Vidi punu verziju : [ne]moguca misija
adem_ks
15.06.2007., 14:54
http://video.google.com/videoplay?docid=8147123856969577382
pogledajte ovo... sto se mene tice, glumcu svaka cast, drzao se hrabro, sto verujem da vecina ovih patriota ovde bi morali da menjaju gace nakon par minuta hahahahaaa
adem_ks
16.06.2007., 03:13
ja ne znam sta vam je da niko ne komentarise ovo...mi ovde gledali i valjali se po podu. srbi napravili dobru skrivenu kameru, [ pink valjda .] doduse malo duzi spot ali...
e sad kad se nisam srushio.... :) duplo vezano ademe, nema veze sa tobom i temom....
adem_ks
16.06.2007., 03:26
jel dobro a ???
Salvantis
16.06.2007., 03:26
haha, ebote ovo ko Veliki Trnovac :D
Brate, ovi iz folklora izgledaju ko džedaji.
adem_ks
16.06.2007., 10:43
Brate, ovi iz folklora izgledaju ko džedaji.
mali budi pristojan .... ipak su to izbrani srbi :lol:
Pa što sam nepristojan, to mi je bila prva asocijacija.
adem_ks
16.06.2007., 10:45
Pa što sam nepristojan, to mi je bila prva asocijacija.
:oops:
Dobro ti bre ovo.
Nazalost o pokazuje srpske stereotipe o Albancima. Necuje se sta govori glumac (zaboravio sam mu ime) u toku 'predstave', i to je trebao da bude vrhunac zapleta.tj. (koje je sve ksenofobicne izjave dao sem 'siptari')
Mada Ademe, moras priznati da je dosta dobro odradjeno.
adem_ks
16.06.2007., 18:01
Dobro ti bre ovo.
Nazalost o pokazuje srpske stereotipe o Albancima. Necuje se sta govori glumac (zaboravio sam mu ime) u toku 'predstave', i to je trebao da bude vrhunac zapleta.tj. (koje je sve ksenofobicne izjave dao sem 'siptari')
Mada Ademe, moras priznati da je dosta dobro odradjeno.
jedina mana po meni je duzina spota ... o slovnim greskama necu, jer to i tako nije bitno, inace dobro je, duhovito, malo stereotipno ko sto rece, ali vazno je nasmejati se
To je bre matoro ima 2 godine.
adem_ks
16.06.2007., 18:04
tamo pise da je taze... ali ako ti kazes... mada nije to toliko bitno
p.s. iako smo na pf politika ja stalno pokusavam da upotrebom humora lakse vodimo dijalog
Nemoguca misija ide vec dugo na TV Pink,a to je bila prva epizoda cini mi se,tako da sigurno ima dve godine.Imali su oni i bolje fazone,umeju da budu bas brutalni prema "zrtvama"(pljacke,saucesnistva u ubistvu,svercovanje droge,susret sa Haskim optuzenicima.sedmica na lotou i sl.)
adem_ks
16.06.2007., 18:37
Nemoguca misija ide vec dugo na TV Pink,a to je bila prva epizoda cini mi se,tako da sigurno ima dve godine.Imali su oni i bolje fazone,umeju da budu bas brutalni prema "zrtvama"(pljacke,saucesnistva u ubistvu,svercovanje droge,susret sa Haskim optuzenicima.sedmica na lotou i sl.)
ima li jos koja "nasa" tema???
ima li jos koja "nasa" tema???
Bilo je nesto sa Divcem vezano za Kosovo,kao on u nekoj izjavi to podrzao pa se pravda svima da nije i psuje novinare,nista spektakularno.