PDA

Vidi punu verziju : HOCU CRNOGORCA

BEAUTI
01.02.2004., 18:07
STVARNO VAS ZELIM ZA DECKA TJ. JEDNOG :)

MIKAN-B
02.02.2004., 12:03
STVARNO VAS ZELIM ZA DECKA TJ. JEDNOG :)TU SAM U DANSKOJ 26 LJETA

BEAUTI
06.02.2004., 14:11
JA SAM OZBILJNO TO MISLILA.AKO TI MISLIS DA MOZES DA MI PARIRAS ONDA UREDU,JER SAM STVARNO COOL!!! NASTAVI SAMO DA MI PISES OVDE I TI I OSTALI

Red Zmaja
08.02.2004., 14:30
napisi nesto o sebi i registruj se pa da mozemo da ti posaljemo privatnu poruku.

BEAUTI
10.02.2004., 20:07
PA KAZE! JA SAM NOVOSADJANKA STO MI SE JAKO NE SVIDJA JER SVI MISLE DA SU NOVOSADJANKE GLUPE I NAFURANE,LETUJU STALNO U INOSTRANSTVU I ZBOG TOGA MISLE DA SU COOL!!! NA SUPROT TOME JA SAM SVAKOG LETA U CG I JAKO GOTIVIM VAS I VAS NACIN ZIVOTA! KAZU DA SAM ZGODNA A I LEPA SAM IZUZETNO! I ZBOG TOGA MI TREBA DECKO CRNOGORAC!!!!!!!!!!! :) :wink:

*CRNOGORAC*
10.02.2004., 20:16
PA KAZE! JA SAM NOVOSADJANKA STO MI SE JAKO NE SVIDJA JER SVI MISLE DA SU NOVOSADJANKE GLUPE I NAFURANE,LETUJU STALNO U INOSTRANSTVU I ZBOG TOGA MISLE DA SU COOL!!! NA SUPROT TOME JA SAM SVAKOG LETA U CG I JAKO GOTIVIM VAS I VAS NACIN ZIVOTA! KAZU DA SAM ZGODNA A I LEPA SAM IZUZETNO! I ZBOG TOGA MI TREBA DECKO CRNOGORAC!!!!!!!!!!! :) :wink:
Vidi se da si mnogo pametna.
Ovim topicom si me potpuno uvjerila da ste glupe

Mare car
10.02.2004., 20:19
Evo ja sam Crnogorac,ali ne zivim u Crnoj Gori.
Šta te to posebno privlači kod njihovog načina zivota?

DJAVO
10.02.2004., 20:28
KONJU JEDAN :evil: GLUPI, DEVOJKA JE BAS LEPO NAPISALA! A TO STO SI TI PRIMITIVAC PA SVE OBRCES TO JE TVOJ PROBLEM!!! IDI I LECI GA NEGDE! A ZA TEBE LEPOTICE SVAKA TI CAST VOLEO BI DA SE UPOZNAMO!!! :oops:

BEAUTI
10.02.2004., 20:36
PRVO DA SE ZAHVALIM ONOM DECKU STO ME JE NAGADIO A I ONOM STO ME JE NAHVALIO! SVAKA VAM CAST!!! :D A TO STA MI SE SVIDJA KOD VAS VEROVATNO MISLIS POD TIM "VAS NACIN ZIVOTA"??? MA COOL STE :!: I JOS NESTO TO STO SAM SEBE NAHVALILA NE ZNACI DA SAM NARCIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! :x :evil:

BEAUTI
10.02.2004., 20:38
KONJU JEDAN :evil: GLUPI, DEVOJKA JE BAS LEPO NAPISALA! A TO STO SI TI PRIMITIVAC PA SVE OBRCES TO JE TVOJ PROBLEM!!! IDI I LECI GA NEGDE! A ZA TEBE LEPOTICE SVAKA TI CAST VOLEO BI DA SE UPOZNAMO!!! :oops: ODAKLE SI AKO NIJE TAJNA MISLIM GDE SADA ZIVIS?

