Vidi punu verziju : opomena B92
Predlazem da RRA uputi javnu opomenu rtv B92 zbog nepristrasnog izvestavanja i favorizovanja NEZAVISNOSTI Kosova!
sta mislite o tome?
*BILJA*
15.06.2007., 19:04
Oni su odavno preterali i prekardasili.
Ovo sto oni rade (u) Srbiji, to nijedna vlast ne bi dozvolila (niti ovo igde na svetu ima) osim ove, "demokratske"!
Svoji su, a vrana vrani oci ne kopa!
da li se pod favorizovanjem podrazumevaju izjave tipa "kosovo je prakticno vec nezavisno"?
pa izmedju ostalog da, jer priznavanje realnosti je jedno, al koliko ja znam, Kosovo je bar formalno pravno deo Srbije, i dok se ne uspostavi novi presedan, rezolucijom ili jednostranim priznanjem to ostaje cinjenica, B92 na jako los nacin pokazuje realnost, sortira vesti po znacaju onako kako bi npr ambasada SAD sortirala.. itd..
to je moje misljenje.. vi naravno imate mogucnost da se slazete ili ne...
malaaleja
15.06.2007., 19:36
Pa danas je ista tv drugu ili trecu vest dala da je Tadic prisustvovao akciji -zastitimo zivotinje beskucnjike- pa kao dobar gest je ucinio usvajanjem jedne mace.
A vojni beskucnici mu zive po kasarnama.Mozda jednog i usvoji, ko zna, ako ga krene karta.
Телевизија Б92 је прекршила устав Србије са изјавом да је Косово већ независно!
Ima li koga u drzavi Srbiji da barem baci kamen na TV koja rusi ustavno pravni poredak drzave u kojoj se emituje??????????
Cinjenica da se uopste raspravlja o tome da li treba ili ne zabraniti televiziju koja eksploatise nacionalnu frekvenciju u cilju promovisanja rasturanja te iste nacije, znak je opste drustvene konfuzije.
nije isto reci da je nezavisno i "prakticno" nezavisno.
a ako mislis da nije "prakticno" nezavisno, onda skoci do pristine na kaficu...
topmodelsica
15.06.2007., 19:54
O Boze sacuvaj, pa sta cete da gledate ako ukinu B92, mani politiku. Ne ukidaju se TV stanice zbog politike.
PJ_Harvey
15.06.2007., 19:57
Da,najbolje da ukinemo te izdajnike koji prenose stavove srBskih neprijatelja i da nam se informativne emisije sastoje iz dva dela - prvi deo čitanje saopštenja Dr Vojislava Koštunice i njegovih saradnika i drugi deo sveta liturgija našeg patrijarha.
Micikuša
15.06.2007., 20:03
Ja mislim da do zadnjeg daha ne bi trebalo pričati ni o kakvim "činjenicama" da je Kosovo nezavisno.
Ma na Kosovo moze da ode na kaficu samo Natasa Kandic i Sonja Bisersko (sa jedno 20 pripradnika KFORa)
Mada je i tu pitanje dal bi ostale zive... iako su srbo mrzci!
PJ_Harvey
15.06.2007., 20:04
To može samo do TVOG zadnjeg daha,moj ne uzimaj u usta..
Ja mislim da do zadnjeg daha ne bi trebalo pričati ni o kakvim "činjenicama" da je Kosovo nezavisno.
I sta time dobijas?Mislis da ako zatvoris oci nije tu?
narog11
15.06.2007., 20:39
pa ljudi dali ste i dalje naivni, pa vidite li ko je sve dobio dozvolu za rad, dli vam to nesto govori.... to su mediji koji trebaju da nas ubede da ne vredimo nicemu, da nam ugase najmanju nadu tj. da nas ostave bez morala, onako kao neko pleme koje i dalje nezna da postoji civilizacija, zato recimo im ne, ne, ne..
svetolik trpkovic
15.06.2007., 20:45
Kao sto je nedavno rekao nekad normalni Vladeta Jankovic "realnost siri defetizam" ova inicijativa je sasvim u skladu sa novom staljinistickom DSS ideologijom- nema veze sta se desava u svetu oko nas mi furamo svoju pricu i svako ko kaze drugacije klevece i laze-Trst je nas !! .
*BILJA*
15.06.2007., 21:03
Skoro 74 odsto ispitanika misli......to sto misli :lol:
Б92 је испунио све законске и комерцијалне услове које је поставила РРА,тако да је тешко забранити станицу која служи само за прављење пара,и поставља информативни програм који се налази на ивици прихватљивости.Значи,ушли смо у капитализам и сносимо последице.
nije isto reci da je nezavisno i "prakticno" nezavisno.
a ako mislis da nije "prakticno" nezavisno, onda skoci do pristine na kaficu...
