Vidi punu verziju : Da li je ovo normalno??
Ozenjen sam sretno i imam decu, deca su mi predobra veoma uspesna, zena mi je takodje dobra , voli me neprocenjivo i maksimalno postuje kao i ja nju.zivimo u svoj toj sreci i slaganju nepunih 14 godina. Svo to vreme nasa ljubav je rasla i ucvrstila se da smo sada vise nego bracni drugovi, da pored toga ne zaboravim da kazem da nam je sex zestok!
Nikad je nisam prevario, a imao sam prilika dosta , a i ona kaze da me nije nikad prevarila , a takodje je imala prilike.
Nisam imao potrebe za drugom jer me je maksimalno zadovoljavala , prosto jedva cekam da padne noc pa da smo ponovo zajedno!
Kao sto to obicno biva u ovakvim pricama , davo nikad ne spava i ne ostavlja da se prica ovako zavrsi vec se pobrine za njen obrt....
Sve pocinje ovako
Moju suprugu sam upoznao 1990 godine. tad se zaljubljujemo jedno u drugo , ali se neko poigrao sa nama pa uspe da nas rastavi tako sto je rekao da ja varam tada svoju devojku.Nista nije pomagalo da ja dokazem da to nisam uradio , tako da se mi posle svega 3 meseca rastanemo.Patili smo jedno za drugim dosta vremena.
Posle izvesnog vremena ja sam poceo da se srecem sa nekim drugim devojkama.Od svih tih devojaka bih izdvojio jednu sa kojom sam se dugo zabavljao i osecao nesto prema njoj i ona prema meni .Inace ona je bila iz jedne istocne zemlje i radila ovde kod nas.tako smo se zabavljali do skoro kraja 1993 godine, kada me je moja danasnja supruga - na moje veliko iznenadenje pozvala u vezi nekog problema oko tehnike , da probam da joj resim.
Kako smo uspostavili taj kontak posle toliko godina , javila se obostrana zelja da se vratimo jedno drugom.Posle kraceg ponovnog zabavljanja resimo da se uzmemo.ja budem presrecan, ali sada imam jedan problem - treba reci devojci sa kojom sam jos uvek u vezi.Da napomenem moja supruga nije uopste znala za postojanje te moje prethodne veze.Prvo se ozenim dovedem zenu kuci i posle jednog telefonskog poziva moje dosadasnje devojke odlucim isto vece da odem i da joj kazem sve odmah sa vrata.Tako i uradim, bilo mi je tesko da joj sve kazem u lice i zamolim je jos da mi ne pravi probleme. Sve ona primi to kako sam ja onda video relativno mirno , vise iznenadujuce jer nije znala za vezu sa mojom sadasnjom suprugom.Tu se mi oprostimo i odem brzo da se nesto ne iskomplikuje.Nisam je vise video ni znao gde se nalazi sve do ove godine.
vracajuci se sa posla autom, spazio sam u jednom lepom autu stranih tablica poznato lice.Istovremeno sam zakocio i stao, razmisljao sam da li je to ona .... "ma ne nije ona , a i da jeste bolje ti je idi kuci jer posle toliko godina...".
Ma kakvi ipak ja odlucim da se vratim i da krenem za tim autom.Stala je na benzinskoj stanici , ja sam joj prisao , a ona se ipak obradovala ugledavsi me.Sednemo u kafic , isprica mi da radi vec dugo u svajcarskoj i da je udata tamo , ali nema dece.Upoznao sam joj i muza, nekako jos isti dan organizujemo da se ona i ja sretnemo na neko usamljeno mesto.Tu smo dugo pricali pre nego sto smo stupili u sexualni odnos, jer smo se kolebali da li da prevarimo supruznike ili ne, jer ih ipak volimo oboje.
Kroz pricu saznam da onog dana kada sam joj saopstio da sam se ozenio, da je ona meni ustvari htela da kaze da je trudna samnom, ali nije htela kad je cula zta sam joj rekao!Otisla je u svoju zemlju abortirala, tugovala , patila, htela da se ubije. Ja o tome nisam imao pojma.Imali smo sastanak joz dva puta dok je bila na odmoru , ali nismo imali sex , vec smo samo razgovarali.
Vratio sam se kuci, posle prvog susreta sa njom i razgovarao sa zenom , ali nisam mogao da se ponasam normalno osecao sam se jadno jer nisam mogao da gledam u oci osobu koja me iskreno voli.Tih dana sam imao grceve u stomaku i nisam mogao da jedem.Razmisljao sam o tome da moram da joj ipak sve priznam jer je volim.
Pokusao sam da joj kazem da sam je samo sreo i popio pice , a onda su krenula pitanja i potpitanja na koja ja nisam bas vesto odgovarao , nego sam se zamo dodatno zakopavao, a �enskoj intuiciji ne treba mnogo.Otprilike nedelju dana sam bio u tom sjebanom stanju i na kraju joj kazem , "izvini , bilo je to u stvari ovako..."
Skoro da je i ocekivala da ce se taj bezazleni susret zavrsiti tako , ali i pored toga joj je bilo uzasno tesko kada je cula.Nije posebno dramila vec je pokusavala da mi oprosti , cuvsi pricu da je ta moja nekada�nja devojka ostala trudna i da joj takva nije pokvarila brak.Meni je oprostila , a nju je sada zalila.
kasnije sam se cuo skoro svaki dan sa tom mojom bivsom devojkom preko telefona ili preko racunara (skype), tako da su se posle nekog vremena cule telefonom moja zena i ta bivsa.Malo po malo one se sprijatelje kako tako i razgovaraju o svemu i svacemu , o proslom zivotu i tako to...
U razgovoru bivsa devojka spomene da joj je jako tesko sto je abortirala moje dete i da joj je jos teze sto sada nema ni sa sadasnjim muzem.Kod njih je problem muz , ne moze da ima decu.Kao u sali bivsa pita dali bi ja njoj prodao moju spermu da ona moze ponovo da zatrudni i da ima moje dete.na to moja supruga odgovori, da ima mnogo laksi nacin da se dodje do moje sperme...
Da skratim, takav dogovor vec postoji i otprilike sve to treba da se dogodi za desetak dana.Ona ce da stigne u Beograd i odsescemo u neki hotel otprilike nedelju dana.Muzu je rekla da ide na vestacku oplodnju, a sperma je iz banke od nekog nepoznatog.Mislim da i njen muz vrlo dobro zna da ce taj nepoznati da budem ja.
Hocu da kazem da sam psihicki mnooogo opterecen i nisam siguran da li je sve ovo dobro sto radimo moja zena i ja ili smo totalni ludaci?!
Moja zena hoce ovo sve da dozvoli, zato sto hoce da joj se zahvali sto joj nije polomila brak u vreme kada smo se mi uzeli , a ja sam sada sluden
jer ja ipak volim mnogo svoju zenu i ne znam da li je ovo pametno.
namerno sam ovaj post postavio u zenski kutak jer ocekujem ozbiljne komentare.Izvinjavam se sto je ovako nadugacko , krace nisam znao .
goldfish
14.06.2007., 20:15
meni sve ovo lici na neki film , ne secam se kako se zove, ali potpuno sita situacija :)
takodje, primetila sam da nigde u svom postu nisi napisao sta ti mislis po tom pitanju i ko je doneo tu odluku? njih dve same ? ili u dogovoru sa tobom ?
Player0
14.06.2007., 20:22
Brate mrzi me da citam toliki text,i mislim da nije normalno sta god da je. :)
MirjanaZ
14.06.2007., 20:25
ja mislim da opasno lazes
*+*+*+*+*
14.06.2007., 20:26
Iz kog scenarija prepisa ovo, majke ti? :roll:
LooDjakinja
14.06.2007., 20:27
:razz: :razz: :razz:
marina.c
14.06.2007., 20:30
...kako god odlučiš- pogrešićeš. Zasrao si onog trenutka kad si dozvolio da se uopšte takva ideja ( o donatorstvu tvoje sperme) glasno izgovori...Sad sledi sunovrat, brale- i braka i veze...Sorry... :sad:
MirjanaZ
14.06.2007., 20:37
:lol: :lol: :lol: jos mu ti odgovaras ozbiljno?ma ovo nema ni u vikend romanima gde se sve "podesi" a tek u zivotu:lol:
marina.c
14.06.2007., 20:41
...*ebem li ga, dirnulo me!!! :lol:
e.xotica
14.06.2007., 20:58
ti bas nemas pametnija posla? uzmi pisi vikend romane..