BEAUTI
10.02.2004., 20:40
KONJU JEDAN :evil: GLUPI, DEVOJKA JE BAS LEPO NAPISALA! A TO STO SI TI PRIMITIVAC PA SVE OBRCES TO JE TVOJ PROBLEM!!! IDI I LECI GA NEGDE! A ZA TEBE LEPOTICE SVAKA TI CAST VOLEO BI DA SE UPOZNAMO!!! :oops: OAKLE SI AKO NIJE TAJNA MISLIM GDE SADA ZIVIS?

17.02.2004., 16:49
devojko ti si sado mazo tip

Red Zmaja
20.02.2004., 00:19
Sto se ne registrujes?A kod koga dolazis u CG?mislim u koji grad i kad ces doci pa bi mogli i da se upoznamo.

sneky
26.02.2004., 18:12
sestro potpuno te razumem i podrzavam-a ako ti treba pomoc slobodno mi javi

sneky
27.02.2004., 17:33
Pa da i ja prozborim koju.Volim da ih slusam kako pricaju zbog onog njihovog naglaska-to mi je jako simpaticno.Obicno su visoki,lepo gradjeni,i imaju neki poseban sarm koji nemaju nasi momci(mada ne kazem da su losi).Naravno "u svakom zitu ima kukolja" tako da nisu ni svi crnogorci isti ima ih raznih no ja govorim o onim boljim primercima koje sam imala priliku da upoznam.Eto sestro,to ti je to od mene.POZDRAV :)

BEAUTI
06.03.2004., 14:48
Sto se ne registrujem????? Uskoro!!! A u CG dolazim samo leti i to u Herceg Novi,Baosice,Budva (ali samo kada je menadzerijada), i po nekad u Niksic ali odsedam u hotelu posto nemam nikoga od rodbine! Uglavnom idem sa caletom kada ima sastanke poslovne dole po CG a ja idem da se provodim!!! :D

08.03.2004., 12:06
ova je zeljna crnogorskog seksa mora da je cula od drugarica kako smo mi scrnogorci dobri u tome 8) pa oce da proba!

pencilin za zene
16.03.2004., 10:46
JA SAM OZBILJNO TO MISLILA.AKO TI MISLIS DA MOZES DA MI PARIRAS ONDA UREDU,JER SAM STVARNO COOL!!! NASTAVI SAMO DA MI PISES OVDE I TI I OSTALIJsam ti djevojko Niksicanin zivim u Danskoj jedno mali mjesto na granici Njemacke nije ko Novisad al je lijepo cest sam gost srbije ustvari NS i BG vozim bus Danska Beograd.

gojko
17.03.2004., 22:48
Ma, koji ce ti racku crnogorac...?

Liberal
09.04.2004., 12:03
ova je zeljna crnogorskog seksa mora da je cula od drugarica kako smo mi scrnogorci dobri u tome 8) pa oce da proba!

Pa to je to covjece, pun pogodak.
Shampioni svijeta

Snezna_kraljica
09.04.2004., 12:08
Vidi se da si mnogo pametna.
Ovim topicom si me potpuno uvjerila da ste glupe
:lol: :lol: Tacno tako...
Ona je lepa i zgodna i zato hoce Crnogorca..... Necuveno. 'Znate, ja imam dobro dupe, i mislim da je to dovoljan uslov da dobijem jednog Crnogorca. Kakve imate u ponudi?'

Nisu ni svi Crnogorci lepi i zgodni....Ovaj moj je lep kao Bog, ali... Moras imati i nesto u glavi ako hoces da te Crnogorac postuje kao ravnu sebi.

Snezna_kraljica
09.04.2004., 12:12

Pa to je to covjece, pun pogodak.
Shampioni svijeta
:oops: Samo to cu reci... Ziva istina.

LELLA
25.04.2004., 19:13
Ovim tekstom do sada procitnim konstatovala sam da ste jako perverzni i grozni,a ti devojko batali se crnogoraca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LELLA
25.04.2004., 19:17
A ti nepismeni idiote ne kaze se OCE da proba nego HOCE da proba! VIDI SE DA SI SISAO SA BRDA!!!!!!!

Milica Sa
13.06.2004., 22:33
hocu ga i JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA