PDA

Vidi punu verziju : Pitanje za zene!

Aleksej_BASO
20.06.2007., 00:42
Drage zene, nesto me interesuje...

Da upozante nekog tipa da je pun ke$a ;), da li bi mu i koliko dozvoljavale da radi sa vama sta hoce?

Znaci ono koliko bi dopustile da vas ponizava, jel bi trpele da se izzivljava i tako to. :lol:

Sta kazete? :)

goldfish
20.06.2007., 00:56
ako mu je kesh jedina karakterna osobina, onda jok. :D
nisam bash 'trpeljiva' :lol:

CakiCoka
20.06.2007., 01:05
Kakvo ti je to pitanje?
Naravno da mu zene ne bi dopustile da se izzivljava samo zato jer je pun kesa. Prostitutke bi, naprotiv, verovatno dopustile to. Neke zene dopustaju muskarcima sve ako se jako zaljube. Ali sve je to deo patologije.
Lepo si mogao da pitas: "Zene, da li ste sponzoruse?", ako si mislio na vezu kojoj je motiv novac.

Aleksej_BASO
20.06.2007., 01:10
ako mu je kesh jedina karakterna osobina, onda jok. :D
nisam bash 'trpeljiva' :lol:

:( E al si neka... :roll:

Kakvo ti je to pitanje?
Naravno da mu zene ne bi dopustile da se izzivljava samo zato jer je pun kesa.

A ako ima i kucu i kola?

Prostitutke bi, naprotiv, verovatno dopustile to. Neke zene dopustaju muskarcima sve ako se jako zaljube. Ali sve je to deo patologije.
Lepo si mogao da pitas: "Zene, da li ste sponzoruse?", ako si mislio na vezu kojoj je motiv novac.

Pa da ste sve sponzoruse to znam 8) pa ne moram da pitam, eli u naglom porastu konkurencije pitam se koliko ce neke biti spremne....

Zefirra
20.06.2007., 01:26

Da upozante nekog tipa da je pun ke$a ;), da li bi mu i koliko dozvoljavale da radi sa vama sta hoce?

Apsolutno , ali prvo da me plati pa onda da me puni....:lol:

Znaci ono koliko bi dopustile da vas ponizava, jel bi trpele da se izzivljava i tako to. :lol:

Pa , da ja sam uvek dobra maca...:P

Kazem plati pa se klati...:P

Aleksej_BASO
20.06.2007., 01:32
Apsolutno , ali prvo da me plati pa onda da me puni....:lol:

Pa , da ja sam uvek dobra maca...:P

Kazem plati pa se klati...:P

A ono recimo kaze da dodju njegovi drugari i da se izredjaju, malo... Ali ono gag, i sve.. :lol:

A recimo nema bas puno para ali ima onako... Jel moze onda :lol:

Zefirra
20.06.2007., 01:34
...a ne moze...sve ima svoju cenu...:P

Aleksej_BASO
20.06.2007., 01:36
A recimo kaze nema sad kod sebe a ima mu cale, jel onda on moze malo, a celo ostatak :lol:

More_bre
20.06.2007., 01:36
a jel se pitanje odnosi na sexualno iživljavanje,
ili više na neku opštu nekulturu i nadmen odnos.

u vezi sa ovim prvim, voleo bih da čujem neki primer
šta bi uradile kad bi taj parajlija bio toliko pun para
da vam ta količina para rešava neka pitanja.

ja se u stvari pitam šta bih ja uradio kad bi mi se pojavio
prebogati majmun i ponudio već potpisano obećanje da
će da mi da neku suludu količinu para, u zamenu da
mu budem zatvorska draga.

da li bih posle, leškareći na plaži nekog karibskog ostrva
mogao da istolerišem sećanja...

*tinkerbell*
20.06.2007., 01:41
Trebao si da napišeš "pitanje za sponzoruše" a ne "pitanje za žene"!I NE nismo sve sponzoruše!!!Tužno je ako to zaista misliš....I da nema para i da leži na njima nije se rodio taj kome bih dozvolila da me ponižava!

Zefirra
20.06.2007., 01:50
...ahem ahem...ljudi bre sta se primate to je nash lexa...Aleksej , lexa...;)

Zefirra
20.06.2007., 01:52
A recimo kaze nema sad kod sebe a ima mu cale, jel onda on moze malo, a celo ostatak :lol:
...nema nista kod mene na veresiju...moj lexo...;)

More_bre
20.06.2007., 01:53
Trebao si da napišeš "pitanje za sponzoruše" a ne "pitanje za žene"!I NE nismo sve sponzoruše!!!Tužno je ako to zaista misliš....I da nema para i da leži na njima nije se rodio taj kome bih dozvolila da me ponižava!

ali kada bi ti nudio baš-baš puuno para,
kojima bi mogla da počistiš neke životne
probleme (svako ima neki)
i da nastaviš sa neke nove pozicije.

a od tebe traži samo da, na primer, prihvatiš
da te malko tretira kao Rocco Siffredi, sa sve pljuvanjem u anus ?

Zefirra
20.06.2007., 01:57
Sve smo mi zene ***** u dushi...samo je pitanje za koliko cemo se para prodati...:lol:

*tinkerbell*
20.06.2007., 01:59
Kao što sam već rekla nismo sve sponzoruše,jednostavno ne spadam u tu kategoriju,nema tih para zbog kojih bih dozvolila da me neko ponižava!Previše sam ponosna..šta ću...:)

CrystalClear
20.06.2007., 02:40
Momci moje godiste nemaju jos svoje pare a one koje navodno imaju su od mame i tate,tako da to nista nije njihovo.
Stariji momci su uglavno vec ozenjeni tako da u paketu sa njim idu i zena i deca.
Koja moze to da sazvace svaka joj cast.
Zbog neke voznje po kolima ili dobijanja nekog poklona ja ne gazim svoj moral.
Kako preci preko toga i suociti se sa sobom da te pipka i ljubi osoba koja ti se uopste ne dopada.
Licno nemam ambicija da budem sa nekim zbog para,ali vidjala sam i takve primere.

Aleksej_BASO
20.06.2007., 08:34
a jel se pitanje odnosi na sexualno iživljavanje,
ili više na neku opštu nekulturu i nadmen odnos.

Pa zene treba da postave granicu.... :-)

Struja
20.06.2007., 08:36
Boze blagi gde je kraj nebulozama?
protresli smo ceo svet iz ovih anatomskih stolica.i sve znamo.

Aleksej_BASO
20.06.2007., 08:36

Tuzno je sto sve jeste sponzoruse. Samo sve kazu, "Jaaa??? Ma kakvi" ;)

Aleksej_BASO
20.06.2007., 08:37
Kao što sam već rekla nismo sve sponzoruše,jednostavno ne spadam u tu kategoriju,nema tih para zbog kojih bih dozvolila da me neko ponižava!Previše sam ponosna..šta ću...:)

Ti si onda sigurno krsh!

Jer jedino nikakve ribe mogu tako jer ni ne mogu drugacije :lol:

Aleksej_BASO
20.06.2007., 08:38
Momci moje godiste nemaju jos svoje pare a one koje navodno imaju su od mame i tate,tako da to nista nije njihovo.
Stariji momci su uglavno vec ozenjeni tako da u paketu sa njim idu i zena i deca.
Koja moze to da sazvace svaka joj cast.
Zbog neke voznje po kolima ili dobijanja nekog poklona ja ne gazim svoj moral.
Kako preci preko toga i suociti se sa sobom da te pipka i ljubi osoba koja ti se uopste ne dopada.
Licno nemam ambicija da budem sa nekim zbog para,ali vidjala sam i takve primere.

Pa da samo nezgodno je sto stariji imaju kesh, ali zao sa njima nema zavlacenja... Eee to je vecita dilema klinki....

Struja
20.06.2007., 08:38
super.jesmo.i sta ces sad sa tim?
moze nam se imamo nebrusene dijamante medju nogama.

storm cloud
20.06.2007., 08:47
Е, Алекс, сморио си с тим. :roll:

Aleksej_BASO
20.06.2007., 09:02
super.jesmo.i sta ces sad sa tim?
moze nam se imamo nebrusene dijamante medju nogama.

