Vidi punu verziju : Naj Naj Naj tip u Subotici
Divojka
01.02.2004., 14:02
Ajte, sta se stidite :D
uh, ovo je zeznuto! pogledajte samo sta se desilo na somborskom forumu, postoji slicna tema...
0miroslavns
01.03.2004., 11:02
pitaj Adrianu :)
divojko draga
sta ti to triba
naj tip je onaj koji je tebi naj....
Peta W.
11.03.2004., 00:09
Davor Stefanek http://smilies.sofrayt.com/1/y/eyelove.gif
GagaCarica
31.03.2004., 14:17
takvog ovde nema,i oni lepi su umislili da su neki faktori pa se kurce..a oni sto se ne kurce su gadni..najbolji tipovi su po selima..hehehe
u nadi za dobrim diskusijama...
jezicke
31.03.2004., 14:40
najbolji macani su ***** od pejica,ali bez prijica oni su 0 a i onaj pacenik za kosarkom..pa ne zna se..on rasura(bato) :shock: 8) fali onaj sto gleda sa visina(bane),a radovan o njemu necemo...jebat ga prijic je car>>>ziv ti nama bio prijicu!od sveg srca saljemo pozdrave isfoliranim i propalim odbojkasima ismarui ljubisi a i darku...a takodje mali skromni pozdrav i za naseg dugovecnog druga kolju koji ih sve kolje,branka c. nesmemo ispustiti da nedodje do pometnje...o deki m.dje tebe da izostavimo pa ti si ponos kosarkasa,a merime dje ti merima krusevac,koga smo jos zaboravile?zaboravile smo onog malog sto ima osmeh kao da je zvakao petardu,ali njegovo ime ne znamo pa ne bismo da ga stavljamo u usta... :lol:a vaterpolisti bez njih ovaj grad bi bio pustinja,onaj sirokogrudi mario sa mrsavim nogama..neka neka,necemo..a rukometasi..posebna prica
p.s cuvajte se nas mi vrebamo iza coska
bez dlake na jeziku...
GagaCarica
31.03.2004., 16:02
hehe jezicke jeste da se one zvezdice bas ne razumeju(garant su neke psovke:))al konacno neko da kaze istinu!Samo napred,svaka cast-iskrenost se ceni!Pozdrav za ekipu odbojkasa(kako vi kazete"propalih")hihi
...NAJBOLJI TIP U SUBOTICI JE SVAKI KOJI NIJE IZ SU, SAMO JE U PROLAZU :D :D :D :D :D :D :D
nije vazno ko sam
02.04.2004., 15:33
u pravu je ova devojka pravi tip u subotici i ne postoji,svi su isfolirani,misle da su neko i nesto, a u stvari su niko i nista!ali ajde recimo kad bih morala nekoga da izdvojim to bi bili sportisti!suboticani su mnogo,mnogo prepotentni,spustite se malo na zemlju jer gore zive mrtvi! :wink:
GagaCarica
02.04.2004., 17:32
joj tu ste upravu-meni je samo jedan decko bio iz su,ostali su sa strane-ns,bl..-a ovi nasi jadnici umisli da su uhvatili boga za tregere ako nesto treniraju ili malo bolje izgledaju..ma nisu ni do kolena jednom prosecnom novosadjanu!Ma sve u svemu jezicke su zaista dobro rekle...sve su ih tacno okarakterisale hehe :P
ebo vas sportisti, sta njih gledate pored toliko momaka u su, s njima samo mozete da se becite po gradu ni malo zivota uz njih ne mozete osetiti jer su oni samo obicne sunje, trazite tipove koji su malo vise prosli i znaju da zive i da se provedu
GagaCarica
03.04.2004., 13:53
aj molim te pa sportisti su najlepse gradjeni,al da su sunjavi jesu,i ku**e se puno,al ipak izgled je presudan vecini devojaka!A ti iskusniji su garant neki matorci preko 20god.(za mene su matori),koji su protracili svoje,pa bi da love mladje..ma batali suboticane-novi sad je zakon!
nije vazno ko sam
03.04.2004., 17:24
pre mesec dana u subotici su bili fudbaleri zeleznika!e to su macani,oni mogu da sluze za primer suboticanima!svi govore u fazonu bas su isfolirani,ali to nije tacno,mnogo su opusteni! :D
sta mislite o tipovima koji rade u Meku?