Не може да буде практично независно,може да буде или независно или не,може да буде или аутономна покрајна у републици Србији или република Косово!
Enfroz2891.
15.06.2007., 21:10
Treba pustiti decu na televiziji komunistichke omladine da se igraju....shto ih zabraniti?
Njihova ideologija je nakon 50 godina konachno sjahala pa su malo kivni na Srbe...treba ih razumeti..pa,skoro...
ShadowAssassin
15.06.2007., 21:49
B-92 se pretvorila u manijake koji samo pljuju srbe.Idioti!!!!
Ne bi me iznenadilo da me sad zbog ovog banuju
Mislim da nasa drzava treba vise da se drzne, jer srbija ima citav dijapazal mogucnosti u slucaju nametane nezavisnosti ili jednostranog proglasenja U vezi sa Kosovom.
Npr mozemo da ima uvedemo ekonomsku blokadu, nametnemo razlicite vrste takse (carine, poreze) za prelaz preko teritorije Srbije,
da ne priznamo putna dokumenta i na taj nacin ogranicimo kretanje,
U odnosu sa zemljama zapada, upucivanje protesne note, tuzba medjunarodnom sudu pravde - ne mozemo Ameriku da tuzimo - ne priznaju sud,
al zato mozemo francusku, englesku jer ga priznaju!
uvodjenje viza samo za diplomatske pasose - popularna mera!
Suspendovanje ugovora sa zemljama kao sto su sporazum o readmisiji , razlicite vojne angazmane kao sto imamo sa NATOm o prelasku preko teritorije Srbije...
Ovo je samo jedan deo mera koja Srbija moze da primeni prema drzavama koje priznaju Kosovo tj prema Kosovu...
pa da vidimo koce duze da izdrzi!
nesha t.
15.06.2007., 22:51
Dobro, a ako bi se stvarno zabranila, odakle bi Jerry i ostali radikali kopirali informacije, kao što sad uglavnom čine. Mislite o tome...
Mislim da nasa drzava treba vise da se drzne, jer srbija ima citav dijapazal mogucnosti u slucaju nametane nezavisnosti ili jednostranog proglasenja U vezi sa Kosovom.
Npr mozemo da ima uvedemo ekonomsku blokadu, nametnemo razlicite vrste takse (carine, poreze) za prelaz preko teritorije Srbije,
da ne priznamo putna dokumenta i na taj nacin ogranicimo kretanje,
U odnosu sa zemljama zapada, upucivanje protesne note, tuzba medjunarodnom sudu pravde - ne mozemo Ameriku da tuzimo - ne priznaju sud,
al zato mozemo francusku, englesku jer ga priznaju!
uvodjenje viza samo za diplomatske pasose - popularna mera!
Suspendovanje ugovora sa zemljama kao sto su sporazum o readmisiji , razlicite vojne angazmane kao sto imamo sa NATOm o prelasku preko teritorije Srbije...
Ovo je samo jedan deo mera koja Srbija moze da primeni prema drzavama koje priznaju Kosovo tj prema Kosovu...
pa da vidimo koce duze da izdrzi!
Baš ćeš ih zabrinuti silno s ''dijapazalom''.
Ako ista bar mozemo da ima zapretimo time, veruj mi ne bi ostali ravnodusni....
Nesto radikalnije poteze su pregovori sa rusima o instaliranju radarskog sistema i raketa RS-24 koje su "nevidljivi" za sistem Nato-a
pa izmedju ostalog da, jer priznavanje realnosti je jedno, al koliko ja znam, Kosovo je bar formalno pravno deo Srbije, i dok se ne uspostavi novi presedan, rezolucijom ili jednostranim priznanjem to ostaje cinjenica, B92 na jako los nacin pokazuje realnost, sortira vesti po znacaju onako kako bi npr ambasada SAD sortirala.. itd..
to je moje misljenje.. vi naravno imate mogucnost da se slazete ili ne...
Уколико дође до једностраног признавања од стране USrA, ОДМАХ контра-признање Тексаса. Можда смешно, али...
vlada63
15.06.2007., 23:25
Neverovatno. Sta je vama ljudi? A sta treba radikali ili JSO da uredjuju program pa da opet gledamo kako je ustvari normalno kupovati benzin u flasama od kriminalaca na ulici ili da ulozimo mozda novac kod nekog novog Jezde ili Dafine. More nosite se svi u .......srednji vek.