JelenaTD
14.06.2007., 21:04
Mislim da ova prica ne zasluzuje komentar
PuNkKiSs
14.06.2007., 21:11
axaxaxa...
MAGDALENICA
14.06.2007., 21:36
Suvise je glupooooo
Da li ti je zena mozda Vodolija u horoskopu? ( kao ja) :D
Da sam musko, na tvom mestu, ja ne bih pristala na to... mirise na komplikacije...
hajde da uodgovorim odjednom svima , da se iskupim za onoliko velik prvi post.
odluku smo doneli otprilike svi mada ja bas nisam bio siguran u sve to - bilo me je strah od komplikacija.
ne lazem matere mi:o)
Mogu slobodno da se zakunem u svoju decu da je ovo ziva istina.Moja zena i ja kazemo otprilike ovako " ma jebo spanske serije, mi smo bolji!!"
A ono laaaaazees me ne uzbudjuje ko hoce neka veruje.
Ako ova prica ne zasluzuje komentar , onda ne komentarisi nista.
Zena nije vodolija vec ja , ona je u znaku bika sa podznakom vodolije :o)
carolina 212
14.06.2007., 22:37
Tesko bi bikovi tako odreagovali...
Добро, и шта сад ти очекујеш од нас? Да ми теби кажемо да ли је ваша шпанска серија нормална или не??? Да ти ми, као стручњаци опште праксе, кажемо шта ти да урадиш са својим браком и са својим животом?
JelenaTD
14.06.2007., 22:44
Prica je odlicna cak vrhunska,ne kazem da je laz ali ja jednostavno ne mogu da shvatim da neko napravi jednu gresku,pa je ponovi,pa je ponovi,pa je ponovi...S obzirom da si vodolija situacija je malo jasnija.Stani nogama cvrsto na zemlju,greske iz proslosti se ne mogu ispraviti ali ih bar ne cini u buducnosti
Ja mislim da je tvoja zena jedna (naivna) budala. To mi je, recimo, sasvim jasno.
Ta zena iz istocne zemlje bi mogla i da laze, je l' ti to palo na pamet? Iako to i nije bitno... Postoje u zivotu sulude price, mnogo neverovatnije od neverovatnog scenarija, ali vi im bas pomazete.
Kad malo bolje razmislim, ne verujem ti da je ovo stvarna situacija - nekako si mnogo pismeno srocio celu stvar... Sta je, pises scenario pa ne znas kako dalje?
Mislim da bi na kraju tvoja zena i ta iz istocne zemlje trebalo da se smuvaju, povedu svu decu sa sobom i otvore pekaru u Taskentu :) Pozdrav
JelenaTD
14.06.2007., 22:57
Tesko bi bikovi tako odreagovali...
E da :-D , imam ja bika :D , ne bi tako reagovao sigurno :evil: ,a tek sta bi ja uradila ijuuuu :twisted:
:arrow: Skorpija :arrow: :twisted: :!:
goldfish
14.06.2007., 23:02
odluku smo doneli otprilike svi mada ja bas nisam bio siguran u sve to -
da odgovorim onda na temu - meni to sve nije normalno
ko zna kako ce svi likovi u prici regaovati nakon sto to dete odraste ? sta kad se mishljenja i osecanja promene ?
i, shta ako dotichna ne ostane u drugom stanju ? imate li plan B ? :lol:
Crocodile
14.06.2007., 23:10
Ma dajte, ljudi, situacija je sasvim moguca, zasto ne!? Mislim, i zayebana ali svakako moguca. Otprilike bih reagovala kao tvoja zena.
E sad, zar tebe ne muci drugi problem, sto ces ipak imati jos jedno dete i tvoja rastrzanost na sve njih. Moze se reci da ces imati jos jednu zenu. I muza :-)
Ne znam, ja bih razmisljala o tome, lako za spermu....
Crocodile
14.06.2007., 23:12
I da..... i ja sam vodolija ;-)
[QUOTE=Crocodile] Otprilike bih reagovala kao tvoja zena.
/QUOTE]
Jesi li i ti luda? Sta je bre vama svima? Da insistirate na tome da vas muz pravi decu sa drugom zenom? E svasta. Pa nije dete gibanica...
_Look_Of_Expectancy_
14.06.2007., 23:13
Ukoliko je prica istinita, jedino mogu da kazem da ako bi to uradio verovatno bi ucinio najvecu glupost u zivotu. Jel shvatas da ce to dete biti TVOJE? Da ces morati da brines o njemu, da ga vidjas, da ga izdrzavas.Samim tim vidjadjes i njegovu majku. Sto ce tvojoj zeni(ako je iole normalna, mada... :shock: ) kad-tad zasmetati.Mnogo toga mi nije jasno, prvo tvoja zena koja na to pristaje(alo, koja bi zena koja voli svog muza, ma cak i da ga ne voli, pristala na to? Daj bre, koja zahvalnost :roll: :roll: :roll: ). Mozda da je pitas kako to da njoj ne smeta? Mada, ko zna koji su njeni razlozi u sustini...Drugo ti, koji ni sam ne znas da li to zelis ili ne. Cim ti nisi siguran-znaj da je greska. Onda ta zena, sto bas hoce tvoje dete, a ne neko iz banke? I nije u redu da laze muza. Cim ga laze i sama zna da je to pogresno. Ne komplikoj sebi zivot bezveze, ako ti je da sad bio dobar kao sto kazes. Ali ako si egzibicionista, onda te nista nece spreciti. U svakom slucaju najlukavija mi se cini ta druga zena, a vas dvoje ispadate veeeeeeeeeeeeeoma naivni (ovo je najblaza rec koju sam mogla da smislim)
A odgovor na pitanje iz naslova: Izricito NE
Ma, suluda prica i verovatno je suludo i sto odgovaram, al nisam mogla da precutim :lol:
Crocodile
14.06.2007., 23:18
[QUOTE=Crocodile] Otprilike bih reagovala kao tvoja zena.
/QUOTE]
Jesi li i ti luda? Sta je bre vama svima? Da insistirate na tome da vas muz pravi decu sa drugom zenom? E svasta. Pa nije dete gibanica...
Pa sta? Treba biti liberalan! A zamisli da im je syebala brak onda na pocetku? Mada... mozda bi i bilo tako bolje....
Ovako ce biti svi big happy family.... Ne znam, zeznuto je to sto ce biti otac jos "neke tamo" dece ili deteta i tu moze on mnogo da pati. Mada, ne mora da znaci. Neko pametan je jednom rekao : "Sve u zivotu je relativno!"
Ja kad kazem treba biti liberalan, ja mislim: platiti kucnu pomocnicu vise nego sto je neophodno, na primer :) A to sto im nije syebala brak na pocetku ne znaci da ga nece syebati na kraju... iako, mozda im je brak vec i syeban, kad im padaju ovakve sulude ideje na pamet... ma, kakva je to glupost - nije im kao zeznula brak... Cist kic: i njeno cutanje i prica o abortusu i nemanje dece i pozrtvovana liberalna supruga... i njegovo zabavljanje sa jednom dok se zeni sa drugom... seljana, jednom recju.
Da se razumemo ja u tu moju bivsu naravno vise nisam zaljubljen niti imam neka narocito jaka oscenja , vec jedno davno secanje na lepe dane i nista vise.
Mislim da ce to biti neka vrsta naseg ugovora i mislim da nece biti neke rastrzanosti izmedju mene i dece . To dete nece rasti uz mene , vec ce to biti ipak njihovo dete iako sam ja bioloski otac.
Postoji dogovor i da ako ona ne ostane trudna da nema ponavljanja.To je i moja zelja jer ne zelim da pokvarim izgradjene odnose sa suprugom.
Znaci plan B ne dolazi u obzir.