Aha priznajes!!! UAAA!! :lol:

Е, Алекс, сморио си с тим. :roll:

Ma znam, nego mi sinoc bilo dosadno... :-(

dive
20.06.2007., 09:16
moje iskustvo..
kad sam bila u sharm-u na odmoru danima me jurio jesa iz izraela.
cak nije bio ni los frajer.
ali ...
imao je uzasnu zvaku..koja me je bas odbijala..
i imao je upravo taj stav - kako mogu da mu odolim kad je punisa!!!
u poslednjem pokusaju mi je sasuo - ceo svoj finansijski izvestaj..
i nista..
i nikako mu nije bilo jasno.. kako jedna srpkinja iz tamo neke ekonomski zaostale zemlje moze da odoli stanju na njegovom racunu..

mislim da nije shvatio ni kad sam mu rekla da nema tog novca koji bi me vezao za njega..
sve sto mi treba, zaradim sama..

a oni kojima bih dopustila svasta..ne treba im kes..nego feromoni..

dive
20.06.2007., 09:18
vidim aleksej, popustila te nelagodnost..ne bolucka vise?
super!

Baby Kate
20.06.2007., 09:45
ali kada bi ti nudio baš-baš puuno para,
kojima bi mogla da počistiš neke životne
probleme (svako ima neki)
i da nastaviš sa neke nove pozicije.

a od tebe traži samo da, na primer, prihvatiš
da te malko tretira kao Rocco Siffredi, sa sve pljuvanjem u anus ?

U yee...pa neke bi još platile tipu da ih tretira kao Rocco, ako može. :lol:

Struja
20.06.2007., 10:11
"priznala si jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee"
i sta cemo sad aleksej?
osh da preskacemo lastis?

Baby Kate
20.06.2007., 10:40
Ne može. Nije platio.

moje srce
20.06.2007., 11:12
Ne može. Nije platio.
ahahahahahahahahaha...nasao se penicilin i za alekseja...
nego, pitam se, pitam - koliko ima alekseja u post-milosevicevoj srbiji...

Aleksej_BASO
20.06.2007., 11:32
moje iskustvo..
kad sam bila u sharm-u na odmoru danima me jurio jesa iz izraela.
cak nije bio ni los frajer.
ali ...
imao je uzasnu zvaku..koja me je bas odbijala..
i imao je upravo taj stav - kako mogu da mu odolim kad je punisa!!!
u poslednjem pokusaju mi je sasuo - ceo svoj finansijski izvestaj..
i nista..
i nikako mu nije bilo jasno.. kako jedna srpkinja iz tamo neke ekonomski zaostale zemlje moze da odoli stanju na njegovom racunu..

mislim da nije shvatio ni kad sam mu rekla da nema tog novca koji bi me vezao za njega..
sve sto mi treba, zaradim sama..

a oni kojima bih dopustila svasta..ne treba im kes..nego feromoni..

Nije imao dovoljno kesha za tebe... A jel imao one zulufe odvratne...

Znas kako kaze moj idol, Borat - mi u Kazahstanu imamo svoe probleme, ekonmske, kulturne i jevreje! :mrgreen:

vidim aleksej, popustila te nelagodnost..ne bolucka vise?
super!

Pu pu daleko bilo, jos pre mesec dana. Ako te jako interesuje, mogu svaki put da ti referisem na PP kakvo je stanje stvari.

Aleksej_BASO
20.06.2007., 11:33

To je tacno... :lol:

"priznala si jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee"
i sta cemo sad aleksej?
osh da preskacemo lastis?

Taman posla, ne druzim se sa takvima. :p

Aleksej_BASO
20.06.2007., 11:37
ahahahahahahahahaha...nasao se penicilin i za alekseja...
nego, pitam se, pitam - koliko ima alekseja u post-milosevicevoj srbiji...

Aleksej je jedinstven... 8)

A nije samo stvar u post-miloseviceskoj Srbiji, to je tako svuda u evropi (i svetu) gde se iz neke vrste komunizma izadje pa se ide ka nekom razvijenijem drustvu. U toj tranziciji, ljudi izgube moral i kesh im je prvi na listi, sto nije ni cudno, s obzirom na tezak zivot i ugrozenu egzistenciju.

I onda je samo logican sled dogadjanja da zene vise gledaju na repa nego bilo sta drugo.

Ko je bio bar malo po svetu neka vam kaze kako je u razvijenijoj Evropi. Tamo se to u opste ne gleda, kada imaju kesha. Zene su skroz drugacije, i da ne duzim...

Struja
20.06.2007., 12:39
da li se ti uopste druzis sa nekim?

xiaoyu
20.06.2007., 13:00
Ne kažemo. A naslov ti je za Oskara originalnosti.

http://e.deviantart.com/emoticons/b/bug.gif

Pussycat
20.06.2007., 13:10
A i nije mi jasno što postavljaš teme sa otvorenom željom da ponižavaš druge (pogotovo žene)? Ne preostaje ništa drugo nego da pomislim da nemaš keša, a ni šarma, ni inspiracije da radiš bilo šta drugo nego se lečiš na forumu gde nikog ne znaš i niko tebe ne zna pa možeš da pljuješ i generalizuješ koliko hoćeš!

Struja
20.06.2007., 13:27
i da ne spominjemo koliko se nalupao o odnosima u razvijenoj evropi.

Aleksej_BASO
20.06.2007., 13:58
da li se ti uopste druzis sa nekim?

Pa da.... :-) Samo slabo sa devojkama, ili traze tipa, a ja im ne odgovaram jer namam (puno) koshe (mislim one kojima odgovaram sa njim se ne "druzim" nego ... znate vec) ili su krsevi pa ne mogu da traze lovarnog tipa, e onda sam im dobar a onda ja necu. I da ne ne duzim evetualno sa starijim ribama, one manje gledjau kesh...

A i nije mi jasno što postavljaš teme sa otvorenom željom da ponižavaš druge (pogotovo žene)? Ne preostaje ništa drugo nego da pomislim da nemaš keša, a ni šarma, ni inspiracije da radiš bilo šta drugo nego se lečiš na forumu gde nikog ne znaš i niko tebe ne zna pa možeš da pljuješ i generalizuješ koliko hoćeš!

Cicamaco! (to je tvoj nadimak u prevodu :lol: da znas!)

Pa nemam kesha za dobre ribe, ja to i kazem, a to automatski povlaci i sarm i ostalo... Drugo, nije tacno da nikog ne znam, a i mene znaju. :) Mnogi cak i licno... Kako mislis da se lecim... :confused: Forum kao terapija? Pa daj da to prodamo i zaradimo.... Najjeftiniji lek... :)

Sta cu ja kada je sve tako.... Mislim cim pogodim u bolnu tacku sve zenske povicu "generalizujes!!!" :roll:

i da ne spominjemo koliko se nalupao o odnosima u razvijenoj evropi.

Ma nemoj? ;)

Gazdarica
20.06.2007., 14:01

Upoznala sam... Nije mi se svidio... Kraj price...

zorab
20.06.2007., 14:03
ne kapiram...
pitanje je da li bi zena ucestvovala u sado-mazo odnosu za velike novce?
drugo, da u post-milosevicevoj Srbiji (???) ima mnogo muskaraca zainteresovanih za te stvari i imucnih da ih plate ?
trece, da postavljac teme nema para ali (mozda) ima maste?

meni je "pitanje za zene" nesto kao "da l' vise volite nozic za ljustenje krompira sa pljosnatom ili okruglom drskom"... Pa ti Aleksa preko tezge pruzi krompir i nožiće, a ti isprobavas... i kazes "ma, ovaj lepse lezi u ruci, a i ljuska je tanja...Ovaj cu."

Aleksej_BASO
20.06.2007., 14:05
Upoznala sam... Nije mi se svidio... Kraj price...

E zar je moguce da se neki tebi nije svidio... :lol:

Struja
20.06.2007., 14:05
ja nisam pitala da li imas seksualne ili emotivne odnose.pitala sam da li se druzis sa nekim?da li imas drugaricu?osobu zenskog pola koja ti se svidja zato sto ima kvalitete druge prirode osim seksualne.
vidi se da ne.

Aleksej_BASO
20.06.2007., 14:07
ne kapiram...
pitanje je da li bi zena ucestvovala u sado-mazo odnosu za velike novce?
drugo, da u post-milosevicevoj Srbiji (???) ima mnogo muskaraca zainteresovanih za te stvari i imucnih da ih plate ?
trece, da postavljac teme nema para ali (mozda) ima maste?

meni je "pitanje za zene" nesto kao "da l' vise volite nozic za ljustenje krompira sa pljosnatom ili okruglom drskom"... Pa ti Aleksa preko tezge pruzi krompir i nožiće, a ti isprobavas... i kazes "ma, ovaj lepse lezi u ruci, a i ljuska je tanja...Ovaj cu."

A cek sta sad? Zene samo ljuste krompir i tako to...?