Neverovatno. Sta je vama ljudi? A sta treba radikali ili JSO da uredjuju program pa da opet gledamo kako je ustvari normalno kupovati benzin u flasama od kriminalaca na ulici ili da ulozimo mozda novac kod nekog novog Jezde ili Dafine. More nosite se svi u .......srednji vek.
Ел овако?
http://rapiman.mojservis.net/dokumenti/slike/PrimeriSrajca/Vitez.jpg
:mrgreen:
nesha t.
15.06.2007., 23:36
Ako ista bar mozemo da ima zapretimo time, veruj mi ne bi ostali ravnodusni....
Verujem. Umrli bi od smeha! :lol: :lol: :lol:
Nesto radikalnije poteze su pregovori sa rusima o instaliranju radarskog sistema i raketa RS-24 koje su "nevidljivi" za sistem Nato-a
Da, i onaj ''Elipton'' beše ...?
darkoje
15.06.2007., 23:36
ja не волм Б92 због тога што стално пљују по цркви али када погледам програм на другим телевизијама ја се најежим.Ови макар имају добар серијски и образовни програм .Да нема њих морала бих да гледам шпанске серије на Пинку или не дај Боже гранд шоу,нека гледа ко може ја немогу ,немам желудац за то.Када узмемо њихов политички програм погледајте то искрено они обавештавају доста реално( на баш увек,али су бољи од осталих ) само ш то је та истина доста болна
ja не волм Б92 због тога што стално пљују по цркви али када погледам програм на другим телевизијама ја се најежим.Ови макар имају добар серијски и образовни програм .Да нема њих морала бих да гледам шпанске серије на Пинку или не дај Боже гранд шоу,нека гледа ко може ја немогу ,немам желудац за то.Када узмемо њихов политички програм погледајте то искрено они обавештавају доста реално( на баш увек,али су бољи од осталих ) само ш то је та истина доста болна
Значи испирање успело...
adem_ks
15.06.2007., 23:49
Не може да буде практично независно,може да буде или независно или не,може да буде или аутономна покрајна у републици Србији или република Косово!
ako ti mozes da setas slobodno po srbiji ukljucujuci i autonomne pokrajine [koje ako se ne varam ne postoje] onda je kosovo prakticno deo srbije. :oops:
fortes
I sta time dobijas?Mislis da ako zatvoris oci nije tu?
pa tako igraju malja deca
PJ_Harvey
Da,najbolje da ukinemo te izdajnike koji prenose stavove srBskih neprijatelja i da nam se informativne emisije sastoje iz dva dela - prvi deo čitanje saopštenja Dr Vojislava Koštunice i njegovih saradnika i drugi deo sveta liturgija našeg patrijarha.
slazem se, a kada se nesto desi ja cu vam javiti, posto i tako dobar deo vremena provodim sa vama
Banshee
15.06.2007., 23:57
Predlazem da RRA uputi javnu opomenu rtv B92 zbog nepristrasnog izvestavanja i favorizovanja NEZAVISNOSTI Kosova!
sta mislite o tome?
a koji si ti faktor da predlazes? :)
darkoje
15.06.2007., 23:59
мама ти је испрана реци ми искрено коју да гледам телевизијуја као демократа и верник СПЦ. Не слушам народну музику и не интересују ме шпанске серије и квизови, а политиком се бавим само онолко колико морам због будућности моје деце Да ли ти мислиш да када неко каже да Караџић и Младић треба да иду у Хаг , да Косово ће јако тешко остати у Србији (мада би то сви ми највише волели)и да је за то све крив Милошевић,да он не воли Србију.Грешиш дечко ,грешиш јако.Ја сам мојој земљи родила 3 детета ,борила се да скинем оног злотвора са власти , а шта си ти радио,гласо за срс и спс.Ми ћемо највише помоћи својој земљи када схватимо да ствари не треба да се укидају,да је све ту са неким разлогом и да нашу прелепу земљу треба да бранимо лепотом својих поступака. А не да је већ омржену и блатњаву још више засипамо са гов..ма.
a koji si ti faktor da predlazes? :)
А кои си ти фактор да га питаш? :-P
Corto Malteze
16.06.2007., 00:03
koji Ustav, jel' onaj 50% + 1 :lol: :lol: :lol:
hm...
koliko mene oči služe...sad je 54%
ali whatever...