Crocodile
14.06.2007., 23:23
Ukoliko je prica istinita, jedino mogu da kazem da ako bi to uradio verovatno bi ucinio najvecu glupost u zivotu. Jel shvatas da ce to dete biti TVOJE? Da ces morati da brines o njemu, da ga vidjas, da ga izdrzavas.Samim tim vidjadjes i njegovu majku. Sto ce tvojoj zeni(ako je iole normalna, mada... :shock: ) kad-tad zasmetati.Mnogo toga mi nije jasno, prvo tvoja zena koja na to pristaje(alo, koja bi zena koja voli svog muza, ma cak i da ga ne voli, pristala na to? Daj bre, koja zahvalnost :roll: :roll: :roll: ). Mozda da je pitas kako to da njoj ne smeta? Mada, ko zna koji su njeni razlozi u sustini...Drugo ti, koji ni sam ne znas da li to zelis ili ne. Cim ti nisi siguran-znaj da je greska. Onda ta zena, sto bas hoce tvoje dete, a ne neko iz banke? I nije u redu da laze muza. Cim ga laze i sama zna da je to pogresno. Ne komplikoj sebi zivot bezveze, ako ti je da sad bio dobar kao sto kazes. Ali ako si egzibicionista, onda te nista nece spreciti. U svakom slucaju najlukavija mi se cini ta druga zena, a vas dvoje ispadate veeeeeeeeeeeeeoma naivni (ovo je najblaza rec koju sam mogla da smislim)
A odgovor na pitanje iz naslova: Izricito NE
Ma, suluda prica i verovatno je suludo i sto odgovaram, al nisam mogla da precutim :lol:
Mozda, ali oni mogu da se ograde nekim ugovorom!
Ali, na stranu papiri, laganje, naivnost, banka i sve ostalo.... ali cinjenica da IMAS dete i ta previranja i razmisljanja o tome kakvo je... ne znam, kad-tad ce se tu pojaviti emocije prema tom detetu da si najhladnija vodolija sto postoji....
Ne bi trebalo ulaziti u taj aranzman, da....
Crocodile
14.06.2007., 23:27
Da se razumemo ja u tu moju bivsu naravno vise nisam zaljubljen niti imam neka narocito jaka oscenja , vec jedno davno secanje na lepe dane i nista vise.
Mislim da ce to biti neka vrsta naseg ugovora i mislim da nece biti neke rastrzanosti izmedju mene i dece . To dete nece rasti uz mene , vec ce to biti ipak njihovo dete iako sam ja bioloski otac.
Postoji dogovor i da ako ona ne ostane trudna da nema ponavljanja.To je i moja zelja jer ne zelim da pokvarim izgradjene odnose sa suprugom.
Prvo, pa zasto si onda sada imao sex s njom??? Da, zato sto si vodolija pa ti to tako naislo....
Drugo, eto, govoris upravo o ugovoru kao sto sam ja vec napisala.
Ali, daj razmisli o tome da tamo negde ces imati dete, ej!!!!
To bi mene kopkalo u kompletnoj situaciji.
JelenaTD
14.06.2007., 23:28
Ali zasto je uopste bitno da ti budes otac ?
Gljiva zjalelovka
14.06.2007., 23:28
Auuuuu, ja nemam televizor, pa mi je super skratilo gledanje 65373784 epizoda...
Nije ti zena glupa, vec majstor da sachuva brak pod velom razumevanja i tolerancije, ko ce gajiti toliku djecu i shta bi ljudi rekli , kad bi se razveli...
Nije ti bivsha glupa, ako zeli ostvariti cilj i sachuvati svoj brak i produziti vrstu bolje poznat , nego bilo ko...
A shto sad ti toliko razmishljash, ti si rasplodni pastuv, donator genetskog materijala, za njih dve, ne treba ti mozak uopshte, niko ti to ni ne trazi...niti si ga mnogo koristio do sad, pa shto bi sad ? Treba odgajiti toliku djecu...Shta god da zabrljash, svi imaju chime da ucenjuju...shteta je shto ne mozesh ti ostati trudan, pa da odradish i taj tehnichki deo...ali ako predjete u sajns-fikshn onda predlazem da ubacite i ovaj detalj...
A to shto ste se maznuli, pa mogla se na putu do shvajc maznuti josh sto puta, kol'ko benzinskih pumpi ima...joj, da sorry, one su vole tebe, zaboravila sam...
A da napishete vi neke ugovore, ja ne bi vjerovala majci svojoj u ovakvom buretu...
Dobra pricha, hm...super ako se njeno (tvoje) dete zaljubi u tvoje dete, u neznanju, pa onda budu preznojavanja, zaplet, priznanja, josh jedno 3 'iljade epizoda...
Ines1864
14.06.2007., 23:33
E Gljivo svidja mi se onaj SF deo....Zeko poslušaj Gljivu, to će dobro da prođe kod publike...Jao, to još nismo videli nigde, baš je originalno. Gljivo, ja bih tražila neki procenat, na tvom mestu za takvu ideju.
Crocodile
14.06.2007., 23:35
Ja kad kazem treba biti liberalan, ja mislim: platiti kucnu pomocnicu vise nego sto je neophodno, na primer :) A to sto im nije syebala brak na pocetku ne znaci da ga nece syebati na kraju... iako, mozda im je brak vec i syeban, kad im padaju ovakve sulude ideje na pamet... ma, kakva je to glupost - nije im kao zeznula brak... Cist kic: i njeno cutanje i prica o abortusu i nemanje dece i pozrtvovana liberalna supruga... i njegovo zabavljanje sa jednom dok se zeni sa drugom... seljana, jednom recju.
Lako je tako hladno pricati kad nisi ti u pitanju. A da se malo postavis u njihovu situaciju, verovatno je bio filmski splet okolnosti, svi ih imamo cesto u zivotu i jednostavno se tako sve odvijalo....
I da, nemas ti pojma o liberalnosti ;-)
E Gljivo svidja mi se onaj SF deo....Zeko poslušaj Gljivu, to će dobro da prođe kod publike...Jao, to još nismo videli nigde, baš je originalno. Gljivo, ja bih tražila neki procenat, na tvom mestu za takvu ideju.
Kako, pa bio Arnold Svarceneger trudan u nekom filmu - poradjala ga Ema Tompson. A ima i stariji italijanski film sa istom tematikom (trudnim muskarcem). Al svejedno je dobro za gledanje...
Lako je tako hladno pricati kad nisi ti u pitanju. A da se malo postavis u njihovu situaciju, verovatno je bio filmski splet okolnosti, svi ih imamo cesto u zivotu i jednostavno se tako sve odvijalo....
I da, nemas ti pojma o liberalnosti ;-)
Imam: liberalno je da ti dete bude ***** zvezda, da ti muz oplodi bivsu ljubavnicu, da se slava slavi u kafani ... i naslo bi se jos ponesto...
Crocodile
14.06.2007., 23:39
Uh, sto sam se uzivela!
Decko, razmisli ti ipak, koliko god da se zastitis svim sredstvima sigurna sam da ces imati nekakve emocije prema tom detetu... A sta ako bude bas neki wunderkind, genijalac, da izmisli neku novu dimenziju?!?!
Eeeeeeeeeeee......
Odoh ja spavat'!
JelenaTD
...i da ti zena kaze ljubavi napravi joj dete kako ti nije zao!
Gljiva zjalelovka
...hm...dobro, to je bilo..a ako ubace da ta druga rodi malog noja ? Jel' to bilo negdje? :smile:
Noj nije bio!
(a sta mislis malog majmuncica :lol:)
Gljiva zjalelovka
14.06.2007., 23:44
Joj, nemoj majmunchica, majmuna je bilo dovoljno u zapletu...mora se kraj malo obogatiti... :smile:
Ines1864
14.06.2007., 23:46
:lol: :lol: :lol:
Gljiva zjalelovka
14.06.2007., 23:47
( al' smo bezobrazne...dobice chovjek atak na potenciju, pa propade snimanje epizode u hotelu) :smile:
SANDRINAbg
14.06.2007., 23:56
Hajde da probam ozbiljno da ti odgovorim...
Ova prica mi uopste ne deluje neverovatno...svedoci smo da zivot ume da pise svakojake romane.
Sve mi deluje uverljivo do pristanka tvoje supruge da ti budes donator, tj odradis taj deo oko oplodnje...
Hajde, da budes samo donator, cisto medicinski, pa jos i nekako...ali bas da te sopstvena zena salje u zagrljaj drugoj...auuuuuu...za mene je to nesto mnogo liberalno...
A sto se tice emocija koje ce se sigurno pojaviti onog momenta kada cujes da se to dete rodilo, bespredmetno je pricati, jer hoce sigurno...nije dete ptica...to ce biti deo tebe, pa makar ga nikada ni ne video u zivotu... :?
Citajuci ovu tvoju pricu, pokusala sam da se uzivim u ulogu te obe zene u tvom zivotu.