Pa emancipjte se malo, nije ceo zivot kuca kuvanje ciscenje, trac partije sa komsinicom i tako to... Postoji i sex... :lol:

I kakav vise volis, onaj sa pljosnatom drskom ili okruglom? :)

E da naravno da imam maste :lol: a i kinte bude onako, pa uvek bi moglo bolje, tako je svima...

Aleksej_BASO
20.06.2007., 14:10
ja nisam pitala da li imas seksualne ili emotivne odnose.pitala sam da li se druzis sa nekim?da li imas drugaricu?osobu zenskog pola koja ti se svidja zato sto ima kvalitete druge prirode osim seksualne.
vidi se da ne.

Pa nisi precizirala. Ako to pitas, pa... Da znas da se druzim! :razz: Ono sam se malo salio... :) Imam par drugarica, i to cak i sa ovog foruma ;)

Gazdarica
20.06.2007., 14:10
E zar je moguce da se neki tebi nije svidio... :lol:Naravno, znas to i po samom sebi... :lol:

(Mozemo ozbiljno da pricamo, a mozemo i ovako)

Aleksej_BASO
20.06.2007., 14:13
Naravno, znas to i po samom sebi... :lol:

(Mozemo ozbiljno da pricamo, a mozemo i ovako)

E pa da ali mene nisi upoznala licno, a da jesi..... 8) Verujem da bi to bio pocetak jednog divnog prijateljstva... :)

(kad sam ja bio ozbiljan :p )

CrystalClear
20.06.2007., 16:27
Ti si taj sado mazo tip koji voli da se izivljava nad zenama i posto ne das nikakve pare za ovo izivljavanje mi "sponzoruse"cemo sve da ti bojkotujemo temu :D .Ajd zdravo ;-)

*tinkerbell*
20.06.2007., 16:38
Pa Aleksej ako ti ne možeš da nađeš dobru ribu jer kako kažeš nemaš keša za njih to ne znači da su krš sve koje nisu na prodaju već da ne umeš da biraš ili da tvoj problem nije samo u tome što ti fali keš...

Aleksej_BASO
20.06.2007., 19:24
Ti si taj sado mazo tip koji voli da se izivljava nad zenama i posto ne das nikakve pare za ovo izivljavanje mi "sponzoruse"cemo sve da ti bojkotujemo temu :D .Ajd zdravo ;-)

Nemoj, ajde i vi sponzoruse malo pisite nesto, jel ovako ispadne da su sve neke fine :)

A nisu... :(

Aleksej_BASO
20.06.2007., 19:27
Pa Aleksej ako ti ne možeš da nađeš dobru ribu jer kako kažeš nemaš keša za njih to ne znači da su krš sve koje nisu na prodaju već da ne umeš da biraš ili da tvoj problem nije samo u tome što ti fali keš...

Pa to znaci da sam iskren i ne mogu da budem sa prosecnom ribom i da sam sebe lazem da je ona super, a da su ove dobre fukse.... Kao kiselo grozdje.

*tinkerbell*
20.06.2007., 19:40
Pa to ti i govorim čoveče,nisu sve dobre ribe fuxe!I ne treba ti keš da bi našao lepu i zgodnu devojku!Samo malo više traži,sigurno će se naći neka i za tebe!:)

Aleksej_BASO
20.06.2007., 19:47
Nekako (iz iskustva) mi se cini da moje i tvoje "dobro" nije isto.... :)

Kako sam ja video cim izgleda dobro, digne nos i trazi da imas kesh, i da dubis na trepavicama itd. Tako je bar u Novom Sadu.

dive
20.06.2007., 20:03
pocinjem da se brinem za tebe aleksej!!!
kako vreme odmice sve vise pocinjes da licis na acu!

da ne postavis posle par dana temu - koliko moje visece sise i stomak odbijaju devojke?

*tinkerbell*
20.06.2007., 20:04
Ako je tvoje "dobro" da je devojka zgodna,zategnuta,preplanulog tena,lepog lica i doterana onda mislimo na isto "dobro" a ako imaš neke nenormalne kriterijume onda ne znam šta je za tebe "dobro":)Sigurno će lepa devojka malo više dizati nos jer je svesna sebe kao i lep muškarac...Ne treba da dubiš na trepavicama ali malo truda nije na odmet:)I definitivno moraš malo više da poradiš na svom znanju o ženama...Nastavi da nas svrstavaš sve u isti koš kako radiš i nazivaj nas sve sponzorušama pa nijedna normalna neće ni hteti da bude s tobom...Opusti se čoveče i veruj mi nije sve u kešu...

gossca
20.06.2007., 20:08
Zivela u NS, devojke su me najvise smarale pricama o tipovima i njihovim automobilima, nekretninama i lovi, al svaka, svaka koju sam upoznala... da, umalo da zaboravim, ponekad smo i menjali temu, pa pricali o krpicama i sminki...
Zivela u BG, e...tu sam bila bolje srece, imala bolje price i stekla prijateljice za ceo zivot...al su devojke koje sam upoznala, uglavnom imale puno tipova, rano su pocele i vrlo losa iskustva, cak i one koje su delovale nevino...Obozavam BG, to sarenilo ljudi i raznovrsnost. Tu se znalo tacno sta koju zanima.
To sto se desava u NS je vestacki nametnut trend, proci ce.Ni ovde u ZR mi ne deluje puno bolje. Manja je sredina, pa se bolje krije.Cinjenica je da zene gledaju lovu, danas vise nego ikad, ali, ALI nisu sve takve. Definitivno.

goldfish
20.06.2007., 20:08
veruj mi nije sve u kešu...
ima neshto i u zlatu :lol:

*tinkerbell*
20.06.2007., 20:11
Tačno sam znala da će neko to dodati:)

Pussycat
20.06.2007., 20:45
E da naravno da imam maste :lol: a i kinte bude onako, pa uvek bi moglo bolje, tako je svima...

Pa u čemu je onda problem ako imaš kinte (a žene to žele)? Što onda nemaš ribu? I što misliš da bi žena pre pristala na iživljavanje nad njom zarad keša nego bilo koji muškarac?

Aleksej_BASO
20.06.2007., 21:16
Ako je tvoje "dobro" da je devojka zgodna,zategnuta,preplanulog tena,lepog lica i doterana onda mislimo na isto "dobro" a ako imaš neke nenormalne kriterijume onda ne znam šta je za tebe "dobro":)Sigurno će lepa devojka malo više dizati nos jer je svesna sebe kao i lep muškarac...Ne treba da dubiš na trepavicama ali malo truda nije na odmet:) I definitivno moraš malo više da poradiš na svom znanju o ženama...Nastavi da nas svrstavaš sve u isti koš kako radiš i nazivaj nas sve sponzorušama pa nijedna normalna neće ni hteti da bude s tobom...Opusti se čoveče i veruj mi nije sve u kešu...

Ako mislimo na isto onda OK ali ja nisam vide dobru ribu da ne trazi kash. OK ona to nece reci, reci ce trazi "jakog i sposobnog" ;) muskarca. A pri tome podrazumeva da je sposoban da zaradi za dobar auto i tako dalje...

Zivela u NS, devojke su me najvise smarale pricama o tipovima i njihovim automobilima, nekretninama i lovi, al svaka, svaka koju sam upoznala... da, umalo da zaboravim, ponekad smo i menjali temu, pa pricali o krpicama i sminki...
Zivela u BG, e...tu sam bila bolje srece, imala bolje price i stekla prijateljice za ceo zivot...al su devojke koje sam upoznala, uglavnom imale puno tipova, rano su pocele i vrlo losa iskustva, cak i one koje su delovale nevino...Obozavam BG, to sarenilo ljudi i raznovrsnost. Tu se znalo tacno sta koju zanima.
To sto se desava u NS je vestacki nametnut trend, proci ce.Ni ovde u ZR mi ne deluje puno bolje. Manja je sredina, pa se bolje krije.Cinjenica je da zene gledaju lovu, danas vise nego ikad, ali, ALI nisu sve takve. Definitivno.

E o tome pricamo..

Konacno da neko bar ne kaze "to pa to ne postoji, ti izmisljas"

Znam da nisu sve takve ali je skoro nemoguce naci slobodnu ;) ribu da je dobra i da ne gleda kesh....

Pa u čemu je onda problem ako imaš kinte (a žene to žele)? Što onda nemaš ribu? I što misliš da bi žena pre pristala na iživljavanje nad njom zarad keša nego bilo koji muškarac?

