Sokolica_M
22.06.2007., 18:49
1. Da li neko može da mi preporuči neku dobru klimu? Meni neki kažu da su one sve u principu iste ili slične, a drugi, pak, kažu da postoji razlika, a ona se ne primećuje toliko kod hlađenja, kao kod zagrevanja prostorija (u predzimskom periodu). Meni bi svakako više odgovaralo da obe mogućnosti (i zagrevanje i hlađenje) koristim. Sprat na kome živim ima nešto više od 70 kvadrata, ne znam ni da li jedna klima uspeva da izreguliše temperaturu na toj površini?
I preporučite mi gde da ih kupim, ko radi ugrađivanje... Znam da je ludnica i da se danima čeka na to...
2. Da li neko zna da li u Nišu ima da se kupe roletne, koje podsećaju na venecijanere, s tim što se stavljaju sa spoljašnje strane i mnogo su čvršće i neprobojnije za svetlost od venicijanera?
Hvala unapred.
I preporučite mi gde da ih kupim, ko radi ugrađivanje... Znam da je ludnica i da se danima čeka na to...
2. Da li neko zna da li u Nišu ima da se kupe roletne, koje podsećaju na venecijanere, s tim što se stavljaju sa spoljašnje strane i mnogo su čvršće i neprobojnije za svetlost od venicijanera?
Hvala unapred.