Da sam ti supruga...mozda bih i prihvatila nekakav kontakt sa tvojom bivsom, ukoliko bi mi se ucinila kao kvalitetan covek, ali ne bih produbljivala te odnose vise no sto je potrebno.
Da sam ta druga...prva..., ta pre supruge, a sada druga...pa da nije ostalo nista od bivsih emocija, sigurno se ne bih ni kresnula s tobom prilikom ponovnog susreta, a kamoli trazila da budes otac mog deteta...znaci, nekakve emocije jos uvek postoje.
Da li si siguran da mozes sa svim ovim da se nosis ostatak zivota..?
Da sam na tvom mestu, dobro bih razmislila o svemu ovome, jer napraviti dete je u stvari najlakse, a sta posle svega toga..? :smile:
shashava
15.06.2007., 00:15
Pokusavam, ali nikako ne mogu da razumem zenu koja salje svog muza u krevet sa drugom... i ne samo u krevet vec da stvori jedno bice koje je deo njega i te druge zene... ah... Mozda ima izrazeno mnogo poverenja u tebe, ili cak jedan vise prijateljski odnos tako da nije ljubomorna... Ali kada bih ja licno tako nesto prihvatila, toga dana bih znala da sam poludela...
JelenaTD
15.06.2007., 00:16
A mozda joj ipak uopste nije stalo...
Mislim da bi na kraju tvoja zena i ta iz istocne zemlje trebalo da se smuvaju, povedu svu decu sa sobom i otvore pekaru u Taskentu :)
U toku citanja sam pomislila da ce takav biti kraj price...:lol:
jaoj zeko, i ovom mom mužu nešto ne ide od ruke da sklepa jedno, a ti vidim da si jako human lik, pa rekoh da pitam kada i gde možemo da se vidimo????
Auuuuu, ja nemam televizor, pa mi je super skratilo gledanje 65373784 epizoda...
Nije ti zena glupa, vec majstor da sachuva brak pod velom razumevanja i tolerancije, ko ce gajiti toliku djecu i shta bi ljudi rekli , kad bi se razveli...
Nije ti bivsha glupa, ako zeli ostvariti cilj i sachuvati svoj brak i produziti vrstu bolje poznat , nego bilo ko...
A shto sad ti toliko razmishljash, ti si rasplodni pastuv, donator genetskog materijala, za njih dve, ne treba ti mozak uopshte, niko ti to ni ne trazi...niti si ga mnogo koristio do sad, pa shto bi sad ? Treba odgajiti toliku djecu...Shta god da zabrljash, svi imaju chime da ucenjuju...shteta je shto ne mozesh ti ostati trudan, pa da odradish i taj tehnichki deo...ali ako predjete u sajns-fikshn onda predlazem da ubacite i ovaj detalj...
A to shto ste se maznuli, pa mogla se na putu do shvajc maznuti josh sto puta, kol'ko benzinskih pumpi ima...joj, da sorry, one su vole tebe, zaboravila sam...
A da napishete vi neke ugovore, ja ne bi vjerovala majci svojoj u ovakvom buretu...
Dobra pricha, hm...super ako se njeno (tvoje) dete zaljubi u tvoje dete, u neznanju, pa onda budu preznojavanja, zaplet, priznanja, josh jedno 3 'iljade epizoda...
Alal vera, gljivo! Boli me stomak od smejanja. :lol:
Добро, и шта сад ти очекујеш од нас? Да ми теби кажемо да ли је ваша шпанска серија нормална или не??? Да ти ми, као стручњаци опште праксе, кажемо шта ти да урадиш са својим браком и са својим животом?
:lol: :lol: :lol:.................................:wink:
CakiCoka
15.06.2007., 01:57
Naravno da sve to nije normalno. Ali posto sam osoba bujne maste i volim da razmatarm mogucnosti, pretpostavimo da je sve istina.
Sve bih i mogla da razumem do onog dela kad iznajmljujete hotel.
Da li mislis da desetak dana sexa nece izazvati nikakve emocije kod tebe i probuditi ljubav kod bivse?
Da li mislis da ti zena nece biti usamljena, ma koliko liberalna bila, dok ti heftas misterioznu zenu sa Istoka?
Da li ti pada na pamet da ta plemenita bivsa, koja je toliko zrtvovala zbog tebe i kojoj si toliko zla naneo, ne zeli da ti se na neki nacin osveti?
Trebalo bi da budes potpuno bezosecajan da ne pomislis na svoje dete negde na Istoku.
Ako ste se bas odlucili, uradite to strogo poslovno, kao odrasli ljudi, a ne tinejdzeri. Znaci, lekaru, na vestacku oplodnju tvojom spermom. Bez sexa. Sa sto manje vidjanja. Obavezno sacinite ugovor kod advokata o pravima i obavezama oko deteta.
Ok , zahvaljujem se svima koji su dali neki dobronameran komentar, ove ostale neću ni da uvažavam.Mnogo je ljudi ovde koji imaju slične ili još i veće probleme pa čak i neki koji su već prošli kroz ovakvu situaciju.
Nisam očekivao ničiju podršku u ovome jer sam i sam svestan da ovo nije baš sve u redu.
Da mi je stalo da pišem scenario , sigurno je da to ne bih ovde uradio.
I molim da se pojedinci uzdrže od vređanja ako je to u njihovoj moći.
Hvala još jednom koji su mi dali savete, otprilike sam očekivao ovakve reakcije , mislim da nema više potrebe da se širi ova diskusija - sve je rečeno :neutral:
moje srce
15.06.2007., 10:52
joj, meni je sve to vrlo bezveze.
ali, tvoj zivot, sta me se tice.
blpd_girl
15.06.2007., 10:53
takođe
blpd_girl
15.06.2007., 11:01
pa, zato što mu se digla piša :lol:
iz priče on ni ne deluje kao neko ko bi razmišljao nečim drugim ;)
moje srce
15.06.2007., 11:04
mene kopka početak...
zašto si ti uopšte spavao sa njom, još na početku priče!!!
i zasto je na pocetku braka imao dve paralelne veze a lagao o tome...
pa zena zahvalna sto joj brak nije rasturen... mislim, svasta.
muskarci i zene..zoo vrt ...katastrofa
al dobra je fora..zamisli kako je to dobar osecaj..dodje ti bivsa i kaze..***, treba da mi napravis dete..coveceeeee...zamisli kako tu sujeta radi..narasto je ovoliko:D
@gljivo..ti si genije:lol:
Uh , e ni ovo mi nije trebalo :)
Pa ja sam sjeban čovek i nemoj da me vezujete još više u čvor.kao prvo nisam na početku braka bio u paralelnoj vezi , ta moja stara veza je već bila skoro završena , nismo uspeli da stavimo tačku na sve to .
A što sam spavao sa tom ženskom kad se pojavila - neznam!!!!
kad čovek dođe u takvu situaciju , ne vlada baš sasvim sa sobom i nije tako siguran kao vi i ja sada dok kuckamo u tastaturicu.Sada smo svi pametni i imamo čvrste stavove i principe - jeste! Tako sam i ja sudio drugima , dosada!
A da razmišljam sa pišom ja se ne bih vama obraćao uopšte , da se samoponižavam pred ponekim uvredama.
nemojte više da se opterećujete da "shvatite".
heheheh..ma nemoj da se lozis..mi smo svi bezgresni, i jako pametni ..i mnogo volimo da analiziramo druge:lol:
al ajd priznaj..zar ti nije godilo sujeti pomalo, malcice..to kao ti badza, a dve zene oko tebe ovo-ono?:D
moje srce
15.06.2007., 11:31
Pa ja sam sjeban čovek i nemoj da me vezujete još više u čvor.
a sto si sjeban covek?
Crocodile
15.06.2007., 11:32
Ma opusti se, ne mogu da razumeju da svako moze da se nadje u zapetljanoj situaciji. Meni je, recimo, ta tvoja prica sasvim razumljiva. "Zasto si imao pralelne veze.... bla bla...." Jednostavno se tako namesti situacija u koju ti sve vise zaglibljujes. Apsolutno mi je jasno u kakvoj si situaciji. Eto, ako ti to nesto znaci :-)
Ali opet, razmisli(te) dobro jos.
moje srce
15.06.2007., 11:35
Meni je, recimo, ta tvoja prica sasvim razumljiva. "Zasto si imao pralelne veze.... bla bla...." Jednostavno se tako namesti situacija u koju ti sve vise zaglibljujes.
i meni je jasno da se nekome nekada u zivotu namesti situacija - da ne pomislis da nesto moralisem.
ali kada se nekome stalno namestaju situacije a on kao da je gljiva kojoj se stvari samo desavaju, onda je to nesto drugo.
Crocodile
15.06.2007., 11:37
i meni je jasno da se nekome nekada u zivotu namesti situacija - da ne pomislis da nesto moralisem.
ali kada se nekome stalno namestaju situacije a on kao da je gljiva kojoj se stvari samo desavaju, onda je to nesto drugo.
Pa dobro, to je ipak bilo prilicno davno, nije bas stalno. U svakom slucaju, bar mu je zanimljivo u zivotu :-)
A to za gljivu, lako je pricati kad ti nisi ta "gljiva", meni su se, recimo tako nabacale stvari koje nisam mogla da kontrolisem i kad me neko vidi nakon deset godina ne moze da veruje da je to moglo MENI da se desi i na taj nacin. Ali, jednostvano, ponekad je tesko ciniti stvari realno i objektivno.
hajde hajde..stalno?dva put u 15 godina:lol:
nemoj biti tako stroga..i sta fali gljivama:roll: evo ova nasa me zasmejava KONSTANTNO!
ma ljudi su slabi..generalno..i to je tako:-|
moje srce
15.06.2007., 11:41
@ crocodile:
iskljuci mozak i licnu odgovornost
pa i tebi tako moze da bude zanimljivo.
(da se ne ogresim o ovog coveka sto je postavio temu, ovo sve pisem jer me po stilu izrazavanja podseca na nekog poznanika koji samo pravi sranja, a sve pod parolom - eto desilo mi se, ne znate vi kako je to, ja sam sjeban covek i tako svasta nesto celi zivot... a okolne zene ljubavnice i deca pate)
limunada
15.06.2007., 11:44
toliko je normalno,da ko ne poludi...nije normalan...:)
moje srce
15.06.2007., 11:45
meni su se, recimo tako nabacale stvari koje nisam mogla da kontrolisem i kad me neko vidi nakon deset godina ne moze da veruje da je to moglo MENI da se desi i na taj nacin. Ali, jednostvano, ponekad je tesko uticati na stvari realno i objektivno.
okej, ne znam tvoje zivotno iskustvo i slazem se da okolnosti mogu da sjebu i promene coveka.
ali zivota ti, NA STA OVAJ COVEK NE MOZE DA UTICE
kada je u pitanju pravljenje deteta koje on treba da napravi.
evo ti par hintova:
- bivsa riba LAZE sadasnjeg muza o tome ko ce biti bioloski otac njihovog deteta
- bivsa riba i sadasnja zena odlucuju o tome da ON napravi dete, a ON ne odlucuje o tome
- sta ce reci svojoj deci? sta ce reci detetu koje se rodi??
NA SVE TO MOZE DA SE UTICE
p.s. iskljucujem se iz dalje diskusije, popizdela sam.
Crocodile
15.06.2007., 11:48
okej, ne znam tvoje zivotno iskustvo i slazem se da okolnosti mogu da sjebu i promene coveka.
ali zivota ti, na STA ovaj covek ne moze da utice kada je u pitanju pravljenje deteta koje on treba da napravi.
evo ti par hintova:
- bivsa riba LAZE sadasnjeg muza o tome ko ce biti bioloski otac njihovog deteta
- bivsa riba i sadasnja zena odlucuju o tome da ON napravi dete, a ON ne odlucuje o tome
- sta ce reci svojoj deci? sta ce reci detetu koje se rodi??
NA SVE TO MOZE DA SE UTICE
p.s. iskljucujem se iz dalje diskusije, popizdela sam.
Apsolutno!!!! Ja sam i rekla jos na prvoj ili drugoj strani da ne bi trebalo da ulazi u to!
Opusti se, srce :-)
Pa ja sam sjeban čovek i nemoj da me vezujete još više u čvor.
Jos u prvom postu si rekao da nisi siguran da je sve to ispravno, sad kazes da si sjeban covek. Pa ko je lud da radi nesto u sta nije siguran i a sve sto se desilo do sada napravilo te sjebanim covekom. Ne vezujete niko ovde u jos veci cvor, nego ti sam sebe.
Reci sebi i svima "NECU"! Odmah ce ti biti lakse.:razz:
StoRmyGirl
15.06.2007., 12:07
Ja znam za jedan slican slucaj ovom i ne bi me cudilo da Zeka68 govori istinu.
Slicnost je samo u tome sto je taj covek dobio ponudu istog sadrzaja od koleginice. Ona je to objasnila time sto joj se on mnogo dopada fizicki i sto bi volela da njeno dete ima neke njegove karakteristike (laskavo, zar ne?).
Pristao je, iako je bio ozenjen (jos uvek je) i ima dva sina. Kako je jednom prilikom rekao, razlog je bio taj sto ga nisacim nije obavezala. Njoj su godine prolazile za radjanje, htela je dete, a za sve te godine nije upoznala svoju srodnu dusu.
Rodila je dete i sada je ta zena verovatno u svojim 50im godinama, a za tog coveka i njegovu zenu i dalje se prica kako imaju savrsen brak.
StoRmyGirl
15.06.2007., 12:23
Svako ima svoje razloge za neverstvo.. Ne verujem u beskonacnu, bezuslovnu, maksimalno slobodnu ljubav. I rec ljubomora je zenskog roda, zar ne? Da li si spreman, zaista, da trpis posle od svoje zene izlive frustracija? Kad tad, docice cuvena klimaks kriza..
Drugo, zrtvujes zdravlje svoje zene! HIV i ostale seksualno prenosive bolesti.. Ne znam!
Srecno sta god da odlucis! Ja da sam na tvom mestu, ne da ne bih, nego ne bi bilo te sile da me natera na tako nesto!
Nije mi imponovalo ni malo ako na to misliš da sam sada ja neki baja "lome se ženske oko mene" nisam uopšte takav tip i živeo sam i radio mirno.Nisam tip koji kaže eto meni se stalno nešto dešava, vodio sam ekstremno miran život.Kao što neko reče nekad nam život sam postavi razna iskušenja i situacije .Naravno da smo mi tu da se sa time borimo i da možemo da utičemo na dosta stvari.Ne tražim podršku od bilo koga da uradim to , ali čini mi se da je crocodile najumerenija u odgovorima.Da napomenem da se ja još uvek lomim , ali sam toliko mnogo pokrenuo mašinu da u ovom trenutku izgleda jednostavnije da "to" odradim
i završim priču.
Prvi moj post je bio veliki , ali da bih objasnio do detalja to bi bio užas - a to mi ne pada na pamet.Mada nemam šta da objašnjavam situacija nije nimalo laka.
Zeko... ja te potpuno razumem... :-D :-D kako sam nanjusila miris nezlobivih i slobodoumnih Vodolija, koji su, inace, super prijatelji i pomazu rado dugarima u nevolji, ako ne moraju bas da se pretrgnu 8) ... :-D :-D
Napravi joj bebu, pa lepo te zena zamolila... :lol:
...kad god sam imala neku fix ideju ili zelju u zivotu, moja mama je tu uletela i dala mi savet koji je zaista bio dobar... pa ako verujes u horoskop, moja mama je Devica, pa pitaj neku Devicu za savet...
Ima onaj tip iz USA koji je govorio kako ima spermu od naučnika, sportaša, manekena...a kad su žene koje su oplođene počele da traže biološkog oca ispostavilo se da su uzorci od studenata i sl. :lol:
ovo je ubedljivo najduzi post koji sam ikada procitala.od tacke do tacke.bez preskakanja.
meni je muka,povraticu.
Napravi joj bebu, pa lepo te zena zamolila... :lol:
...kad god sam imala neku fix ideju ili zelju u zivotu, moja mama je tu uletela i dala mi savet koji je zaista bio dobar... pa ako verujes u horoskop, moja mama je Devica, pa pitaj neku Devicu za savet...[/QUOTE]
Ok i ovo je nešto konkretno , lep savet.Eto i meni malo da svane , pa jel vidite koliko je vas , a ja sam ;)
Crocodile
15.06.2007., 12:52
Mada nemam šta da objašnjavam situacija nije nimalo laka.
Verujem....
...kad god sam imala neku fix ideju ili zelju u zivotu, moja mama je tu uletela i dala mi savet koji je zaista bio dobar... pa ako verujes u horoskop, moja mama je Devica, pa pitaj neku Devicu za savet...[/QUOTE]
Samo..... ne bih mamu da pitam :lol:
neozbiljko
15.06.2007., 12:56
Ebeš, a svi zadovoljni! Gde ćeš bolje?!