Cicamaco... :lol:

Ja zaradjujem skoro dovoljno za sebe. Ali zenske prohteve je tesko zadovoljiti.... :roll:

A mislim to sto sam napisao jer samo video mnogo puta da riba trpi kojekakvu torturu i ponizavanje spremna je cak da bude druga ili treca "violina" nekom tipu samo zato sto je pun para...

Pussycat
20.06.2007., 21:58

Ja zaradjujem skoro dovoljno za sebe. Ali zenske prohteve je tesko zadovoljiti.... :roll:

A mislim to sto sam napisao jer samo video mnogo puta da riba trpi kojekakvu torturu i ponizavanje spremna je cak da bude druga ili treca "violina" nekom tipu samo zato sto je pun para...

Aleksej... :)
Isključi taj komp i izađi napolje, zaradi taj keš i sve DOBRE ribe će se lepiti za tebe! Da nije možda problem u tome što nemaš šta bolje da ponudiš pa se vadiš kao i većina da je u stvari problem u kešu?

Aleksej_BASO
20.06.2007., 22:10
Aleksej... :)
Isključi taj komp i izađi napolje, zaradi taj keš i sve DOBRE ribe će se lepiti za tebe! Da nije možda problem u tome što nemaš šta bolje da ponudiš pa se vadiš kao i većina da je u stvari problem u kešu?

Pa ako vecina ima problema sa devojkama, mozda je onda problem u devojkama?

Pa ja i radim... Sticajem okolnosti u menjanju sam posla pa sada ne radim.

More_bre
20.06.2007., 22:39
čekaj, jel mislimo na istog "artistu" ?
on prvo pljune na anus, pa prstima razradi rupu, i to sa sva četiri !!!
a onda kad se anus otvori dovoljno da u njega upadne ping-pong
loptica, on opet pljune u isti i krene da džara tukijem.
a onda izvadi iz bulje i drugoj strpa u usta, pa tako olizan ponovo vrati u bulju.

a gledao sam i jedan njegov "rad" gde je ženskoj strpao ceo u deliću sekunde
bez "podmazivanja".
na kraju filma se videlo kako je anus pokidan.

Pussycat
20.06.2007., 23:22
Pa ako vecina ima problema sa devojkama, mozda je onda problem u devojkama?

Pa ja i radim... Sticajem okolnosti u menjanju sam posla pa sada ne radim.

Ali to bi isto radili i muškarci, i naravno rade, samo što se ta pojava toliko i ne primećuje jer je mnogo mnogo veći % muškaraca nego žena sa kešom! Smara me da mi neko nabija na nos da sam ovakva ili onakva a veze nema ko sam i šta sam!

Aleksej_BASO
21.06.2007., 00:04
Ali to bi isto radili i muškarci, i naravno rade, samo što se ta pojava toliko i ne primećuje jer je mnogo mnogo veći % muškaraca nego žena sa kešom! Smara me da mi neko nabija na nos da sam ovakva ili onakva a veze nema ko sam i šta sam!

Mackice... :lol: Nemoj da mi se jedis... :)

Ali muskarci imaju drugaciji nacin razmisljanja od zena (eee da sam ovo znao u srednjoj gde bi mi bio kraj... :() pa smatram da u istoj situaciji ne bi to radili....

Samantha Jouns
21.06.2007., 00:09

HAHahahahahhahahahah nema tih para decko.....

Aleksej_BASO
21.06.2007., 00:17
HAHahahahahhahahahah nema tih para decko.....

Eee to da kaze neko drugi ali ti.... :)

NATASA_7
21.06.2007., 02:16
[QUOTE=Aleksej_BASO]Pa da.... :-) Samo slabo sa devojkama, ili traze tipa, a ja im ne odgovaram jer namam (puno) koshe (mislim one kojima odgovaram sa njim se ne "druzim" nego ... znate vec) ili su krsevi pa ne mogu da traze lovarnog tipa, e onda sam im dobar a onda ja necu. I da ne ne duzim evetualno sa starijim ribama, one manje gledjau kesh...

BABOJEBAC :twisted: :twisted:

NATASA_7
21.06.2007., 02:47
čekaj, jel mislimo na istog "artistu" ?
on prvo pljune na anus, pa prstima razradi rupu, i to sa sva četiri !!!
a onda kad se anus otvori dovoljno da u njega upadne ping-pong
loptica, on opet pljune u isti i krene da džara tukijem.
a onda izvadi iz bulje i drugoj strpa u usta, pa tako olizan ponovo vrati u bulju.

a gledao sam i jedan njegov "rad" gde je ženskoj strpao ceo u deliću sekunde
bez "podmazivanja".
na kraju filma se videlo kako je anus pokidan.

****** kakva patologija :shock:

moje srce
21.06.2007., 10:20
Aleksej je jedinstven... 8)

A nije samo stvar u post-miloseviceskoj Srbiji, to je tako svuda u evropi (i svetu) gde se iz neke vrste komunizma izadje pa se ide ka nekom razvijenijem drustvu...
eto resenja - idi negde u zapadnu evropu da zivis i radis, pa ce ti bolje zene biti na dohvat ruke. :) mada ja uopste ne kapiram koja je tvoja poenta - da li ti cvilis sto
a) nemas dovoljno kesa ili
b) ne mozes da budes sa ribama sa kojima bi hteo jer one vole kes koji ti nemas

ako je a) - ti si isti kao te ribe, samo treba da zaradis taj kes i mirna bosna
ako je b) - srecno u zivotu vecne mizerije iliti grozdje je kiseloooooo ;)

Pussycat
21.06.2007., 11:00
Mackice... :lol: Nemoj da mi se jedis... :)

Ali muskarci imaju drugaciji nacin razmisljanja od zena (eee da sam ovo znao u srednjoj gde bi mi bio kraj... :() pa smatram da u istoj situaciji ne bi to radili....

E, imam ja jednu ideju: Nađi neku matorku koja ima keš, izmuzi je malo, a onda sa tim kešom nađi neku extra ribu... Šta kađeš,a?
(ili se zadovolji nama ''prosečnim'' ribama!) :)

Aleksej_BASO
21.06.2007., 13:23
Pa da.... :-) Samo slabo sa devojkama, ili traze tipa, a ja im ne odgovaram jer namam (puno) koshe (mislim one kojima odgovaram sa njim se ne "druzim" nego ... znate vec) ili su krsevi pa ne mogu da traze lovarnog tipa, e onda sam im dobar a onda ja necu. I da ne ne duzim evetualno sa starijim ribama, one manje gledjau kesh...

BABOJEBAC :twisted: :twisted:

A koliko ti imas godinca? :) Pa da mozda sam ja babojebac, ali te "babe" od 35-40 godina znaju znanje, a ne ko klinacki fazni na koje sam alergican... "jao, ja nisam raspolozena danas" "znas ja ne volim da pu-sim" i tako dalje....

Aleksej_BASO
21.06.2007., 13:28
eto resenja - idi negde u zapadnu evropu da zivis i radis, pa ce ti bolje zene biti na dohvat ruke. :) mada ja uopste ne kapiram koja je tvoja poenta - da li ti cvilis sto
a) nemas dovoljno kesa ili
b) ne mozes da budes sa ribama sa kojima bi hteo jer one vole kes koji ti nemas

ako je a) - ti si isti kao te ribe, samo treba da zaradis taj kes i mirna bosna
ako je b) - srecno u zivotu vecne mizerije iliti grozdje je kiseloooooo ;)

Pa a i b ti se svodi na isto... Ribe traze kesh, o onoliko koliko imas toliko ces bolju ribu moci da imas, ako nisi totalno duduk. naravno.

moje srce
21.06.2007., 13:29
Pa a i b ti se svodi na isto... Ribe traze kesh, o onoliko koliko imas toliko ces bolju ribu moci da imas, ako nisi totalno duduk. naravno.
nije isto.
da li si ti sam po sebi materijalista?
to je bilo pod a).

Aleksej_BASO
21.06.2007., 13:30
E, imam ja jednu ideju: Nađi neku matorku koja ima keš, izmuzi je malo, a onda sa tim kešom nađi neku extra ribu... Šta kazeš,a?
(ili se zadovolji nama ''prosečnim'' ribama!) :)

Ma prosecne jedino za prvu pomoc kada je frka... :lol: ALi su i prosecne pocele da glume nesto... :roll: :lol:

Aleksej_BASO
21.06.2007., 13:31
nije isto.
da li si ti sam po sebi materijalista?
to je bilo pod a).

Aha, OK.

Nisam materijalista, samo sa svestan da nesto kosta.

moje srce
21.06.2007., 13:32
Aha, OK.