мама ти је испрана реци ми искрено коју да гледам телевизијуја као демократа и верник СПЦ. Не слушам народну музику и не интересују ме шпанске серије и квизови, а политиком се бавим само онолко колико морам због будућности моје деце Да ли ти мислиш да када неко каже да Караџић и Младић треба да иду у Хаг , да Косово ће јако тешко остати у Србији (мада би то сви ми највише волели)и да је за то све крив Милошевић,да он не воли Србију.Грешиш дечко ,грешиш јако.Ја сам мојој земљи родила 3 детета ,борила се да скинем оног злотвора са власти , а шта си ти радио,гласо за срс и спс.Ми ћемо највише помоћи својој земљи када схватимо да ствари не треба да се укидају,да је све ту са неким разлогом и да нашу прелепу земљу треба да бранимо лепотом својих поступака. А не да је већ омржену и блатњаву још више засипамо са гов..ма.
Јел морам сваком да објашњавам да нисам радикалски оријентисан. И да не гласам за СПС. А да је Бле92 гоМно... гоМно је
Избијте себи из главе мишљење да је човек радикал ако каже нпр. за Тадића да је пи... издајничка!
Banshee
16.06.2007., 00:05
А кои си ти фактор да га питаш? :-P
za pitanje ne moras da budes faktor,a za predlaganje ukidanja b92 moras :)
Banshee
16.06.2007., 00:07
Избијте себи из главе мишљење да је човек радикал ако каже за нпр. за Тадића да је пи... издајничка!
onda moze da bude jednino dss-ovac,a oni su jos gori od radikala,sto su nedavno i dokazali :)
Corto Malteze
16.06.2007., 00:07
hahahhahaha, a ovde svih 34 releventnih politickih faktora u zemlji Srbiji, pa cemo da se potresamo....ovde da postavis anketu da li je Shopen ziv imao bi najmanje 74% odgovora sa DA i komentarom zamalo Palmi svirao na noge :lol: :lol: :lol:
za pitanje ne moras da budes faktor,a za predlaganje ukidanja b92 moras :)
!#$/#%()?=)
darkoje
16.06.2007., 00:09
Јел морам сваком да објашњавам да нисам радикалски оријентисан. И да не гласам за СПС. А да је Бле92 гоМно... гоМно је
Избијте себи из главе мишљење да је човек радикал ако каже нпр. за Тадића да је пи... издајничка!
извини ако ниси радикал а реци ми онда разлог зашто
onda moze da bude jednino dss-ovac,a oni su jos gori od radikala,sto su nedavno i dokazali :)
http://www.druzba.info/modules/Forums/images/smiles/dance3.gif
извини ако ниси радикал а реци ми онда разлог зашто
ПатриЈота. :wink:
Banshee
16.06.2007., 00:14
http://www.druzba.info/modules/Forums/images/smiles/dance3.gif
egipcanin?
neka neka,lepo je videti saroliku srbiju :)
darkoje
16.06.2007., 00:16
мајке ми нервираш ме ,ја ти напишем малтене реферат а ти само једну реч патрита па и ја сам.Па шта ћемо сада?
@ darkoje
Принцип!
Не волим издајнике па макар био и издајник САД (подразумева се - САД грађанин који издаје своју земљу). Или Зимбабвеа без обзира што се нас не дотиче.
darkoje
16.06.2007., 00:29
Кад ти доктор казе да имас рак јел он убица
Кад ти доктор казе да имас рак јел он убица
Да преформулишемо.
Кад ти доктор изазове рак... па ти онда каже да га имаш...
То мења ствар за 180 степени.
nesha t.
16.06.2007., 09:28
Šta je sad ovo neka medicinska tema?
Oni su odavno preterali i prekardasili.
Ovo sto oni rade (u) Srbiji, to nijedna vlast ne bi dozvolila (niti ovo igde na svetu ima) osim ove, "demokratske"!
Svoji su, a vrana vrani oci ne kopa!
Pa ti gledaj RTS i Pink - tamo se baš lepo živi. Na B92 nije baš sve tako ružičasto.
Pa nego šta je nego radikal? Da ne glasaš možda za partiju penzionera. A ne, izvini, ti glasaš za DSS. :confused: :confused:
Šta je sad ovo neka medicinska tema?
Грешиш дечко ово је одељење опште праксе. Психијатар је на другом спрату. 8-)
Ал га можда треба преместити овде... :razz:
DruidIzRethome
16.06.2007., 10:52
sta mislite o tome?
znam da vi niste navikli na nepristrasnost...
lepo je shto to ovako javno ispoljavate :D
popokatepetl
16.06.2007., 10:55
Ако је Б92 непристрасан, онда је Борис Тадић жена јел може тако?
ako ti mozes da setas slobodno po srbiji ukljucujuci i autonomne pokrajine [koje ako se ne varam ne postoje] onda je kosovo prakticno deo srbije. :oops:
Колико знам српски језик,реченица се почиње великим словом,Србија се пише великим словом,Косово се пише великим словом!