Ipak, nešto je trulo u državi Danskoj...
StoRmyGirl
15.06.2007., 12:59
Eto, ako je do horoskopa, ja sam Devica! I moj savet ti je - batali to!
Ako jos budes rekao zeni svojoj da ne zelis da urdis tako nesto i da je volis, kao sto si to nama rekao, postaces junak u njenim ocima i ucvrstices vas odnos za sva vremena.
_Look_Of_Expectancy_
15.06.2007., 13:17
I sta si odlucio?
e, vala, podrzavam!
Pocela sam, "maksimalno i neprocenljivo", al' sam odustala....
uh, ovo mi je edit:
vratih se na taj prvi post, procitah (!!!) i - zakljucak je isti - nije normalno
U slucaju da ne lazes ( u sta sumnjam) budi srecan sto ti je zena toliko naivna, jer bi ti ja obe noge polomila. Najozbiljnije.
Savet za tebe nemam, imam za tvoju zenu - udri dok ne prestane da se mrda.
neozbiljko
15.06.2007., 13:46
Odmah da ga vodi na kinesku sterilizaciju!
I sta si odlucio?
Još ništa , ali bih da se nešto desi samo od sebe da ja baš ne moram ništa.I na kraju da nekako izvučem glavu, i nastavim svoj miran život.
U slucaju da ne lazes ( u sta sumnjam) budi srecan sto ti je zena toliko naivna, jer bi ti ja obe noge polomila. Najozbiljnije.
Savet za tebe nemam, imam za tvoju zenu - udri dok ne prestane da se mrda.
možda je i to dobar predlog :roll:
Pa miran zivot neces nastaviti to je sigurno... sam si napravio sr.anje, sad ces morati sam da se vadis.
Nego jel ti ikad palo na pamet sta ce onda biti sa tim tvojim nesretnim detetom kad jednog dana kad bude saznalo da njegov otac u stvari nije njegov otac?
Opet klasicna prica, sve je samo ja, pa ja, a dalje od svog nosa ne vidis sta se desava. Sta JA sad da radim, sta JA sad da mislim, kako JA da se opet izvucem.... izuzetno sebicno, oholo i bezobrazno.
Sta sad to treba da znaci?
Izvini molim te kako bi se ti osecao kad bi ti tvoj cale jednog dana dosao i rekao znas nisam ti ja otac? I onda da saznas celu ovu pricu sto je napisao na pocetku? Ma to sigruno ne bi ostavilo nikakve posledice na dete... kao sto znamo detetu je apsolutno svejedno ko ce mu biti bioloski a to "drugi" roditelj.
Još ništa , ali bih da se nešto desi samo od sebe da ja baš ne moram ništa.I na kraju da nekako izvučem glavu, i nastavim svoj miran život.
Da se teras ti sa ovom tvojom slepackom,sitnom,mizernom,kukavickom izjavom u lepu pizdu materinu.
ps nemam nista protiv tvoje mame.
sto su ukinuli giljotinu?
e, da prosirim:
ma koliko se vi voleli "neprocenjivo" i "maksimalno" postovali, meni vasa, tj izmedju tebe i zene, ljubav izgleda falično (sa falinkom! :) ). Ona vam je SAMO prijateljska, nekako rodjacka - u smislu srodne duse koje nisu imale nikoga koga će strasno, predano i kompleksno voleti, pa se onda, eto, nasle...:( )
S druge starne, nesebični ste vas dvoje-četvoro... Na pocetku malo sperne (sto da ne, deca su, na kraju krajeva, blagoslov), a posle... komuna...a onda njih dve , sa sve decom, odlaze zajedno - k'o Telma i Luiz...
Vas dvojica shvatate da se ljubav i opsteljudsko bratstvo i jedinstvo ne smeju ugroziti, zato pocinjete da zivite zajedno...ubrzo pronalazite zenu koje vam radja zajedničku decu...
Jednoga dana, dok se vozis na posao na semaforu pogledas u susedna kola...A kad tamo - tvoj najbolji drug iz osnovne skole...
Nesto kasnije primecujes na zadnjem sedistu njegovog auta prelepog psa.. Reprezentativni primerak bob tejla..proturilo glavu kroz prozor, a vetar mu mrsi kovrdze....
Razbijen si, kada se vratis kuci, ne mozes da pogledas u oci muza svoje bivse devojke, oca tvoje dece i istovremeno majke tvoje nove dece (ti radis, on je u kuci sa decom, dakle, majka je).
Ukljucujes komp...
pitas na "zenskom kutku" je l' normalno sto ne znas da li bi drugu... ili bob tejlu...samo malo sperme.... naravno, sve bi priznao, podelio sa ovim tvojim partnerom...
napisao bi nam "...jadno sam se osecao...nisam mogao da jedem..."
..itd...itd...
Crocodile
15.06.2007., 14:11
Ljudi, mnogo ste bre, rigorozni! Dolaze vremena kada ce se funkcionisati telepatijom, emocije ce biti na nekom drugom nivou koji mi sad ne mozemo ni da zamislimo, sve to nece biti toliko bitno kao danas. Zamislite da vam je neko rekao '86. kako cete slusati muziku iz neke kutijice sibica, sa gomilom podataka u istoj. Bilo bi neverovatno isto kao i ovo s emocijama.
Uostalom, ovo su mnogo zatumplani prostori i nije cudo sto smo tako konzervativni.
Pri cemu ne govorim da ovaj Zeka treba da tuca ovu, neka dooooobro razmisli.
A sto mu to ne govoris? :(
'Oćeš da ostane zatucan?
Uzgred, bez obzira na to odakle slusali muziku, od vajkada nesto negde treba da udje da bi bilo dete, i lepse je kad su emocije....:)
StoRmyGirl
15.06.2007., 14:20
Dadosmo mu 100 tema za razmisljanje, ali sve mi se cini, kako vreme odmice, da Zeka, zapravo zeli opravdanje da oplodi tu ocajnu zenu!
on jedino sto zeli je opravdanje za zbrku koju je jos 1990 ili kad napravio i za to sto ni tada ni sada nije znao sta hoce.opravdanje za bedastocu koju vucara sa sobom.kreten.
ne ulazim u to ko je lud on ili svo troje.sta uopste moze da resi bilo kojim odgovorom ovde?
njegov karakter,ta licemerna ligavost koja je izbila sa onom recenicom koju sam gore prokomentarisala to je sustina.
dobar mu je nick i jeste zec.
goldfish
15.06.2007., 14:34
evo prostog i odluchujuceg pitanja za zeku :
ZASHTO to radish ? ? ?
Da se teras ti sa ovom tvojom slepackom,sitnom,mizernom,kukavickom izjavom u lepu pizdu materinu.
ps nemam nista protiv tvoje mame.
sto su ukinuli giljotinu?
Bravo! Srbija je ovo brale....
Andjelka777
15.06.2007., 14:41
1.Ozenjen sam sretno i imam decu. Svo to vreme nasa ljubav je rasla i ucvrstila se da smo sada vise nego bracni drugovi, da pored toga ne zaboravim da kazem da nam je sex zestok!
2. Nikad je nisam prevario.Nisam imao potrebe za drugom.
3.Od svih tih devojaka bih izdvojio jednu sa kojom sam se dugo zabavljao i osecao nesto prema njoj i ona prema meni. Tako smo se zabavljali do skoro kraja 1993 godine.
Posle kraceg ponovnog zabavljanja resimo da se uzmemo.ja budem presrecan, ali sada imam jedan problem - treba reci devojci sa kojom sam jos uvek u vezi.Prvo se ozenim dovedem zenu kuci i posle jednog telefonskog poziva moje dosadasnje devojke odlucim isto vece da odem i da joj kazem sve odmah sa vrata.Tako i uradim, bilo mi je tesko da joj sve kazem u lice i zamolim je jos da mi ne pravi probleme.
Pazi kad me nije mrzelo da ovo iskopiram...
Prvo, Zeko, pogledaj sta si sam napisao pa malo razmisli, ako si uopste to u stanju.
- Srecno ozenjen covek ne vara zenu. (nije da sam idealista, ali ovo pod 2. potkrepljuje to).
- Ti si bio u paralelnoj vezi, ozenio si se devojci s kojom si bio 2-3 godine iza ledja i tek posle svadbe otisao da joj kazes. I jos si bio dovoljno drzak da joj kazes da "ti ne kvari srecu".
Treba da bude srecna sto je takvom liku pobegla na vreme, a ne jos da zeli njegovo dete.
Sta reci, te zene su lude sto su s tobom, a ti si jedan papak.
e, da prosirim:
Razbijen si, kada se vratis kuci, ne mozes da pogledas u oci muza svoje bivse devojke, oca tvoje dece i istovremeno majke tvoje nove dece (ti radis, on je u kuci sa decom, dakle, majka je).
Ukljucujes komp...
pitas na "zenskom kutku" je l' normalno sto ne znas da li bi drugu... ili bob tejlu...samo malo sperme.... naravno, sve bi priznao, podelio sa ovim tvojim partnerom...
napisao bi nam "...jadno sam se osecao...nisam mogao da jedem..."
..itd...itd...
Ti baš nemaš glavu za dve noge ...
Player0
15.06.2007., 14:43
Ma danas ti vise nista nije normalno pa ti vidi...
no, no...pravis greskos...
Don Miguel La Zekos nevin je u svemu tome...
Ti baš nemaš glavu za dve noge ...
:) a, mislis da sam bob tejl?
nista od toga!
ManjaAtina
15.06.2007., 14:51
Mis'im :roll: Tema ti je uzas
Jos ako nekim slucajem ne lazes, to je cini dva puta uzasnijom
I ne zna se ko je bolesniji od vas troje
Jao, jadno to dete koje bi nastalo u toj kombinaciji
I, za tvoju informaciju, moze da se desi da ga i ne ubodes bas iz prvog puta, ne ide to "pravljenje dece" bas po defaultu
AAAAAAAhhhhh kakvog sveta ima, bre
Pazi kad me nije mrzelo da ovo iskopiram...
Prvo, Zeko, pogledaj sta si sam napisao pa malo razmisli, ako si uopste to u stanju.
- Srecno ozenjen covek ne vara zenu. (nije da sam idealista, ali ovo pod 2. potkrepljuje to).
- Ti si bio u paralelnoj vezi, ozenio si se devojci s kojom si bio 2-3 godine iza ledja i tek posle svadbe otisao da joj kazes. I jos si bio dovoljno drzak da joj kazes da "ti ne kvari srecu".
Treba da bude srecna sto je takvom liku pobegla na vreme, a ne jos da zeli njegovo dete.
Sta reci, te zene su lude sto su s tobom, a ti si jedan papak.
Ja nisam bio u paralelnoj vezi i više ne želim nikome da objašnjavam, ovde ima i gorih od mene , a nemaju hrabrosti da iznesu svoje baljezgarije kao ja, sa kojima žive dan danas.
Da zaključim
plašio sam se da ovo postavim ovde i bio sam u pravu , razmišljao sam ja isto ovako kao vi i to još mnogo dublje od vas jer vi znate samo delić priče.... nebitno.
Čudo je kako ljudi lako daju lako zaključke i etikete o nekom drugom ... i to je neko iskustvo.
Najverovatnije je da ću odustati od svega toga , nikad nisam bio ekscentrik i bog mi je uvek pomagao pa će mi i ovog puta dati snage da uradim pametnu stvar.
Ljudski je skrenuti sa puta i vratiti . Svima još jednom hvala za posvećenu pažnju i iskrene savete. Više se neću oglašavati.
Zbogom
Julian_Duranona
15.06.2007., 15:00
U ******... Uzmite veci cekic da mu otvorite lobanju, nemojte sve tako izokola, uvijeno.
A sta vi konkretno Zeki zamerate? To sto je varao zenu? Meni je jedino to bezveze... Ali primecujem da ne udarate tako sekirama na svakog ko prevari.
Ovo ostalo mi se cini legitimnim i ne vidim da je covek kriv za nesto.
Kriv je jer neko zeli da on bude otac njegovog deteta? OK...
Mislim da ste se malo zanele... ponela vas struja.
Idi, sinko,
praštaj,
i ponesi
sa foruma ovog
[QUOTE=pajamaca]naravoučenije...
gledaj kud voziš i ne zveraj okolo..mož bit yeban i sjeban za ceo život svoj.vaistinu..
amin
Klasika.
Nije mogao da izdrzi kritike.
Bezi zeko bezi,od sebe nikada neces.
Onoliko koliko si izneo o toliko moze da se prica.Da jaka je uteha sto ima i gorih.
Sto bre spominjes Gospoda? Njemu ovakva prica nikako ne moze da bude mila.
Ljudskije je ne biti jebena kukavica i slabic.
"Zbogom" i uvek cete zauzimati posebno mesto u mom srcu i u mojim mislima drage forumasice.
Povraticu,stvarno cu povratiti.
*+*+*+*+*
15.06.2007., 15:04
Zbogom
Zbogom....
E sad da iskoristimo sve ovo za seriju....*** prošao onaj konkurs na RTS-u, al biće ih valjda još...:mrgreen:
Boli Struju Julijane brazil za sve sto je napisao,ali na ovo oci da mu iskopam i nahranim gavranove njima:
Original postavio Zeka68
Tu je kvaka.Tu je okidac.Supernova u Strujinom svemiru.
Sta bre to znaci?
NATASA_7
15.06.2007., 15:42
Ali,što ste tako surovi...? Možda je dotičnog Zeku silovala mamica u detinjstvu,a njegovu,tako liberalnu ženicu pipkao tatica,dok je požrtvovana istočnjakinja verovatno bila žrtva traffic-a...mislim,mora biti nekog opravdanja za ovakve uvrnute likove...
Mislim da temu treba premestiti na Zdravlje-Psihijatrija i psihijatrijski poremećaji i bolesti.Nije lepo da ljudi budu uskraćeni za adekvatnu stručnu pomoć!!!!!
znachi meni je najjachi momenat, kako on ima devojku, srece bivshu, s njom se ozeni i onda raskine sa devojkom, buahahahahaha, znash *** ja se ozenio
i da, josh jedan tvoja sadashnja zena joj je zahvalna ?????
Ajd' nek neko zakljuca ovu nesretnu temu, ne ponovila se vise nikada...
neozbiljko
15.06.2007., 16:08
Ajd da ne postujete pa će da potone.
gost2004
15.06.2007., 19:34
Prvo ti i tvoja zena nemate ni blizu idealnog braka. Prevario si je kad si sreo bivsu devojku i jos si priznao da za nju nemas nikakvih osecanja. Znaci rizikovao si tzv 'idelan' brak i decu zbog seksa sa zenom prema kojoj kazes da nista ne osecas (samo imas lepe uspomene) !!!
Tvoja bivsa devojka nema nista bolji brak koji se izgleda zasniva na varanju i laganju.
Znaci dva propala braka "vestacki odrzavana zbog nekog interesa" hoce da stvore dete da zivi u jednoj takvoj porodici?
Savet - kupite im psa na poklon.
Ma kakvi su i psa ce da upropaste...
Aleksej_BASO
16.06.2007., 00:32
****prica
Ma idi bre prica je do yaya, ako i nije snimljen neki film trebalo bi ;)
U ******... Uzmite veci cekic da mu otvorite lobanju, nemojte sve tako izokola, uvijeno.
A sta vi konkretno Zeki zamerate? To sto je varao zenu? Meni je jedino to bezveze... Ali primecujem da ne udarate tako sekirama na svakog ko prevari.
Vidis, tako je u stvari nastala u Inkvizicija. :|
evo, sad ozbiljno:
konkretno, ne sporim da je zivot vrlo komlikovana kategorija i da je (jos vrlije :) ) ljudski gresiti. Uslovno zameram ( a uslov je da imam prava na svoj sud, tj. misljenje) samo losu procenu sirotog iskrenog Zeke. Pocinje Zeka od "maksimalnih i neprocenljivih" ljubavi i postavanja, a onda, odmah strasne pukotine... te bila devojka sa za koju je ima "nesto" emocija, te raskinuo čim se ozenio, te osecao se jadno sto je kafu popio, te jos jadnije kad se spavali, te nesrecnica 'oce dete s njim (uzgred, mnogo mi se dopadaju ta retroaktivna priznanja, kao "pre sto godina sam abortirala tvoje dete", ja bih dodala "imala sam ponudu da koncertiram sirom Evrope...ili ...Zbog tebe sam zapustila balet, a mogla sam...")