Nisam materijalista, samo sa svestan da nesto kosta.
onda dakle tebi kes treba najvise da bi dosao do zena koje te privlace a koje vole kes?

esperanca137
21.06.2007., 13:37

jel ti to preslo od Sinketa ili te drmnula vrucina u glavu:lol: :p ;)

Venerica Bgd
21.06.2007., 13:52
mislis,ako tip ima kesa da ima prava i da ponizava???? :roll:
ipak,mislim da to umnogome zavisi i od zena...ako mu dopusti da je ponizava samo zato sto on ima novca,pitanje je koliko ona (ne)postuje sebe!!!

Aleksej_BASO
21.06.2007., 13:59
onda dakle tebi kes treba najvise da bi dosao do zena koje te privlace a koje vole kes?

Pa da. Ja ne patim za parama, ali da bi tandario dobre ribe moras imati para :)

jel ti to preslo od Sinketa ili te drmnula vrucina u glavu:lol: :p ;)

Nije preslo, to je tako.. :)

Pa gde si Nado kuco stara!!!... (Esperanca jel, u prevodu) :)

esperanca137
21.06.2007., 14:01
obaveze,muz,zena,sitna deca hahahaha
poz i za tebe i kissic:D
al u okce crno;)

Aleksej_BASO
21.06.2007., 14:01
mislis,ako tip ima kesa da ima prava i da ponizava???? :roll:
ipak,mislim da to umnogome zavisi i od zena...ako mu dopusti da je ponizava samo zato sto on ima novca,pitanje je koliko ona (ne)postuje sebe!!!

Pa da i ja to mislism.

Mada mozda ne zavisi toliko od zene pojedinacno, nego koliko je kesha u igri... :lol:

esperanca137
21.06.2007., 14:02
kes, kolica i smekerica jeeeeeeeeeeeeeee

Aleksej_BASO
21.06.2007., 14:03
To ti pricam... 8)

moje srce
21.06.2007., 14:19
Pa da. Ja ne patim za parama, ali da bi tandario dobre ribe moras imati para :)
onda, sinko, znas sta ti je ciniti... rad, red i disciplina :)

Struja
21.06.2007., 14:22
svirate qrcu kao po obicaju.
ljubav ljubav osecanja paznja
a onda se zakacite za najduze vestacke nokte,najduze vestcke trepavice,najvece silikone.
i onda posle otvaraj temu i jedi govna.
sve vas treba na kriv ****.

Pussycat
21.06.2007., 15:17
Ma prosecne jedino za prvu pomoc kada je frka... :lol: ALi su i prosecne pocele da glume nesto... :roll: :lol:

Onda ćuti i dr-kaj! :p

Aleksej_BASO
21.06.2007., 16:04

PA nisam ja bas toliko los da me ni jedna nece... ;)

Venerica Bgd
21.06.2007., 16:16
niko nije mislio da te ni jedna nece,nego da onima koje bi ti da tandaris,znaci zene iznad ili ispod proseka,u svakom slucaju ne one prosecne,pocnes da mases kesom ispred face...a onda im kazi neku vulgariju...pa nam reci svoja iskustva

Aleksej_BASO
21.06.2007., 16:18
niko nije mislio da te ni jedna nece,nego da onima koje bi ti da tandaris,znaci zene iznad ili ispod proseka,u svakom slucaju ne one prosecne,pocnes da mases kesom ispred face...a onda im kazi neku vulgariju...pa nam reci svoja iskustva

Pa to...

Ja pitam jel mozemo veceras dva puta, a ona kaze, moze ali da mi kupis neki pokloncic... :lol:

Venerica Bgd
21.06.2007., 16:23
pa jel joj kupis bar? ako ona zadovoljava tebe i ti bi trebao nju :-D

medved_bg
21.06.2007., 16:25
...pa kad ne ide onako onda poklončićem...;)

love4ever
21.06.2007., 16:27
Pa to...

Ja pitam jel mozemo veceras dva puta, a ona kaze, moze ali da mi kupis neki pokloncic... :lol:
A ti nju dovedi u stanje da ona tebi nudi poklon da dobije dva puta te veceri!

Venerica Bgd
21.06.2007., 16:30
a cekaj!jel taj poklon u naturi ili kako? :lol:

love4ever
21.06.2007., 16:37
Ma nebitno. Bitno je da dodju razmazeni ljudi kod razmazenih zena, i nisu sigurni sta hoce jedni od drugih, a onda bi posle da se menjaju sa svima onima koji su odabrali i dobili to sto traze.

Aleksej_BASO
21.06.2007., 16:39
pa jel joj kupis bar? ako ona zadovoljava tebe i ti bi trebao nju :-D

Pa morao sam... :|

...pa kad ne ide onako onda poklončićem...;)

Hmm, da samo sto bi onda trabalo svaki put da kupujem 4-5 pokoncica, haha! :)

Aleksej_BASO
21.06.2007., 16:40
A ti nju dovedi u stanje da ona tebi nudi poklon da dobije dva puta te veceri!

Ma ne vredi... Devojke to ne vole ;) pa onda samo ako zasluzim dobijem, a ako ne onda nista...

Ali gledaj to sa druge strane, ako budem imao vise kesha onda andjem bolju, kao sa kolima, prodas stojadina, kupis opela! :lol:

Venerica Bgd
21.06.2007., 16:43
e sad sam nesto razmisljala...a mozda devojka hoce vise od dva puta,a ti insistiras na dva puta,a ona razocarana,pa moras poklonom da je smiris? mozda je to problem...ponudi joj sledeci put tri ili vise puta! :lol:

raindog
21.06.2007., 19:13
Ma ne vredi... Devojke to ne vole ;) pa onda samo ako zasluzim dobijem, a ako ne onda nista...

]
ahahaha
shto ne kazhesh odma da si losh ebach :lol:

Aleksej_BASO
21.06.2007., 21:04
Ah pa to se podrazumeva... ;)

Nemam dovoljno kesha da bih bio "dobar"...

Čili
21.06.2007., 21:58
...ej,vidla sam te u meku pre jedno...nemam pojma...i ono...mislim pored kesa treba malo da se ispravis i..ovo ono i te fore..bio bi zesci baja... ;) :lol::lol:

Aleksej_BASO
21.06.2007., 22:39
Koga mene....?

Ja u zivotu ne bih usao u mek........(jer je americki)

NATASA_7
22.06.2007., 10:07
]
ahahaha
shto ne kazhesh odma da si losh ebach :lol:

Aleksej_BASO Ah pa to se podrazumeva...

Nemam dovoljno kesha da bih bio "dobar"...

Aaaaa,znači to je u pitanju :!: Pa ti ustvari nemaš toliko keša za Vijagru :grin: Pa,što ne reče odmah,imam neke veze u apoteci,možda može nešto ispod tezge da se nabavi :lol:

Čisto da nas ne smaraš više ovde tvojim smor temama :roll:

Aleksej_BASO
22.06.2007., 11:13
Aaaaa,znači to je u pitanju :!: Pa ti ustvari nemaš toliko keša za Vijagru :grin: Pa,što ne reče odmah,imam neke veze u apoteci,možda može nešto ispod tezge da se nabavi :lol:

Čisto da nas ne smaraš više ovde tvojim smor temama :roll:

Natasa 007: Ne bas, nije moj problem te prirode... Zapravo alatka se dize bez probelma, i sve ostalo...

Ali zene mnogo bolje svrsavaju kada vide novcanicu od (bar) 100 e.

chika_doktor
22.06.2007., 11:16
meni zene ne traze novac cak idu po pivo kad zatreba...brate, izgleda nemas srece

Struja
22.06.2007., 12:44
taki mu gra'

Aleksej_BASO
22.06.2007., 13:10
Moguce, moguce, ( ako su gabori :mrgreen: :lol: )

chika_doktor
22.06.2007., 13:23
pa vishe su modeli al nema veze kako ti god ocesh

trachara
22.06.2007., 13:25
:D je l' kao topmodelsica? :D

Aleksej_BASO
22.06.2007., 13:34
pa vishe su modeli al nema veze kako ti god ocesh

Hehehe sigurno ;) Mozda modeli za XXXL odecu ;)

Moze biti, moooze biti....

chika_doktor
22.06.2007., 13:37

jes :lol:

~Moon~
22.06.2007., 17:14
Kakvo ti je ovo pitanje pobogu covece? Jel to po istom onom principu "Sve su zene k*rve, izvini majko i ti si zena"?

Kao samo su zene predodredjene za sponzoruse... Kako se to postaje, rodjenjem ili je mozda potreban talenat? Znas, poznajem jednu musku sponzorusicu, cudo jedno bas poreklom iz Crne Gore-sta cemo sad?