Какав год да је,то је сада Устав Србије,а Устав се мора поштовати!
SANDRINAbg
16.06.2007., 11:21
Б92 је испунио све законске и комерцијалне услове које је поставила РРА,тако да је тешко забранити станицу која служи само за прављење пара,и поставља информативни програм који се налази на ивици прихватљивости.Значи,ушли смо у капитализам и сносимо последице.
Da i u krajnjem slucaju oni rade ono za sta su placeni, tako da je besmisleno o ovome raspravljati, isto kao sto se neki pitaju zasto Ceda radi i govori to sto govori... :roll:
Pa covek je placen za to, pa i da hoce ne moze i ne sme. :lol:
popokatepetl
16.06.2007., 11:22
Мене само занима нешто. Ако је већ то тако као што ми причамо, а јесте, зашто народ ћути? Зашто се не дигне онда хајка на Б92? Ево зашто, зато да би имало о чему да се расправља.
SANDRINAbg
16.06.2007., 11:23
Ustav Republike Srbije...sta tu nije jasno??? :shock:
popokatepetl
16.06.2007., 11:24
Па знаш шта им није јасно? Није им јасно какав је то Устав који дозвољава пљување по истом
SANDRINAbg
16.06.2007., 11:45
Niko od nas ne pljuje po Ustavu...
Mozda pljuju oni koji ga u svojoj zemlji ni nemaju, a nije ni na vidiku... :mrgreen:
*BILJA*
16.06.2007., 11:52
Pa ti gledaj RTS i Pink - tamo se baš lepo živi. Na B92 nije baš sve tako ružičasto.
Ne volim ja uopste ruzicastu boju, ali ne bljestavo zutosorosevsku!
*BILJA*
16.06.2007., 11:54
znam da vi niste navikli na nepristrasnost...
lepo je shto to ovako javno ispoljavate :D
Da, mi ovako, posto ste nam zauzeli sve medije u Srbiji!
Jerry Ropero
16.06.2007., 11:57
slazem se i podrzavam da se ustasko-siptarsko-sorosevska medijska ispostava u Srbiji zabrani.
Mislim da je i krajnje vreme da se obracunamo sa ovim rasadnikom antisrpske ideologije u Srbiji.
Meni licnio ne smeta ako se siptarsko-ustaske vesti emituju iz recimo Hrvatske ili Albanije ali mi smeta ako se takve stvari emituju iz glavnog grada moje zemlje - iz Beograda.
Kao sto nemate prosrpske TV kuce u Zagrebu ili Tirani tako mislim da ne bi trebalo dozvoliti ni rad prosiptarsko-ustaskim kucama u Beogradu.
Da, mi ovako, posto ste nam zauzeli sve medije u Srbiji!
Pa ne znam kako onda stalno na TV gledam Vučićevu inteligentnu facu, ne skida se sa TV.
*BILJA*
16.06.2007., 11:59
Sta mislis, Jerry, koliko je na ovoj anketi glasalo Siptar, Hrvata, Muslimana?
Oni, kao i "demokrate" prosto obozavju taj nazovi medjj, a opet ih pobedismo:)
*BILJA*
16.06.2007., 12:00
Pa ne znam kako onda stalno na TV gledam Vučićevu inteligentnu facu, ne skida se sa TV.
Imas valjda daljinski :roll:
I, cini ti se.
U strahu su velike oci 8-)
SANDRINAbg
16.06.2007., 12:02
:lol: :lol: :lol:
Corto Malteze
16.06.2007., 12:29
Ustav Republike Srbije...sta tu nije jasno??? :shock:
mnoge su tu nejasnoce :D
pisacu o tome u delovima :lol: :lol:
Imas valjda daljinski :roll:
I, cini ti se.
U strahu su velike oci 8-)
Biljo, ti si inteligentna devojka, nemoj da spuštaš raspravu na taj nivo. Pa naravno da imam daljinski, a što se tiče straha, pravo da ti kažem, ovaj mlitavi Vučić ne bi mogao ni moju majku da bije.
Duh Sekire
16.06.2007., 15:33
sta mislite o tome?
Ма ко их шљиви, а и добро је знати шта непријатељ прича...
