Vidi punu verziju : DA ILI NE
Zanima me odogovor suprotnog pola na ovo pitanje.Da li vi volite momke koji se oblace ko pankeri posto je to moj stil oblacenja i uvek u meni ima strah kada prilazim nekoj devojci da joj se mozda ne dopadam. :roll:
Sh*t you call a heart... :evil:
01.07.2003., 23:43
Pa ovako...nikad nisam odredjivala dechka po tome kako se oblaci.Imala sam momke koji su bili i raperi, hoperi,metalci i punkeri...tako da mi je stvarno svejedno...doduse uvek postoje one koje samo gledaju oblacenje..povrsne...:(
[quote="JaH_G|rL"][color=orange][i] :arrow: Ja licno nemam nista protiv tvog oblacenja, ali po mene veliki broj devojaka se pali na pankere i repere jer uglavnom misle da su oni vece face od obicnih momaka. o ukusima nevalja raspravljati se.
exelent :lol:
jah girl fensere nisi pominjala
isi the arwen
02.07.2003., 13:17
Samo cu ti ovo reci:Samo tako nastavi i bice sve ok...Sve je manje ovih koje se pale na Zeljka Joksimovica i te...
----------------Thanks god--------
8)
Licno mislim da stil oblacenja nije bitan.
Ako si ti O.K.tip(sto cisto sumnjam jer ti nijedna veza nije trajala duze od 5 dana)nemas razloga za brigu :D
:wink: :wink: Hay,man...you are the best!Ja se licno palim na takve kao sto si ti!!! :idea: Mislim da je tvoj fazon sasvim o.k.Ako zelis da se dopisujemo,i ja sam u tvom fazonu!!!moja adresa je SENA2@PTT.YU :? OCEKUJEM TE...
...i ja tebe :lol:
Prvo cu ja tebi.
POzuri... 8)
Zurim :twisted:
23.11.2003., 19:32
Svako ima svoj stil oblacanja,ali ljude ne treba ceniti samo po tome,zar ne?Vazna je unutrasnja lepota!
Alexandra9
23.11.2003., 19:35
sve jedno koji stil oblacenja ima...
Bleak WinterFullMoon
24.11.2003., 09:15
Zanima me odogovor suprotnog pola na ovo pitanje.Da li vi volite momke koji se oblace ko pankeri posto je to moj stil oblacenja i uvek u meni ima strah kada prilazim nekoj devojci da joj se mozda ne dopadam. :roll:
Decko rucni rad je najbolji.Nema 4um je sj********ban do daske.Admine popravljaj!!!!!!!
Courtney
26.11.2003., 11:01
Mmmmmmm,punkeri,metalci,rockeri,sve vas obozavam! :oops: :oops: :lol: 8) :wink:
Mala roze Maca
26.11.2003., 12:53
e pa zato prilazi devojkama slicnim tebi!ako si u metal fazonu retko koju devojku u drugom fazonu ces da zainteresujes-veruj mi
Sasha85
26.11.2003., 15:25
To je tacno da devojke odbija taj stil oblacenja... Sta da radis,ne bije ih dobar glas... Ali,ako se nekoj devojci svidis,to ce joj biti nebitno... Samo nemoj da budes takav baksuz i prestani da nerviras ljude oko sebe,nije to svrha zivota i sve ce biti bolje... :wink:
Electra
29.11.2003., 16:49
Ako te devojka ispali zato sto si panker, onda ne treba ni da razmisljas o njoj. Uopste nije bitno kako se neko oblaci. Bar ne bi trebalo da bude! A i latino loveri su davno izasli iz mode
Stil oblacenja ne bi trebao da bude bitan ali nazalost veoma cesto jeste...i oni koji su ti rekli da imas vise sansi kod devojaka u istom fazonu-u pravu su...imam mnogo drugova koji su mi iskreno rekli da ne bi nikad bili sa rokerkom/metalkom ili punkerkom ali mene to ne pogadja...naci ce se neko kome su vaznije moje osobine i licnost nego moje muzicko opredeljenje i stil oblacenja!
Samo napred!
Alexandra9
08.12.2003., 12:28
Znate sta...
Ja sam u svom ,,fazonu'' i tako mi je najbolje...
Em smo se iscepali kao drzava, kao narod,..., a sada samo jos fali da obrazujemo plemena...
Mike girl
08.12.2003., 17:11
Ja mislim da je biti samo svoj u svom fazonu super.Malo je danas onih koji slede svoj stil i ne podlazu drugim koji ih okruzuju.Zato samo napred.PS I devojka Nikad ne sme da se zaljubi u tvoj izgled oblacenja,vec u tebe kao osobu.
there there
08.12.2003., 21:41
"ne sme"... najjace da vecina teenagerki gleda 'unutrasnji izgled'/osobine. kao da nekome od 13-19 godina treba neko ko je 'fin, pazljiv, enteligentan etc.', a ako eventualno ima pivski stomacic ili ima streberski styling - ma, nema veze, vazna je dusa!
a kad teenagerke vide nekog frajera na ulici, one u sebi pomisle "ah, ko zna kakve on ima manire. mene zanima da li je dobra osoba'
je l' tako?
of course...
Moje misljenje, na punk sam se lozio kao klinac, ako hoces ribe, promeni stil oblacenja (u zavisnosti od toga koliko imas godina), ali kao sto je receno, ima razlicitih ukusa. p0z
Pazi ovako, ti ne treba da gledas sta drugi misle, samo furaj stil koji ti odgovara, a ne da se pravis da si nesto sto nisi. Devojci ti ako se svidis ona nece gledati na to kako se oblacis. Ona i ako nije u tom stilu nemora da znaci da joj se nesvidja, po meni je extra biti drukciji od ostalih. Sto se mene tice ja nikad nebi gledala na to
Pazi ovako, ti ne treba da gledas sta drugi misle, samo furaj stil koji ti odgovara, a ne da se pravis da si nesto sto nisi. Devojci ti ako se svidis ona nece gledati na to kako se oblacis. Ona i ako nije u tom stilu nemora da znaci da joj se nesvidja, po meni je extra biti drukciji od ostalih. Sto se mene tice ja nikad nebi gledala na to
Sule,mislim da se NE pise odvojeno :lol: :lol: :lol:
Li'l' Bitch
09.12.2003., 19:00
Mislim da je to jako originalno-imati svoj stil.Ja sam u RAP stilu ali nazalost decake odbijaju baggy pants.ZASTO?????!!!!
SisaDaPimp
09.12.2003., 19:04
Jao dusevna lepota ovo ono.. Vecina fensi ribica kad vidi nekog hopera gadi se jer ono fazon, divi ga vajo sharklo, i tako te chupri.. ili vidi majmuna, misim mozete vi ovde da pametujete kako vama to nije bitno al vecina fenserki hopera ne bi pogledala, sad za pankere ne znam niti me zanima ja samo kazem moja iskustva, a iskreno i seva mi paja za fenserke ne treba mi **** koja ce da djuska uz shity rekordere..
SisaDaPimp
09.12.2003., 19:05
Mislim da je to jako originalno-imati svoj stil.Ja sam u RAP stilu ali nazalost decake odbijaju baggy pants.ZASTO?????!!!!
Pa nemoj da gledas fensi deckice samo mozda te onda neki i pogleda ;)..
Inace moja bivsa je bila hoperka i ponekad nosila baggy lone i vise sam voleo to kad obuce nego njena fensi sranja..