Ljudi molim vas bez generalizacije, nit su sve zene drolje niti su sponzoruse, sve je stvar senzibiliteta... sa obe strane

Aleksej_BASO
22.06.2007., 19:27
Kakvo ti je ovo pitanje pobogu covece? Jel to po istom onom principu "Sve su zene k*rve, izvini majko i ti si zena"?

Kao samo su zene predodredjene za sponzoruse... Kako se to postaje, rodjenjem ili je mozda potreban talenat? Znas, poznajem jednu musku sponzorusicu, cudo jedno bas poreklom iz Crne Gore-sta cemo sad?

Ljudi molim vas bez generalizacije, nit su sve zene drolje niti su sponzoruse, sve je stvar senzibiliteta... sa obe strane

Zapravo sve zene gledaju manje ili vise kesh, samo ako imaju mogucnosti... :| Ne znaci, niti sam ja rekao da su k...ve, samo da gledaju materijalno previse.... Naravno ne bas sve... Ali velika vecina.

A ta prica o CG, ne kapiram? To sto ja cenim Njegosa kao pisca, a i sam je sebe nazivao Srbinom (kasnije je i nauka to dokazala ;) ), nema nikakve veze sa temom.

NATASA_7
23.06.2007., 12:04
Natasa 007: Ne bas, nije moj problem te prirode... Zapravo alatka se dize bez probelma, i sve ostalo...

Eeee bre,batice,batice..pa ti pojma nemaš o ženama :lol:
Čak i te matorke te nisu ništa još naučile...
Ajde,manje ti da gledaš porniće,a više da radiš pravu stvar,pa ćeš videti da ti ne treba 100 e da bi naterao ženu da svrši...
Hemija je to, batice(mada ima nešto i u predigri),a ne šuške ;-)

Banshee
23.06.2007., 12:17

ti i aca bi bili savrsen par,posto sa vama ni jedna zena ne moze bez manje od sto eura :) pa da mozete jedan drugom.

a u realnosti ste mnogo losi frajeri sa hc pricom ili ultra smaraci,ili jos gore i jedno i drugo, pa zato nema ni zena,a ni para :) ***,nije vas zivot mazio :(

chika_doktor
23.06.2007., 12:43
:( :( :(

Aleksej_BASO
23.06.2007., 14:09
Eeee bre,batice,batice..pa ti pojma nemaš o ženama :lol:
Čak i te matorke te nisu ništa još naučile...
Ajde,manje ti da gledaš porniće,a više da radiš pravu stvar,pa ćeš videti da ti ne treba 100 e da bi naterao ženu da svrši...
Hemija je to, batice(mada ima nešto i u predigri),a ne šuške ;-)

Eee seko a ti si vidim popila svu pamet sveta... NE rece koliko imas godina?

To sto sam ja naucio sam "matrokama" ces mozda i ti znati u njihovim godinama, mozda, ali nije 100%.

Gledanje nicpora nikom jos nije skodilo, bar u meri u kojoj sam ih ja gledao.

Nije to hemija, nego stamparija 8) i to novcanica. Kada muskarac ima kesh, onda je svaka predigra uspesna... :lol:

Aleksej_BASO
23.06.2007., 14:11
a u realnosti ste mnogo losi frajeri sa hc pricom ili ultra smaraci,ili jos gore i jedno i drugo, pa zato nema ni zena,a ni para :) ***,nije vas zivot mazio :(

A kako to mozes da znas kad me nisi upoznala ;) ??

Losi smo frajeri mislis jer nemamo kintu? :p

Aleksej_BASO
23.06.2007., 14:15
http://www.youtube.com/watch?v=Nb97UBtigw0&mode=related&search=

Evo sta kaze Kristijan, kakve su danasnje devojke... 8)

Pussycat
23.06.2007., 14:19
Znači sve tvoje bivše ostaše nedoje.bane i frustrirane s obirom da nemaš keš? :) (ako mogu da zaključim iz gore navedenog!) :p

Aleksej_BASO
23.06.2007., 14:26
Znači sve tvoje bivše ostaše nedoje.bane i frustrirane s obirom da nemaš keš? :) (ako mogu da zaključim iz gore navedenog!) :p

Pa da, cica maco, ali same su krive!! Sto ne umeju da svrse bez kesha.

Ako su ove starije mogle da svrsavaje bez kesha, sto one nisu? A uostalom svako se za sebe pobrine! :lol: Ne mogu ja umesto nje...

sinnkе
23.06.2007., 14:31

I jos bi uzivale u tome.

sinnkе
23.06.2007., 14:37
Kao ne vole kesh, a sve udate za bogate. Zene ne mozete sve tipove praviti budalama.

Resenje je ovo.

Svaka zena ako se ne uspe udati za bogatog udace se za manje bogatog

Zefirra
23.06.2007., 14:51
Oh my god! J'm not a woman.....

Pussycat
23.06.2007., 15:22
Kao ne vole kesh, a sve udate za bogate. Zene ne mozete sve tipove praviti budalama.

Resenje je ovo.

Svaka zena ako se ne uspe udati za bogatog udace se za manje bogatog

A ni u jednom slučaju žena neće moći sama da zaradi pare nego će isključivo trošiti tuđe, jel da? :)

Enfroz2891.
23.06.2007., 15:33
Evo za zene,malo da svrshavaju(:
http://images.jupiterimages.com/common/detail/33/63/22566333.jpg

Zefirra
23.06.2007., 16:09
...sta ima da svrshavam na sliku...nek mi neko da te pare...pa cu da razmislim :P

Banshee
23.06.2007., 16:10
A kako to mozes da znas kad me nisi upoznala ;) ??

Losi smo frajeri mislis jer nemamo kintu? :p

ma jok,videla sam vam slike i pametnome dosta :)

a ako ste vaki u rl kao sto ste i na forumu onda :( :(

a ti si jos i shorty,onaj aca se nije definisao...tezak zivot,rekoh ja :(

a kad jr nrko los frajer a jos i smarac,e tog samo pare mogu da izvuku,doduse kod sponzorusa samo ali i to je nesto :D i to je resenje vase vecite misterije :)

Enfroz2891.
23.06.2007., 16:12
Banshi i Baso..ima tu neka hemija..elektircitet:lol:

sinnkе
23.06.2007., 16:20
A ni u jednom slučaju žena neće moći sama da zaradi pare nego će isključivo trošiti tuđe, jel da? :)

Naravno da moze, a kolike su to pare kod nas? Ako ima nesto vecu platu moze kupiti bolju garderobu, sminku itd.

Ali stan u centru, auto, financiranje izlazaka, letovanja malo teze.

Bogatstvo je relativna stvar. Zasto sam rekao bogat i manje bogat. Npr. ima jedan decko koji ima stan u centru, sredjen full, ima kucu na moru i ima dobar nov auto on je bogatiji od onog koji isto ima stan u centru, nema kucu na moru i ima auto dobar, star par godina. Ovaj prvi je bogatiji od ovog drugog. E sad zene razmisljaju vise razumom nego srcem. Npr. Prema ovom drugom ce joj biti jace emocije, a prema ovom prvom bogatijem ce biti slabije, znaci zenin "razum" ce preovladati i u mogucnosti biranja ce izabrati prvog.
Menja deo emocija za deo kapitala materijalnog.
Znaci zene imaju blagu retardaciju sto se tice ljubavi, uvek preovlada interes, a vi mozete pricati do sutra da nije tako.
Zivot i okruzenje pokazuju sasvim drugo stanje. E sad ko je glup i to ne vidi to je vec njegov problem.
Ima i onih zena koje tako ne gledaju, ali to je jedna u 10 miliona.

Ovo je bilo malo ugrubo, ali ako nije jasno mogu i detaljnije.

Banshee
23.06.2007., 16:27
ajde molim te uzivam u tvojim monolozima :)

NATASA_7
23.06.2007., 19:27
Eee seko a ti si vidim popila svu pamet sveta... NE rece koliko imas godina?

To sto sam ja naucio sam "matrokama" ces mozda i ti znati u njihovim godinama, mozda, ali nije 100%.

Gledanje nicpora nikom jos nije skodilo, bar u meri u kojoj sam ih ja gledao.

