PDA

Vidi punu verziju : CAO DEVOJKE! izgubio sam nekog koga sam voleo

velemirm
31.01.2004., 16:41
ZOVEM SE MARKO I IMAM 19 GOD,IZGUBIO SAM DEVOJKU KOJU SAM MNOGO VOLEO,BILA JE LEPA KO ANDJEO! sa tom devojkom je i otisla moja vera u ljubav,zelim da je povratim ali neznam kako. Pomozite mi!

seaman
01.02.2004., 08:10
eee mnogo srece prijatelju, ali ne zaboravi jedno...
vec si priznao da volis nekog drugog tako da ti je poruka bezsmislena!!!!

DON
01.02.2004., 10:40
eee mnogo srece prijatelju, ali ne zaboravi jedno...

Ne razumem:Gde je decko priznao da voli nekog drugog??? Pa upravo obrnuto:Decko pita za savet kako da vrati nju,kako da vrati veru u ljubav.
Ja necu o ovome,jer me i sama asocijacija boli,jako boli,tek nesto:VERUJ!!! Nikad nemoj ostati bez vere.Ne mora ta,doci ce ljubav kad joj se najmanje nadas.Srecno..........

mr. I
01.02.2004., 11:12
ZOVEM SE MARKO I IMAM 19 GOD,IZGUBIO SAM DEVOJKU KOJU SAM MNOGO VOLEO,BILA JE LEPA KO ANDJEO! sa tom devojkom je i otisla moja vera u ljubav,zelim da je povratim ali neznam kako. Pomozite mi!
za pochetak prestani da prichash o osobama kao o predmetima jer lijepi predmeti se vrlo lako gube ili kradu 8)

dadap
01.02.2004., 14:05
Verovatno postoji razlog zasto je otisla. Pokusaj da razmislis sto je realnije moguce (koliko smo svi u stanju realno da razmisljamo kad smo zaljubljeni) o svemu sto vam se desilo pa ces mozda pronaci resenje.
I jos nesto ako treba da budete zajedno bicete, a ako se ne pomirite prihvati to kao jedno lepo secanje i budu ponosan sto ga imas.

zagor
01.02.2004., 14:11
:shock: Nemam nameru da izigravam ludu naucnicu... Ti sam znas sta je bilo (valjda?), razmisli... ima li sanse da se nesto sredi ili ne... Ako ti treba neko za chat, tu sam... 8)

velemirm
01.02.2004., 16:51
CAO PROCITAO SAM TVOJU PORUKU,I PRE SVEGA HVALA TI NA SAVETU!EVO TI MOJ I MAIL velemirm@tehnicom.net,ili pisi na 0641488810

velemirm
01.02.2004., 16:53
[quote=seaman]eee mnogo srece prijatelju, ali ne zaboravi jedno...
HVALA NA SAVETU

DON
01.02.2004., 18:03
[quote=seaman]eee mnogo srece prijatelju, ali ne zaboravi jedno...
HVALA NA SAVETU

Kome Hvala na savetu? Meni ili seamanu? Svejedno.Polako bre s tim mobilnim brojkama ovako javno....imate PP...da ne bude posle:Jaoooooooooooo...sto li ga napisah onako javno!