Biljo, ti si inteligentna devojka, nemoj da spuštaš raspravu na taj nivo. Pa naravno da imam daljinski, a što se tiče straha, pravo da ti kažem, ovaj mlitavi Vučić ne bi mogao ni moju majku da bije.
Вучић не би ни хтео да туче твоју мајку,то је ниво Војводе од Меридијан банке! :D
Вучић не би ни хтео да туче твоју мајку,то је ниво Војводе од Меридијан банке! :D
E ne da si mi skresao, svaka ti čast.
E ne da si mi skresao, svaka ti čast.
Хвала :D
nesha t.
16.06.2007., 16:47
slazem se i podrzavam da se ustasko-siptarsko-sorosevska medijska ispostava u Srbiji zabrani.
Mislim da je i krajnje vreme da se obracunamo sa ovim rasadnikom antisrpske ideologije u Srbiji.
Meni licnio ne smeta ako se siptarsko-ustaske vesti emituju iz recimo Hrvatske ili Albanije ali mi smeta ako se takve stvari emituju iz glavnog grada moje zemlje - iz Beograda.
Kao sto nemate prosrpske TV kuce u Zagrebu ili Tirani tako mislim da ne bi trebalo dozvoliti ni rad prosiptarsko-ustaskim kucama u Beogradu.
Vidim redovno ih pratiš. Kako bi bilo da se zabrane novine koje već u naslovu sadrže teritorijalne pretenzije prema drugim državama?
Ali to su srpske vekovne teritorije Nešo. :lol:
DruidIzRethome
16.06.2007., 17:18
Ако је Б92 непристрасан, онда је Борис Тадић жена јел може тако?
dal je boki zena
ja tro neznam
kako ga voja kara vec 3 godine
ne bih se iznenadio
mada pre mislim da je voja derpe ;)
p.s. pogledaj prvi post na temi
Duh Sekire
16.06.2007., 17:22
А ја, "војвода" је имао већ такве расправе са Млађом...
svako ima pravo da gleda sta voli,ja sam ih izbriso iz tv.ali mi se cini da su im radikali verni gledaoci
Jerry Ropero
16.06.2007., 17:34
Vidim redovno ih pratiš. Kako bi bilo da se zabrane novine koje već u naslovu sadrže teritorijalne pretenzije prema drugim državama?
\
naravno da ih pratim. mnogo me zanima rad neprijatelja u mojoj zemlji.
ja neprijatelju nikad ne okrecem dupe, da ne bi kojim slucajem popio noz u ledja, vec se okrecem ka njemu, stajem u gard i pomno pratim sta radi.
tako pratim i rad ustasko-siptarsko-sorosevske antisrpske stanice u Srbiji zvane B-92.
tako pratim i rad ustasko-siptarsko-sorosevske antisrpske stanice u Srbiji zvane B-92.
jel se nekad sam sebi nasmejes?
svakoj ideji treba kvalitet,a ne kvantitet
moje misljenje nije izgradjeno na medijima..
mogu da pricaju sta hoce, jer te isprane mozgove mase niko nista ne pita
nijedna revolucija u svetu,nije dobijena ''kukom i motikom''
stalno ponavljam, da su ''demokratski'' izbori najveca ''sarena laza'' postojeceg poretka u svetu
zato sto su to cnn,dnevnik2, glasaci.. :roll: .
iskljuci im tv 3 dana pred izbore,.....glasali bi ko ima bolje odelo :shock:
manipulacija..propaganda...slepilo
i stvarno ne vidim problem sa drzavnim medijima,tako je od nastanka tv..
svako gura svoje budalastine :evil:
..da ne ulazim.. soros &co i to :evil:
sve zavisi od tebe,ne od njih :wink:
popokatepetl
16.06.2007., 17:48
Да ли се ви себи насмејете када вређате радикале?
\
ja neprijatelju nikad ne okrecem dupe, da ne bi kojim slucajem popio noz u ledja, vec se okrecem ka njemu, stajem u gard i pomno pratim sta radi.
Ti bi trebalo ozbiljno da se zabrineš za svoje mentalno zdravlje. Ne znam kako se to zove u narodu, ali psihijatri to zovu paranoja. Nije naivno.
richie blackmore
16.06.2007., 20:35
Ma ko vredja, samo neke istina boli!
nesha t.
16.06.2007., 22:41
Ali to su srpske vekovne teritorije Nešo. :lol:
Srednjovekovne.
Sviđalo se nekome ili ne, Kosovo jeste faktički nezavisno od Srbije, a B 92 je najmanje kriv za to.