Nije to hemija, nego stamparija 8) i to novcanica. Kada muskarac ima kesh, onda je svaka predigra uspesna... :lol:

Grujice,ne pratiš me ponovo! Ajde,malo uči da pričaš "Dud,dud"--gore dud,dole dud,levo dud,desno dud :-D

OPET ti kažem da ti nemaš pojma o ženama! Nisam popila svu pamet sveta (JOŠ),ali igrom slučaja sam žensko i kažem ti: Baja može da mi prospe sav svoj keš da gazim po njemu kao po tepihu,ako nema druge konekcije sa njim,jedino ću otići s njim u krevet ako me bude silovao :!: I,naravno,tad neću moći da svršim opet :lol:

A,što se tiče onih matorki,očigledno si i sam nailazio na one što ni sa 50 neće znati šta je potrebno za dobar sex,pa zato još nisi ni ti naučio šta ženi treba.

Zato,nemoj da opterećuješ tu tvoju glavicu više tom idejom o kešu i dobrom sexu,nego kreni u potragu za pravim ženama.Većina nas ne vidi paralelu između te dve stvari(čast izuzecima,ali znaš valjda da izuzetak ne čini pravilo).Od tolikih tvojih predrasuda će ti promaći prave stvari u životu ;-)

sinnkе
23.06.2007., 20:14
Aleksej je u pravu. Vecina vas se nigde nije uspelo udomiti pa ste isfrustrirane i forumasima serete po glavi.

Da nije tako bile bi sad negde s nekim tipom i racunale koliko kesha ste izvukle.

Pussycat
23.06.2007., 23:31
Kako bre ja nemam ni jednu takvu u svojoj bližoj okolini? Jbote mi izgleda pričamo o različitim planetama?!

Deki139
23.06.2007., 23:44
sinnke: "A šta misliš da malo promenimo ploču."
BASO: "Što bre ,ajd još malo da ih zezamo, viš kako se primaju".
Sinnke:"Ma čoveče, ****š zajebanciju imam problem".
BASO: "Kakav problem?"
sinnke: (tihim glasom)"Više mi se ne diže."
BASO:"Šta laprdaš bre, pa tebi se diže na dašak vetra".
sinnke:"Mali je u krizi, nije odavno, a dosadile mu ove teme što otvaramo. Bojkotuje me".
BASO:"U, sad si me ispepadao, ček da gvirnem. Kod mene sve u redu".
sinnke:"Kekeke, mali zez prike"
(uzdah olakšanja)
......

Aleksej_BASO
24.06.2007., 00:14

Pa zene us uglavnom nesposobne za to.... Na kovecnionalne nacine.

ma jok,videla sam vam slike i pametnome dosta :)

a ako ste vaki u rl kao sto ste i na forumu onda :( :(

a ti si jos i shorty,onaj aca se nije definisao...tezak zivot,rekoh ja :(

a kad je neko los frajer a jos i smarac,e tog samo pare mogu da izvuku,doduse kod sponzorusa samo ali i to je nesto :D i to je resenje vase vecite misterije :)

Mozda nisi videla dobro ;) I ne stavljaj Acu i mene u istu grupu. On je covek saljivdzija, a ja sam ozbiljan ;)

Osim toga ne vidim zasto sam ja shorty??? Pa visok sam 180, ako si ti vislja onda si ti previsoka za zensko.... :shock: Jos kada vidim da "riba" nosi broj 42 :shock:

Aleksej_BASO
24.06.2007., 00:15
Naravno da moze, a kolike su to pare kod nas? Ako ima nesto vecu platu moze kupiti bolju garderobu, sminku itd.

Ali stan u centru, auto, financiranje izlazaka, letovanja malo teze.

Bogatstvo je relativna stvar. Zasto sam rekao bogat i manje bogat. Npr. ima jedan decko koji ima stan u centru, sredjen full, ima kucu na moru i ima dobar nov auto on je bogatiji od onog koji isto ima stan u centru, nema kucu na moru i ima auto dobar, star par godina. Ovaj prvi je bogatiji od ovog drugog. E sad zene razmisljaju vise razumom nego srcem. Npr. Prema ovom drugom ce joj biti jace emocije, a prema ovom prvom bogatijem ce biti slabije, znaci zenin "razum" ce preovladati i u mogucnosti biranja ce izabrati prvog.
Menja deo emocija za deo kapitala materijalnog.
Znaci zene imaju blagu retardaciju sto se tice ljubavi, uvek preovlada interes, a vi mozete pricati do sutra da nije tako.
Zivot i okruzenje pokazuju sasvim drugo stanje. E sad ko je glup i to ne vidi to je vec njegov problem.
Ima i onih zena koje tako ne gledaju, ali to je jedna u 10 miliona.

Ovo je bilo malo ugrubo, ali ako nije jasno mogu i detaljnije.

Tacno tako...

Aleksej_BASO
24.06.2007., 00:24
Grujice,ne pratiš me ponovo! Ajde,malo uči da pričaš "Dud,dud"--gore dud,dole dud,levo dud,desno dud :-D

OPET ti kažem da ti nemaš pojma o ženama! Nisam popila svu pamet sveta (JOŠ),popices kada bude simala 25 verovatno ;) ali igrom slučaja sam žensko i kažem ti: Baja može da mi prospe sav svoj keš da gazim po njemu kao po tepihu,ako nema druge konekcije sa njim,jedino ću otići s njim u krevet ako me bude silovao :!: I,naravno,tad neću moći da svršim opet :lol:

A,što se tiče onih matorki,očigledno si i sam nailazio na one što ni sa 50 neće znati šta je potrebno za dobar sex,pa zato još nisi ni ti naučio šta ženi treba.

Zato,nemoj da opterećuješ tu tvoju glavicu više tom idejom o kešu i dobrom sexu,nego kreni u potragu za pravim ženama.Većina nas ne vidi paralelu između te dve stvari(čast izuzecima,ali znaš valjda da izuzetak ne čini pravilo).Od tolikih tvojih predrasuda će ti promaći prave stvari u životu ;-)

Ti i dalje neces da kzes koliko imas godina.

Kontam da te je blam da sam nekih 20ak priznas da ucis zivotu mnogo starije od sebe, pre svega zene, koja sam ja spomenuo. Ali nek ti bude.Fer diskusiju nisam ni ocekivao.

Ako ti mislis da zene koje svrsavaju sa mnom po 5 ili 10 puta nemaju pojma a ni sa 50 nece znati, onda nemam sta dalje da ti kazem... Ako ti to nista ne znaci... Zalim te! :(

To sto ti pricas o keshu, samo pokazuje da nisi imala ni iz daleka takve prilike da budes sa lovarnim tipom. A da jesi dala bi sve od sebe da ga zadrzis, a pala bi u vodu sva ta naklapanja..

Aleksej_BASO
24.06.2007., 00:25
Aleksej je u pravu. Vecina vas se nigde nije uspelo udomiti pa ste isfrustrirane i forumasima serete po glavi.

Da nije tako bile bi sad negde s nekim tipom i racunale koliko kesha ste izvukle.

Tacno tako, pa kad vec ne mogu da budu sa lovarnim tipom a niko ih ni nece onda glume nesto... ;)

Aleksej_BASO
24.06.2007., 00:27
Kako bre ja nemam ni jednu takvu u svojoj bližoj okolini? Jbote mi izgleda pričamo o različitim planetama?!

Pa ocigledno je da vi zivite u nekom svom svetu...:|

sinnke: "A šta misliš da malo promenimo ploču."
BASO: "Što bre ,ajd još malo da ih zezamo, viš kako se primaju".
Sinnke:"Ma čoveče, ****š zajebanciju imam problem".
BASO: "Kakav problem?"
sinnke: (tihim glasom)"Više mi se ne diže."
BASO:"Šta laprdaš bre, pa tebi se diže na dašak vetra".
sinnke:"Mali je u krizi, nije odavno, a dosadile mu ove teme što otvaramo. Bojkotuje me".
BASO:"U, sad si me ispepadao, ček da gvirnem. Kod mene sve u redu".
sinnke:"Kekeke, mali zez prike"
(uzdah olakšanja)
......

Iskustvo govori iz tebe :)

NATASA_7
24.06.2007., 00:28
Ajd` sad Aleksej pljuni na tu stotku i zalepi je Sinnkiju na čelo da ti otpeva još nešto,al` na uvce,a posle možete i da zalegnete...

sinnkе
24.06.2007., 00:41
Ajd` sad Aleksej pljuni na tu stotku i zalepi je Sinnkiju na čelo da ti otpeva još nešto,al` na uvce,a posle možete i da zalegnete...

Sta tebi treba uspavanka?

Aleksej_BASO
24.06.2007., 00:50

Nemam sexualne afinitete prema muskarcima.