Medjutim, i sam Zeka rece da je taj brak nesto vise od braka...Sto ne mora da bude lose, (sad bi ovde mogao citav niz primera nekonvencionalnih brakova/odnosa parova iz umetnickih sredina npr. Engleske...pa onda 60- godina u Nemackoj bila je jedna zanimljiva bracno-umetnicka komuna - mnogo keativnih, talentovanih zena i jedan muskarac...i td...). (Vec sam rekla da je taj njegov brak po meni SAMO prijateljsko-rodjacki odnos).
Ali, ondaK se ne pitas da li je to normalno. Odabrao si takav nacin, ispunjava i tebe i tvoje bivse i sadasnje ljubavi, (ne uzdizes odnos sa Postovanom Prvom Suprugom - Zeka k'o kineski mandarn- pa sad zajedno, u izvesnom smislu, oplodjavate bivsu...)
Dakle, ako nas prosecne (inkviziciji sklone :) ) pitas da li je normalno, eto takvi su nam odgovori.
Osim samog pitanja ("da li je normalno?" ) Ima tu jos jedan zvrk koja nam govori da je Zeka, ipak, ne avangardni za Srbiju inicijator novih vrednosti, nego obican (zato ljudski :) ) uplasen i slab muskarac, ono - volio bih da se razresi bez mene, pa da nastavim mirno da zivim (ko nije pozeleo da nabije jastuk na glavu i prespava brigu : )? )
Eto, cela ta prica je iritantna zato sto se sirotom Zeki sve nesto dogadja a on - kao list na vetru....
Da izvinete, pa gde su tu Zekina muda!?
šic,bre!
detektor lazi
16.06.2007., 13:31
i, shta ako dotichna ne ostane u drugom stanju ? imate li plan B ?
Imaju, sigurna sam, i plan C . Pa ako je zensko ici ce i na musko !
...zekane,pogresio si sto si priznao zeni....heeeh..moglo je to i bez toga...popravis gresku iz mladosti....i svi vuci siti a ovcice na broju...ovako,pre ili kasnije ....osvetice ti se...za ovo ili ono....bices uvek kriv....
...naravno ako je prica istinita....u sta sumnjam...previse lici na izmisljotinu...
makili89
28.06.2007., 21:22
Brawooo, i ja sam to pomislila.... :) heheheeheh
SuzanKalvin
25.10.2007., 20:32
Ljudski je skrenuti sa puta i vratiti . Svima još jednom hvala za posvećenu pažnju i iskrene savete. Više se neću oglašavati.
Zbogom
E bas steta, ja se pitala sta ce biti na kraju.
Banshee
25.10.2007., 20:55
e ja citam zeka86 i mislim se kad je pre stigo da se zeni i pravi decu
napredna omladina ovo ono
kad nista od toga :(
*TASKA*
26.10.2007., 16:22
Mislim da bi trebao da u glavi zamislis obrnutu situaciju,sta bi bilo da se sve to desavalio tvojoj zeni.Rekla bih da si na nekom ispitu kod tvoje voljene,mislim da se potajno nada da ces sve to odbiti,i time iskazati pravu ljubav.Sve to sa tvojom bivsom moze da vam upropasti buducnost,NE dozvoli to.
Nema sanse da sutra znas da negdje raste tvoje dijete,a ti budes ravnodusan,krv je krv,pogotovo sto takva djeca najvise lice na oceve.Priroda je cudo.
Ovdje si dobio dosta kritika,a ti umjesto da izvuces pouku ti se vredjas,ne razmisljajuci da je zenama neverovatno da zena koja voli toliko ide daleko iz ljubavi.Postavio si temu ovdje upravo da bi cuo zensko misljenje,vecina su iskrene.Ako si hteo da cujes -bravo to je super-na pogresno si mjesto postavio temu.Jesi li pitao sta misli muski rod?8-)
nisam procitala ni jedno misljenje, jer nemam vremena, tako da mogu samo na brzinu da kazem: NE MOGU DA VERUJEM da neko ko navodno voli svoju zenu, sada hoce da ''pomaze'' bivsoj da zatrudni!!!
a da li si se mozda zapitao da tebe tvoja zena ne proverava i sa time sto je rekla da se slaze, u stvari samo hoce da vidi tvoju reakciju!????????????
meni sve to nije normalno!
pa sta sad, moj bivsi ne moze da ima decu, jel bih ja sad trebala da mu pomognem i rodim mu jedno??? a moj suprug se naravno slaze sa mnom, jer eto on me voli i veruje mi! samo sto mi sada vise nije jasno- o kakvom vi vise poverenju imate da pricate i o kakvoj ljubavi je rec? jer valjda kada se neko voli, ne deli se ??? joj, ne znam sta bih pre napisala, jer i dalje ne verujem sta sam procitala!
ja samo mogu da kazem da kada bi meni moj muz to uradio, a mogu slobodno da kazem da smo imali slicnu situaciju kao ti i tvoja zena pre braka i harmoniju u braku, ja bih ga bez razmisljanja ostavila. jer da me voli nikada mi to ne bi utradio, kao ni ja njemu, i ne postoji nikakvo objasnjenje i opravdanje za to!!!
toliko od mene...
Lolzorka
03.11.2007., 00:25
prochitaj Schopenhauer-a '"O zenama" ...
pomocice ti da shvatish obe "svoje" zene. Klishe!
NATASA_7
04.11.2007., 01:21
Bože,zar se o ovoj priči još raspravlja :shock:
Lik je,nadam se,do sad već lepo ušuškan u Topolnici :roll:
Ili ga je valjda roknula ona njegova liberalna žena...;-)
Vojkan614
04.11.2007., 19:42
I sta bi na kraju?
nacinje li ga jadan?:D
Zulutoyou
04.11.2007., 20:27
Predji u muslimane, oni su poligamisti i eto ti resenja!:lol:
Onda mozes da imas ne samo 2 zene nego koliko hoces! Harem covece!!!
Tada te niko nece optuzivati da si lood.:wink: Naprotiv, bices jos vise cenjen i postovan ( i o tome porazgovaraj sa tvojom "orijentalkom", ona zasigurno zna sve u vezi toga).
Zulutoyou
04.11.2007., 20:30
Bože,zar se o ovoj priči još raspravlja :shock:
Lik je,nadam se,do sad već lepo ušuškan u Topolnici :roll:
Ili ga je valjda roknula ona njegova liberalna žena...;-)
Ma jok otela ga Bin Ladenka.....8-)
Zulutoyou
04.11.2007., 20:33
nisam procitala ni jedno misljenje, jer nemam vremena, tako da mogu samo na brzinu da kazem: NE MOGU DA VERUJEM da neko ko navodno voli svoju zenu, sada hoce da ''pomaze'' bivsoj da zatrudni!!!
a da li si se mozda zapitao da tebe tvoja zena ne proverava i sa time sto je rekla da se slaze, u stvari samo hoce da vidi tvoju reakciju!????????????
meni sve to nije normalno!
pa sta sad, moj bivsi ne moze da ima decu, jel bih ja sad trebala da mu pomognem i rodim mu jedno??? a moj suprug se naravno slaze sa mnom, jer eto on me voli i veruje mi! samo sto mi sada vise nije jasno- o kakvom vi vise poverenju imate da pricate i o kakvoj ljubavi je rec? jer valjda kada se neko voli, ne deli se ??? joj, ne znam sta bih pre napisala, jer i dalje ne verujem sta sam procitala!
ja samo mogu da kazem da kada bi meni moj muz to uradio, a mogu slobodno da kazem da smo imali slicnu situaciju kao ti i tvoja zena pre braka i harmoniju u braku, ja bih ga bez razmisljanja ostavila. jer da me voli nikada mi to ne bi utradio, kao ni ja njemu, i ne postoji nikakvo objasnjenje i opravdanje za to!!!
toliko od mene...
Ma daaaj bre, zar ne vidis da je pustio buvu za zene? Tip pokusava da vas maximalno isprovocira......Ne troshi vreme na raspravke sa loodakom!
Tsutomu
04.11.2007., 22:30
Ovaj svet nije normalan, općenito - da je normalan ne bi bilo ludnica...
Maja Cvj.
09.11.2007., 07:42
Ludilo,totalno ludilo.Ona gospođa iz Švajcarske bolje da usvoji neko napušteno dete i učini mu život lepšim.
neozbiljko
09.11.2007., 09:14
I? Da li ju je na kraju nategnuo?