miskopn
18.06.2007., 11:24
Igra mi je isla fino, resio sam do sada sve moguce zackoljice i zavrzlame a sada gubim vreme oko gluposti, ne mogu da savladam one dve statue-konjanika ispred kapije hrama, koje su ozivele i bacaju neku vatru-energiju na mene da bi me skamenili i razbili jednim udarcem. Probao sam sve moguce varijante u borbi sa njima ali im mnogo sporo skidam helte-energiju. Predpostavljam da postoji neka fora ???
CarDevil
18.06.2007., 12:47
Мајсторе каква ти је драж да играш игру када користиш помоћ потруди се мало.Свака игра губи сласт када користиш чит и упутства за прелажење
dr_Bora
18.06.2007., 17:12
Kao prvo, kada se spremaju da te skamene ( počnu da zelene ), okreni se od njih. Znači, ne smeš gledati u ono zeleno.
Treba da pucaš u jednog dok se ne razbesni: onda će da te napadne. Tada treba da koristiš bullet time ( skok u stranu, slika se uspori i kada krug pocrveni, opališ ). Ako si to izveo pravilno, kentaur će biti omamljen na nekoliko sekundi. Tada treba da pomoću Grapplera ( ako se tako zove, ono na Q ) uhvatiš njegov štiš i da ga povučeš. Štit će da padne na zemlju. Tada to sve ponovi sa onim drugim.
Kada oba budu bez štita, pucaj po njima i kada krenu da ''zelene'', umesto da se okreneš od njih, ti uhvati štit, i okreni se prema jednom od njih: tako ćeš da odbiješ ono sranje i da ga zalediš. Tada mu priđi i raspali po njemu ( ako si mu blizu, sačmarom, ako si dalje pištoljima sa većim kalibrom )... Ako si dovoljno brz, kentaur će se raspasti... Tako dva puta... 8-)
spasio si me ..poludio sam dok nisam uspio