DOBROSTOJECI
16.06.2007., 22:55
Omiljena komunistička : ko nije sa nama - taj je protiv nas !
Tako radikali rezonuju ! :evil:
Tу фразу су користили Амери 2003. пре и током напада на Ирак. :|
DOBROSTOJECI
16.06.2007., 23:03
Ne bih rekao ! A jesu tražili podršku u okviru članica NATO-a .
Ne bih rekao ! A jesu tražili podršku u okviru članica NATO-a .
Ти си неки неверни Тома?
Што не укуцаш ту фразу у Google претраживач, да видиш ко ју је све и када користио...
... ...I četvrto, realno je pretpostaviti da bi najuspešnija bila ona borba protiv terorizma, svakako na duži rok, ako bi se obnarodovao rat protiv svetskog siromaštva i ako bi na čelo jednog takvog pokreta stale SAD i najrazvijenije zemlje sveta. Uveren sam da bi već nakon druge ili treće godine takvog "rata" bili smanjeni ne samo poticaji na terorizam nego i izvori antiamerikanizma.
U svakom slučaju, međunarodna borba protiv terorizma treba da bude stvar dobrovoljnosti i uverenja da je u nacionalnom interesu svake zemlje. Sintagma kojom se poslužio predsednik Buš "ko nije sa nama, protiv nas je", više deluje kao pritisak nego podsticaj, više kao jezik pretnji iz nekih ranijih vremena nego kao jezik ohrabrenja. Pod raznim vrstama presija - psihološkim, političkim, ekonomskim - svakako se i može praviti savez protiv terorizma. Ali to će pre biti savez nevoljnih nego voljnih članova, pa su pod velikim znakom pitanja i efikasnost i trajnost takvog saveza.
један од извора... http://www.yurope.com/zines/republika/arhiva/2003/306-307/306-307_13.html
:roll:
nesha t.
16.06.2007., 23:40
Ma jesu oni to rekli i šta sad? Ne bih rekao da ti voliš Amere, pa zašto onda koristiš njihovo geslo? A što se pameti njihovog predsednika tiče, mislim da se niko o tome ovde nije pohvalno izrazio.
Ma jesu oni to rekli i šta sad? Ne bih rekao da ti voliš Amere, pa zašto onda koristiš njihovo geslo? A što se pameti njihovog predsednika tiče, mislim da se niko o tome ovde nije pohvalno izrazio.
Јел ти имаш стално овакве нападе или ти се то дешава само пред спавање?
Јел пратиш ти ко шта пише?
Original postavio DOBROSTOJECI
Tako radikali rezonuju !
Original postavio СРБ Tу фразу су користили Амери 2003. пре и током напада на Ирак.
[QUOTE]Original postavio DOBROSTOJECI
Ne bih rekao ! A jesu tražili podršku u okviru članica NATO-a .[\QUOTE]
[QUOTE] Original postavio СРБ Ти си неки неверни Тома?
Што не укуцаш ту фразу у Google претраживач, да видиш ко ју је све и када користио...[\QUOTE]
Значи ако радикали кажу (ако су рекли) ''ко није с нама - тај је против нас'' то треба дочекати на нож?! Распиривање расне, верске мржње... *&%)&%... (/&%$.....
А кад то изјави Ђорђ Буш то је онда O KAY?! :roll:
Не бих волео да сам у твојој кожи и са твојим мозгом...
Lorens Darel
17.06.2007., 00:06
ustasko-siptarsko-sorosevske antisrpske stanice
izostavio si socijalisticku omladinu grada beograda
Jerry Ropero
17.06.2007., 01:06
socijalisticka omladina nema veze sa placenicima neprijatelja srbije i propagandnom stanicom vlada drzava zapada u Srbiji zvanom B-92. B-92 je medijski B-52
Secam se 17. marta 2004 godine . Na Kosovu Siptari kolju, proteruju, prebijaju Srbe, spaljuju im kuce, crkve, domove - na b92 je to totalno sporedna vest negde sa vestima iz bangladesa a glavna vest im je spaljivanje beogradske dzamije. znaci bitna je dzamija na dorcolu a to sto siptari kolju srbe to nema veze.
Na Kosovu Siptari kolju, proteruju, prebijaju Srbe, spaljuju im kuce, crkve, domove
I zato ne damo da se tim ljudima obezbedi normalniji život u Noreškoj, Americi, bilo gde... A?
Jerry Ropero
17.06.2007., 01:11
nije da ne damo. nego njima treba obezbediti normalan zivot u mestima u kojima zive. a ne spaliti im kucu i dati im azil u norveskoj kao sto se danas to radi pod okupacijom NATO Pakta.