GagaCarica
12.04.2004., 21:57
al ubedljivo najdosadniji i najveci smorovi su momci iz RUME hehehe,ma oni bre ne moraju ni da te upoznaju ni da te zovu a smore te porukama hihi,a tek sto su isfolirani..pa ne zna se-pogotovo oni sto studiraju-ma uzas,..ma NE salim se ja..al VELIKA PUSA ZA NAJBOLJEG DECKA IZ RUME(al nalagah:))-DRAGANA-otkaceni_student
e,ovako,najsexy likovi u subotici su SLOBODAN JOVANOVIC i ... onog drugog necu da pominjem da se on ne bi previse k*rchio.... :wink:
Znam jednog skoro da je "naj" i zove se Dejan,ali naj naj naj,ej pa to je vec troje njih,mnogo zar ne?
:wink:
Ubedljivo najbolji šmek ima jedan tip iz Si&Si company,mislim da se zove Ljubiša!!! :oops:
SanjalicaSu
27.07.2004., 14:07
Mislim da su naj,naj frajeri u Subotici odavno izumrli....Oni koji se smatraju naj frajerima,uglavnom su isfolirani,puni sebe i izrazito glupi.... :wink:
volim_cokoladu
28.07.2004., 23:21
jeste da sam zensko i da bih trebala da opravdavam sve izjave ovde koje su na racun muskaraca,ali mislim da je subotica puna isfoliranih riba koje misle da se citav svet oko njih okrece.naravno onda se tipovi postavljaju jadno prema ribama i ako mozda pred njima stoji neka dobra devojka koja je skroz ok.sve je do procene... pozdrav svima!!! :D
grupa gradjanki
07.09.2004., 01:09
ubedljivo najbolji frajer je bojan sesevic,samo steta sto je pobegao u novi sad.jel zna neko nesto o njemu?
Sundjer
08.09.2004., 12:35
Препознао сам се
...NAJBOLJI TIP U SUBOTICI JE SVAKI KOJI NIJE IZ SU, SAMO JE U PROLAZU :D :D :D :D :D :D :D
To je vas problem sto nas ne cenite dok smo tu nego tek kad odemo :wink:
:oops:naj tip u subotici je andrej skenderovic,on je najsladji i najbolji!!!
micka35
15.02.2005., 00:11
najbolji, najsladji, najromanticniji, najduhovitiji, najnezniji decko u subotici je moj decko i zove se nenad....i stvarno ga mnogo volim....nemojte da mislite da sve ovo sto sam rekla govorim zato sto sam zaslepljena ljubavlju...naprotiv....sve je istina....casna rec.... :)
misteriozna
14.03.2005., 21:38
i kod nas ima dobrih tipova...za mene to nisu oni koji nemaju mane,vec koji su komunikativni,MISTERIOZNI i sa kojima mozes pricati o svemu...jer mrzim mutave momke koji na svaku temu odgovaraju prostim recenicama...verovali ili ne i kod nas ima pricljivih...
poz!
Partyholic
09.12.2006., 09:29
A Suboticke devojke kao nisu isfolirane!!!!
Samantha Jouns
14.12.2006., 12:12
NE SMEM DA IH PSOMINJEM UkAPSICE ME :D:D:D:D:D:D
Zapaljiva
10.01.2007., 00:28
Ma svi u Subotici su isfolirani....ali bas svi...i momci i devojke.....a oni koji to nisu...bar ne u veeeeeelikim kolichinama...oni...ili su ozenjeni/udati....ili su pobegli iz Su...tako da....ovde....nema nishta ni dobro...ni zanimljivo....sve je....truloooooo :-? :sad:
freshstep
12.01.2007., 13:42
Kao prvo nismo svi isfolirani, tu istu tvrdnju mogu da konstatujem i za nezniji pol. Kao drugo zasto je problem ako je neko ozenjen?
blesica
19.01.2007., 01:19
Posetitite site www.subotica.com,mozete upoznati interesantne ljude tj muskarce,kao bivsa suboticanka sada beogradjanka eto mali predlog.A da ih ima malo ima ih pa ni bg nije bolji alo malo zagrebite i ispod povrsine mozda se i u nekom obicnom momku krije onaj pravi.poz