Ali ti bi uz malo sminke i Mikija Panjkovica vec mogla da konkurises... :lol: Pod uslovom da umes uopste da svrsis??? Vise od jednom???? ;)

cLick - OR - Die
24.06.2007., 10:50
http://i7.tinypic.com/5ycdbtc.jpg

Pussycat
24.06.2007., 11:20
Pa zene us uglavnom nesposobne za to.... Na kovecnionalne nacine.

Ja pretpostavljam da je i tvoja mama žensko.... Ako je ceo život domaćica onda ok, ali ako nije....

Aleksej_BASO
24.06.2007., 13:33
Ja pretpostavljam da je i tvoja mama žensko.... Ako je ceo život domaćica onda ok, ali ako nije....

Ne moja mama je musko, hahaha!!!! :D:D

Ne nije samo domacica, ima i posao, sto??

Aleksej_BASO
24.06.2007., 13:34
http://www.bgdgrotto.com/partygirls1.htm

E ovo su dobre ribe, i ajde nek neko kaze da one ne traze kesh?

A nema muskarca koji ne bi bio sa njima.

storm cloud
24.06.2007., 13:41
Алексеј, морам да ти признам, откад си јуче обрнуо туру пића на Штранду, гледам те другим очима! ;) :lol:

Banshee
24.06.2007., 13:43
to su plasitkaneri a ne dobre ribe, i na njih se loze iskljucivo oni tipovi koji nemaju para da ih plate :)

Aleksej_BASO
24.06.2007., 14:01
Алексеј, морам да ти признам, откад си јуче обрнуо туру пића на Штранду, гледам те другим очима! ;) :lol:

Haha! :) Pa dobro....

to su plasitkaneri a ne dobre ribe, i na njih se loze iskljucivo oni tipovi koji nemaju para da ih plate :)

Jeste, to su fufe, to su plastikaneri, itd...;)

Ali opet ti kazem svaki tip bi se nalozio da vidi takve ribe oko sebe. Pa cak i tvoje decko (ako ga imas) koji ti mozda kaze da ge takve ne interesuju... ;)

Banshee
24.06.2007., 14:07
dobro kako god baso,naporan si jako,bez obzira da li samo podjebavas ili ne,a meni se ne da po ovoj vrucini da tupim na ovu temu.
ziv bio,pa da i tebe vidimo sa nekim plastikanerom,zivot ce nam svima biti lepsi :)

aj auf wiedersehen :)

Enfroz2891.
24.06.2007., 14:10
http://benpasc.free.fr/pile.gif
Kad vide neshto ovako u glavi obichno odzvanja ona muzika iz Odiseje..."Tako je govorio Zaratustra".

Banshee
24.06.2007., 14:15
prava zena ce traziti eure ili funte,vrede vise od dolara :)

Enfroz2891.
24.06.2007., 14:21
Kesh...
http://www.cartref.demon.co.uk/eng/euros.jpg
...kolica....
http://www.blavish.com/wp-content/uploads/2006/02/veyron%20II.jpg
...i vikendica.
http://i86.photobucket.com/albums/k102/MaevenTCA/images793832_DonaldTrump_estate10.jpg

Aleksej_BASO
24.06.2007., 14:32
E bas to :)

Aleksej_BASO
24.06.2007., 14:32
dobro kako god baso,naporan si jako,bez obzira da li samo podjebavas ili ne,a meni se ne da po ovoj vrucini da tupim na ovu temu.
ziv bio,pa da i tebe vidimo sa nekim plastikanerom,zivot ce nam svima biti lepsi :)

aj auf wiedersehen :)

Pa da kad znas da sam u pravu.. 8)

Enfroz2891.
24.06.2007., 14:36
E Baso,ova je ko stvorena za tebe!
http://forum.krstarica.com/member.php?userid=80892

Zefirra
24.06.2007., 14:36
Nash Aleks je uvek u pravu....cak i kad izgleda ko da ga je cunami naplavio...on vrlo dobro zna da ga ribe nece zbog nedestatka kesha...:lol:

Banshee
24.06.2007., 14:40
aaaa,to sam i ja pomislila malo pre kada sam joj otvorila profil,reko mogli bi da se upare ovo dvoje :shock: :lol:

Aleksej_BASO
24.06.2007., 14:51

Pa dobra je... Vidim da zna da zajase... :lol: E dal zna i jos nesto... Pitanje je!

aaaa,to sam i ja pomislila malo pre kada sam joj otvorila profil,reko mogli bi da se upare ovo dvoje :shock: :lol:

Opa, pa tu se profili bas otvaraju...

Ja prvi put vidim gospodjicu...

NATASA_7
24.06.2007., 20:33
[QUOTE=Aleksej_BASO]Ne moja mama je musko, hahaha!!!! :D:D

~Jadnica,i ona je morala da promeni pol zbog tebe(u nadi da ćeš je onda zavoleti) :twisted:

Aleksej_BASO- Nemam sexualne afinitete prema muskarcima.

Ali ti bi uz malo sminke i Mikija Panjkovica vec mogla da konkurises... Pod uslovom da umes uopste da svrsis??? Vise od jednom???? "

~Imaš afinitete itekako(podsvesno),samo toga još nisi svestan.Kako bi inače ovolika količina mržnje prema ženama izbijala iz svakog tvog slova?! Jadničko :cry:

A,što se Panjkovića tiče,ne beri brige,nema kod mene posla za njega--CMOK 8-)
A, što se svršavanja tiče...pa..i bez keša savršeno funkcionišem(a,nemam 50god.) :lol:

Aleksej_BASO-" To sto ti pricas o keshu, samo pokazuje da nisi imala ni iz daleka takve prilike da budes sa lovarnim tipom. A da jesi dala bi sve od sebe da ga zadrzis, a pala bi u vodu sva ta naklapanja.."

~Dušo,vidiš..sad sam na primer mogla da ti pišem iz četvorosobne gajbe i da vozim ovo moje dupence u Audiju između ostalog.....ali nije mi se svidelo ono što je išlo u paketu sa svim tim-čitaj LOVATOR. Toliko o mojim (ne)prilikama :wink:

I opet ti kažem,nemoj više toliko da se opterećuješ ovakvim predrasudama i mržnjom-nije dobro za tvoje zdravlje.A i može da ti promaknu prave stvari u životu,pitaće te starost gde ti je bila mladost :wink:
PA-PA-CMOK :lol:

Aleksej_BASO
24.06.2007., 23:43
~Jadnica,i ona je morala da promeni pol zbog tebe(u nadi da ćeš je onda zavoleti) :twisted:

Spominjanje majke necu ni komentarisati... Kada te vec roditelji nisu naucili nicemu nema svrhe...

Ali ti bi uz malo sminke i Mikija Panjkovica vec mogla da konkurises... Pod uslovom da umes uopste da svrsis??? Vise od jednom???? "

~Imaš afinitete itekako(podsvesno),samo toga još nisi svestan.Kako bi inače ovolika količina mržnje prema ženama izbijala iz svakog tvog slova?! Jadničko :cry:

Hoces mi popu-siti da me utesis... :)

A,što se Panjkovića tiče,ne beri brige,nema kod mene posla za njega--CMOK 8-)
A, što se svršavanja tiče...pa..i bez keša savršeno funkcionišem(a,nemam 50god.) :lol:

Pa ajde onda priznaj koliko puta mozes da svrsis, ako te je uopste neko ikada tandario, i koliko imas godina? ;-) ;-)

Aleksej_BASO-" To sto ti pricas o keshu, samo pokazuje da nisi imala ni iz daleka takve prilike da budes sa lovarnim tipom. A da jesi dala bi sve od sebe da ga zadrzis, a pala bi u vodu sva ta naklapanja.."

~Dušo,vidiš..sad sam na primer mogla da ti pišem iz četvorosobne gajbe i da vozim ovo moje dupence u Audiju između ostalog.....ali nije mi se svidelo ono što je išlo u paketu sa svim tim-čitaj LOVATOR. Toliko o mojim (ne)prilikama :wink:

Sto? Nije ti to bilo dovoljno kesha? :)

I opet ti kažem,nemoj više toliko da se opterećuješ ovakvim predrasudama i mržnjom-nije dobro za tvoje zdravlje.A i može da ti promaknu prave stvari u životu,pitaće te starost gde ti je bila mladost :wink:
PA-PA-CMOK :lol:

Pa vec me pita "starost" gde mi je bila mladost, a i odgovor je tu. Ribe su se uglavnom lozile na lovarne matorce. :|

MirjanaZ
24.06.2007., 23:56
ok,vredjanje ponizavanje etc nisu po propisu-baj baj

tc