruzuju!!!! Ja imam dosta drugova i drugarica,hvala na pitanju!!!! A vi ste iskompleksirani majmuni cim se prepucavate sa detetom!!!!
sok od sargarepe
19.06.2004., 19:17
dete moje malo,niko te nije pitao koliko imas drugova i drugarica,inace niko se ne prepucava sa tobom ovo ti je terapija.
nego vilo po meni nije bitno mesto gde se izlazi vec ljudi.ako sam u interesantnom drustvu meni je svuda lepo.ja recimo vise volim da se setam po gradu nego da sedim celo vece na jednom mestu.svi odmah vezuju neko mesto za izlazak sa mogucnostima provoda.djabe ti super mesto ako neznas da se opustis.
DobraVila76
19.06.2004., 21:00
dete moje malo,niko te nije pitao koliko imas drugova i drugarica,inace niko se ne prepucava sa tobom ovo ti je terapija.
nego vilo po meni nije bitno mesto gde se izlazi vec ljudi.ako sam u interesantnom drustvu meni je svuda lepo.ja recimo vise volim da se setam po gradu nego da sedim celo vece na jednom mestu.svi odmah vezuju neko mesto za izlazak sa mogucnostima provoda.djabe ti super mesto ako neznas da se opustis.
Ma to je okic sokic :wink: ni mene ne drzi mesto osim ako je bas ono neki extra povod i provod....mada i tad znam da izadjem da prosetam malo pa se vratim.....samo sad na zalost nisam cesto u Ks-u tako da kad dodjem skoro i da ne udjem u neki lokal
kiss :)
e ovo je bas lepo cuti..ima ljudi koji vole da setaju.I koji lokalima i mestima za izlaske ne pridaju toliku vaznost.To je lepo!Potpuno ste upravu....drustvo i ljudi oko vas su najbitniji za dobar provod.
Warrior
19.07.2004., 00:17
U Krusevcu i nije tako lose, ali mi se cini da one "normalne" devojke ipak ostaju kod kuce...
warrior
19.07.2004., 00:33
Pozdrav za Begradjanku '89 koja voli Grizzli. Svi ga volimo... :lol:
Mala budala
19.07.2004., 00:58
VOLIM I JA VAS!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vesela ćufta
13.03.2008., 23:42
Otkud dosadno, imamo dušalu :)
2good4cyber
14.03.2008., 09:40
Nikad neeje dosadno, samo treba znati gde izaci :D Naravno, stvar ukusa, kao i sve ostalo!
Poz ljudi xxx
2good4cyber
14.03.2008., 09:41
Mislim da je Ksh dosta napredovao, sto se mesta za izlaske tiche (gledajuci na 2004., kada je pokrenuta tema)
rich bitch
16.03.2008., 20:12
nisu sva deca iz beograda takva......cisto da znas
rich bitch
16.03.2008., 20:18
ja sam iz beograda,ali mama mi je poreklom iz krusevca.....kao mala nisam volela da dolazim u ks jer mi je bilo dosadno,a i nisam mogla bez mame.....ali od kako mi se sestra tamo udala veoma cesto dolazim.....jedino gde sam izlazila tamo bio je kafe grad,pasaz,grand i sad neznam dal se zove zomfa ili zonfa....mada nije mi bitno gde cu da izadjem,volim samo da budem okruzena ljudima koje volim i koji su normalni i neiskompleksirani......pozZzZz svim carapanima
smiler66
19.04.2008., 15:51
Bolesniku jedan,ti ces da zajebavas seljake a praziluk ti viri iz bulje.Mislis ako si u Parizu da si faca.Okacim te na k***c majmune.
U okviru karnevala u Vrnjačkoj Banji,ove godine elektronski magazin OptiMag organizuje žurke na Olimpijskom bazenu 16,17 i 18 jula u svrhu promocije časopisa.
16.jul – sreda
SUMMER HOUSE COCTAL PARTY
DJ WISH extreme power bgd
+
podrska: RAYGE vb
+
Igračice
17.jul – četvrtak
DIESEL PARTY,POVRATAK U LUDE ’90-te
DJ WISH, REYGE
+
special guest
IVAN GAVRILOVIĆ
+
Igračice
18.jul – petak
SALSA PARTY
Zaigrajte salsu sa nama, zabavni program, biranje najboljeg para, dodela nagrada
PROMOTIVNE CENE KOKTELA SVE TRI VECERI POCEVSI OD 185 din...
Cena karte:
Jedno vece - 150 din u predprodaji
Sve tri veceri - 300 din u predprodaji
Na ulazu za jedno vece - 200 din
Informacije na tel: 064/053-83-81
Vas OptiMag
zarko88
25.07.2008., 18:47
Ne, meni nije dosadno u Ks...
2good4cyber
26.07.2008., 12:46
[QUOTE=gorancir;302837] Cenjenica je da je Krusevac pun seljaka (mislim na one izvorne sa Nove pijace :)) pa bi to bila ok zabava za nas iz grada :). Pa tako nadjemo nekog smesnog lika bukvalno sa planine u opancima i postavimo ga da celo vece igra na u etno fazonu uz dobro nasu muziku. + da ima igracica kao u BUSu u BGu ili tako nesto.. da je prostor veliki i fensi.. pa sledeceg dana nadjemo neku stariju zenu sa sela, treba da se malo napije i to je to.. to je ovde super atrakcija i svi se smeju i ekstra je zabavno.. /[QUOTE]
Ja sam iz grada, rodjena sam u gradu i celog zivota zivim ovde, ali mislim da maltretiranje i ponizavanje ljudi sa sela nije interesantno, a ni smesno... I to su ljudi, aman.
Veliki club sa igracicama zvuci extra, ali to sto si ti napisao zvuci okrutno i govori lose o tebi. Hoce covek da napije stariju zenu sa sela... O, Boze.
Toliko o tome, idemo dalje.
Inace, smatram da nije dosadno u Krusevcu. Narocito ce mi nedostajati sada kada odem da studiram... Pozdrav Krusevljanima.
***BarbiE_GirL***
20.08.2008., 20:04
Zavisi...sve zavisi od drushtva...grad kao grad nije dosadan, ako znash da izadjesh i da se provedesh...
Ko ne veruje...neka dodje...ja cu ga izvesti negde!!!!;)
Vesela ćufta
21.08.2008., 09:56
Ohoho, još će i da mi se svidi Kruševac :):)
(..s obzirom na to koliko mi ga je dušala ogadila......)
schuhart
21.08.2008., 15:43
Zavisi...sve zavisi od drushtva...grad kao grad nije dosadan, ako znash da izadjesh i da se provedesh...
Ko ne veruje...neka dodje...ja cu ga izvesti negde!!!!;)
Fino, onda te drzim za rec ... :lol:
***BarbiE_GirL***
21.08.2008., 16:14
Hajde onda...na stanicu hvataj bus...shta chekash...dolazi...sutra je petak, pravi dan za izlazak!!!!:klap:
...ajde pa da bude...:drunk:
schuhart
21.08.2008., 16:21
Eh, da si se javila pre mesec dana, bio ja kod vas u kraju, a evo i utisaka ...
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=227232&page=4
***BarbiE_GirL***
21.08.2008., 16:43
He...pa vama je extra bilo...shteta stvarno shto se nisam javila pre....ali nema veze... mozete se okupiti ponovo, pa svi u krushevac, zainteresovani....u lud provod...a?
schuhart
22.08.2008., 05:17
Ebi ga koliko napakujem u karavan ... eto nas ...:super: