PDA

Vidi punu verziju : Klime i roletne

Sokolica_M
22.06.2007., 18:49
1. Da li neko može da mi preporuči neku dobru klimu? Meni neki kažu da su one sve u principu iste ili slične, a drugi, pak, kažu da postoji razlika, a ona se ne primećuje toliko kod hlađenja, kao kod zagrevanja prostorija (u predzimskom periodu). Meni bi svakako više odgovaralo da obe mogućnosti (i zagrevanje i hlađenje) koristim. Sprat na kome živim ima nešto više od 70 kvadrata, ne znam ni da li jedna klima uspeva da izreguliše temperaturu na toj površini?
I preporučite mi gde da ih kupim, ko radi ugrađivanje... Znam da je ludnica i da se danima čeka na to...
2. Da li neko zna da li u Nišu ima da se kupe roletne, koje podsećaju na venecijanere, s tim što se stavljaju sa spoljašnje strane i mnogo su čvršće i neprobojnije za svetlost od venicijanera?

Hvala unapred.

Decky_Nis
22.06.2007., 18:53
Klima 12-tica je dovoljna za 60 kvadrata koliko ja znam. Danas si imala takvu klimu marke Elite u Tempu za 10000dinara (popust 50%) ali trebala bi da se boris sa 1000 ljudi koji cekaju to isto. Inace klime se krecu od 14000 pa na gore preko 20000din. Najbitnije je da gledas na garanciju da sto duze daju.

Bubanjatz
22.06.2007., 21:27
A što se tiče roletni, imaš na Kičevu. Mislim da su 10-ak metara od pirotskog tigra.