Pa kako kada su se ovi jači navadili baš na njihova dvorišta? Ne možemo ništa kada smo sa svima u zavadi! Ko će da stane na našu stranu?
nesha t.
17.06.2007., 01:24
Значи ако радикали кажу (ако су рекли) ''ко није с нама - тај је против нас'' то треба дочекати на нож?! Распиривање расне, верске мржње... *&%)&%... (/&%$.....
А кад то изјави Ђорђ Буш то је онда O KAY?! :roll:
Nije ok nijedno ni drugo, napisao sam već, šta ti nije jasno?!
Не бих волео да сам у твојој кожи и са твојим мозгом...
Ni ja u tvojoj.
*BILJA*
17.06.2007., 01:45
"Demokrate" opet rezonuju drugacije- ko je protiv nas-taj nije s nama :lol:
Lorens Darel
17.06.2007., 01:50
"Demokrate" opet rezonuju drugacije- ko je protiv nas-taj nije s nama :lol:
a "izdajnici" opet drugacije: ko je protiv nas - taj je nash!
vlada63
17.06.2007., 15:49
:confused:
Jesi li ti ikada otisao negde van Srbije da vidis sta je civilizacija.... verujem nikada. Da, sve sto je protiv Srbije je izdajnicko. Nemoj neko slucajno da se usudi da kritikuje sveti srpski nebeski narod. Mi smo najpametniji, najcivilizovaniji, najkulturniji i uvek upravu. A ovi ostali, ma to je sve svetska zavera. Kojestarije......
vlada63
17.06.2007., 15:54
\
Ha ha ha....ako okrenes dupe neprijatelju nece ti zabiti noz u ledja vec u d.....A i kakvi smo mi srbi pre ce biti da ti to uradi prijatelj :roll:
eremita
17.06.2007., 16:59
@ tema
1. Или надлежна Агенција треба да предузме одговарајуће кораке које је дужна
по Закону ове земље......
2. Или ће једног дана побеснели народ да им објасни неке ствари......
vlada63
17.06.2007., 17:27
@ tema
Mislis motikom na istinu? :idea:
Jerry Ropero
17.06.2007., 17:32
@ tema
taj film neces gledati sa kostunicom i tadicem na vlasti.
ince tvoj kostunica je dao skoro besplatno onu zgradu na NBGD ovima iz B-92.
DellBoy-011
17.06.2007., 17:41
Šta je sad ovo?
Pukla tikva izmedju vas dvojice?:lol:
Ha ha ha....ako okrenes dupe neprijatelju nece ti zabiti noz u ledja vec u d.....A i kakvi smo mi srbi pre ce biti da ti to uradi prijatelj :roll:
Јел видите шта значи искуство... http://www.druzba.info/modules/Forums/images/smiles/duhz.gif
da, neki radikali su upiš zivi :)
vlada63
17.06.2007., 19:27
Јел видите шта значи искуство... http://www.druzba.info/modules/Forums/images/smiles/duhz.gif
To kazi Roperu. jel vidis da on ne pokazuje grudi junacke neprijatelju vec dupe :lol:
To kazi Roperu. jel vidis da on ne pokazuje grudi junacke neprijatelju vec dupe :lol:
:razz:
DOBROSTOJECI
17.06.2007., 22:17
E , nemojte preterivati ! Radikali nisu pederi , ali drkadžije jesu !
nesha t.
17.06.2007., 22:43
Nemoj samo ti o besplatnom deljenju zgrada. Sedište vam je u otetom Magistratu, a u svim gradovima u kojim ste bili na vlasti sami sebi u stranačke svrhe ustupili zgradu. Srećom, niste na mnogo mesta vladali.
Jel neko nekad procitao komentare na B92?
I posle se pitate zasto sam pokrenuo ovu temu.
al da ne bude kako sam "radikalno" nastrojen, poslao sam komentar koji je bio sasvim pristojan al definitivno van "programske seme" rtv B92 i naravno komentar nije objavljen... tj nije prosao cenzuru!
e da ljudi skroz ste skrenuli sa teme na ovom delu....
SANDRINAbg
18.06.2007., 01:57
Nemo' da pricas... :shock:
Ma ne radi se to ovdeNa... :mrgreen:
e da ljudi skroz ste skrenuli sa teme na ovom delu....
Па кад смо сто пута причали о Б92.Имаш гомилу тема о Б92,и вероватно одговор на свако твоје питање.